hits

William

William 11 måneder

11 måneder i dag, nå er det ikke lenge igjen til ett årsdagen gitt! Det er bare en måned igjen til Lillemann fyller et helt år! Tiden går så forferdelig fort, og jeg skriver det hver eneste gang han blir en måned større. Men nå er han blitt skremmende stor. Jeg husker så god når Michelle var på denne alderen. Jeg husker hvor mye større jeg syns hun var på den alderen, i forhold til at jeg fremdeles behandler William som en liten baby, selv om han er kjempestor i vekst.

Det er noe med det at jeg vil holde på den baby-alderen for alltid. Nå har jeg to, og vet at dette kan være den siste babytiden jeg får oppleve som mamma. Selvfølgelig kan det skje meg at jeg får oppleve den både en og to ganger til, og det hadde virkelig vært en gave. Men nå, så prøver jeg i alle fall og holde fast på William sin babytid. Jeg ser hvor stor Michelle har blitt på kort tid, og føler jeg fikk mye tid til henne som liten, samtidig som nummer to aldri har fått oppleve å være enebarn. 

Noe jeg egentlig bare syns er sunt for barna, men likevel så er det noe i meg som hadde elsket å ha William som en liten baby noen måneder ekstra. Nå styrer han på, og sitter aldri stille. Jeg ser mer og mer en karakter i ham, som er bare hans egen. Han er så lik og samtidig så ulik på Michelle. Det er tydelig at William er en lett gutt å ha med og gjøre. Jeg har aldri møtt et menneske som smiler så mye av dagen som det han gjør.

Han lyser av glede, og finner seg i så mye fra storesøster, som jeg vet at jeg selv aldri hadde tillatt mine søsken å gjøre meg. Han er en omtenksom og kjærlig gutt, og jeg føler meg så heldig, som har en så snill og god gutt. Håper han har den gaven, av å ta med seg dette videre i livet. For det er ingenting vi damer liker mer enn snille gutter!! Nå som har er blitt 11 måneder, vil det være helt naturlig å snakke mye om at han nærmer seg ett år.

Jeg skal prøve mitt beste, for å holde på det at han fortsatt bare er 11 måneder, og den siste måneden teller like mye som alle andre. Han har ikke blitt ett år helt ennå. Den dagen kommer fort nok. I mellomtiden skal vi nyte de siste ukene på Kypros, før vi setter kursen nordover, for å feire både 1-årsdag og julaften! Jeg tenkte jeg skulle dele noen fantastiske øyeblikk fra de første månedene med William, ut over dagen i dag! 

William 10 måneder

God mandags morgen! Ship og hoi, tiden går fort! Nå i dag er lille William blitt 10 måneder gammel, og det er bare to måneder igjen til bursdag! Nå syns jeg plutselig den siste  måneden har gått litt for fort. Jeg syns det er så rart å se på hvor mye mer baby jeg syns William er nå, i forhold til hva jeg tenkte om Michelle da hun var på samme alder. Det er rart med det hvordan førstemann blir sett på så mye annerledes enn andre barnet i flokken. 

Den dagen Michelle ble 10 måneder gammel, var faktisk den dagen jeg møtte pappaen til William. Jeg syns det er så rart å se tilbake. Det har egentlig ikke gått opp for meg før nå hvor liten hun faktisk var da han ble en del av hverdagen hennes. Jeg ser først nå hvor liten hun var den gang. William er jo vår lille baby fremdeles, og det kommer vi nok til å kalle ham en god stund frem i tid også. Selv om han er stor i vekst, og sterk som bare det.

 

De neste ukene vil det bli så spennende å se alt det nye som han lærer seg. Han har jo plutselig fått 7-8 tenner på bare de siste to ukene, og han blir stadig flinkere til alt! Det jeg syns er så gøy å se, er hvordan Michelle og William får mer og mer glede av hverandre for hver eneste dag som går. De snakker sammen, plager hverandre, og leker kjempe gøy sammen. De er skikkelig tydelig søsken, som har en fantastisk kjærlighet seg i mellom! 

