hits

oktober 2017

MEDIA SKRIVER FEIL OM INNTEKTEN MIN I 2016!

Den siste uken har det vært mye skriverier om fjorårets inntekter og jeg vil jo anta at det da også har vært mye kommentarer og meninger knyttet til artiklene som har blitt delt rundt om på Facebook. Jeg har jo lært meg til at det er mye interesse rundt disse listene, og uansett hvor mye jeg skulle sett at de ikke ble offentliggjort, så har jeg vell innsett at de nok blir værende en stund.

Men jeg ser media skriver spesielt en feil når det kommer til blogginntekten min, og det er at jeg har tjent over 2 millioner på at akkurat DU klikker deg inn på bloggen. Det stemmer ikke. Selvfølgelig ikke bokstavlig talt, men fakta er at jeg i 2016 ikke satt med noe bloggsamarbeid. Jeg tjente faktisk ikke penger på klikk i 2016, men kun på samarbeid og reklame jeg selv klarte å selge.

Nå er heller ikke klikk-inntektene som de var tidligere, for det er ingen hemmelighet at reklamemarkedet har forandret seg kraftig, og de største inntektene kommer av større samarbeid over lengre tid med gode annonsører/nettbutikker. Så sånn som det markedet har blitt, så er det ikke antall lesere som nødvendigvis sier hvor mye penger man tjener.

Om man får landet nok gode avtaler egentlig. Og det klarte jeg i 2016, til og med helt på egenhånd. På denne bloggen er det nemlig ikke noe PR team. Her er det bare meg, og sånn har jeg tenkt at det skal fortsette. 

BILDER JEG HAR GLEDET MEG TIL Å DELE MED DERE!

reklame for egen bok

Det er allerede en uke siden jeg kom tilbake til bloggen igjen etter min pause borte. Jeg må innrømme at så snart jeg er tilbake i skrivingen så føles det som om jeg aldri har vært borte. Derfor er det lett for meg å glemme ting som jeg vanligvis ville delt når det skjedde. Jeg har en hel haug av bilder fra boklanseringen min på Gyldendal i september. Så evig takknemlig for oppmøte denne dagen, og for alle som både har kjøpt og lest boken min. Jeg storkoste meg på lanseringen, og håper alle som var tilstede gjorde det samme! 

BOKSIGNERINGEN: NY UKE OG NY BY!

reklame for egen bok

Så utrolig gøy, nå skal jeg dra til hjembyen min og der historien startet for signering! Jeg gleder meg kjempe masse, og håper at det er mange kjente ansikter som har lyst til å møte opp for hilse på. Nå skal jeg hjem for å signere og det er hjemme de som leser virkelig klarer å sette seg inn i hvor de forskjellige plassene er beskrevet og hvor jeg er vokst opp. Dette er utrolig spennende. Jeg gleder meg utrolig mye, og skal møte opp på to plasser nå førstkommende lørdag! Kl.12.00 på Tastasenteret, og kl.14.00 på Kvadrat! 

Jeg må ærlig si at jeg både gruer og gleder meg aller mest til den signering jeg skal ha på Tastasenteret. Det er hjemme, og det er der jeg forventer å se mest kjente ansikter. Enten det er mennesker som er gamle naboer av meg, eller gamle klassekamerater. Gode venner, eller bare mennesker jeg har pleid å møte på butikken. Jeg gleder meg som et lite barn, og håper virkelig at ingen kjente tenker at det å kjøpe boken min kun er for blogglesere, for boken min er nok veldig gøy å lese spesielt for nettopp de som kan kjenne seg igjen i den. 

Enten det er snakk om å kjenne seg igjen i ulike situasjoner jeg har skrevet om i boken, eller om det er plassen i seg selv som er en så stor del av beskrivelsene i boken. Jeg gleder meg i alle fall kjempe masse, og håper vi ses på Tastasenteret, eller på Kvadrat på lørdag 4.november! Om du ikke befinner deg i nærheten av Stavanger, kan du gå inn på Snapchat (annarasmussen) og påvirke hvor min neste signering blir! 

