hits

REKLAME

DENNE REDDET MEG ETTER FØDSELEN

Reklame | BioOil

Nå har det allerede gått over en uke siden jeg la meg under kniven i Stavanger, og jeg merker på kroppen at ting begynner å løsne sakte men sikkert. Som tidligere har jeg vært ganske spent på hvordan ting blir etter et sånt inngrep, spesielt med tanke på hvordan kroppen reagerer, men også med tanke på eventuelle arr og merker. Helt siden jeg brakk hånden da jeg var 10 år begynte jeg å uroe meg for hvordan arr og merker ville bli seende ut når jeg ble eldre. Men den gangen husker jeg at jeg fikk et råd fra noen familievenner i England. De anbefalte nemlig BioOil som er et produkt som reduserer synligheten av arr. BioOil er et spesialprodukt som ofte brukes på arr, og strekkmerker i forbindelse med for eksempel graviditet.

Jeg har brukt det ofte gjennom livet, og spesielt etter keisersnittet i 2011 var det et viktig produkt for meg. Det var skummelt for en 15 år gammel jente å tenke på hvordan kroppen ville se ut etter et sånt inngrep, men i ettertid vil jeg si at BioOil reddet meg etter fødselen. BioOil er verdensledende på arr og strekkmerker, og er som sagt et produkt jeg har brukt lenge før jeg ble mamma. Faktisk nå i over 12 år! Er det ett produkt jeg virkelig kan gå god for, så er det dette. Og jeg anbefaler det til alle som sliter med arr eller strekkmerker. Bruker du rabattkode: MTMBIO får du akkurat nå 20% på produktet i nettbutikken til VITA. Du finner produktet HER!

TUSENER SKAL PIRKE PÅ UTSEENDE MITT!

Reklame | Premium White

Som blogger tar man ekstremt mye bilder. Eller, det gjør i alle fall jeg. Det er sjeldent at bildene sitter på første forsøk, og når man vet at tusener av mennesker skal bedømme utseende mitt opp og ned prøver jeg i det minste å plukke ut et bilde jeg selv er komfortabel med. Da er det mange ting som spiller inn for at bildet skal bli perfekt. En av de tingene jeg har vært opptatt av er å kunne presentere fine, rene og hvite tenner. 

Jeg har brukt tannblekningssettet fra Premium White lenge, og i alle fall siden slutten av 2016. Jeg har vært veldig, veldig fornøyd med resultatene jeg har fått fra Premium White, og jeg innså faktisk at det er mulig å få et hvitere smil ved hjelp av tannbleking. Da ble jeg fristet til å teste ut tannbleking hos en klinikk, der jeg betalte flere tusen kroner for en behandling. Resultatet jeg fikk der stod ikke til forventning, så jeg hoppet rett tilbake til tannbleking fra Premium White. Premium White gir et kritthvitt resultat, og er et komplett hjemmeblekningssett med samme resultat som hos klinikk, men til en mye lavere pris. Er du lei av gule, eller misfargede tenner så anbefaler jeg deg sterkt å prøve ut produktet.

Min erfaring er altså at tannbleking fra Premium White er minst like bra som hos klinikk, men til en vesentlig lavere pris. Nå kan du bestille ditt tannblekingssett fra Premium White til superpris. Du betaler nemlig kun 449,- for to måneders forbruk. Da får du med Tannbleknings Gel, 2 formbare tannskinner med oppbevaringsboks, aktivatorspray, og LED-lys for maksimal effekt. Du kan bestille ditt Premium White sett til superpris HER!

Green Friday is ON!

Reklame | BliVakker.no

Endelig er årets Green Friday her igjen! Green Friday er vårens svar på Black Friday, og du kan gjøre noen helt elleville kupp i dag. BliVakker.no har jeg skrevet om mange ganger tidligere, og som mange av dere vet shopper jeg mine hud og hårprodukter der. BliVakker feirer ikke bare Green Friday, men topper det hele med Green Weekend. Det vil si at du gjennom hele helgen får 25-70% på absolutt hele butikken ved å klikke HER!


Helt siden 2014 har jeg skrevet om min begeistring for hårproduktene til Agadir Argan Oil, og i dag sparer du 30% på store flasker med deres Shampoo og Balsam. Det er de produktene som står i vår dusj den dag i dag, og som brukes av både meg og Jan. Disse finner du HER! Av hudprodukter bruker jeg veldig mye fra EmerginC som du i dag sparer minst 25% på!


Du finner aller hårfavorittene fra Tigi, Joico, Redken, og mange flere HER og i dag sparer du MINST 30% på alle hårprodukter! Hudpleiefavorittene fra Ole Henriksen, Dermalogica, Elizabeth Aden, og mange flere finner du til superpriser HER! 


50% RABATT PÅ ALT

Annonse: Zalando

Vi er kommet oss vel hjem, og har faktisk vært på dagstur til hytta i dag. Vi kom hjem i går kveld, og det etter en lang flytur. Ikke den beste vi har hatt, men stakkars, barna var så utrolig trøtte og det ble veldig sent for den, uten et eneste minutt med søvn på hele flyturen. Jeg er tilbake på bloggen som vanlig fra i morgen av, men måtte en rask tur innom for å vise dere noe av alt det fine Zalando har på 50% rabatt akkurat nå! De har også mye annet på salg med andre rabatter HER!


1. HER  nå kr.599,- 2. HER nå kr 599,- 3. HER nå kr.699,-


4. HER nå kr.76,- 5. HER nå kr.79,- 6. HER nå kr.199,-


7. HER nå kr.799,-  8.HER nå kr.399,- 9.HER nå kr.549,-


10. HER nå kr.112,- 11.HER nå kr.2045,- 12. HER nå kr.175,-

OPPTURER OG NEDTURER!

annonse

Jeg har jo for vane å dele alt fra både oppturer og nedturer i livet mitt, men jeg har også begynt å jevnlig dele tilbud som jeg kommer over, som jeg mener er så gode at det er for galt å ikke skrive om de. Nå i går kveld kom jeg over et tilbud hos Sportamore, som er så bra at jeg er nødt til å tipse om det. Akkurat nå kan du nemlig spare 30% på nesten hele butikken nemlig! Med rabattkode: EXCLUSIVE får du 30% rabatt på absolutt alle sko! Det gjelder både dame, herre, og barn. I tillegg gir den samme rabattkoden 30% på absolutt alle jakker og alt av superundertøy! I tillegg har du alltid gratis frakt hos Sportamore. Med andre ord en veldig god mulighet til å spare mye penger på en torsdagskveld. Alle sko finner du HER (annonselenke), alle jakker finner du HER (annonselenke), og alt av superundertøy finner du HER! (annonselenke) Under har jeg satt sammen 9 av mine favoritter som du akkurat nå sparer 30% på! 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER (annonselenker)

Bruk rabattkode: EXCLUSIVE

EN LØRDAGSOVERRASKELSE TIL DERE!