 

DET ER SÅ NÆRT

Jeg ser virkelig at barna vokser så forferdelig fort. Nå er det ikke lenge igjen før jeg ikke har noen baby lengre, men to små flotte barn. William er så nært på å ta sine aller første skritt og jeg er så forferdelig stolt over vår lille prins. Michelle som ler i bakgrunnen av videoen er også super stolt over lillebroren sin!  Jeg har så lyst å se ham gå, samtig som jeg har lyst at han skal være liten foralltid! Tiden går så alt for fort, og for bare 10 måneder siden var du fremdels inni mammas mage. Det er ikke lenge igjen til William blir 10 måneder gammel nå, men enn så lenge så skal vi få lov å kalle ham 9 måneder en ukes tid til! Ønsker alle sammen en fantastisk dag videre! 

BILDENE FRA FØDSELEN SOM ALDRI BLE VIST

12. Desember 2014 kom vår lille prins til verden etter mange timer på sykehuset. Fødselen ble igangsatt en uke etter termin, og fødselen varte i over 25 timer. Husker dette døgnet som om det var i går, selv om det snart er et helt år siden. Tenkte jeg kunne dele noen bilder fra sykehuset som aldri har blitt vist tidligere. Det kommer gjerne også en del to om dette faller i smak. Klikk gjerne på liker knappen om du ønsker en del to fra sykehuset i fjor vinter! 

William 7 måneder

For hver eneste måned som går, så blir jeg bare mer og mer overrasket over hvor fort tiden går. I dag er William 7 måneder gammel. Utrolig nok er han nærmere å fylle et år nå, enn siden han ble født. Jeg syns tiden etter William ble født har vært veldig koselig og travel på samme tid. Jeg har klart å lære meg så mye nytt hver eneste dag. Og jeg tviler på at de neste månedene vil bli mindre lærerike.

William utvikler seg og lærer seg nye ting stadig vekk. Han både kryper og reiser seg opp. Han har begynt å gå noen skritt, når han holder seg inntil bord og lignende selv. Jeg er super stolt av min lille sjarmør. Jeg kan nesten ikke tro at om bare noen måneder så har jeg plutselig en 1 åring, og ingen nyfødt baby lengre. Michelle elsker at William vokser. Nå kan de endelig leke sammen, og ha det gøy i hverandre sitt selskap. Det blir jo bare kjekkere for dem med tiden i tillegg. 

Jeg er så glad for at Michelle har fått seg en lillebror. Hun har virkelig godt av et søsken, spesielt sånn som hun er vokst opp i "rampelyset" som alltid får så mye oppmerksomhet. Å ha et søsken fra denne alderen tror jeg faktisk i ettertid var helt perfekt. I dag er det bare en uke til Michelle har bursdag, og blir 4 år. Det er jo en stor aldersforskjell, samtidig som det ikke er et alt for stort mellomrom mellom dem. 

William 6 måneder

Hipp hurra for lille William som er blitt et halvt år i dag! Tiden går så skrekkelig fort. Min lille prins er plutselig ikke så veldig liten lengre. Jeg prøver å nyte tiden, men vi vet alle at den flyr forbi når man har småbarn. Jeg føler at denne tiden har godt spesielt fort. At William er blitt 6 måneder er jo helt utrolig. Jeg husker det som om det var i går, at jeg fikk William i armene mine for første gang. 

Skulle ønske tiden ikke gikk så fort. Samtidig så elsker jeg å se hvor flink og sterk liten gutt han har blitt. Jeg kjenner jeg er så stolt over min lille hjerteknuser. Han har på denne korte tiden blitt en stor del av familien. Han har allerede fått sin helt unike personlighet, og det syns jeg er fantastisk å se. Jeg kunne aldri i mitt liv ønsket meg en bedre sønn enn han. Vi er så stolte over han! 

