hits

oktober 2015

EN LITEN SKREMMENDE SKAPNING

Nå kan jeg trygt si at Halloween er over for  dette året. En fantastisk dag har vi hatt fra morgen til kveld. Michelle er nå kommet hjem, og er i seng. En rimelig fornøyd jente etter dagen i dag. Det er så godt å se når Michelle har kost seg. Nå skal jeg slappe av på sofaen resten av lørdagskvelden. Håper alle hjemme i Norge har hatt en fin Halloween enten du feirer den, eller ikke. Det er lørdag uansett, og den beste dagen i uken, kos deg! 


KLAR FOR EN SKUMMEL KVELD

Nå er Michelle klar for å ta Halloween runden sin! Vi har virkelig hatt en fantastisk dag i dag, og jeg tror dette vil bli en god avsluttning på Halloween for i år. Jeg kan trygt si at jeg selv aldri har opplevd en Halloween som denne i mitt liv. Jeg er meget imponert. Håper været hjemme i Norge er fint, jeg vet at det som regel alltid regner på Halloween, og håper dere får opphold i år. Hva er dine planer for Halloween-kvelden? 


FOR EN DAG!!

Nå har vi akkurat kommet oss hjem etter en lang dag på Halloween arangement her på Kypros. Det var et helt fantastisk opplegg, og dette er faktisk Kypros sitt største Halloween arrangement. Jeg er så glad for at jeg gikk ut der i dag. Det var hundrevis av andre, og mange små som også var veldig flott utkledd. Både store og små har kost seg i dag. Nå skal vi slappe av noen timer hjemme, lage litt middag, før vi skal feire Halloween videre! Håper alle sammen har en flott Halloween! 
HALLOWEEN

Her hjemme er vi allerede klar til å starte Halloween feiringen. Michelle er klar og kledd, og hele gjengen er klar for hva denne dagen vil bringe. Jeg trodde egentlig ikke at det var noe særlig forkus på Halloween her nede på Kypros, men der har jeg tatt grundig feil. Det er arrangementer for store og små fra tidlig morgen og utover ettermiddagen. Vi har bestemt oss for å gå på det ene arrangementet som starter i halv-10 tiden, og som avslutter i kl.18.00, men vi kommer og går som vi vil. Jeg tror dette blir kjempestas. Håper å treffe mange fra barnehagen og balletten til Michelle. Ønsker deg en super Halloween lørdag! 
SANNHETEN MÅ FREM

Nå skal vi ut å spise en liten tur. Det føles godt å lette på tankene. En tanke som jeg har latt være å nevne på bloggen i så mange måneder. Det er vanskelig å holde ting hemmelig, når jeg føler for å fortelle. Sannheten må frem til slutt, og egentlig desto raskere jo bedre. I kveld skal jeg puste lettet ut, og holde meg borte fra kommentarfeltet. I morgen er det Halloween og mye som skjer, så forhåpentligvis klarer vi å komme oss tidlig i seng i kveld. Ønsker deg og dine en fantastisk flott fredagskveld og helg! 

Jeg valgte å holde det hemmelig

Etter gårsdagens innlegg om silikon, ble det veldig mange misforståelser. Noe jeg var veldig glad for å se! Jeg trodde jeg ville få mange reaksjoner på at dere har visst om dette lenge og lignede. Men det var mer en 80 % av dere som faktisk trodde jeg mente jeg tenkte å ta silikon. Sannheten er at jeg allerede har tatt, for mange måneder siden. Jeg la meg på opperasjonsbordet så fort jeg fikk lov etter ammeperioden med William var over.  

Mer om hvorfor jeg gjorde det, skal jeg komme tilbake til, men nå vil jeg fokusere på at at det er gjort, og at jeg overhodet ikke skal opereres igjen. Jeg er superfornøyd med hvordan resulatet ble, og ble enda mer fornøyd nå når dere trodde jeg skulle ta, og ikke hadde tatt. Det vil jo si at jeg overhodet ikke har laget dem for store. Jeg ville at de skulle se mest mulig naturlige ut, og det ble de. 

Jeg ble operert dagen før bursdagen min som er 6.juni. Jeg valgte å holde det hemmelig fordi jeg ikke ville fokusere for mye på kropp, men etter at jeg flyttet ned til Kypros og har bodd i sommerklær og bikini, så er det vanskelig å skjule det. Jeg vil ikke skule det lengre, for jeg føler at jeg lyver. Selv om jeg aldri har skrevet at jeg ikke har silikon, så har jeg slettet alle kommentarene som har inneholdt det ordet. 

