hits

REISELIVET

PLAY-TIME

Nå har vi virkelig kost oss den siste kvelden i Ayia Napa. I kveld setter vi kursen hjemover, etter en fantastisk uke her nede på Kypros. Skal bli godt å komme hjem til 17.mai, og være hjemme de neste to månedene før vi flytter ned her. Det kommer til å gå utrolig fort, jeg håper bare jeg får tid til å stelle i stand alt til vi skal dra. Ønsker dere en god helg! Følg oss gjerne på instagram gjennom turen hjem @Stavangermamma










A SNAKE IN THE WAY

I dag fikk vi vårt første møte med en slange her på Kypros. Sist gang jeg traff på en slange var jeg rundt 8 år, tror jeg. Litt rar følelse syns jeg, det er jo ikke hver dag vi nordmenn treffer på slanger. Jeg trodde gjerne at slanger holdt seg borte fra folk, men denne her gikk rett over stien på hotellet. Selv om den helt sikkert ikke var farlig, så er jeg veldig glad for at det var jeg som fant den og ikke en av ungene. 

Jeg skal faktisk google meg frem til litt fakta om slanger og andre dyr på Kypros, sånn at jeg har en del kjennskap til de om vi skulle møte på noen flere. I dag er siste dagen vår her nede for denne gang. Vi nyter derfor de siste timene med sol og varme. Jeg og Michelle var en tur på badeland tidligere i dag, noe hun syns var supergøy! Jeg kan vel ikke si noe annet enn at jeg storkoste meg jeg også, haha. 

Noen som fikk med seg gårsdagens episode av Bloggerne? Hva syns dere om episoden? Jeg syns det er veldig gøy å få tilbakemeldinger på hva dere lesere syns om å se oss på TV-skjermen! Jeg syns det er veldig rart, for i utgangspunktet så er jeg jo blogger, og pleier å skrive ned hva jeg tenker og mener. Mens med en gang videokamera kommer frem så må man jo faktisk snakke, og det kan jeg ærlig si at jeg ikke er noe flink til! 

BOAT TRIP

Dagens lille utflukt. Vi var på båttur i dag tidlig, faktisk den samme båten som vi var på for to år siden. Dette var et stort ønske fra Michelle, så da ble det jo slik. Jeg syns faktisk det var veldig gøy selv også. Lillemann sov mesteparten av turen, men fikk heldigvis med seg litt, haha! Ønsker alle sammen en fin dag videre!












BEAUTIFUL SUNSET



Hola. I dag har jeg hatt litt trøbbel med internettet på hotellet, men heldigvis fikset det seg til slutt! Jeg hater å reise rundt å bo på hotell, og alltid måtte tenke på om det er internett tilgang. Spesielt i utlandet så sliter jeg ofte med dårlig forbindelse. Heldigvis har jeg god internett dekning i det nye huset, så det skal fortsatt bli mye blogging i året fremover! 

I dag var vi og snakket med en barnehage. Jeg er enda veldig i tvil på hvordan jeg skal gjøre det med Michelle og barnehage. Hun vi snakket med i dag virket i alle fall som en veldig snill og kjærlig dame. Likevel er det noe i meg som vil at ungene skal være hjemme med meg det neste året. Jeg skal tenke på det over sommeren. Jeg fikk nummeret til barnehagen, og skulle kontakte dem når vi reiser ned igjen i august.







I´M IN LOVE...

Jeg er plutselig helt tom for ord. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare hvor fantastisk det nye huset vårt var. En ting er å se bilder, og en annen ting er å faktisk stå der og se det med egne øyne. Jeg har alltid sagt at en dag, kommer jeg til å bo i dette huset, litt uvirkelig at det nå faktisk skal skje. Jeg er så glad og gleder meg virkelig til å flytte inn i august.

Michelle likte også huset veldig godt. Hun fikk velge ut hviket av soverommene som skulle bli hennes, så hun var mer enn fornøyd. Både William og Michelle skal ha sitt eget rom, i tillegg til det er et gjesterom til vi får besøk! Hagen var stor og kjempefin for ungene å leke i. Det er også et badebasseng, og en fantastisk utsikt ut over Middelhavet! 

VISNINGSDAG!!

Wiii, nå er vi på vei for å se på det nye huset vårt! Jeg er super spent, dette er jo grunnen til vi faktisk er her nede nå! Michelle gleder seg veldig til å se det nye rommet hennes, noen som ønsker en liten sneakpeak av huset? Klikk gjerne på liker knappen om du vil se et lite glimt av vårt nye hjem! Ha en ellers strålende fin søndag!





WELCOME TO PARADISE

reklame

Nå er vi kommet oss vel frem til sol og varme. Kan nesten ikke tro at dette snart er vårt nye hjem. Jeg tror vi kommer til å trives kjempegodt her nede. Nå skal vi nyte den siste turen ned som "turister". Jeg har tatt med barnevogn til både William og Michelle denne reisen. Grunnen til det er at Michelle legger seg tidlig om kvelden, og det er jo litt kjedelig å måtte sitte på hotell-rommet fra klokken 19 om kvelden. Så selv om hun er ferdig med vogn for lenge siden, så er det veldig praktisk om kvelden ennå. 

