hits

desember 2017

VIDEO: DETTE SKJEDDE I 2017!

Jeg startet året med et eventyr uten like. Jeg ble med på Camp Senkveld, en opplevelse jeg sent vil glemme. Jeg ble kjent med en herlig gjeng, samtidig som jeg også fikk utfordret meg selv på måter jeg ikke visste var mulig når man «kun er med» på et humor program. Jeg er evig takknemlig for at jeg fikk være med på tur, og ikke minst for at jeg takket ja og ble en del av det hele!

  

I februar forandret statusen i forholdet vårt til «forlovet» da Jan gikk ned på kne. En kjempe minnerik kjæreste-tur til Kragerø som vi hadde på bloggen min sin 5 års dag! Øyeblikket ble selvfølgelig på film! 

I år ble det ingen nye babyer som kom til verden i vår familie, men vi fikk feiret en rekke fine bursdager, morsdagen, farsdagen og mye annet gøy! Under kan du se både videoen fra morsdagen i februar og farsdagen i november i år.

 

Ellers fikk jeg både skrevet og gitt ut min egen bok. Jeg skulle ha blitt med på Skal Vi Danse, og prøve et eventyr i Oslo. Det ble det ikke noe av, men vi prøvde i alle fall, og det preget året vårt svært mye, selv om det ikke ble så mye dansing på TV for meg i år. 

I år har vi også være på TV med Bloggerne, og filmet mange helt uforglemmelige opplevelser, som det er gøy å se tilbake på og ta med seg videre. Tusen takk for et fantastisk år, til alle og en hver. Så håper jeg dere vil følge meg med på nye kapitler i livet i året som kommer! Jeg ønsker med dette alle et riktig godt nyttår!

 

BILDER FRA EN FANTASTISK JULAFTEN!

Jeg fikk aldri muligheten til å ønske dere alle en riktig god jul i år, men jeg håper inderlig at alle fin en fin dag, uansett hvordan den ble feiret! Vi hadde en veldig fin julaften, der både store og små koste seg. Vi fikk nissebesøk, og koste oss med mat, gaver, leker og hverandres selskap. Neste år tror jeg vi blir en god del mer gjester rundt middagsbordet og det kjenner jeg at jeg allerede gleder meg til. Tusen takk for nok en fin jul, til de som feiret sammen med meg og min etterhvert store familie!

NOE JEG BARE MÅTTE VISE DERE

Etter at jeg postet innlegget tidligere i dag, satte jeg meg ned for å se gjennom julebildene fra de tidligere årene jeg har feiret med barna mine. Michelle sin første jul i 2011, har jeg kun bilder av privat på harddisken som ligger igjen hjemme, og fra 2013 fant jeg kun fra førjuls-stemningen som du ser over. Men de jeg fant fikk jeg veldig lyst å dele med dere. Julebildene mine sier så utrolig mye mer enn jeg klarer selv. Familien min har virkelig vokst seg stor og fin disse årene. Jeg er så evig takknemlig for hvor fin familien min er blitt! 

 

ÅRETS JULEBILDE BLE LITT UTENOM DET VANLIGE

Julefeiringen er nå vell overstått, og min «juleferie» er over. Jeg tenkte jeg kunne holde meg borte fra bloggen i julen, siden jeg ikke ville ødelegge roen. For tro meg, er det noe som kan stresse meg er det når jeg ikke får postet innleggene jeg har planlagt. Jeg har hatt mye å gjøre i julen, og har derfor tenkt at stresset med bloggen skulle jeg spare meg selv for. For aller første gang så hadde jeg mye ansvar på julaften. Jeg sto for hele julemiddagen selv, i tillegg til alt annet som skjer før jul. Alt fra å finne frem tøy, stryke skjorter og vaske huset. Samtidig prøve å gi familien min en fin og minnerik jul.

Jeg følte meg plutselig veldig voksen denne julen. Og jeg er ikke helt sikker på om jeg liker det eller ikke, men jeg har i alle fall hatt en utrolig fin jul. Vi har vært mye frem og tilbake denne julen, og vi har fått mye tid med familie. Det har vært fint. Akkurat nå er vi i Stavanger på vår tredje dag, og her skal vi være frem til søndag formiddag. Så vi har dagene fulle av planer hele helgen. I kveld får jeg koselig besøk av mine to av mine beste venninner her i Stavanger. Vi skal ha middag sammen, og en fin kveld sammen. Det har jeg gledet meg til! 