Jeg var redd for å bli sett på som en annen enn den jeg er. Å ha silikon gjør oss ikke til en dårlig mamma eller mindre intelligent person. Jeg hadde dårlig selvtillit når det kom til brystene mine og valgte å gjøre noe med det. Jeg har tross alt ammet to barn og er fremdeles ung. Og når jeg da har pengene til det, så er det virkelig vanskelig å motstå fristelsen. 

Som også flere kommenterte: Det er mer normalt å ha silikon enn å ikke ha det. Nettopp, hvorfor er det da så galt? Jeg skal innrømme at jeg har snakket ned silikon tidligere, av den enkle grunn at jeg selv føler det var truende. Ja, jeg vil gå foran som et godt forbilde for mine barn, men hvem har sagt at det er dårlig om man tar silikon? Selvfølgelig ønsker jeg ikke at Michelle skal føle at hun har behov for silikon. Jeg håper at hun blir fornøyd med kroppen sin. 

Men om hun kommer til meg etter to eller flere svangerskap og sier at hun har lyst å ta silikon, så skal ikke jeg stoppe henne. Jeg har ingenting jeg skulle sagt om det så lenge hun er voksen og bestemmer seg for å gjøre det. Det var ingen som kunne si noe på min avgjørelse heller, for jeg hadde allerede bestemt meg for dette. Jeg beklager om det er en skuffelse å lese at jeg også har lagt meg under kniven.... Men dette var et valg jeg valgte å ta!  

HALLOWEEN SHOPPING

Jeg er en av de foreldrene som syns Halloween-feiring er gøy! Jeg har sett like mange diskusjoner om dette som hvert år, hvor folk ikke liker det, mens andre ikke ser problemet. Nå er ikke Michelle gammel nok til å løpe rundt i gatene alene på Halloween. Vi har gjort det sånn hvert år at Michelle går til de tre husene hun kjenner i gata, som er familie. Jeg syns ikke hun er gammel nok til å bli avVist dør på dør av sure folk som ikke liker Halloween. Det er faktisk ikke noe gøy for de små. 

Helt i orden om man ikke vill dele ut godteri, men si det nå i alle fall med et smil. Dersom du ser at de har brukt mye tid på å kle seg ut, så skader det ikke å gi dem en kommentar: Oii dere var skumle, så fint dere har kledd dere ut, hva har dere kledd dere ut som?  Anything. Helt ok å la være å dele ut noe, men vær da i alle fall hyggelige mot de små, litt positiv oppmerksomhet er alt de trenger. 

Nå skal vi gjøre det sånn at Michelle skal få kle seg ut, og gå knask eller knep til de restaurantene vi kjenner. Jeg har lagt igjen litt snop hos dem, som Michelle skal få når hun kommer der. Siden det er siste dagen i sommersesongen for de aller fleste restaurantene, så er det jo ikke travelt heller! Michelle kommer til å syns det er så stas, hun elsker jo både Halloween, godteri og oppmerksomhet! 


MY WORST DISTRACTION

Tenk det, nå sittter jeg her helt alene og er et vrak. Hvem skulle trodd at jeg var en person som trenger en fyr til å lene meg  til? Ikke jeg hvertfall. I alle år har jeg tenkt på meg selv som en selvstendig jente, som ikke trenger et mannfolk rundt meg, hverken til å hjelpe til med ting, eller å være der for meg psykisk. Men nå har den dagen kommet der jeg faktisk innser hvor feil jeg har tatt. Hvor mye en person, om det er den rette, kan forandre meg som person på så mange forskjellige måter.

Jeg har gått fra å tenke at jeg aldri kommer til å flytte sammen med en mann, til å ikke tenke på noe annet enn den dagen jeg flytter sammen med min kjære. Jeg har hele tiden sagt at jeg aldri vil bo med noen andre, og gå rundt å rydde opp i deres rot. Jeg ville aldri at noen skulle kalle mitt hjem deres hjem, eller at noen  skulle rote rundt i mine saker og ting. Nå har synet mitt på dette forandret seg helt. 

Jeg tenker så mye på ham at jeg blir gal av det selv. Alt fra hvor glad jeg er i ham, til hvor mye jeg savner ham og fremtiden hvor den vil bringe oss. Jeg merker at noen ganger så klarer jeg ikke å konsentrere meg skikkelig, fordi jeg tenker på ham og så mye annet som har med ham og gjøre. Jeg har vært forelsket i Mathijs så lenge jeg kan huske, men likevel blir jeg helt flau og kall det nyforelsket hver eneste gang jeg ser ham. 