/Annonse

Her er dagen godt i gang, en dag der det faktisk skjer ganske mye! Jeg skal fortelle dere masse om det senere, men akkurat nå tenkte jeg å stikke innom med en liten lørdagsoverraskelse til dere! Akkurat nå sparer du nemlig 25% på alt fra Kari Traa hos Sportamore! Du finner alle ullfavorittene hos Sportamore, og rabattkode: 25OFF gir deg 25% rabatt! I tillegg får du alltid gratis frakt fra Sportamore. Kari Traa Rose finner du HER! (annonselenke)

I tillegg får du 25% på absolutt alle jakker, løpesko, tights og bukser! Det inkluderer merker som SVEA, Peak Performance, Kari Traa, Nike og Bergans of Norway. Bruk rabattkode: 25OFF og shop dine favoritter HER! (annonselenke)

Julegaven som gleder hele året

sponset

Michelle og jeg har ofte kvalitetstid sammen i kosekroken, mens lillemann sover ettermiddagsluren. Da er det alltid hyggelig å bla i et blad sammen, og lese litt for henne. Vi liker godt å se i Foreldre og Barn, fordi der er det mye interessant for småbarnsforeldre, og Michelle elsker å se på bilder av de skjønne babyene. 

Siden det er 1. søndag i advent i dag, er det på høy tid å komme i gang med julepresangene. Vil du gi en julegave som gleder hele året? Da har jeg et kjempegodt tips til deg. Hva med å gi bort et abonnement på favorittmagasinet på bladkiosken.no Her kan du velge mellom 35 forskjellige magasiner, og gaveabonnement i alle prisklasser. Du finner garantert noe for enhver smak! Tror du ikke lillebror vil like 13 utgaver av Donald Duck, og storebror vil juble over 13 nummer av Billy? En superpopulær venninnegave kan være 3 nummer av Det Nye, eller 6 nummer av Shape Up.

Dersom du har familie som bor langt unna er dette faktisk en genial julegave å gi. Jeg som har vært her på Kypros nå i flere måneder, vet hvor kjærkomment et norsk ukeblad er her nede. Så dersom du har slekt eller venner i utlandet skal jeg love at gaveabonnement blir satt pris på. Det er veldig mange pensjonister som reiser til sydligere strøk om vinteren. Dersom bestemoren din er blant dem, så anbefaler jeg å gi et gaveabonnement på Hjemmet eller Norsk Ukeblad. Da får bestemor en gave fra deg hver gang et nytt blad kommer i posten. Koselig å gi bort og veldig kjekt å få! Her kan du bestille dine gaveabonnement, og få julepresangene unnagjort fra sofakroken. Besøk facebooksiden deres her!  

Gjør årets beste skjønnhetskupp på www.coverbrands.no

sponset

Hurra! Endelig er det duket for Black Friday! Coverbrands.no kjører 25-80% på hele butikken. Black Friday er årets desidert største salgsdag, Coverbrands slår til med utrolige tilbud på over 9000 produkter. Noe av det som er unikt med Coverbrands er deres 365 dagers fri-retur, i tillegg til at de har gratis frakt på absolutt alle produkter.

I år handler jeg faktisk nesten alle julegavene mine på nett. Å dra med begge ungene ut, for så å stå timer i handlekø er ikke helt min stil. I år sitter jeg heller rolig i sofaen og handler gavene mine på nett. Enkelt, og mye rimeligere. Coverbrands har også laget en liste med Black Friday bestselgere! Den finner du HER!
Real Techniques har virkelig kapret sminkehjertet mitt! Du finner favorittkostene mine på supersalg HER!BLACK WEEK - 25-80% PÅ ALLE VARER HOS BLIVAKKER.NO

 reklame

 

Årets villeste salgsuke er i gang, og BliVakker.no starter uken med 25-80% rabatt på absolutt alt i hele butikken! Det passer perfekt for deg som begynner å få litt dårlig tid med årets julegaver. Jeg har vært så heldig å få plukke ut mine gavefavoritter, både til stor og små, og ikke minst til kjæresten. Dere finner alle mine julegavefavoritter HER! 

glòMinerals - Brow Collection - Brow
Absolutt alt du trenger til brynene, samlet i en lite praktisk boks. Jeg har brukt den mye på reise, og jeg har tenkt å gi denne i gave til reiseglade venner!

BareMInerals - Get Started Complexion Kit 7 Deler - Medium Beige
Faktisk et sett jeg ikke har testet før denne reisen til Norge. Kanskje det mest praktiske sminkesettet jeg noensinne har prøvd. Jeg har alltid vært en BareMinerals elsker, og dette settet passer perfekt på reise, eller som en drømmegave til sminkefrelste
venner.

Justin BIbeber - Someday 100ml
Kanskje min sikreste julegave i år. Alle har vi vell en Justin Bieber fan som elsker denne parfymen. 

Real Techniques Core Collection
De verdenspopulære kostene fra Real Techniques er minst like populære hos meg! Kostene er faktisk utviklet av makeup-artist og blogger Samatha Chapman. 

 

Blivakker har også utarbeidet en helt egen julegaveguide til deg, som gjør at du enkelt handler gaver til venner og familie på en plass. Du sparer både tid og penger! Faktisk fikk jeg gjort unna halvparten av årets julegaver på 30 minutter! Du finner julegaveguiden HER! 

Tilbudene gjelder absolutt ALLE produkter! Du sparer minimum 25% på alt! 

VINN EN TUR TIL LONDON + 1000 PUND!

sponset

Nå har du en unik sjanse til å være med i trekningen om en tur for to til fantastiske London! i tillegg får du 1000 pund å shoppe for. Jeg kan love deg at du får masse lekre outfits for pengene, og finner alt du kan ønske deg i de utallige butikkene. Jeg elsker å shoppe i  London, og håper snart jeg får sjansen til en svipptur igjen. Hvem vet, kanske vi sees om du er den heldige vinneren? Det hadde vært knallgøy!


Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen om Londonturen, er å kjøpe deg en rålekker Shai-box til kun kr. 99.- Her får du veldig mange supre og nyttige produkter i en fin toalettmappe. Alt du trenger til barberingen, pluss en selvbruningshanske er med. Dette er altså et helt komplett shavingkit, jeg synes ikke det kan bli enklere enn det: Rett hjem i posten, og du forplikter deg ikke til noe som helst.