NÅ ER SOVEROMMET VÅRT FERDIG!

reklame for egen bok, som mulig blir avbildet

Før jeg forsvant fra bloggen i september, så var jeg veldig til å vise frem oppussingsprosjektet på soverommet vårt som jeg holdt på med. Alt fra legging av vegg til veggteppe toppløs, til å faktisk lage min helt egen sengegavl, Både sengeteppe, puter, skap, og skillevegg/kunst ble håndlaget, og et prosjekt som faktisk er blitt helt ferdig. Jeg må si at jeg elsker det nye soverommet vårt, og er veldig imponert over egne ferdigheter. Fargene ble kjempefine, og teppe på gulvet er helt magisk! Det er jo en helt annen stil enn vi har i resten av huset, men likevel så passer det så utrolig godt som soverom. Hva syns du om soverommet vårt? 


25% RABATT PÅ ALLE JAKKER!

annonse

Her hjemme har vi hatt en deilig dag på hytta, med alt for mye god mat. Nå er vi endelig kommet oss hjem, også skal helgens siste timer brukes på litt jobb. En av de tingene jeg har gledet meg til å fortelle dere i dag er at du akkurat nå får 25% rabatt på absolutt alle jakker hos Get Inspired. Jeg har som mange av dere sikkert vet et samarbeidsavtale med Get Inspired, og denne gangen har jeg sikret meg en 25% rabattkode som jeg skal få dele med dere nå.

Bruker du rabattkode: AJ25 så får du 25% rabatt på absolutt alle jakker. Men vær rask, koden varer ikke lenge, og de beste kuppene forsvinner raskt! Jakkene finner du HER! (annonselink) I tillegg finner du deres gigantiske Halloweensalg med 30-60% avslag HER! (annonselink) Under har jeg plukket ut noen av de jakkene jeg har falt mest for, og det er bestselgere fra blant annet Twentyfour, Bergans, Kari Traa, og Peak Performance.

(alle linkene videre er annonselinker) 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER (annonselinker) 

 

Vinner av Facebook-konkurransene er trukket: Vinneren av 1 meter flaxlodd ble: Edel Kristin Nilsen mens vinneren av valgfri Kari Traa overdel er: Janne Merete Bratland dere må ta kontakt med Jan på epost: jan@inspirenorge.no

FOR EN FANTASTISK FEIRING!

Jeg må bare begynne med et tonn med skryt til min vakreste lille jente. Michelle er jo så nydelig, at det er vanskelig å bli skummel, med de flotte brune øynene hennes. Hun er rett og slett bare vakker fra topp til tå enten hun kler seg fint opp i kjole, eller om hun kler seg ut som et skjelett! Det er hun i alle fall i mine øyne. Vi hadde en fantastisk feiring her hjemme i går, med en hel hau av jenter på besøk. Så fantastisk å kunne stelle i stand en Halloween-fest som dette. Vi storkoste oss både store og små. Jeg er helt sikker på at det var mange som sovnet med en gang i går kveld, det gjorde i alle fall alle mine, fikk jeg beskjed om. Vi hadde faktisk en barnefri kveld her etter festen, og hadde planlagt en liten date, Jan og meg. Det ble en god middag, og Skal vi Danse på TV, før vi tok kvelden vi også. Det ble en lørdag vi fikk tid til å gjøre utrolig mye. Bok-signering var jeg også på. Jeg må gi meg selv en skikkelig klapp på skulderen for egen innsats i går. I dag blir dagen litt roligere, for vi skal på dagstur opp til hytta hele gjengen sammen med familie! God søndag! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KONKURRANSE MED MILLIONPREMIE!!

annonse

Jeg er klar for boksingering i søgne om en time (kl.12.00), er du? Håper vi ses der! Ellers er jeg bare innom en kjapp tur for å minne dere alle sammen på at: en meter med flaxlodd premien trekkes i morgen, og at det fremdeles er mulighet for å finne!! Hva hadde du gjort om du vant 1 million kroner? Jeg kan ikke gi noen milliongaranti, men enklere konkurranse tror jeg aldri jeg noensinne har hatt. Det eneste du trenger å gjøre er nemlig å klikke "like" på knappen under her, som er facebooksiden til Inspire Norge! Så trekkes det en vinner blant alle de som gjør nettopp det!