Det føles godt endelig å være oss to igjen. Jeg føler at jeg har funnet den siste brikken i puslespillet mitt igjen, og kan endelig pusle det ferdig. Avstandsforhold er vanskelig, men jeg vil også like å tro at det er noe positivt med det også. Man velger å "kjempe" for forholdet. Vi kjenner på det å savne den andre personen, og kjenner på at man ønsker å ha dem nært. Samtidig som vi også får den fantastiske gjensynsgleden hver eneste gang vi treffer hverandre igjen.

Nå er det bare 6 uker til jeg skal se min kjære igjen, og jeg teller dagene ned med et smil. Noen dager føles kjipere enn andre, men det går likevel fremover og hver eneste dag er en dag mindre! Neste gang vi ses skal jeg ta med gjengen til Amsterdam, sånn at vi er sammen til William sin 1 års dag! Det blir koselig! Oi, nå virket det plutselig så lite, med bare 6 uker! Tenk av William snart er et helt år gammel!! 

HALLOWEEN PÅ KYPROS

 

God morgen! Huff i dag er jeg trøtt! Jeg sitter alt for lenge oppe om kveldene for tiden, så jeg har bare meg selv å takke for det... Jeg sitter oppe på pcen og jobber og planlegger fremover hele tiden. Nå er Michelle i barnehagen, så nå når William skal ha seg en hvil, så får jeg også legge meg litt nedpå. I dag skal vi ut å handle inn til Halloween! Michelle skal få kle seg ut! Vi skal ikke gå rundt på dørene å knaske og knepe, men vi har laget en annen plan som jeg tror vil bli mye morsommere for Michelle! Jeg har selv laget forskjellige små godteposer som jeg skal legge på restauranter og kafeer hos venner og kjente, så går vi knask eller knep hos dem! Ønsker deg en kjempe fin torsdag!

NEI, JEG VIL IKKE HA SEX MED DEG!

Et nei er et nei, lærte vi allerede fra vi var små... Dessverre så glemmer noen det når de blir eldre, når det kommer til sex. Sier man nei, så betyr det faktisk nei. Det er noe som skikkelig provoserer meg når jeg er ute på byen. Nå er det en stund siden sist, og jeg har jo aldri gått ut noe særlig mye, men de få gangene jeg har vært ute har jeg sett ting jeg virkelig ikke liker. Det er også en av grunnene til at jeg heller holder meg hjemme enn å gå ut på byen når jeg har barnefri hjemme i Stavanger! 

De fleste kler seg opp for å gå ut på byen, noen viser litt mer hud enn andre, men jeg kan vel påstå at vi alle sammen har et ønske om å se best mulig ut når vi går ut på byen. Noen kler seg gjerne litt mer lettkledd enn de ellers ville gjort på middag hos bestemor. Jeg vet i alle fall at jeg lett kan ta på meg en topp som viser litt mage, eller en topp som viser mer kløft på byen. 

Selv om jeg kler meg mer "tiltrekkende" på byen, så betyr ikke dette at jeg er ute etter å ha sex med en jeg treffer ute! Tvertimot, jeg er ute etter å bli lagt merke til, og kose meg. Ja selvsagt, litt oppmerksomhet er gøy å få fra guttene når man er singel. Men med en gang det blir fokus på om å bli med hjem så får jeg helt vemmelser. Om en random tar meg på rumpa, eller prøver seg litt for hardt på dansegulvet så er det ikke gøy lengre.

Noen er nok uenige med meg nå, og syns det er gøy å bli med nye gutter hjem fra byen, og ha seg med de. Jeg der i mot er ute på byen for å kose meg med mine gamle kjente, mens jeg har barnevakt og muligheten til det. Jeg syns det er ubehagelig at det er så mye fokus på sex om man går ut en tur i byen.

Jeg skal ikke si at alle gutter tenker likt, for det stemmer ikke. Men veldig mange tenker bare på sex og å få med seg en dame hjem når de er ute på byen. De syns det er greit å slenge en grov kommentar eller å ta på oss uten noe forvarsel. Man blir plutselig ikke respektert som kvinne lengre, så fort man har på seg litt tiltrekkende klær. En stram kjole kan være nok til at noen ikke vil gi seg, og man selv må forlate uteplassen...