Jeg kan nesten ikke tro at det er like kort tid igjen til han fyller 1 år, som det er å se tilbake på dagen han ble født. Jeg gleder meg til å se ham utforske verden, og lære seg nye ting de neste månedene. Jeg er så heldig som har fått en nydelig velskapt sønn, og må ærlig si at jeg føler meg som den heldigste i hele verden som har fått akkurat Michelle og William! 

 

William 5 måneder

Herlighet som tiden flyr. William er alt blitt 5 måneder gammel. Han er plutselig helt over alt som kan kalles nyfødt-tiden, og starter virkelig å bli en karakter for seg selv. William har hele tiden vært en veldig rolig og snill baby. Han er veldig lett å få til å smile og le. På sitt veldig korte liv har han allerede fått oppleve å reise verden rundt. Ja, til og med mer enn Michelle hadde da hun var 5 måneder gammel. 

Når Michelle var på hans alder, var det nesten jul, og vinter i luften. Det er noe helt annet og faktisk ha en vinterbaby som er på denne alderen i sommervær. Jeg føler at William sin nyfødt tid gikk mye fortere enn Michelle sin. Gjerne mye på grunn av situasjonen min, men jeg tror også det har mye å gjøre med at høsten som regel føles mye lengre enn våren. 

Nå har William blitt veldig stor, han har vokst mye de siste månedene. Sist uke veide jeg ham, og da var han blitt over 7,5 kg. Jeg skal på kontroll på helsestasjonen med ham når vi kommer hjem fra ferie, så det blir gøy å sjekke hvor lang han er blitt, og om han har lagt på seg enda mer denne uken. Ønsker alle sammen en fantastisk kveld videre! 

William 4 måneder

Lillemann begynner virkelig å bli "storemann" nå. I dag er han 4 måneder gammel, og jeg sitter her og spør meg selv hvor disse månedene har blitt av. Jeg syns det er veldig spennende å se William utforske nye ting, og være mer "med" når vi snakker og leker med han. Ja til og med når vi koser, så merker jeg mer av kjærligheten han viser tilbake. Det er veldig godt å se. 

William er en veldig glad gutt. Han smiler stort sett mesteparten av dagen! Han er en veldig lett gutt å ha med å gjøre. I alle fall foreløpig, haha. Jeg føler at den "vanskelige" barseltiden er endelig helt over, og rutiner og trygghet for meg er endelig kommet på plass. Jeg vet stort sett hva Wiliam gråter for, og jeg har lært meg metoder han fort både sovner eller blir fornøyd og glad igjen på. 

Nå som lillebror har vært i livene våre i fire måneder, merker jeg at Michelle har forandret seg en god del hun også. Hun er ei fantastisk flink storesøster, som inkluderer lillebroren sin absolutt hele tiden. Jeg kjenner meg så stolt når jeg ser Michelle og William sammen. Nå er jo William blitt stor nok til å faktisk være interessert når Michelle sitter og leker med han. Det ser jeg Michelle er veldig glad for. 

Fra og med nå kan lille W starte med litt fastf øde. Han har fått smake en liten skje med pærepure allerede, men annet enn dette har jeg ikke gitt ham. Jeg tenker at jeg trenger ikke starte med alt på en gang, første dagen. Så grøt og annet får vi vente litt med, og ta litt og litt om gangen. Jeg har klart å amme ham i 4 måneder, og er så stolt over meg selv! 

Michelle ammet jeg bare i 2 måneder, så jeg har klart til å doble det allerede. De siste dagene har jeg trappet litt ned. Jeg ammer lillemann stort sett bare på nettene nå, og gir morsmelk erstatning på dagtid. Jeg hadde et mål helt fra starten om å klare å amme ham frem til over påsken, og det har jeg klart. Jeg har ikke dårlig samvittighet for å trappe ned nå, og det skal jeg ikke ha heller! 