Du sparer kr. 500 på å bestille deg Shai-boxen nå. Dette inneholder det flotte shavingkitet; Shai høvel, Wash & Shave, 3 intimhøvler, Tanning Glove, 2 Shai barberblader, Q10 våtservietter og toalettmappe. Shai-box bestiller du enkelt og greit HER. Da er du automatisk med i trekningen om Londonturen også. I tillegg til et årsforbruk av Shai-box! Vinneren kåres i slutten av november, på Shai sin egen facebookside, her! Lykke til! 

LuxusHair konkurranse

sponset

LuxusHair har nå et supert tilbud på det mest populære clip on hårsettet,180g i 50 cm. lengde. Dette består av nydelig fyldig hår i  åtte deler og finnes i over 40 forskjellige farger. Nå kan du også få bestille i de nyeste fargene grey, og askeblond! I hele november er dette settet på tilbud til kr. 1349,- Betaling kan skje med Visa, Klarna faktura eller postoppkrav. Bestiller du via Klarna nå kan du utsette betalingen helt til 5. desember! Les mer om produktet og bestill HER!

Har du lyst å være med i trekningen av det lekre Clip on Hair Maxi med valgfri farge? Alt du trenger å gjøre er å like facebooksiden LuxusHair og instagram. To heldige vinnere trekkes allerede på torsdag. 

LuxusHair har også et annet flott tilbud nå i november, nemlig LuxusHair pleiesett. For kun kr. 249,- får du LuxusHair naturbørste som er kjempegod både for ditt eget hår og extensions, LuxusHair øyevipper med lim, og Jolie Visage Blackhead Remover ansiktsmaske. Dette er en peel off maske som renser huden i dybden og forebygger nye hudormer.

De milde ingrediensene er basert på beroligende planteekstrakter, som renser huden effektivt og etterlater den myk med betydelig reduserte porer. Den er IKKE testet på dyr. Jeg har prøvd denne ansiktsmasken flere ganger nå, og er skikkelig godt fornøyd med min Jolie Visage Blackhead Remover. Michelle derimot, ble noe forskrekket første gang hun så mammaen sin med masken på, men nå er hun vant til det. LuxusHair pleiesettet kan du bestille HER!

Elsker eller elsker ikke

sponset

 

En ny uke står for døren, med barnehage og tilberedning av frokost og nisteboks. Det er viktig med sunt pålegg og godt grovt brød, synes jeg. Derfor er Stabbur- Makrell et veldig smart valg til både nistepakken og frokosten. Da får vi i oss masse omega3, fordi en skive med Stabbur-makrell dekker faktisk dagsbehovet vårt! I tillegg får vi også D- vitamin som er spesielt viktig nå i det mørke vintermånedene. Stabbur-Makrell smaken er noe som mange barn og voksne enten elsker eller ikke elsker. Men prøv den da vel, så blir gjerne du også hektet! Sunnere pålegg finnes ikke, det er sikkert og visst.  

 

Trenger du å bli litt ekstra motivert, bør du ta en titt på noen av de 7 videoene som er ute nå. De er både søte og morsomme, synes jeg. Videosnuttene kan du se HER. Hvilken av dem liker du best? Jeg har et par favoritter, som jeg synes er ekstra gode. Den ene av mine favoritter ser du her i innlegget, det er bare helt skjønn! 

ALT PÅ EN PLASS

sponset

Nå er høstkveldene mine her nede på Kypros reddet! Når barna er i seng, og dagens siste blogginnlegg er postet, har jeg endelig litt tid for meg selv. Da ville det vært koselig å sette seg godt til rette i sofaen, med et nytt ukeblad å lese i. Men her er det ikke akkurat noe supert tilbud på norske magasiner i butikkhyllene, og det er jo mine norske favorittblad jeg har savnet å bla i.  Derfor ble jeg superglad for å høre om Flipp. Her er nemlig redningen for meg, og dette er bare genialt; Alt på en plass! Nå kan jeg lese ukebladene anytime på Flipp appen.

Flipp gir oss tilgang til å lese i over 25 av Norges største blader. Jeg har funnet alle mine favoritter her! Vi kan blant annet lese Det Nye, Babydrøm, Rom123, Elle, Boligdrøm, Foreldre & Barn, Det Nye Shape Up og mange flere. Flipp koster kun kr 129 i måneden (og bare kr. 49 hvis du abonnerer på et av Egmont Publishing sine blader).  Har du også lyst å lese alle favoritt-bladene dine på en plass, kan du nå få prøve Flipp gratis i 30 dager. Deretter blir det kr. 129 per måned.

Slik blir man abonnent på Flipp:

1) Register deg på flipp.no

2) Last ned appen

3) Logg deg inn og les i vei!

PS! Ønsker du å glede noen til jul, tenker jeg at Flipp er supert å gi bort i julegave!  Det blir nok kjempegodt mottatt av både ungdom og voksne, og ikke minst av "den som har alt" Klikk HER, så kan du lese mer om dette.

GOOD FOR ME

sponset

Høsten er over oss både hjemme i Norge, og til og med her nede på Kypros. Vi har hatt lyn og torden, og kraftige regnbyger de siste dagene. Værskifte gjør oss lett forkjølte og småsyke, og derfor har jeg allerede begynt å ta mine forholdsregler. Good for me kosttilskudd er en kjempegod måte å forebygge på, for jeg har nemlig ikke tid eller lyst til å hangle meg gjennom den kommende vinteren. Som travel mamma til Michelle og William, er det viktig å holde seg frisk! Derfor har jeg valgt meg ut fire av Good for me sine kosttilskudd denne gang: Blåbær, Chilli, Omega3, og VitaminD. Dette vil nok garantert gjøre meg fit for fight når kulden setter inn.

Blåbær Good for me har lenge vært et av mine faste kosttilskudd! Dette fordi blåbær er stappfullt av antioksidanter, vitaminer og mineraler som styrker immunforsvaret og gir meg superkrefter. Det er i tillegg bra for synet, og holder huden min ung og frisk. Blåbær er fra gammelt av folkemedisin nummer en, og hjelper også godt på fordøyelsen. Blåbær Good for me inneholder massevis av antosyaner, som er en av de mest virkningsfulle antioksidantene.

Chili Good for me har jeg valgt ut denne høsten av flere grunner. Visste du at chili inneholder mer enn tre ganger så mye C vitaminer som appelsiner? Det er også mye A vitamin i chili, og betakaroten. Chili Good for me består av en spesialblanding av chili, grønn te, krom og niacin. Denne kombinasjonen hjelper på å regulere blodsukkeret, og dermed begrense søtbehovet noe. Chili får fart på forbrenningen!

Omega-3 Good for me, med helt naturlige og rene oljer.  Jeg er ikke flink til å spise fisk, dessverre, derfor ønsker jeg å ta tilskudd. Da er jeg sikret dagsbehovet for denne viktige fettsyren, i den ukonsentrerte formen som anbefales alle.  Dette er et kvalitetsprodukt som jeg er svært glad jeg har valgt. Omega -3 har en dokumentert positiv virkning på hjerte, hjerne, syn og ledd. 