Det burde ikke være sånn. Nå har jeg ikke så veldig godt forhold til alkohol, ettersom  jeg hater å miste kontroll. Jeg går derfor aldri ut på byen, uten å føle meg hundre prosent trygg med de jeg er sammen med. Om en av oss er blitt fullere enn planlagt, så er det jo den andres ansvar å ikke drikke seg like dritings. Hvor gøy er kvelden om man ikke husker noe av den? 

Nå sier jeg ikke at jeg aldri skal gå på byen i Stavanger igjen, men jeg vet det blir lenge til neste gang. Jeg syns det er ubehagelig, rett og slett, og liker meg mye bedre på hjemmefester hvor jeg kjenner alle sammen der. Jeg kler meg ikke leddkledd for at jeg tenker på sex. Jeg kler meg for å føle meg bra selv, og bli lagt merke til, mer enn det er bare tull. Nå har det nå skjedd ting som har gjort meg skikkelig ekstrem på dette, men i mitt hode hører ikke sex og alkohol sammen i det hele tatt....

Bildene er fra bursdagsfeiringen min i juni. Det siste bildet er av meg og min kjære, og vår veldig gode kompis. Innlegget fra bursdagen min med noen flere bilder finner dere HER.     

AT THE PLAYGROUND

I dag har vi brukt dagen til å være mye ute. Vi har uten tvil funnet oss lekeplassen vi liker oss best på her nede. Når vi kom dit i dag hadde de tatt bort veldig mye for vintersesongen, men det var heldigvis fremdeles litt å leke med! Vi koste oss alle sammen. William syns også det er gøy på lekeplassen, og jeg merker bare mer og mer hvor gøy Michelle og William leker sammen. De kommer til å ha mye glede av hverandre fremover! Håper alle har hatt en fin dag så langt, nå er vi kommet oss hjem, og skal starte på middagen, alltid like gøy med fridager!  THE LUCKY ONES

Det ble til at snuppa bestemte at det ikke var så viktig med tog og kultur likevel. Derfor ble vi med på feiringen av nasjonaldagen fra lekeplassen - Og ingen nasjonaldagsfeiring uten is! Så nå koser vi oss med supergod is, alle sammen. Heldige vi er som spiser is midt i uken, jaa, til og med lille Will fikk smake litt! Jeg elsker alt som kan feires, og nasjonaldager er jo en fantastisk mulighet til å feire litt! Ser ut til at Michelle er like glad i feiringer som det jeg er, fantastisk! Ønsker deg en nydelig dag videre!
NASJONALDAG OG BARNEHAGEFRI

 

God morgen! I dag er det den greske nasjonaldagen som feires på Kypros. Det betyr altså at det er barnehagefri, og at de fleste butikker også har stengt i dag. Det vil gå parader rundt i byene, som for oss vil minne om 17-mai tog. Jeg er litt usikker enda på om vi skal gå å se på togene, eller rett og slett bare bruke fridagen på stranda, før det blir for kaldt til det. Jeg må faktisk hørre litt med hva Michelle har lyst til å gjøre- Det er jo tross alt hennes fridag, og da vil jeg at hun skal få være med å bestemme litt hva vi skal gjøre! Jeg vet hun syns det er veldig gøy med folk og feiringer, så jeg blir ikke overrasket om hun velger å gå og se på tog i stedet for stranda! Ønsker alle sammen en fin onsdag! 

SPØRSMÅLET MAN ALDRI SKAL STILLE EN KVINNE

God kveld kjære deg. Vi har hatt en flott dag her nede på Kypros. Michelle var kjempeflink på showet med barnehagen i dag. Jeg var superstolt av henne. I dag har jeg grublet litt på noe, etter at jeg kom over flere kommentarer på instagram der jeg fikk mange kommentarer på magen min, og om jeg var gravid igjen.. Jeg så også at jeg fikk veldig mye støtte mot disse kommentarene, noe som var veldig godt å se! 

Jeg la spesielt merke til en av kommentarene som støttet som skrev "Først kommenterer dere dritt fordi hun spiser for lite, så slenger dere ut spørsmål om hun er gravid.." Ja, det er nå altså sånn at folk tror det er greit å spørre i og med at jeg er en mediaprofil. Jeg syns det er like ubehagelig å få dette spørsmålet som alle andre. Og jeg har faktisk fra jeg var veldig liten blitt fortalt at man aldri skal spørre en kvinne om hun er gravid, uansett!

Jeg syns det er veldig respektløst, og ikke minst frekt. Om man ser gravid ut, og ikke er det, så føles det jo ut som man får slengt i trynet, du har blitt større. Noe ingen damer liker å få høre, hverken av folk man kjenner, eller ukjente. Jeg tar meg utrolig nok ikke så nær av spørsmålet om jeg er gravid lengre, fordi jeg har fått det spørsmålet så ufattelig mange ganger. 