I morgen skal vi ha besøk da også, mens på kvelden skal jeg ut på byen for en liten fest i hjembyen før vi reiser hjem igjen på søndag. Jeg tror det er 2,5 år siden jeg var ute på byen her sist, mens jeg har vært flere ganger ute i Kristiansand det siste året enn jeg noen sinne rakk fra jeg var 18 år til jeg flyttet til Kypros i 2015. Uansett en veldig koselig tur hjem, og jeg er glad vi satt av så mye tid av romjulen til å reise hjem hit for å møte mange kjente igjen. 

Vi prøvde å gjenskape årets julebilde fra i fjor som dere ser i toppen. Det gikk så som så, da det blir vanskeligere og vanskeligere å få alle sammen fornøyde og i ro på et bilde. Vi får ta til takke med at de vokser til, og ikke har tid til å ta bilde når julegavene venter! Jeg fikk heldigvis mange fine bilder ut over julekvelden som jeg gleder meg til å vise dere. I mellomtiden kan du sammenligne årets julebilde med i fjor. Håper alle sammen har hatt en fin juletid! 

EN AV JULENS BESTE OVERRASKELSER!

/Reklame for GetInspired.no

Her er vi godt i gang med årets julefeiring, som i år egentlig varer gjennom hele romjulen. Vi har masse spennende på kalenderen, og intrykkene har så smått begynt å synke inn fra gårsdagen. Men akkurat nå stakk jeg innom for å minne dere på en av julens beste overraskelser, eller, overraskelser er vell en overdrivelse. Men de fleste vet at romjulen er en fantastisk tid å gjøre noen gode kupp i landets nettbutikker. En av de som er i gang med et stort salg akkurat nå er Get Inspired! Der finner du nå over 200 bestselgere med 25-70% avslag, deriblant masser av favorittene fra Kari Traa i tillegg til favorittjakken min fra Twentyfour! De har faktisk tyvstartet årets januarsalg allerede! Hele deres elleville januarsalg finner du HER! (annonselenke) Jakken min fra Twentyfour finner du på salg HER! (annonselenke) NB. Denne forsvinner fort! Her bør du handle med en gang, for de største godbitene selges unna raskt! 

PLUTSELIG ER DET IKKE LIKE LETT Å LEGGE MEG UNDER KNIVEN

For noen uker tilbake fortalte jeg at jeg ønsket å ta ut silikonen jeg har i brystene. Jeg vet ikke om dette ønske i seg selv egentlig har en stor sammenheng med at jeg er blitt litt eldre. Men det som i alle fall er en stor forandring fra tidligere er at jeg ikke har tatt denne beslutningen like spontant som alt annet jeg har gjort. Jeg tok silikon for to og et halvt år siden. Da syns jeg ikke det var noe problem, og et valg jeg tok raskt. Jeg bestilte time til operasjon samme dag som jeg var på konsultasjonen. Denne gang har jeg gjort mye annerledes.

Jeg er nesten kjent for å være spontan. Jeg tar valg som passer meg der og da, og utrolig nok så har de fleste valgene jeg har tatt vært riktige. Når det kommer til timen min hos kirurgen denne gang, så merket jeg selv allerede før timen at jeg tok dette mye mer seriøst enn tidligere. Jeg stilte mer spørsmål til kirurgen, og ikke minst, så gikk jeg ut der i fra og sa jeg trengte noen uker på å bestemme meg for hva jeg ville. Jeg har faktisk ikke bestemt meg enda. Jeg vet hva jeg vil, og jeg vet hva kirurgen hadde av anbefalinger. 

Jeg har ikke gått til det steget der jeg har bestilt time for å gjennomføre det jeg ønsker å gjøre. Jeg står mellom to helt forskjellige valg fremdeles. Før jeg snakket med kirurgen hadde jeg flere ting jeg kunne ønske meg å gjøre. Jeg tenke mye på å ta ut silikonen, men samtidig ta et brystløft. Dette frarådet kirurgen meg, noe jeg selvsagt har stor respekt for. Tanken på å bare sette inn nye og mindre implantater var også en tanke. Og mindre implantater med brystløft var også noe jeg tok opp som et forslag. 