Vitamin D Good for me er noe vi nordmenn ofte er i underskudd på. Solvitaminet som det kalles, er veldig viktig for oss. Selv om jeg har vesentlig flere soldager på Kypros, har jeg likevel valgt å ta tilskudd av vitamin D. Tablettene inneholder 20 mikrogram, og dekker dagsbehovet for vitamin D. Den smaker også herlig bringebær!

Selv om Blåbær Good for me er en av mine absolutte favoritter, må jeg bare anbefale nyheten Omega-3 Good for me også. Det er en naturlig og ren fiskeolje, som faktisk kommer fra villfisk utenfor Ålesund. Råvarene er helt unike, og hvem vil vel ikke være frisk som en fisk?

Min quickfix i en travel hverdag

sponset

Det er ikke alltid like lett å få tid til å stelle og pynte seg i en ellers travel hverdag. Men skal jeg avgårde på noe, om det er jobbrelatert, eller kanskje ut og treffe venner, så vil jeg jo så gjerne føle meg fin. Sminke meg må jeg jo gjøre før jeg stikker av gårde, men jeg ønsker jo å se bra ut på håret også. Derfor er jeg nå veldig glad for å ha oppdaget Define Refreshing Styling Spray.

Denne styling sprayen er raskt blitt uunnværlig for meg, og det beste er at jeg kan ta den med overalt! Den praktiske sprayflasken er akkurat 100 ml. og passer i de fleste veskene mine. I tillegg kan jeg ta den med i håndbagasjen når jeg er ute og reiser! Det er bare så praktisk for meg, da kan jeg freshe opp håret uansett hvor og når det trengs. 

Define Refreshing Styling Spray er alt jeg behøver for å gi frisyren nytt liv, den gir nemlig både volum og hold! Så i løpet av et par sekunder kan jeg føle meg stylet, freshere og klar for det meste, om det er et intervju som venter, eller en hyggelig vennekveld. Dette er en fantastisk quickfix! Med Define Refreshing Styling Spray i vesken føles faktisk en travel hverdag litt enklere for meg. 

Har du din Define Refreshing Styling Spray trygt plassert i vesken allerede? Eller er du kanskje nysgjerrig på å teste denne lekre styling sprayen selv? Da skal du bli med i den enkle konkurransen nå,  hvor premien er  Define Refreshing Styling Spray. Besøk Instagram kontoen til @Definehaircare for å delta i konkurransen. Reposte bildet deres, og hashtag #definequickfix . Svar på spørsmålet: Hvor går din neste reise?

LET'S GO TO MEXICO

sponset

Har du ennå ikke deltatt i Old El Paso sin   konkurranse, har du ennå mulighet til å bli med. Det er ukespremier med goodiebags hver uke, mens hovedpremien er en ferie til Mexico for deg og hele familien, til en verdi av 50 000 nok! Dette hadde vel vært noe?  Så  delta i konkurransen, da vel. Kanskje er nettopp du den heldige vinneren?

Er du også hektet på taco? Det er hvertfall jeg! I den grad så hektet faktisk at jeg pakket med tacokrydder,  og Stand' n Stuff i kofferten til Amsterdam. Old El Paso sin nye fullkorn variant gikk ned på høykant, skal jeg si dere. Den litt sunnere tortillaformen er heretter blitt flere enn min sin favoritt!

For å være med i konkurransen om å vinne goodiebags og Mexico reise må du gjøre følgende: Du må svare på noen spørsmål, og sende inn bilde av din Stand´n stuff taco middag! For å delta, og lese mer om konkurransen KLIKK HER! 

Besøk gjerne Old El Paso sin egen facebookside her!  Vinneren av konkurransen til hovedpremien trekkes 20. november! Representanter fra General Mills trekker vinneren, og kontakter den heldige. Man må være over 18 år og bosatt i Norge, for å kunne være med i trekningen. Lykke til!

ALMOST TOO GOOD TO BE TRUE

 Sponset

Vet du at du kan tjene penger på å shoppe på internett? Jeg ble selv tipset for litt siden om en nettside som gir deg penger tilbake hver gang du handler på nettet. Så mye som jeg shopper online, hørtes dette litt for fantastisk til å være sant. Derfor var jeg bare nødt til å registrere meg for å sjekke hvordan StartShop.no fungerer. Der oppdaget jeg at de har avtale med over 200 kjente nettbutikker, blant annet Nelly, Zalando, Lekmer og Sportamore.  Jeg fant raskt ut at ShopStart.no holder hva de lover, for bare etter et par uker har jeg allerede tjent rundt 500 kroner i cashpoints!

Har du også lyst til å få tilbake litt penger hver gang du handler på nettet? Registrerer du deg nå, får du dobbel bonus i alle butikkene i 48 timer etter registrering! Nå har i tillegg  Nelly  startet høstsalget sitt i dag,  med rabatter opptil 80 %.  Her kan du virkelig gjøre mange supre kupp og tjene penger samtidig! Du kan trygt registrere deg på Startshop.no, det er helt gratis og tar bare 10 sekunder. Registrer deg HER! 

Slik kommer du i gang:
1. Registrer deg på Startshop.no
2. Velg nettbutikk, og handle på vanlig måte. Kjøpet blir automatisk registrert på din Startshop-konto
3. Få penger tilbake!  Etter bekreftet kjøp vil du motta cashback-poeng. 1 cashback-poeng = 1 krone. Du kan overføre pengene til din bankkonto når du selv vil.

VINN GAVEKORT PÅ KR 1000 

For å toppe dette og gjøre det enda mer spennende, deler jeg i samarbeid med Startshop ut to gavekort på kr. 1000 til NELLY! Det er gratis å delta i konkurransen om gavekortene, og veldig enkelt. Bli med, da vel! Kanskje nettopp du er den heldige vinner av ett av de to gavekortene som jeg trekker ut? Vinnerne bli bli annonsert på bloggen, etter trekningen neste søndag. Lykke til!

For å delta i konkurransen må du:
1. Registrere deg på StartShop.no
2. Skriv i kommentarfeltet på facebook linken til dette blogginnlegget HER, hva du ønsker deg fra NELLY

OCTOBER'S PINK FAVOURITES

sponset

Oktober er rosa måned hos coverbrands.no. Det betyr at du får hele 25% rabatt på 50 av deres rosa bestselgende sminke, hår- og hudpleieprodukter.