Jeg har vært gravid to ganger tidligere, og om jeg husker riktig, så har jeg fortalt dere om både første og andre graviditet. Om jeg er gravid nå, så tror jeg det hadde vært umulig at denne babyen hadde kommet, uten at jeg hadde forberedt dere på dette på forhånd. Så ikke vær bekymret for at dere ikke skal få det med dere. Noen mener sikkert ikke noe vondt bak spørsmålet, men jeg personlig syns det er et veldig ubehagelig spørsmål å få. 

Nå skal jeg med det samme legge fokus på spisingen min som tok litt feil vei for noen uker siden. Jeg ser aldri bra nok ut, enten er jeg for stor eller for liten. Hvorfor skal jeg ikke kunne være "akkurat passe". Hvorfor er det alltid enten eller?.. Jaja. Jeg vet i alle fall at jeg trygt og hellig skal ta det videre til mine barn at dette spørsmålet stiller man bare ikke folk.

Ikke en gang om magen står på spreng, og at kvinnen umulig kan være noe annet enn gravid, så spør man ikke. Da er det heller ingen vits, for da sier det seg selv. Om du ikke hadde spurt dette spørsmålet til en dame på gata, så ikke heller skriv det i kommentarfeltet. Det er faktisk ikke noe man spør om, det er et spørsmål man holder for seg selv, og lar tiden besvare det selv! 

GOOD FOR ME

sponset

Høsten er over oss både hjemme i Norge, og til og med her nede på Kypros. Vi har hatt lyn og torden, og kraftige regnbyger de siste dagene. Værskifte gjør oss lett forkjølte og småsyke, og derfor har jeg allerede begynt å ta mine forholdsregler. Good for me kosttilskudd er en kjempegod måte å forebygge på, for jeg har nemlig ikke tid eller lyst til å hangle meg gjennom den kommende vinteren. Som travel mamma til Michelle og William, er det viktig å holde seg frisk! Derfor har jeg valgt meg ut fire av Good for me sine kosttilskudd denne gang: Blåbær, Chilli, Omega3, og VitaminD. Dette vil nok garantert gjøre meg fit for fight når kulden setter inn.

Blåbær Good for me har lenge vært et av mine faste kosttilskudd! Dette fordi blåbær er stappfullt av antioksidanter, vitaminer og mineraler som styrker immunforsvaret og gir meg superkrefter. Det er i tillegg bra for synet, og holder huden min ung og frisk. Blåbær er fra gammelt av folkemedisin nummer en, og hjelper også godt på fordøyelsen. Blåbær Good for me inneholder massevis av antosyaner, som er en av de mest virkningsfulle antioksidantene.

Chili Good for me har jeg valgt ut denne høsten av flere grunner. Visste du at chili inneholder mer enn tre ganger så mye C vitaminer som appelsiner? Det er også mye A vitamin i chili, og betakaroten. Chili Good for me består av en spesialblanding av chili, grønn te, krom og niacin. Denne kombinasjonen hjelper på å regulere blodsukkeret, og dermed begrense søtbehovet noe. Chili får fart på forbrenningen!

Omega-3 Good for me, med helt naturlige og rene oljer.  Jeg er ikke flink til å spise fisk, dessverre, derfor ønsker jeg å ta tilskudd. Da er jeg sikret dagsbehovet for denne viktige fettsyren, i den ukonsentrerte formen som anbefales alle.  Dette er et kvalitetsprodukt som jeg er svært glad jeg har valgt. Omega -3 har en dokumentert positiv virkning på hjerte, hjerne, syn og ledd. 

Vitamin D Good for me er noe vi nordmenn ofte er i underskudd på. Solvitaminet som det kalles, er veldig viktig for oss. Selv om jeg har vesentlig flere soldager på Kypros, har jeg likevel valgt å ta tilskudd av vitamin D. Tablettene inneholder 20 mikrogram, og dekker dagsbehovet for vitamin D. Den smaker også herlig bringebær!

Selv om Blåbær Good for me er en av mine absolutte favoritter, må jeg bare anbefale nyheten Omega-3 Good for me også. Det er en naturlig og ren fiskeolje, som faktisk kommer fra villfisk utenfor Ålesund. Råvarene er helt unike, og hvem vil vel ikke være frisk som en fisk?