Poenget mitt og grunnen til jeg ønsker å fjerne er fordi jeg syns mine bryster akkurat nå er alt for store. Enkelt og greit. Det er ikke mer avansert enn det. Jeg skal ikke løpe rundt med puppene ute, og ikke ser de ut som de gjorde før mitt siste svangerskap. De er blitt mye større. Så de to valgene jeg sitter og tenker på nå er at jeg kan vente med å gjøre noe som helst, til jeg er helt sikker på at jeg er ferdig med å få barn. Eller velge å ta ut silikonen, og la de bli normale igjen. Begge løsningene jeg har kommet frem til gir meg en mulighet til å få flere barn om jeg ønsker det i årene fremover. 

Det er sikker mange som har blitt gravide etter å ha fikset på seg, jeg er jo selv et eksempel på det, men jeg ønsker sårt at jeg ikke skal ville endre på det noe mer fremover. Så spørsmålet mitt er jo enkelt og greit: skal jeg bestille time for å fjerne implantatene eller skal jeg ikke. Jeg skal holde dere oppdatert om på hva jeg ønsker å gjøre, men akkurat nå må jeg smake litt på tanken, som jeg tror jeg har bestemt meg for, før jeg sier det høyt. Det hadde vært veldig mye lettere å bestemme meg om man fikk se resultatet før man tok valget. 

VÅRT BORDDEKK TIL JULAFTEN

Det er kun en uke igjen til jul, og jeg har prøve-dekket julebordet vårt. Vi skal feire julaften hjemme hos oss i år, med gjester. Vi var jo her med litt familie i fjor også på selve julekvelden, med gaver og ut over kvelden når barna skulle i seng. Men i år blir hele julaften med julemorgen og julemiddag hjemme her med besøk. Det blir første gang. Og jeg har alt prøve-laget julemiddagen for aller første gang. Det ble kjempe bra, og jeg er fornøyd med at jeg har valgt julemiddagen i år. Jan er vant til å ha ribbe på julaften, mens jeg er vant til pinnekjøtt, så da må vi bytte litt  på det fremover. Det ble ribbe i fjor, og når jeg skal være årets jule-kokk, så blir det pinnekjøtt i år. Hva syns du om julebordet vårt? Og hva er julemiddag tradisjonen din? 

MITT VIKTIGSTE INNLEGG

Den siste uken har jeg fått opp øynene for en organsisasjon som heter Barnas Trygghet. Barnas Trygghet består av noen få ildsjeler som vier livet sitt for å redde mindreårige barn fra å få barndommen ødelagt. De jobber døgnet rundt for å avdekke og bidra til at pedofile som aktivt tar kontakt med små mindreårige jenter på nett skal bli tatt. Det er rett og slett den råeste organisasjonen jeg noen gang har sett, og måten de avslører pedofile på synes jeg er helt fantastisk. Ikke bare klarer de faktisk å få tatt mange, men de publiserer også videoer der de konfronterer overgriperne med det de faktisk har gjort. Videoer som jeg virkelig synes det er viktig at kommer frem, nettopp fordi at vi som mødre og fedre nettopp trenger å se hva som er virkeligheten i denne verden vi lever i. 

Senere legger de også ut chatlogger på deres Facebookside, der man kan se hvordan voksne menn prater med små midreårige på en forferdelig og seksualisert måte. Etter å har chattet i lengre tid med profiler som "Anna 13" avtaler de å møte det de tror er en jente i alderen 12-15 år, men i stedet dukker to voksne menn fra Barnas Trygghet opp, og sørger for at politiet tar hånd om mennesker som aktivt ønsker å skade små barn.

Det finnes også de som kritiserer Barnas Trygghet for at de publiserer videoene med overgrepsmennene, og noen mener da at det er "synd" på disse pedofile, og at "stakkars de, livet deres blir jo ødelagt om folk finner ut hvem disse er". Når ble det synd på overgripere? Jeg klarer virkelig ikke se denne tankegangen, og i tillegg sladder Barnas Trygghet ansiktene på disse mennene. Hvem er det som egentlig mener at det er synd på pedofile? Jeg tørr i alle fall å gjette på at de som tenker sånn, selv ikke har barn. Men om du likevel sitter med tanken om at det er synd på en pedofil 50 år gammel mann, så ber jeg deg tenke tilbake til da du var 11 år, og spør deg selv om hvordan du syntes det hadde vært å blitt voldtatt av en som er 40 år eldre enn deg.