 

 
 

Vil du doble vinnersjansene dine kan du også dele dette med dine venner!!

DEN ALLER SISTE BOKSIGNERINGEN

reklame for egen bok

Nå har jeg vært på både Sørlanssenteret og i sentrum her i Kristiansand denne uken. I morgen kl.12.00 er siste stopp på sørlandet. Så om du enda ikke har fått mulighet til å komme på en av signeringene på sørlandet er det siste sjanse nå på bok-signering i morgen i Søgne. Kl.12.00 i morgen møter jeg opp på Norli på Tangvall, og håper det er mange som tar turen innom av både kjente og ukjente. Jeg gleder meg i alle fall veldig til å ha signering så nært hjemme. Jeg har ikke bodd i Søgne så veldig lenge, men likevel føler jeg at jeg trives veldig godt i en bygd som denne!

Jeg håper det er mange som har lyst til å kjøpe boken min på signeringen, jeg er tilstede for å signere bøker, og har du også lyst å ta et bilde gjør jeg selvsagt gjerne det også. Nå sitter jeg igjen med litt erfaring fra de to bok-signeringene som har vært, og må si at jeg dessverre må prioritere de som kommer for boken min, i form at at de som kun kommer for å ta bilde, må vente til jeg er ferdig med alle bok-signeringene, håper på forståelse for dette. Siden det er den aller siste signeringen, så deler jeg ut en signert gratis bok til en helt tilfeldig av de som ønsker å kjøpe boken. 

Om du da akkurat har kjøpt boken, eller har med en bok som er kjøpt fra før, kan du gi boken min til en venn, en annen på signeringen eller gi den i julegave til noen som ønsker seg boken til jul. Jeg gleder meg til å se hvor mange som møter opp. Neste stopp for bok-signeringene mine er i Stavanger. Men dette kommer jeg tilbake til når det nærmer seg mer. Akkurat nå håper jeg å se mange fine sørlendinger i Søgne i morgen først! God helg! 

HVORFOR HATER DU HALLOWEEN?!

Nå begynner Halloween å nærme seg med stormskritt, og i helgen skal vi ha Halloweenfest her hjemme. Jeg gleder meg som et lite barn, og vet at hele gjengen her hjemme gleder seg til å kle seg opp og bli sminket til som både hekser, vampyrer og spøkelser. År etter år så gleder jeg meg til en hver feiring og anledning til en merkedag. På samme måte som det år etter år kommer folk som skriver hvor mye de hater Halloween offentlig på sine egne facebook-profiler. Jeg har full forståelse for at det er unødvendig å handle inn bøttevis med godteri til naboer og ukjente barn i skumle kostymer, som man ikke en gang kjenner. 

Jeg forstår også at det er unødvendig mye penger som går ut på kostyme, sminke og annet pynt. Men hvis man skal begynne å snakke om det, så bør man vel kanskje avlyse julen i samme slengen? For det er ingen høytid eller feiring som koster mer en juletiden. Gaver, julekaker, julepynt og julemiddager, hvorfor er det ingen som snakker ned prisen på alt dette i samme slengen? Jeg åpner gjerne dørene her hjemme for både Halloween spøkelser, og skjønne julebukker som kommer på døren, uansett om jeg kjenner dem eller ikke.