SHOWTIME

Nå skal vi gå å se frøkna på scenen! Gud som jeg gleder meg. Jeg er både spent og nervøs på hennes vegne. Det er vel egentlig en ganske så normal følelse som foreldre når barna skal gjøre noe nytt! Masse lykke til på scenen Michelle, dette kommer til å gå så bra! Break a leg, som det heter om jeg ikke tar helt feil! Haha. Michelle skal bli med oss hjem etter showet, sånn at hun slipper å være igjen etter vi er gått. Da kan vi heller finne på noe sammen i dag alle sammen. Michelle har også fri fra barnehagen i morgen, ettersom at det er en av de mange nasjonal dagene her nede på Kypros i morgen! 

MICHELLE SKAL PÅ SCENEN

God morgen! I dag skal Michelle på scenen for første gang i sitt liv! Hvem skulle trodd at første gang hun skulle opp på en scene, så skulle hun snakke gresk? Jeg så ikke helt den komme må jeg jo innrømme. Jeg er veldig stolt av henne, og hun har vært superflink til å øve masse! Nå er Michelle kommet seg i barnehagen, og vi skal komme for å se showet om noen timer. Det gleder jeg meg veldig til! Nå skal vi få i oss litt frokost her hjemme først. Ønsker alle sammen en super start på dagen! 


VIDEO: LIVET HAR FLERE SIDER

Jeg er så glad for at jeg ikke vokser opp i denne generasjonen som får facebook rett i ansiktet fra første skoledag. Jeg er så glad for at jeg fikk oppleve en barndom uten sosiale media. Jeg var vel  som resten av 96-erne den siste i rekken fra 90-tallet som slapp unna for mye sosiale media på barneskolen. Jeg syns det er veldig skremmende å se de som vokser opp nå, skal oppleve netthat og at andre kritiserer opp og ned på bilder som man legger ut på nettet.

Jeg syns det er forferdelig, og vil prøve å gjøre det beste med å fortelle unge jenter så godt jeg bare kan, at det er ikke så viktig hvordan andre ser på oss, så lenge man er fornøyd og glad selv. Jeg skulle ønske de som vokser opp nå, kunne fått samme muligheten til å drømme om fremtiden uten at noen sa noe. For en uke siden la jeg ut en video av meg selv, som ser ut som min perfekte dag. Jeg lever drømmen min i drømmehuset mitt... Hverdagen er jo selvsagt ikke alltid sånn, ikke i det hele tatt! 

  

T O D A Y

Jeg begynner virkelig å like denne plassen mer og mer for hver eneste dag. Det føles så deilig og endelig trives her nede. Jeg må faktisk si at jeg liker denne plassen bedre og bedre jo mindre turister som er her. Nå ser vi flere og flere restauranter som allerede har stengt ned for vintersesongen, derfor griper vi sjansen nok en gang i kveld og skal faktisk nyte utelivet mens det fremdeles er noen restauranter åpne! Det blir tidlig opp i morgen, så det blir ikke en sen kveld på oss i dag. Michelle skal nemlig på scenen i morgen, det blir så stas! Håper alle sammen har hatt en fin start på uken! 

EN STILIG LITEN FRØKEN

Nå er det siste dagene igjen før vi er kommet oss til november. Denne høsten har gått utrolig fort, og vi har vært så heldige med sommervær helt frem til nå. I dag måtte jeg for første gang finne frem bukse til Michelle. Hun var ikke så veldig fornøyd med det, men glemte det heldigvis fort og gikk fornøyd ut dørene i dag tidlig. Vi kan ikke akkurat klage på været nå heller, i og med at det fremdeles er norske sommertemperaturer her, men likevel, for oss som har bodd i 30-40 grader, så begynner  det selvsagt å bli mye kaldere nå som vi er rundt 20 plutselig. OPP OG HOPP

God morgen! Opp og hopp, det er mandag, og en ny uke er i gang! Michelle er på plass i barnehagen igjen etter helgen, og William er ute på trilletur med mormoren sin! Fantastisk å ha henne her nede fremdeles. Jeg har sett at flere har spurt om hun fremdeles er her nede på Kypros, og det er hun altså! Hun skal bli værende en god stund også. Jeg er evig takknemlig for hennes hjelp, og ikke minst selskapet hun gir meg! Jeg ønsker alle sammen en fantastisk start på ny uke! 

HUSKER DU DETTE?