Jeg var på kontroll på helsestasjonen på tirsdag, da fikk jeg målt og veid lillemann. Han er ingen klump på noen måte, men veldig lang! Helsesøster sa at William er utrolig sterk, som allerede kan snu seg rundt fra begge sider, i tillegg til å rotere rundt på stedet! Han var 68 cm lang og rett under 7 kg (6,950g). Han har ligget på rundt 6,5 kg en stund nå, men han hadde vokst 2 cm på to uker! Så han strekker seg hver eneste dag! William 3 måneder

Wæ, tenk det! Hjelpe meg som ukene flyr. I dag har lillemann blitt hele 3 måneder gammel, og blir bare større og større hver eneste dag. Jeg var innom helsestasjonen i går og veide ham. Han var blitt 6,280g og var 65 cm lang allerede. Han bruker nå størrelse 68 i klær! Jeg føler allerede han er diger. Det er så synd å se at nyfødt tiden er over. Likevel er det kjempe morsomt å se han interesserer seg for leker, og ting som skjer rundt ham. 

Jeg ammer enda på fulltid, og er kjempe stolt over det. Men jeg har begynt å gi han en flaske med morsmelkerstatning før jeg legger han om kvelden for at han skal ha en bedre natt, og sove mer! Utrolig nok så hjelper det faktisk veldig. Jeg syns det er helt utrolig at allerede neste måned kan han begynne med litt grøt og annet fastføde! Den herlige dressen William har på seg i dag er fra Babystore. Jeg elsker å kle han opp i heldresser. Denne er en av mine favoritter, og William har heldigvis fått brukt den mye!WILLIAM´S DÅP: KAKEBORDET

For et fantastisk kakebord vi hadde i går i barnedåpen til lille W! Jeg tror aldri jeg har sett et så fint kakebord noen gang. Alt på kakebordet ble laget av en fantastisk flink dame. Hun har en blogg, og jeg anbefaler alle å ta turen innom bloggen hennes. Hun har lagt ut flere oppskrifter fra kakebordet vårt! En ting er hvor fantastisk kakene så ut, en annen ting er hvor magisk de smakte. Jeg har aldri i mitt liv smakt noe bedre enn det som sto på kakebordet vårt i går!  

Kaker, makroner, cupcakes og sjokoladepydding. Hver minste lille detalj er håndlaget og spiselig, helt utrolig. Jeg skulle gjort mye for å ha talent nok til å lage så flotte kaker. Jeg er veldig interessert i konditor, kaker og andre søtsaker. Elin har konditorkurs, der hun lærer bort kunsten i å lage disse flotte kakene! 

Kakekursene holder til i Schenck Process Norge sine lokaler på Vibemyr i Sandnes, eller så kan Elin komme hjem til deg! Man trenger ingen forkunnskap for å være med på kursene til Elin. Om du er interessert i et kakekurs med Elin fra kjøkkenmagi.no send en mail til : elin@kjoekkenmagi.no Husk å merkere emne som "Kurs" for påmelding! Følg gjerne denne flotte damen på instagram for masse gode kakefristelser, og inspirasjon til masse forskjellig god bakst! @Kjokkenmagi William´s dåp: BORDKORT

God mandags morgen. Håper du har hatt en strålende helg! Nå har jeg fått laget bordkort til dåpsdagen til William. Nå er både invitasjoner, bordkort, kakebord, dåpskjolen og alt i boks til den store dagen. Godt å være ferdig i god tid. Heldigvis slipper jeg å løfte en finger når det kommer til kakebordet. Det er ikke bare bare å lage i stand alt av kaker, i tillegg til å ta seg av to små. Jeg hadde aldri fått tid til det en gang tror jeg. Derfor er det så betryggende å vite at ei flink konditor dame, skal gjøre dette for meg! 