Oktober er i tillegg måneden hvor Rosa Sløyfe-aksjon går av stabelen. Målet med den er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft samt å støtte brystkreftforskning. Jeg oppfordrer alle til å vise sin solidaritet ved å bære Kreftforeningens Rosa Sløyfe. Du får kjøpt denne og andre utvalgte Rosa Sløyfe- produkter hos coverbrands her.
Den rosa sløyfen er selvsagt  et tydelig bevis på vår støtte. Men det er flere måter vi kan vise vår solidaritet på. Å bruke sminke som fremhever det rosa budskapet i rosa måned, det må vel være noe for oss unge? Hva med å lakkere neglene dine rosa? Du kan også  bruke en rosa leppestift, eller en fresh blush for eksempel! Her er det bare fantasien som setter grenser.
Coverbrands har utrolig mange flotte produkter, og her ser du flere av mine rosa favoritter. Klikk på bildet for å se under for å se flere rosa favoritter! 


1.MAGENTA  En slank, praktisk og elegant parfymebeholder. 2.BEAUTY BLENDER En unik makeup svamp som gir et perfekt resultat! 3.TANGLE TEEZER Orginal hårbørste.
En av mine absolutte rosa favoritter, må jeg bare få vise dere: Ghd vintage pink styler, gjett om det ble jubel når denne kom i hus!

Vær med og støtt opp om den viktige Rosa Sløyfe- aksjonen,du også.

HVERDAGS-GLEDER

sponset

I dag kunne jeg tilby barna en norsk lunch ute i hagen! Gleden var stor når mormoren hadde tatt med seg Stabburet leverpostei i kofferten. Michelle har alltid vært glad i leverpostei, og William fikk også smake for første gang i dag. Han har nettopp begynt å spise skive, og leverposteien falt tydelig i smak! Ekstra stor stas var det da barna fikk se bildet av seg selv på lokket! 


Har du sett de nye kule lokkene til Stabburet? Dersom du eller barna dine er like glad i leverpostei som mine to små er, kan du også bestille ditt eget lokk med bilde. Har du kjøpt tre bokser leverpostei i butikken, er det bare å gå inn på nettsiden deres, og bestille ditt personlige lokk HER! 


Det er veldig enkelt å lage ditt personlige lokk. Du laster opp ditt bilde, skriver inn navnet og fødselsår om du ønsker. Du får også velge om du vil ha lokket til den lille størrelsen, eller om du vil at lokke skal passe til den store boksen og til fersk leverpostei. Ditt ferdige lokk sendes i posten i løpet av kort tid. 


Jeg regner med at mamma må ta med seg flere bokser, neste gang hun kommer på besøk. Jeg får litt ekstra god samvittighet når jeg gir dem en skive med Stabburet leverpostei. Det er jo både sunt og godt! Besøk facebook siden deres HER for mer informasjon. 

MIN HVERDAGSSMINKE PÅ 10 MINUTTER

sponset

Hvor lang tid har du på å sminke deg om morgenen? Jeg har i alle fall ikke all verdens tid med to små som drar meg i skjørtene. Her er min hverdagssminke på 10 minutter. Alle produktene jeg bruker kommer fra Coverbrands, som er en av Norges største nettbutikker innen skjønnhet. Alle produktene har en direktelink som kan trykkes på, for å se nærmere på sminken.

Med å bruke koden ANNA26 i kassen, får du 20% rabatt på sminke. Dette gjelder bare ordinære varer, som ikke er nedsatt fra før. Tilbudet gjelder fram til 30.juli. Løp og kjøp. Coverbrands har Norges bredeste utvalg av sminke med en unik miks av store kjente merkevarer og nye, innovative brands fra inn- og utland. De har også fri frakt! Her er hverdagssminken min, steg for steg: 

Jeg starter alltid med øyenbrynene. Jeg bruker det fantastiske øyenbrynkitet fra Billion Dollar Brows! Jeg pleier bare å sminke brynene mine litt fyldigere, og markere formen litt ekstra. I dette øyenbrynskitet får du med alt du trenger til dine perfekte øyenbryn. Du kan mikse de forskjellige fargetonene slik at du finner din ønskede farge. Jeg blander de to mørkeste, fordi jeg er så mørk i håret. Du får også med en kost, med to forskjellige børster, og en voks følger også med. 

Bare Minerals correcting concealer bruker jeg deretter til å dekke over ujevnheter, og under øynene. En stor redning for meg med mørke ringer under øynene etter søvnløse netter. Denne påfører jeg faktisk med fingeren, fordi jeg føler det blir jevnere enn om jeg bruker en sminkekost. 

Jeg er veldig opptatt av kinnben. For å fremheve kinnbenene bruker jeg Bahama Mama matt solpudder. Deretter påfører jeg Bare Minerals Original foundation, som jeg bruker for å jevne ut concealeren og kinnben markeringen. 

Tid for øynene. Den viktigste delen av alt! Jeg starter med å legge eyeliner på øyenlokket. Jeg bruker Barry M dipliner til dette. Den er vannfast, og veldig enkel å påføre. Alt fra å legge en tynn hverdags linje, til litt tykkere festsminke, er denne helt perfekt! På bildet over ser dere også The Balm lipgloss! Som jeg virkelig må si er en favoritt her hjemme. Både jeg og Michelle krangler om den, haha! 

Nå som jeg ikke har vippeextentions lengre, så er mascaraen blitt et must. Jeg har derfor valgt ut Bare Minerals Lash Domination Volumizing mascara. 10-in-1 benefits! Denne gjør det meste for at vippene skal få den oppmerksomheten de fortjener! Nå er jeg fiks ferdig sminket, og klar til å møte en travel hverdag. Om drømmemannen skulle komme på døra, så er i alle fall sminken på plass! 

REGNVÆRSKOS

sponset

Jeg har nettopp oppdaget en nettside; Kiddly.no som er gull verdt nå i sommerferien! Den gir gode tips og ideer for forskjellig underholdning for barna. Det er foreldrene selv som legger inn sine anbefalinger på apper, spill, filmer, bøker og leketøy som barna har stor glede av. Michelle storkoser seg med et nytt spill på ipaden sammen med onkelen sin inne i regnværet.

 

Jeg tenker at Kiddly.no er spesielt nyttig nå som jeg skal ut å reise, og det blir lange timer i fly for Michelle. Derfor søkte jeg på barn 2-4 år, for å finne hennes alder og se hva som passer henne best. Jeg vil laste ned noen kjekke spill og filmer til I-paden, så får hun seg en hyggelig overraskelse ombord. Nå har jeg valgets kvaler, for her er det mye spennende!

Dersom du synes dette høres interessant ut, besøk gjerne siden og facebook, og se hva du finner. Det er mange gratis apper, og andre som man betaler for. Liker barnet ditt Lego, og har sine favoritter? Da synes jeg du skal sende inn dine anbefalinger til Kiddly.no om favoritt Legosettet. Dermed er du med i konkurransen som pågår nå, med flotte premier. Du kan sende inn flere anmeldelser, dette øker vinnersjansene om å få flotte Lego Duplo produkter i premie. 