Om du har lest bloggen min lenge, så kan du umulig ha glemt denne hysterisk morsomme videoen av meg og Mathijs i Slingshot´en her på Kyoros tilbake i 2013. Om du ikke har fått sett den, vil jeg garantere deg en latter av å se den. Mathijs ble så redd, og jeg sitter bare og ler. Uff, nå når jeg ser tilbake angrer jeg på at jeg dro han med meg opp i den. Men så har den gitt meg mye latter de to siste årene også da. Så jeg er veldig glad for at vi gjorde det, og ikke minst at vi også ble filmet! Håper alle har hatt en super helg, og at den kan avsluttes med å trekke litt på smilebåndet! 

 

DAGENS UTFLUKT

Da vi våknet i dag tidlig trodde jeg vi måtte avlyse alle planer, men værgudene var på vår side, og vi har hatt kjempeflott vær hele ettermiddagen! Vi har rett og slett vært ute i timesvis, og vi har sett mange nye steder som vi ikke har vært før. Vi har vært både i grotter og på stranden, ja til og med i en bitteliten kirke. Det er bare så nydelig her nede! Nå er det ikke lenge før vi skal lage oss litt kveldsmat, se litt barnetv og så er det leggetid for mine to! Det har vært en lang dag, og Michelle har vært flink til å gå mye, så hun er nok veldig sliten etter dagen i dag! Fikk litt kjeft for å komme med så små innlegg med lite innhold, men jeg tenker at det er jo bedre at jeg kommer med en liten oppdatering, enn å ikke blogge i det hele tatt. Det er nå min blogg, og da gjør jeg det på mitt vis;) Håper alle sammen har hatt en strålende fin søndag! 


PÅ LANGTUR

Det ble en tur ut på oss likevel! Vi fikk finværet tilbake, og har nå tatt turen ut! Vi er på langtur, og har akkurat tatt en liten pause og spiser lunch nå! Deilig med litt frisk luft!

SUPER SØNDAG

God morgen! Rart med endringer i døgnet, og plutselig en time mer i natt. Vi har hatt et skikkelig uventet vær her på Kypros i natt. Det har regnet hele natten, og regner fremdeles. Jeg tror aldri jeg har opplevd så mye regn på en gang i dette landet før. Som regel så har det max vart en time, men ikke denne gangen. Jeg tror det er veldig bra for denne plassen med litt regn!! Planene våre for dagen må nok bli utsatt på grunn av været. Siden jeg bestemte meg litt sent i går for hva vi skulle finne på, så tenkte jeg at det var bedre om vi heller gjorde dette i dag, fra morgenen av. Men nå får vi heller ha den utflukten til gode til vi får finværet tilbake. Så nå sitter vi her igjen og lurer på hva vi skal bruke dagen i dag på. Kanskje det blir søndags-shopping på senteret i dag i regnværet, vi får se hva dagen bringer! Ønsker dere alle sammen en super søndag! 
NIGHT OUT WITH MUMMY

God lørdagskveld! I kveld har vi vært en liten tur på tivoli. Det er ikke så veldig lenge til de stenger ned for vintersesongen. Denne byen kommer snart til å være helt tom for både lys og  mennesker. Alt stenges ned, og byen vil være helt dø om bare noen uker. Det kommer til å bli veldig rart. Jeg har aldri vært her på denne tiden av året før. Det stenges nå når November begynner, og frem til mars! Virkelig en spøkelsesby! Jeg vil derfor prøve å få me meg så mye av det som skjer her mens det enda er folk her! Ønsker deg og dine en fantastisk lørdagskveld!
ALDRI FOR UNG TIL Å LÆRE NOE NYTT

Dette er fantastisk. Jeg har ikke lagt merke til hvor flink Michelle er blitt til å snakke både engelsk og gresk før jeg nå kom hjem igjen til dem etter en uke borte. Michelle har fått i lekse fra barnehagen å lære seg et helt avsnitt med tekst på gresk innen neste uke. De skal nemlig stå på scenen og si disse høyt under et show de skal ha for oss foreldre denne uken. Jeg er så stolt over hvor flink Michelle er, og la ut en video tidligere i dag på facebook der hun sier det hun skal si, KLIKK HER for å se videoen! 

Jeg syns det er så flott at barna lærer seg flere språk. Man angrer aldri på det man har lært, men heller det man aldri lærte. Jeg er også veldig glad for at de gir barna "lekser" allerede, sånn at de faktisk kan forberede seg til de begynner på skolen. I de fleste land så begynner jo 4-5 åringene på førskolen før 1.klasse. Det syns jeg hadde vært supert om de også hadde i Norge, siden Michelle elsker å lære språk, tall og bokstaver. 