Jeg kjenner det gjør vondt å se på, og jeg merker at det får frem minner fra ting jeg selv opplevde som liten. Som jeg skrev i boken debuterte jeg da jeg bare var rundt 11-12 år gammel, og bare noen dager etter jeg var fylt 13 år gammel hadde jeg sex med en mann på 18. En mann som egentlig har gjort veldig mye av de samme tingene som mennene i videoene nedenfor, nemlig snakket seksuelt med mindreårige i lang tid, for så å avtale et møte. Noe denne mannen gjorde med meg helt fra jeg var 11 år gammel. 

Barnas Trygghet er noe vi trenger i samfunnet. Og jeg vil virkelig vise takknemlighet for den jobben dere legger ned. Jeg oppfordrer derfor absolutt alle som leser dette til å være med på å gjøre en forskjell, enten ved å dele innlegget, gi det en "like" eller vipse et beløp til 91783, og på den måte støtte en enormt viktig sak! Jeg håper også du vil dele dette videre, for å vise at du, sammen med meg står opp for barn som ikke klarer det selv. 

 

Med tillatelse fra Barnas Trygghet har jeg fått lov til å dele deres videoer og bilder.

HVA GJORDE JEG GALT

Plutselig er jeg opptatt av å holde fast på tradisjoner barna mine aldri har hatt. Tradisjoner som kun sitter igjen fra da jeg var liten og generasjonene før meg. Hvorfor stoppet det hos mine. Hva gjorde jeg galt? Kanskje det ikke var meg, og kanskje det faktisk er en tradisjon de vil vokse opp og tenke at de faktisk hadde. Ikke vet jeg, men jeg føler at når en tradisjon begynner å bli glemt, så må jeg gjøre noe for å holde på den. Nå er jeg mamma til tre. Tre små barn som løper rundt bena mine dagen lang. 

Jeg er en «skikkelig mamma» nå, med planer så og si hver eneste dag. Barna er på besøk og har besøk plutselig flere ganger i uken. Vi har fått et veldig åpent hjem føler jeg, for barna mine og deres venner. Når sant skal sies så trodde jeg ikke dette ville starte når de var så små, men plutselig så er de ikke så små lengre, noen av dem. Jeg prøver å henge med, og plutselig føler jeg meg gammel. Gammel på en bra måte. En type gammel jeg har lengtet etter å være. 

Det var ingen av barna som nevnte Lucia-dagen med et eneste ord i dag. Jeg husker jeg gledet meg allerede når jeg gikk i barnehagen til denne dagen, for å se om jeg var den heldige som fikk være først i lucia-toget og fikk gå med kronen. Jeg husker enda den ene gangen det faktisk skjedde. Jeg gikk i barnehagen og var fire år gammel. Jeg hadde tatt med en gammel stor t-skjorte som gikk ned til knærne på meg. Det var sånn vi gjorde da, det var ingen som hadde fine «luciakjoler» som man får kjøpt over alt nå. Det var good old style. 

Jeg fikk en trang til å lage lussekatter i dag. I et håp om å redde en tradisjon som jeg føler veldig på at jeg ikke ønsker å miste. Som den «skikkelige mammaen» jeg føler jeg har blitt, så er det vel sånn jeg skal ta vare på, nettopp de tradisjonene og merkedagene jeg selv likte som barn. Med en god hjelp fra svigermor, laget vi lussekatter og spiste nissegrøt i dag. Jeg håper det har vært en Lucia-dag for dere alle sammen! 

TRE GANGER HURRA, FOR KJEKKASEN MIN!

Tenk at min skjønneste lille William plutselig begynner å bli stor gutt! William er tre år i dag, og jeg er selvsagt verdens stolteste mamma. Jeg husker så godt graviditeten med William i magen. Dagen jeg fikk vite jeg ventet en liten gutt. Jeg var så takknemlig og så stolt. Jeg er helt i sjokk over hvor fort tiden går. Og hver eneste gang noen av barna har bursdag tar jeg meg selv i å tenke tanken på at tiden går for fort. Jeg må si jeg syns det er litt skummelt, men samtidig veldig godt å se hvor fine og selvstendige de begynner å bli. 