ER DU KLAR FOR SOMMEREN?

sponset

Med Shaibox får du alt du behøver for å bli sommerfin til ferieturen. Det er så lettvint og genialt at alt kommer rett hjem i posten, syns jeg. Da har jeg alltid utstyret jeg trenger i hus, når jeg trenger det! Her får vi virkelig mye for pengene! For kun kr. 99,- får du tilsendt Shaiboxen, noe som vil si at du sparer hele 400 kr. Bestill pakken din her! 

Det flotte sommerkitet fra Shai inneholder den originale Shai barberhøvelen, en 2-in-1 wash and shave, sminkefjerner servietter, ekstra barberblader, og sist men ikke minst Shai bikini høvler! Veldig praktisk til bikinikanten, nå som bikinisesongen endelig er her. Alle som bestiller Shaibox pakken er med i konkurransen om en tur for to til Barcelona og 1000 Euro til å shoppe for! 

Jeg har fått muligheten til å dele ut to OBH Nordica rettetenger til to heldige vinnere som bestiller en Shaibox. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å sende en mail etter bestillingen, om at du ønsker å være med til: shaikonkurranse@gmail.com 

VINN EN REISE FOR TO TIL BARCELONA OG 1000 EURO!

sponset

Nå kjører jeg en skikkelig sommerkonkurranse her på bloggen! En av dere heldige blogglesere skal få muligheten til å vinne en reise til Barcelona for to personer, i tillegg til å få 1000 Euro til å shoppe for! En helt fantastisk mulighet!!  

Alt som skal til for at du er med i konkurransen er å bestille en sommerpakke fra Shai! Nå har Shai kommet med et helt nytt sommerkit! Konkurransen avsluttes 31. august! Vinneren av konkurransen trekkes av Zentio, og blir publisert på Shai sin egen facebook side og på instagram @ShaiBox! Bestill din pakke til kun kr. 99,- HER! 

I det nye sommerkitet til Shai, får du den vanlige Shai barberhøvelen, med ekstra blader. Du får også en tre-pakning med Shai bikinihøvler, sminkefjerner og shaving gel. Så nå er det bare å finne frem bikinien for sommeren, jenter! 

Shai har et barberblad med seks knivblad, som gjør at barberingen blir fin og jevn. Jeg har brukt Shai i snart to år nå, og har aldri vært mer fornøyd med en barberhøvel enn denne! Jeg får et fint resultat hver eneste barbering! Ønsker deg lykke til med konkurransen! 

MINE TO SMÅ I LIKE VÅRJAKKER!

reklame

Heia, kjære deg! Se mine to søte små i like vårjakker fra Miniature! Jeg elsker disse jakkene, og det har jeg gjort fra første gang jeg så dem da Michelle var liten. Jakkene finnes i så mange forskjellige fine farger, og i ulike modeller. Se hvilken som er din favoritt på Babyshop.no. Vårjakkene er perfekte for en norsk sommer! Har du foresten fått med deg at Babystore ikke er Babystore lengre? Nå heter de altså Babyshop! Dere finner fremdeles kategorien "Mammatilmichelle´s favoritter på den nye nettsiden. Sjekk den ut! 


PRØV LYKKEN I SOMMER!

sponset

Start sommeren med å prøve lykken! Bli med på Blivakker sin største konkurranse noensinne! Jeg har nå fått muligheten til å dele ut tre gavekort på kr 10 000 til tre av dere flotte blogglesere. Dere har da muligheten til å velge ut produkter for 10 000 kr hos blivakker.no. Det er veldig enkelt å være med i trekningen, og vinneren av konkurransen er helt tilfeldig! Blivakker er den største nettbutikken med hår og hudprodukter med over en halv million registrerte kunder! Alt du må gjøre for å være med i konkurransen er å legge inn e-mail adressen din i boksen under, og klikke på "meld på!" Ønsker deg masse masse lykke til! Vinnerne kontaktes på mail!

SOLO-BABE

sponset

Sommer, strandliv og Solo; hva mer kan man ønske seg? Kanskje et par kule Solo solbriller,flipflops eller et lekkert strandhåndkle og matchende kule Solo Headphones! Dersom du har lyst på noe av dette, så er det bare å laste ned Solo Goodiebag-appen straks. Last ned appen på iTunes HER eller på Google Play HER!

Nå er du klar til å lete aktivt etter Solo-reklame. Hver reklame har sin egen Solo-kode i seg som registreres av appen.  Solo deler nemlig ut tusenvis av Solo-stæsj og du får umiddelbart beskjed om du har vunnet noe. Dersom du ikke vinner noe, kan du tjene opp Solo-dollar, som du bytter mot gratis Solo brus. Det er ikke dumt det heller! 

Når du nyter en iskald Solo i sommervarmen, vil du også finne koder på flasken som kan brukes til å vinne supert stæsj eller gratis Solo! Det er mange nye produkter som deles ut hele året, det er bare å følge med og bruke appen! På Solo sin facebookside får du flere tips om hvor du finner Solo-reklamen. 


Nå, har du lastet ned appen og er klar til å teste om du har vunnet allerede? Da skal du sjekke filmen under her, som kan inneholde din første premie. Lykke til!

 

NYTER EN VAKKER DAG MED BARNA

reklame

Det er så fantastisk at vi endelig har fått litt sommervær her i byen! Jeg bestemte meg tidlig i dag for å nyte denne dagen sammen med barna, og slippe alt annet. Husarbeidet og klesvasken går jo ingen steder, det får vente til senere i kveld. For i dag ble det en hyggestund med ungene ut på tur, med noe godt i picnic kurven!  Hva var vel bedre da enn å pakke med oss nyheten Gjende Eventyrkjeks? Det er en barnekjeks som er kjempegod på smaken både for liten og stor! Kjeksen er bakt med den kjente smaken fra Gjende, og formet som eventyrfigurer, som gjør kjeksen ekstra spennende for de små. I tillegg er den bakt med hele 51 % fullkorn og er selvsagt uten palmeolje. Litt bedre for oss alle, med andre ord, og bare såå god!Vi hadde en herlig tur i parken, og Michelle storkoste seg med mammaen sin i dag. Hun elsker å løpe rundt i parken, og lete etter sommerfugler og se på fuglene. Men picnic kurven ble nok det store høydepunktet i dag for Michelle som fant kjekspakken i kurven. En blidere jente skal man lete lenge etter. Gjende Eventyrkjeks skal få være med oss på tur flere ganger, det er garantert! SUPERTILBUD OG FORNØYDE BARN

sponset

Foreldre & Barn er hyggelig og nyttig lesestoff for alle foreldre med barn fra 0-6 år. Magasinet kommer ut én gang i måneden,  og kan kjøpes i butikken for kr. 75. Men jeg synes det er så lettvint og greit å abonnere på Foreldre & Barn. Da får jeg den nyeste utgaven direkte hjem i postkassen, og det er alltid en gledelig overraskelse den dagen bladet kommer! 