Jeg er overraskende nok for mange, veldig opptatt av å spare penger om dagen. Jeg har derfor ikke vært så fornøyd med prisene på alt rundt omkring jeg heller, og har heller funnet frem mye fra tidligere år, enn å kjøpe inn alt nytt. Det samme gjelder julepynt som jeg heller ikke skal bruke en eneste krone på i år. Hvem har sagt at man må velge å hate en anledning til å samle barna og feire en felles dag sammen, bare fordi at lommeboken ikke strekker til? Man må ikke bruke penger for å være glad i å se barna våre glede seg til samme dag.

I morgen skal jeg samle en hel gjeng med små barn utkledd i skumle kostymer her hjemme. Enten det er et gammelt laken som er klippet to hull i eller om det er ferdig kjøpte kostymer, så er jeg sikker på at alle barna vil sitte igjen med samme opplevelser når de går hjem om kvelden. Alle barna kommer til å ha lekt de samme lekene og spist den samme maten, uavhengig av om de er vandt til å feire Halloween eller ikke. For meg handler det om å sette av en dag, lage den spesiell, og la barna sitte igjen med gode opplevelser sammen, uansett om det helter Halloween eller julaften. 

Er det en ting jeg sitter igjen med selv av gode minner som liten, så er det nettopp sånne merkedager, og jeg kan ikke huske hvilket kostyme jeg hadde på meg, eller hvilket godteri vi spiste. Jeg husker derimot at vi var en hel gjeng samlet, og at vi hadde det fantastisk gøy sammen. Å ha det gøy sammen med venner koster ikke en eneste krone, og det er ikke godteriet man sitter igjen og har satt pris på, det er alle lekene og latteren. Jeg hater dem som sier at de hater Halloween, for en merkedag for et lite barn, syns jeg vi skal ønske velkommen. 

SÅ MANGE MILLIONER TJENER JEG PÅ BLOGGEN!

Jeg er kanskje litt emosjonell her jeg sitter å skriver etter å ha tilbragt kvelden sammen med min kjæreste og sett en skikkelig romantisk film. Kun avbrutt av at vi plutselig ble oppmerksomme på at skattelistene kommer ut i natt. Og vi vet veldig godt hva det betyr. Det betyr store oppslag om hvor mye ulike kjendiser tjener, og ikke minst bloggere, som gang på gang viser seg å være fryktelig provoserende for mange.

For det å "bare" være en blogger er ikke lett. Det å stå oppreist inne blant alle meningene, alle spydighetene og all skadefryden. Det å vite at kommentarfeltene koker over dersom det kommer en positiv nyhet, og ikke minst en negativ nyhet. For jeg vet like godt som dere, at den dagen vi på ny forteller at vi venter et nytt barn, så vil noen, selv i et så fantastisk øyeblikk, få en trang til å fortelle verden hvor grusomt de synes det er at jeg skal få et nytt, elsket barn i hjemmet vårt.

Og da vil jeg nok en gang skrive om hvor fryktelig det er at mennesker skriver noe sånt. Også vil noen mene at jeg som er offentlig bare må tåle sånt. Jeg vet det, allerede før jeg velger å dele en sånn nyhet. Jeg har vært gjennom det tre ganger. Jeg vet også, at når jeg setter barna ovenfor meg selv, og knuser min egen dansedrøm i offentligheten, så sitter jeg bare å venter på å se andre godte seg over det. Mennesker, og til og med mennesker jeg trodde jeg var venner med, fryde seg i andres tårer.

Men jeg vet også at størstedelen av Norges befolkning aldri vil få oppleve mitt privatliv. Livet vi har som en helt vanlig familie. Middagene, turene i skogen, vår første skitur sammen. Og ikke minst hverdagen vår. Det er det eneste vi holder hemmelig, og det er det både barna og vi voksne holder unna offentligheten. Det vil aldri skrives en artikkel på TV2, VG eller bloggen om hvordan 1 års kontrollen til Lucas gikk på helsetasjonen, det kommer aldri på TV2 Nyhetskanalen de gangene vi lager middag sammen med barna, eller når vi går rundt juletreet som en stor familie. Det er privatlivet vårt. Og det er et liv jeg setter fryktelig stor pris på.