William har blitt en utrolig kjekk ung gutt. Jeg vil kalle ham en ung gutt fordi han er så høy, pen og selvstendig. Han har arvet mye av min personlighet, med en stahet uten like. William er blitt en snill og dypt inne ligger det også en veldig omsorgsfull gutt. Det er ikke lett å være den mellomste i gjengen, men likevel klarer du å finne din plass. 

En flink storebror er du blitt, som er flink til å passe på at Lucas alltid har alt det han trenger. Og en fantastisk lillebror er du også, til en jente som vet hvordan hun skal bruke makten som den eldste. Jeg er så stolt over deg, William, og jeg gleder meg til å feire nok en bursdag her hjemme når du kommer hjem fra barnehagen i dag. Gratulerer så mye med dagen skatten min, mamma elsker deg! 

JEG HATER JULEKAOSET!

annonse: Get inspired

Her i hus er de fleste julegavene i hus, men jeg vet at mange venter litt til siste liten før de går til innkjøp av årets julegaver. Jeg har jo nevnt tidligere at jeg hater julekaoset som oppstår på kjøpesentre rundt om i landet når det nærmer seg jul, og at jeg foretrekker å få flest mulig av julegavekjøpene unnagjort på nett i ro og fred. Og min julegavebutikk nummer 1 på nett er uten tvil Get Inspired. 

Hos Get Inspired har jeg handlet julegaver i flere år allerede, både til venner og faktisk også meg selv. Det siste året har jeg hatt et større samarbeid med Get Inspired, og flere ganger fått lov til å dele ut ekstremt gode rabattkoder til dere, og nå blir det altså siste sjansen til å sikre seg julegavene hjem i posten før jul!

Jeg har plukket ut 75 av mine absolutt favoritter fra Get Inspired, blant annet mine favoritter fra Kari Traa, UGG, Peak Performance, Nike og mange flere. Og faktisk fått min egen spesielle julegavekategori i butikken. I tillegg til  at jeg har en rabattkode til alle mine følgere som gir deg 25% rabatt på alle mine 75 julegavetips! Rabattkoden er: ANNAJUL og den kan du bruke HER! (annonselink)

ÅRETS JULEGAVE

reklame for egen bok

I dag har vi virkelig hatt en skikkelig førjulshelg her hjemme, med kakemenn-laging og pepperkakehus pynting står for tur. Jeg skal ha jentene på besøk i kveld for en pepperkakehus konkurranse her hjemme. Det tror jeg blir skikkelig koselig! Nå begynner det virkelig å nærme seg jul, og jeg tenkte jeg kunne minne dere på boken min. Jeg har ikke nevnt boken min på noen uker nå, men nå som julen nærmer seg, må jeg minne dere på at dette kan være den perfekte julegaven for veldig mange! Jeg vet at det er utrolig mange som allerede har kjøpt boken min denne høsten. Men jeg vet også at boken min koster penger, og at ikke alle bare kan kjøpe den helt uten videre. Da vil jeg virkelig si at det er lurt å ønske seg boken min til jul! 

Jeg skal videre rundt og signeringer til nyåret, og da kan dere ta med boken dere allerede har for å få den signert. Det er selvsagt mulig å kjøpe boken også der jeg kommer på signeringer, men som sagt så vet jeg at ikke alle har mulighet til det. Boken min, NAKEN,  kan man få kjøpt på ARK eller i alle andre bokhandel butikker over hele landet, samtidig som det er mulig å kjøpe den på nett også! Du kan kjøpe den perfekte julegaven akkurat nå, ved å klikke deg inn på denne linken HER! (annonselink) 

KAKEBORDET - WILLIAM 3 ÅR

annonse

Nå er det en uke siden vi feiret Will her hjemme. Det var en kjempe fin feiring som jeg har lagt ut mange bilder av. Jeg har ventet med å legge ut kakebordet, men har selvsagt lyst til å vise det frem likevel. Tema for bursdagen var pirat, og jeg syns virkelig det ble et tøft tema. William fyller 3 år 12.12, og det skal selvsagt feires litt på selve dagen hans også på tirsdag. Kakene er igjen laget av Elin, som alltid stiller opp med kakene til selskapene mine. Det er imponerende hvilke kunst noen klarer å få til i en kake! Ønsker alle sammen en fin helg!