I går forsvant plutselig Michelle fra stuen, og var så stille en stund. Dette er ikke normalt henne i det hele tatt, så jeg visste at hun gjorde noe hun vet hun ikke har lov til. Når hun kom inn i stuen igjen, hadde hun på seg dåpskjolen hun selv brukte i dåpen sin, som er den samme som William skal ha på seg i dåpen. Michelle var så nydelig der hun sto i den alt for lange kjolen. Tenk at hun er så liten enda, at hun passet den! Jeg var jo til og med i tvil om William ville passe den på dåpsdagen. Dere kan se Bilde av Michelle på instagram @Stavangermamma.

Når Michelle hadde funnet frem dåpskjolen, så fikk jeg prøvd den på William i samme slengen. Om den ikke hadde passet, så måtte vi jo ha funnet på noe lurt. Heldigvis passet både dåpskjolen og den lille luen helt perfekt til William. Den var større enn jeg husker den, men likevel var den helt super til lillemann. Jeg syns å huske at den var litt liten på Michelle på dåpsdagen, men hun var over 3 måneder da. De vokser jo veldig mye på en hel måned! 

Michelle har også outfiten klar til lillebrorens dåpsdag. Hun skal ha på seg en nydelig bunad! Jeg har tenkt veldig mye frem og tilbake om jeg selv skal ha på bunad, eller om jeg skal ha på meg en fin kjole som er lett å amme i. Jeg vet at jeg ikke hadde på meg bunad i Michelle sin dåp. Denne gang har jeg av en eller annen grunn veldig lyst til å ha den på, og heller gi ham flaske de timene bunaden er på. Det er jo heldigvis ikke noe stress med å pumpe meg. Han tar flasken like lett som brystet. Så derfor blir det mest sansynlig bunad på meg også på den store dagen! 
William´s dåp: INNBYDELSE

Da var dåpsinvitasjonene i boks. Nå er det bare å levere dem videre til de som skal ha dem. Det skal Michelle, William og jeg få levert ut i løpet av dagen. Så fint å få unnagjort ting jeg går rundt og vet jeg er nødt til å gjøre. Nå gjenstår egentlig bare å lage bordkort, og finne ut hvordan jeg vil dekke bordene. 


Jeg var på dåpssamtale i kirken i går. De ringte faktisk mens vi var i bilen på vei hjem fra flyplassen. Bra de ikke ringte meg før. De lurte på om jeg hadde mulighet til å komme opp for en samtale i kirken i går. Og det hadde jeg jo, så jeg tok sjansen og fikk det gjort med en gang. Jeg husker jo mye av hvordan det er i kirken på dåpsdagen, fra Michelle sin dåp. 


Det er allerde 3,5 år siden Michelle ble døpt. Men likevel føles det ikke så lenge siden, når jeg finner frem dåpstingene hennes igjen nå. Jeg syns det var en veldig spennende dag. Michelle sin dåp er en dag jeg husker utrolig godt! Håper dåpen til William blir like vellykket som det Michelle sin var. 


Vi blir ikke mange i dåpen til William. Jeg har kun invitert den aller nærmeste familien, og fadderne til William. Jeg tror det vil bli koselig og ikke være så mange i selskapet. I Michelle sin dåp inviterte jeg mange av mine venner også, men det vil jeg ikke denne gangen. Da hadde vi plutselig blitt så altfor mange, med mine venners barn osv. Jeg vil heller foretrekke å være sammen med de som betyr mest, som er en del av familien. 


William 2 måneder

William er alt blitt 2 måneder gammel. Herrefred som tiden flyr! Jeg syns det er synd å tenke på at barseltiden er over, og at lillemann vokser så fort. Samtidig som jeg er glad for å se at tiden ikke står stille. Jeg blir så stolt når jeg ser hvor flink William er, og når jeg legger merke til nye ting han gjør. Jeg føler at han allerede har begynt å forandre på utseende sitt. Han har blitt så stor at han bruker str. 62 i klær, og jeg kan bare drømme om å få ham til å passe 50/56 klærne noen gang igjen.