Babyzen vognen var det ingen tvil om skulle få være med. Jeg brukte den da jeg reiste til Abu Dhabi med lillemann i vinterferien, og den har fått reise mye frem og tilbake til Oslo også i løpet av de siste månedene. Nå har William blitt så stor, og selv om han ennå ikke er blitt 5 måneder, så tok jeg frem 6 måneder + delen. William er stor for alderen, så newborn delen var blitt litt liten. Se videoen fra Abu Dhabi med Babyzen Yoyo 0+ under: 

 

Han liker seg veldig godt i den nye delen, der han faktisk har mulighet til å sitte å se litt! Jeg vet at så små ikke bør sitte, men likevel når vognen ligger ned, så ser han mye mer enn hva han ellers pleier å gjøre i vognen hjemme! Det er en vogn jeg virkelig unner alle sammen som reiser med små barn! En vogn jeg vil anbefale alle fra nyfødt og ja til og med opp til Michelle sin alder. Hun sovnet fint i den i går kveld. 

Nå er jeg så heldig og får lov til å dele ut en Babyzen Yoyo vogn til en heldig leser fra Babystore! En mulighet jeg ikke kunne la gå i fra meg. Så nå setter jeg i gang en liten konkurranse, der jeg selv plukker ut en heldig vinner. Vinneren blir trukket helt tilfeldig, for å gjøre det mest retferdig for alle! For å være med i trekningen må du gjøre følgende: 

1. Klikk på "liker" knappen nederst til venstre i dette innlegget.
2. Legg ut en status på din egen facebook der du tagger facebooksiden min. Du kan skrive hva som helst, bare jeg blir nevnt i statusen. Du kan også la være å skrive noe, og bare tagge meg eller noe " Jeg er med i konkurransen til @Mammatilmichelle"  

NOEN DRØMMER GÅR I OPPFYLLELSE

Ja, tenk det. Nå skal jeg plutselig begynne et nytt kapittel i livet mitt igjen. Jeg har så lenge jeg kan huske ønsket å flytte til utlandet når jeg ble "stor". Jeg trodde aldri det egentlig ville skje. Det er jo ikke alle drømmer som blir til virkelighet. Denne gangen gjør det faktisk det, og mye tidligere enn jeg ville trodd! Allerede i midten av august skal jeg ta med meg barna mine på nye eventyr.

Jeg har alltid vært en veldig spontan jente, og for et par uker siden bestemte jeg meg for at jeg bare måtte hoppe i det. Og faktisk gjøre det. Det er nå jeg har muligheten til det. Og det er nå jeg må gjøre det, for min egen del. Det er nå jeg jobber hjemmefra, og kan reise hvor som helst. Michelle er ikke begynt på skolen, som også gjør timingen mye bedre. 

Jeg skal ikke lyve, den største grunnen til jeg bestemte meg for å faktisk flytte i år, er fordi det blir et tøft år jeg har i vente. Pappaen til William skal flytte bort, og pappaen til Michelle skal i militæret. Det første året borte fra noen er vel det verste, derfor skal det bli deilig å holde meg selv opptatt med mine egne ting. Jeg tror ikke jeg kommer til å ha det noe bra med meg selv om jeg blir værende her hjemme.. 

Mye av grunnen til at jeg velger å flytte bort nå, er også for Michelle sitt beste. Hun begynner å forstå at hun er en "kjent" person, noe alle faktisk ikke er. Jeg tror det blir bra for henne om vi flytter bort et år, til hun blir vant med tanken, uten at alle kjenner henne igjen på butikken, over gjerdet i barnehagen og spør henne om bilde. Jeg så aldri dette komme, men nå som jeg har lagt opp til dette selv, må jeg også håndtere dette best mulig for oss alle! 

Det blir bra for meg og ungene å være borte, og heller få besøk til vårt nye hjem i Kypros! Det er ikke helt tilfeldig at det er der vi flytter. Jeg er jo halvt derifra, og snakker språket. Jeg har også veldig mange venner og familie som bor der nede. Det har i alle år vært mitt andre hjem! 

Vi reiser ned til Kypros allerede neste uke, for å se på det huset vi skal bo i, og sjekke rundt barnehageplass til Michelle og lignende. Ja, rett og slett for å gjøre klart til vi reiser med enveis billett ned igjen i august! Jeg har ennå ikke helt bestemt meg for om Michelle skal gå i engelsk eller gresk barnehage, men tro det eller ei, så er hun like flink til å snakke begge deler! 

Det huset vi nå skal bo i det neste året, har jeg sett på i mange år. Første gang jeg så dette huset var for fire år siden, når jeg gikk gravid med Michelle i mai 2011. Da husker jeg at jeg sa til mamma at jeg ville bo der en dag. Vi ringte til og med og spurte etter pris, da det den gangen var til salgs. Jeg husker også sommeren 2013 når jeg gikk på stranden forbi huset, så sa jeg igjen, at der vil jeg bo, bare vent å se, en dag så skjer det. Som regel så mener jeg det jeg sier, haha! 

Nå, to år senere går drømmen i oppfyllelse! Det er så deilig at ting kan gå min vei. Alle bildene i dette innlegget har jeg tatt de siste gangene jeg har vært på Kypros. Jeg kjenner jeg gleder meg veldig til å flytte ned der. Jeg både tror og håper at dette vil være et fantastisk eventyr for barna mine også. Spesielt Michelle, i og med at William fremdeles er så liten. Jeg tror dette vil være starten på en reise for livet!