Samtidig har folk også en mening om inntekten min, og at det sikkert klør i fingrene til mange troll der ute når skattelistene slippes av media i morgen tidlig. Enten du mener at det er helt forgjeves, urettferdig, teit, lett-tjent, eller rett og slett er stolt på mine vegne, så har jeg hatt en lønn det siste året som har gitt meg og familien min mange fine opplevelser og muligheter. I løpet av 2016 tok jeg ut 2,246.334 kr, noe jeg selv er veldig takknemlig for. Dette har vært med å bidratt til et innholdsrikt og spennende år for oss her hjemme, og jeg beklager hvis du hater meg for å unne barna mine det.

JAN HAR SAGT OPP JOBBEN SIN!

reklame for min kjære forlovede, samboer og barnefar

I tillegg til ønsker om silikonfjerning er det flere ting som har skjedd her siden jeg forsvant fra bloggen i September. En av de største forandringene må være at Jan har sagt opp jobben sin. Etter å ha startet for seg selv for drøye 2,5 år siden, vet jeg det er spesielt for han å avslutte dette kapittelet. Men nå er altså det kapittelet historie, og her hjemme er et nytt kapittel allerede på trappene. Det har dere sikkert merket også i forbindelse med Inspire Norge innleggene mine det siste døgnet.

Og det er egentlig mye av grunnen til at jeg er tilbake på bloggen også. I utgangspunktet var planen å være borte en stund til, men jeg klarer ikke bare sitte å se på at Jan jobber og engasjerer seg i sitt nye prosjekt, uten å ha noe å fokusere på selv. Det har vært veldig gøy å se han så motivert som han har vært de siste dagene, og det er uten tvil motiverende for meg også! Og det føles veldig godt for oss begge å ha vært vårt prosjekt som vi begge kan legge sjelen i. Også driver vi jo faktisk med ganske mye av det samme, og kan på den måten spille hverandre gode.

I går delte vi ut en Kari Traa overdel til verdens heldigste vinner, Marit Engøy Westby, og akkurat nå har vi en stor konkurranse der premien er 1 meter med Flax-lodd som trekkes ut blant alle som liker Jans nye side Inspire Norge! (annonselink) Der trekker vi en vinner allerede til Søndag! Det er utrolig spennende med ny jobb for Jan, syns jeg. Jeg tror alle par på en eller annen måte blir påvirket av jobbsitasjonen man har. Enten man har sagt opp jobben, måtte slutte, eller ønsker å prøve noe nytt! 

VINN EN MILLION KRONER!

annonse

Stadig vekk det siste året har jeg kjørt ulike konkurranser på Facebooksiden min, og delt ut spesielt mange ullsett fra Kari Traa. Det i seg selv er en veldig gøy konkurranse, og jeg opplever at veldig mange synes det er artig å delta på de type konkurranser. Det synes selfølgelig jeg også er gøy, og jeg prøver å kjøre så mange kule konkurranser som jeg har mulighet til. Og denne gangen fikk jeg en mulighet som jeg virkelig syntes det hadde vært gøy å få dere med på.

Sammen med Inspire Norge skal jeg nemlig dele ut en meter med Flaxlodd, og derfor har du for første gang mulighet til å bli millionær på bloggen her. Jeg kan vell ikke akkurat gi noen milliongaranti, men enklere konkurranse tror jeg aldri jeg noensinne har hatt. Det eneste du trenger å gjøre er nemlig å klikke "like" på knappen under her! Så trekkes det en vinner blant alle de som gjør nettopp det!

 
 

Vil du doble vinnersjansene dine kan du også melde deg på konkurransen på Facebooksiden min HER! 