Lillemann er blitt så flink til å løfte hodet selv, og klarer å løfte hele hodet opp mens han ligger på ryggen. Noe som er kjempe bra! Han er også veldig flink til å ligge på magen, og overraskende så liker han faktisk å ligge på magen. Det gjorde ikke Michelle i det hele tatt. William både smiler og ler, og er en skikkelig glad gutt. Han er helt fantastisk snill og skjønn, og jeg kjenner jeg er så stolt mamma! 

Nå er det to måneder siden fødselen, og jeg syns det er på tide med den siste oppdateringen på underlivet mitt. Den første tiden etter fødselen var jeg skikkelig åpen om alt som hadde med kroppen min å gjøre. Både til familie og venner, men også her på bloggen. Nå merker jeg at jeg begynner å komme tilbake til der normalen ligger, å holde underlivet mitt privat, haha. Det er jo bra, nettopp fordi dette i seg selv sier at jeg er på vei tilbake til den normale meg. Kuttet nedentil der stingene gikk opp, har nå grodd sammen og er utrolig nok blitt til et lite arr. Jeg begynner endelig å se litt lyst på fremtiden min, haha. 

Når det er sagt, så føler jeg egentlig at alt har falt helt på plass nå. Jeg kjenner min rolle som mamma til to, og Michelle er vant til å ha lillebror i hus. Rett og slett så har vi endelig fått kontroll på vår nye hverdag, og trives sammen alle tre. Det er herlig å føle at jeg kjenner barna mine. Michelle har jeg jo kjent i mange år, men jeg føler likevel det var nytt å lære meg hvordan hun var i storesøster-rollen. Hun har jo forandret seg en del hun også disse to månedene. Jeg føler at jeg endelig forstår henne, som den jenta hun er nå. 

Lillemann er vanskeligere å forstå. Selv om jeg tror jeg begynner å løse noen koder. Jeg kjenner igjen de ulike situasjonene og vet som regel hva som trengs for å få han fornøyd. Det er jo stort sett det samme, enten det er ny bleie, mat eller bare kos! Lillemann er en skikkelig snill og rolig baby. Jeg har vært veldig heldig, og fått to babyer som ikke har vært vanskelige i det hele tatt. Jeg merker at William er enda roligere enn Michelle, og sover mye mer enn hun gjorde på nettene. 

Det er egentlig hun som tuller mest på nettene ennå. Hun våkner stadig opp midt på natten og kommer inn på mitt rom. Der sover jo William i sengen sin, om jeg ikke har lagt han over i min seng. Da vekker hun som regel oss begge. Nettene mine kunne nok vært en smule bedre enn de er nå, jeg er jo stort sett våken til alle døgnes tider. Likevel så føler jeg at jeg er så vant til lite søvn at det faktisk ikke gjør meg noenting å sove så lite. EN LITEN TØFFING


reklame

Den herlige outfiten lille William har på seg i dag er fra babystore.no. Jeg syns det er så gøy at han endelig begynner å passe alle klærne sine! Han har så utrolig mye fint, så han rekker nesten ikke bruke klærne en gang, før han har vokst ut av de. Jeg har derfor veldig mye i str. 62. Str. 50 og 56 har han alt vokst ut av, mens jeg tror han vil bruke 62 en god stund nå. Jeg husker Michelle brukte str. 56 så utrolig lenge, mens lillemann knapt har brukt den størrelsen.

I dag er det allerede 6 hele uker siden lille William kom til verden, tiden flyr. Heldigvis føler jeg at jeg klarer å nyte tiden nå mens han er liten, noe som er veldig viktig å gjøre! De fine klærne William har på seg i dag, kan dere klikke dere direkte inn på linkene: Joggedress / Smokk / Sko /  Akkuat nå er det hele 50% rabatt på både joggedressen og skoene! Ønsker deg en riktig fin start på helgen!