DET ER PÅ TIDE Å BLI VOKSEN

Hvor skal jeg begynne? Jeg har startet med å ta mer og mer avstand til bloggen, selv i perioder når jeg er tilbake. Jeg prøvde meg på en liten «Tilbake til 2015» med fire innlegg om dagen, uten at jeg syns det gikk som jeg håpet. Nå skal jeg ta med meg noe videre fra dette likevel, selv om ikke alle fire innleggene kommer så vil jeg likevel fortsette med de vanlige hverdags-innleggene mine, for de tror jeg både jeg og dere trenger på en blogg for å se personen bak alle meningene. 

Jeg merker at jeg virkelig føler på at det er på tide å bli voksen. Jeg sier ikke dette som et åpen kort for å bli ned-slengt med dritt og aller grunner til hvorfor du er enig. Hvis du er enig, så betyr det bare at du har følgt meg lenge, og ser at jeg har gjort mange feil. Jeg vil også like å påstå at jeg har gjort mye riktig også, og ikke bare at bloggen min har vært i veien for alle. For det har den ikke. Likevel har jeg blitt eldre, og dere har blitt eldre. 

Jeg var 15 år når jeg startet å blogge bak mammatilmichelle. Jeg gikk på ungdomsskolen, og var kun en ung liten jente. Jada, jeg hadde barn, men dere har sett meg gjennom hele min ungdomstid. Dere har sett meg bli voksen. Selvfølgelig har jeg gjort mange feil, og gjerne spesielt de siste to årene. I dag er jeg på dagen 21,5 år. Mitt liv har gått videre, hvorfor holder jeg fremdeles fast på den barnslige meg på bloggen? Jeg har spurt meg selv om dette i noen dager nå, og tror endelig at jeg har kommet frem til et svar.

Tro det eller ei, men bloggen har vært min bestevenn gjennom alle disse årene. Med bloggen så mener jeg også dere lesere. På bloggen har jeg kunnet kommet og fått støtte, enten jeg har vært skuffet, såret, redd, lykkelig, eller kjedet meg. Jeg har hatt mange oppturer og nedturer med denne bloggen, akkurat som man har i et vanlig vennskap. Jeg har hatet den, og aldri ville skrive noe igjen, jeg har trengt tid for meg selv, men på en eller annen måte så har vi alltid funnet veien tilbake til hverandre, akkurat som man gjør med en ekte venn. En venn man kan være barnslig med, en venn man kan være seg selv med.

Nå er det på tide for meg å vokse opp. Klikk betyr ikke noe lengre, men tusen takk for følget. Bloggen er ikke min bestevenn lengre, selv om den fremdeles skal få lov til å være en av dem som står meg nærmest. Jeg kommer ikke til å gi meg med bloggen, men bare begynne litt på nytt igjen. Ha litt mer respekt for meg selv, ikke dele kroppen min med hele verden, eller ha stort fokus på ting som kan holdes privat, som sex og tidligere sexliv. Jeg har heldigvis gode venner, som kan lytte til de historiene, så kan bloggen få lov til å bli kjent meg Anna som jeg er i dag. Den Anna som ble voksen.

DEN STORE OVERRASKELSEN

Se hvem som skal feire julen sammen med oss i år! Jeg hadde så lyst til å overraske Michelle og guttene i dag. Vi har fått besøk en skjønn liten hund som skal være sammen med oss de neste ukene. Han er bare på besøk. Rettere sagt så passer vi på ham, frem til romjulen. Som om ikke det å ha tre barn, en mann og meg selv å holde styr på har jeg også tatt en liten hund inn i familien i førjulstiden. Jeg tror det blir noen fine uker, og kanskje vi sitter igjen med en følelse av å ha lyst på vår egen hund når nyåret kommer? 