 Gårsdagens vinner av Kari Traa Rose overdel ble forresten: Marit Engøy Westby (Du må ta kontakt med Inspire Norge på Facebook, så ordner de premie)

JEG HAR GJORT EN STOR FEIL

reklame for egen bok

Hjelp det føles så rart å være tilbake, men det føles veldig godt også. Jeg har ikke vært helt fraværende i tiden jeg har vært borte, da boken min har gjort at jeg har stilt opp på signering og lansering. I går hadde jeg min aller første boksignering. Den var på Sørlandssenteret. Det ble veldig koselig, og det møtte en god gjeng opp. Når det gjelder neste signering, så skrev jeg helt feil! Det er ikke signering i markens i dag, som jeg skrev at det var, det er ikke før i morgen!! 

I morgen kl.17.00 håper jeg at det er mange som har lyst til å møte opp på Norli i Markensgate her i Kristiansand sentrum! Jeg gleder meg. Beklager så mye om det var noen som møtte opp i dag, jeg tar på meg all skyld og håper virkelig ikke at det var noen som møtte opp i dag. Signeringen varer kun i 20 minutter, derfor håper jeg alle er på plass fra kl.17.00. Det går veldig raskt når det først er i gang, da både jeg og mange som regel kommer litt før tiden.

Håper å treffe på mange fine. Jeg skal ha signering rundt om andre plasser utover høsten og frem mot jul, så hvis du har spesielt lyst til at jeg skal komme der du bor, så vær så snill å legg igjen en kommentar på hvor, sånn at jeg kan få det med meg og ta det videre. Jeg har lyst til å møte så mange som mulig. Jeg elsker å sette et ansikt på de som leser bloggen min til vanlig, men også ikke minst de som leser boken min. 

FU*K DEM, DE ER IKKE VERDT MITT LIV!

reklame for egen bok, i bokhyllen bak meg i bilde

Bare en uke etter at jeg forsvant fra bloggingen i september, var det boklansering. Jeg var så utrolig spent på å se hvor mange som ville møte opp, og ikke minst om det ble en positiv opplevelse for meg, eller om det ville bli en kveld jeg bare ville bli ferdig med. Jeg hadde utrolig mange gode venner som møtte opp, samtidig med en gjeng med trofaste lesere som støttet meg gjennom en nervepirrende kveld. Det ble en helt fantastisk kveld, og jeg var så fornøyd med hele kvelden. 

Jeg ble utrolig overrasket over flere som møtte opp, og er takknemlig for hver og en som stilte opp denne kvelden, både bloggere, lesere, alle de som var tilstede fra Gyldendal sin side, gode venner, og til og med noen bekjente. Med bekjente så mener jeg vel så og si kun et menneske som virkelig satte meg ut. Et menneske som jeg ikke så for meg lengre visste hvem jeg var en gang. En gutt fra Stavanger, en jeg gikk i klasse med på hele barneskolen. Jeg var mye med han i andre til fjerde klasse, men jeg må jo innrømme at vi ikke har snakket sammen de siste årene. 

Jeg ble i alle fall veldig takknemlig for oppmøte, og for meg var denne kvelden starten på noe som viste seg å bli to helt fine uker. Jeg var rimelig langt nede når jeg ble borte fra bloggen, og det skal jeg være så ærlig å innrømme. Å ha to dager på rad uten noe som helst negativt er det jeg har vært vant med nå i flere måneder før jeg tok en pause fra bloggen, og vært fornøyd med det. Men når det plutselig kun ble dager der jeg la meg om kvelden og gråt, så var det nok. 

Jeg er takknemlig for alle som tok seg tid til å sende meg sin støtte i tiden jeg har vært borte. Jeg har fått utrolig mye godt å lese mens jeg har vært borte, og jeg håper og tror jeg kommer sterkere tilbake igjen nå. Tusen takk for alle fine ord, og tusen takk for at dere alltid er like trofaste som dere har vist gang på gang at dere er. Jeg er tilbake igjen, og kun for å vise dere at hatere aldri får lov til å vinne!! Fu*k dem, de er ikke verdt mitt liv!