Det er dagens høydepunkt å sette seg ned litt med Foreldre & Barn i en ellers hektisk hverdag. Fremover vil det bli flere artikler om mat, friluftsliv og aktiviteter for hele familien.Det vil også komme flere spennende eksperter, ifølge redaktør Mari Midtstigen, med fokus på den nyeste forskningen innenfor søvn og oppdragelse, helse og kosthold. Mye nyttig for oss alle vil jeg tørre påstå!

Nå kan du få 6 utgaver av Foreldre & Barn hjem i postkassen, for kun kr. 299. I tillegg får du en gøyal hoppeku i gave til barna som har verdi kr 349. Dette supre tilbudet bør du ikke gå glipp av! Bestill abonementet ditt her.

Den søte hoppekua ble gledelig mottatt her hjemme, det er sikkert! Michelle har ønsket seg en slik lenge, og spør alltid når vi er i byen og går forbi lekebutikken. Gjett om hun ble lykkelig da hoppekua kom i posten? Sjekk gjerne ut facebooksiden til Foreldre & Barn! 

SUPERT MELLOMSNACK

sponset

Innimellom er der ikke nok timer i døgnet! Noen dager går slag i slag, og da har jeg ofte flere avtaler som skal rekkes i løpet av dagen. Det kan være intervjuer, eller et arrangement jeg skal være med på, eller kontroll med William på helsestasjonen.  Når dagene fyker avgårde på det viset, må jeg innrømme at jeg ofte hopper over måltider, både ett og to. Det er selvfølgelig ikke særlig smart, for jeg går jo temmelig på tomgang etter noen timer.  

Men nå har Freia kommet med en fantastisk nyhet, som kan bli redningen for meg fremover. Med en Freia Smoothie i vesken, har jeg alltid noe på lur når jeg trenger litt påfyll i magen, og ikke minst litt ekstra energi. Det er jo ingen hemmelighet akkurat at jeg elsker sjokolade, og nå kan jeg faktisk kose meg og nyte en Freia Smoothie som mellomsnack når jeg er i på vei fra et møte til et annet.

Den gir  meg litt bedre samvittighet, i og med at Smoothien er laget på deilig frukt som mango, banan og pasjonsfrukt. Faktisk er Freia Smoothie helt perfekt for alle oss jenter som er på farten! Fordi sjokoladen er delt i passende biter, trenger man jo ikke spise hele rullen med det samme. Men det er ikke lett å legge den ned i vesken igjen, det må jeg bare si! Så det kan være greit for meg og har et par ruller Freia Smoothie tilgjengelig 24 / 7. Besøk gjerne facebooksiden deres, her!

UT PÅ TUR, I NORSK NATUR

sponset

I dag har vi vært ute på en liten søndagstur. Alle som har vært i Stavanger, vet at vi har mye varierende vær her. Ja, vi kan faktisk oppleve alle årstidene på en dag. Det kan derfor være vanskelig å vite hvordan man skal kle seg for en tur ut. Men nå har jeg fått meg en ny jakke, perfekt til norske værforhold. Den er både vanntett, vindtett og ventilerende. Så den er helt super, både når det regner eller når det blåser! I det skiftende søndagsværet i formiddag, var denne HellyHansen regnjakken perfekt! 

Har du lyst til å være med i trekningen om å vinne denne flotte jakken? Alt du må gjøre er å poste et bilde av deg selv i regnværet og legge det ut på instagram med hashtags #weloverain #gsport Du kan lese mer om konkurransen HER! 

Om du ikke tror du har vinnerlykke, har jeg en god nyhet: I uke 18, den kommende uken, kommer jakken på tilbud til kun kr 799,- Se tilbudet her!  Regnjakken finnes i flere fine farger. Fargen jeg har på jakken heter Summer red! Modellen W Aden er komfortabel å ha på seg, den er veldig lett og har et hurtigtørkende behagelig for. 

MITT BESTE SKJØNNHETS TIPS

Sponset

Visste du at den fantastiske hudpleien Swiss Skin Revewal ble kåret til årets innovation i Sveriges største skjønnhetsgalla! Nå har jeg testet ut Swiss Skin Renewal en god stund, og jeg har også skrevet om produktet tidligere her på bloggen. Jeg har flere ganger fått spørsmål fra dere lesere om mine erfaringer med denne behandlingen. Derfor velger jeg å komme med en oppdatering nå. Jeg er veldig fornøyd med produktet, og kan virkelig anbefale det videre med god samvittighet!

Huden min ser glattere og jevnere ut etter behandlingen, og den føles så utrolig ren og fin. Det jeg liker så godt med denne behandlingen, er at den består av to produkter som til sammen virker både på innsiden og utsiden av huden. Swiss Skin roller lager smertefritt små åpninger i huden med tynne mikro-nåler. Disse mikro-åpningene i huden gjør at anti aging gel Swiss Rejuvenator trenger dypt inn i huden og stimulerer kroppens immunsystem til å helberede bedre og penere. 


Her er noen tips til deg om bruken av produktet: Jeg vil anbefale at behandlingen gjøres om kvelden, for du kan oppleve at huden blir litt rød etterpå. Da er det greit å la huden hvile seg fin til neste morgen. Husk å desinfisere huden først med Swiss Sanitizing Spray, og bruk også sprayen til å rengjøre skinrollerén etterpå.


Det er viktig at Swiss Rejuvenator brukes i 5-7 dager i strekk, og så lar jeg huden hvile en uke før jeg fortsetter behandlingen. Det er også viktig å bruke rett nållengde, husk at den minste nålelengden er beregnet for tynn og ømfintlig hud som den i ansiktet, mens de lengste nålene kan brukes til baksiden av lårene for eksempel. Dersom du lurer på noe mer har Swiss Clinic kundeservice med profesjonelle folk som svarer deg på telefon. 


Nå har Swiss Clinic også lansert en ny og mer effektiv Rejuvenator som også er større og rekker lengre. For kun kr. 960,- kan du nå behandle din egen hud hjemme. Fri frakt og resultatgaranti på swissclinic.no Dersom du liker ideen med egenpleie hjemme hos deg selv, Swiss Clinic har flere andre produkter som du kan lese mer om på hjemmesiden deres. 

ALT HÅRET MITT FALLER AV!