EN LITEN MINI MICHELLE

annonse: MissMiniMe

Alle småjenters drøm kommer under juletreet til Michelle denne julen. Michelle har ønsket seg dette lenge, og jeg må si at dette helt ærlig er like gøy for meg også! En liten mini Michelle, skal pakkes opp, og jeg gleder meg til å se ansiktet hennes når hun ser en dukke som er så lik seg selv, og i samme kjole som henne. Michelle har hatt en MissMiniMe dukke lenge, men den har ikke vært så veldig lik på henne. Nyheten Miss Melina er prikk lik på Michelle! Fremover har jeg fått muligheten til å jobbe tettere med MissMiniMe, og har mye gøy i vente! Da vil blant annet dukken Michelle nå har fått også endre navn, til Miss Michelle! 

Har du ikke kjøpt årets julegave til en i familien mellom 5-12 år vil jeg virkelig anbefale denne til alle små og store jenter! Ja, selvsagt til alle gutter også.Jeg er alt for å ta guttene også med på en rosa drøm med kjoler og langt fint hår! Guttene mine skal få seg jentedukkene av seg selv her hjemme så snart de blir litt eldre! Jeg tror dette er en leke som man leker lengre med enn vanlige dukker. Det er så utrolig mye fint tøy og fine detaljer som følger med, som gjør det gøy selv for meg som mamma og sitte å holde på med det. Klærne og tilbehør kommer i kjempefine esker, med silkebond og silkepapir. Det gir en utrolig eksklusiv følelse, som gjør at selv de små tar ekstra godt vare på dukken og tøyet. Den dagen ikke dukken blir lekt med lenger kan den og klærne legges i eskene og spares som et minne fra lek i barndommen, det kan derfor være fint å ta vare på de fine eskene!

Alle dukene kommer med Standard antrekk i esken, men jeg har tatt dukken ut av esken og kledd henne i kjolen jeg tror Michelle liker best, og lagt henne tilbake i esken klar for julaften. Jeg har også skrevet inn i det passet som følger med dukken. Det er kjempe gøy å ta med dette når man reiser rundt, for å få et ekte stempel i dukkens pass. Dette lille passet er noe barna vil ta vare på sammen med dukken, og det vil bli brukt til en liten minnebok, som viser når barnet fikk dukken og hvem hun fikk den av, og  hvor dukken har fått være med på tur opp gjennom barndommen. Dukkene har et nydelig tett hår som er laget som små parykker som er limt til dukkens hode. Håret kjennes nesten ut som ekte hår men for å holde dette fint over tid er det viktig å børstet håret forsiktig og med riktig børste kun etter behov. Gå inn å se hvilken dukke som ligner mest på din prinsesse HER! (annonselink) PS! Siste frist for bestilling med garantert levering før jul er 16. Desember

DEN PERFEKTE JULEGAVEN

annonse: Daniel Wellington

Nå er tiden inne for å handle de siste julegavene for året, og for hver dag som går blir det mer og mer folk i butikkene rundt om i landet. Og for meg som ikke er spesielt glad i kø, så passer det dårlig å være sent ute med julegavene. Derfor handler jeg som regel alt av gaver på nett. En av de julegavene jeg har gitt bort de siste to årene er klokker fra Daniel Wellington. Både til meg selv og venner faktisk.

Det er noe helt spesielt med å åpne en litt eksklusiv gave. Jeg syns at alt av klokker, og tilbehør er den perfekte julegaven til de aller fleste. Dette kan være den perfekte gaven til kjæresten, svigermor, en søster eller god venn. Jeg er så heldig at jeg har fått samarbeide med Daniel Wellington flere ganger, og noe av det viktigste for meg i samarbeidet er at det skal komme dere til gode.

Det gjør det også denne gangen, for jeg har nemlig fått en 15% rabattkode som gjelder oppå all annen rabatt. De har nemlig akkurat nå en kampanje der du får 10% på klokke + cuff, noe som betyr at du sparer hele 23,5% med rabattkoden min! Rabattkoden du bruker er mammatilmichelle og den kan benyttes inne på Danielwellington.com (annonselenke)

VI HAR FEIRET EN STOR DAG!

Livet mitt står aldri stille med tre barn og en barnslig mann i hus. I går har vi hatt stor bursdagsfeiring her hjemme igjen, og denne gangen var det William som skulle feires. Selv om William sin store dag egentlig ikke er før 12.12 har jeg veldig lyst til å vise dere en fantastisk pirat-feiring som vi hadde for William! Tema hadde han selvsagt valgt helt selv. Vi hadde en fantastisk fin feiring med familien her i helgen, med veldig fornøyd bursdagsgutt!