Heia, nå har jeg i flere måneder slitt med at jeg mister utrolig mye hår. Dette tror jeg kommer av at jeg har vært gravid og ammet. Jeg syns det er helt sykt hvor mye hår som ligger igjen i vasken etter at jeg har greid igjennom det. Jeg husker at det var akkurat likt da jeg fikk Michelle. Jeg begynner til og med å få viker!! 

sponset

Jeg har funnet løsningen på problemet mitt som jeg nå skal teste ut! Jeg har lest mye bra om dette produktet, så jeg håper at det stemmer. Det er to piller man skal ta hver eneste dag! Jeg har lest meg frem til at håret mitt vil bli sterkere, med andre ord ikke falle av like fort som det gjør nå. 

Jeg tror dette produktet vil funke! Jeg føler det er så mange produkter som skriver både det ene og det andre, om å få finere hår, men som du ikke merker noe forskjell på. Grunnen til at jeg er så overbevist om at HairCare vil gi meg et godt resultat er fordi de har skrevet: Det er viktig å påpeke at produktet ikke har noe virkning på ferdig utvokst hår. Med andre ord, de er veldig ærlig om hva vi ikke kan forvente av produktet, så da vil jeg også tro at det de skriver vi vil se forskjell på også stemmer. 

Har du lyst til å prøve ut produktet sammen med meg? Nå får du hele 40% ved å bestille HairCare HER!  HairCare er et kosttilskudd som består av en unik sammensetning av ulike ingredienser som bidrar til normal hårvekst. HairCare gir næring til hårveksten, virker fra innsiden, og har en dokumentert effekt! Du kan også følge HairCare på facebook ved å klikke HER! 

INGEN PÅSKE UTEN SOLO
sponset

For en nydelig påskedag! Jeg koser meg i snøen med Solo! Solo er en skikkelig påskebrus, syns jeg. Det minner meg veldig om barndommen min, og påskefeiring på fjellet. Solo deler ut flotte produkter hele året! Så det er bare til å følge med på Solo sin reklame! Har du lyst til å vinne flotte premier fra Solo, vær med i konkurransen nå!

 

Alt som må til for å være med i konkurransen er å laste ned Goodiebag-appen. Har du android, laster du ned appen ved å trykke her, og har du IOS trykker du her for å laste ned. Det er et begrenset antall med produkter, så det gjelder å gripe sjansen nå for å få sikre seg et av de eksklusive produktene! 


Du får beskjed med en gang om du har vunnet produkter på appen. Produktene vil bli sendt hjem til deg, i løpet av kort tid! Om du ikke vinner produkter, vil du likevel få Solo-cash som kan brukes til å få gratis Solo. Det koster10 Solo-cash per Solo du får. Appen er selvfølgelig helt gratis! 


For tips om hvor man kan vinne, følg Solo på facebook her, og legg dem gjerne til på snapchat @solosoftdrink! 

NYTE TIDEN HJEMME

sponset

Foreldre & Barn er det perfekte bladet for deg som enten venter en liten, eller har småbarn hjemme. Du finner mye godt lesestoff med nyttige og engasjerende artikler. Som småbarnsforelder får du mange tips og gode anbefalinger i dette bladet. Du kan for eksempel lese hvilke typer barnegrøt som er "best i test!" slik at du lettere kan velge ut den sunneste grøten for babyen din. 


Ettersom jeg er blitt mamma på ny og er hjemme med en liten på dagtid, syns jeg det er ekstra koselig å sette meg ned med Foreldre & Barn. Det er viktig å nyte tiden hjemme, sammen med lillemann. Det er jo veldig mye nytt når man blir mamma. Uansett om man har barn fra før, så føles mye helt nytt likevel. Da syns jeg det føles betryggende å ta frem et seriøst blad som kommer med gode råd og skriver om nettopp det jeg er mest opptatt av; foreldrerollen og barna mine! 


Magasinet har blitt utgitt i 35 år nå! Så det vil si at dette bladet er mye eldre enn meg, haha. I løpet av disse årene har Foreldre & Barn opparbeidet en unik posisjon hos småbarnsforeldre med barn i alderen 0-6 år. Mammaen min har nok også lest mange av bladene mens jeg og broren min fremdeles var små. Bladet blir utgitt én gang i måneden, og koster kr. 75 i butikkene.


Nå kan du få hele 6 utgaver av Foreldre og Barn hjem i posten for bare kr. 269! Dette er en veldig rimelig og grei måte å bli bedre kjent med bladet på.  I tillegg får du også med et kjempeflott barneservise fra Porsgrunn Porselen. Settet inkluderer et krus med hank, en dyp skål, og en barnetallerken. Du kan velge mellom rosa og blått servise. For å se dette supre tilbudet klikk her!


Lik gjerne facebook siden til Foreldre & Barn, for å komme tettere inn på bladet.  

STRIPETE VALENTINE´S DAY

sponset

Heia, akkurat nå sitter jeg på flyplassen i Amsterdam, og har ennå mange timer igjen å vente før neste fly. Derfor tenkte jeg at det var like så greit å komme med en liten påminnelse til dere. Jeg tok noen herlige bilder av barna i dag tidlig, før vi dro hjemmefra. Fine Michelle og herlige William i matchende klær fra den nye kolleksjonen til Polarn O. Pyret! 


Det nærmer seg Valentine´s Day med stormskritt, og hva er vel skjønnere enn to hjerteknusere kledd opp for Valentine´s? Jeg falt pladask for denne kolleksjonen med de søte hjertene!  Luen med kaninører og de søte tøflene med kaninansikt, var også et must her hjemme hos oss. Når Michelle i tillegg fikk seg en kosekanin, så skal jeg love deg at hun ble veldig fornøyd. 

Skjørtet med røde lommer som matchet kosekaninen, ble selvsagt favoritten hennes. Som mamma må jeg bare si meg mektig imponert over de deilige myke plaggene, og den flotte kvaliteten.  Herlig å ha på seg både til hverdag og best, og de sterke spreke fargene gjør meg i godt humør.  Har du lyst til å se nærmere på den flotte kolleksjonen kan du klikke inn på lenken her! 

Husk at det fremdeles er 20 % rabatt om du handle tre varer eller mer fra Polarn O. Pyret Originals! Tilbudet gjelder ut denne uken, så grip denne flotte muligheten til å fylle opp vårgarderoben til barna, med kvalitetsklær til en rimelig pris! Kos deg med å sjekke ut de flotte klærne, mens jeg må rekke flyet vårt videre sørover! 


NAKENVIDEO

Aldersgrense 18 år +

Free the nipple. Siden det er så himla mange som likte å ta å gjøre narr av puppebilde mitt med å legge ut samme bilde uten noe mål og mening. Det er en kropp, folkens, hva er greia? Jeg har min kropp, du har din kropp. Så her er et innlegg i samme sjanger, totalt blottet for mål og mening. 

 

 

Aldersgrense 18 år +