 

BARE MINNENE STÅR IGJEN... TRIST

Nå er jeg litt i sjokk. Jeg tok turen innom et hotell som ble lagt ned i år. Det er et hotell jeg har tusenvis av minner fra... Alt fra jeg var veldig liten, til Michelle var liten, graviditeten med William, og sist men ikke minst første sommeren Mathijs var på Kypros sammen med oss. Jeg tok turen innom der i dag for å se hvordan det så  ut, og det skulle jeg aldri ha gjort. Jeg er skikkelig trist, og tenker tilbake på alle fantastiske minnene den plassen har gitt meg, og vil veldig gjerne dele de en siste gang med dere. Helt nederst i innlegget legger jeg med bilder fra hvordan det ser ut nå...

Så mange fantastiske dager jeg har hatt sammen med de jeg er glad i på denne plassen her fra 2006-2014. Det ser dessverre ikke sånn ut lengre. Ikke i det hele tatt... Bildene under er fra samme plassen i dag... ALLE MULIGHETER ÅPNE

God morgen kjære deg. Hver eneste morgen så blir jeg overrasket over hvor fort ukene går, gubbi-noah, nå er det lørdag igjen! Michelle er hjemme fra barnehagen, og fikk derfor smoothie til frokost. Godt å kunne ha helgen og se frem til hele uken. I utgangspunktet så har vi ingen planer for dagen, men jeg tenkte at vi kunne funnet på noe litt utenom det vanlige. Tenkte faktisk å google meg frem til noen ting å finne på her nede. Gjerne fine plasser å gå på tur eller lignende. Det blir gøy å se hva jeg finner ut av, og om vi kommer oss avgårde! Hva skal du gjøre i dag? 
SEX VEKKER OPPMERKSOMHET

Nå har jeg vært hjemme i akkurat et døgn. Jeg merker det er skikkelig godt å være hjemme. For aller første gang fikk jeg faktisk kjenne på den følelsen av at dette her faktisk er et hjem. Rart at man først må reise bort for å merke det, men slik er det nå. Jeg syns det har vært fantastisk å komme hjem til barna og hverdagen igjen. Jeg har virkelig savnet mine to små, og det var godt å se at de også var glade for å se mammaen sin igjen. 

Det har blitt en del snakk rundt hvordan jeg har oppført meg på bloggen den siste tiden, og jeg vil få muligheten til å unnskylde meg, samtidig som jeg også kommer med en liten forklaring til dere. Jeg er 19 år gammel, og kan vel ærlig si at jeg aldri har vært en helt "normal" jente. Livet mitt har alltid vært litt annerledes, og jeg har alltid tenkt på andre ting enn det de i vennegjengen min gjorde. 

Da jeg var 14 år, så ble jeg ikke akkurat mer lik de, da jeg fant ut at jeg var gravid. Tvert i mot, så ble vi plutselig helt forskjellige, og sånn har det vært siden. Denne uken er det 5 år siden jeg ble gravid med Michelle. Det er 5 år som jeg har opplevd og lært ting som de fleste på min alder ennå ikke skal oppleve de neste 5-10 årene gjerne. Jeg har opplevd dårlige dager, og mange helt fantastiske øyeblikk. 

Jeg er 19 år. Jeg har to barn, en jobb jeg trives med, økonomien min er god, huset jeg bor i er flott og jeg lever allerede drømmen min om å bo på Kypros i varmen. Jeg lever et liv som ikke er beregnet for en 19 år gammel jente. Jeg må opptre voksent, og som et forbilde 24 timer i døgnet for mine to barn, samtidig som jeg også skal være en oppegående jente for dere som leser bloggen min.

Selv om jeg lever livet til en 30 åring, så er jeg fremdeles en barnslig 19 åring, som fremdeles gjør mine feil. Jeg beklager at det går ut over dere som må se det her på bloggen. Men det er ingen som tvinger deg til å lese mine ord. Det er ditt valg, og bare ditt. Ja, jeg kan være teit av og til. Ja, noen ganger deler jeg litt vel mye. Likevel så er det mitt valg hva enn jeg velger å dele.

Om det så hadde falt meg inn, så kunne jeg godt ha postet et såkalt "pornobilde" av meg selv. Men jeg har en grense jeg også, det er det dere glemmer. Det er mange av dere som føler et ansvar for  å fortelle meg hva som er for privat eller ikke å dele. Og det er flott det, at du syns det. Men jeg velger å dele det fordi jeg mener det er greit å dele det. Noen dager kunne jeg gjerne postet mer personlige eller drøyer e saker enn andre dager, men sånn er det jo.

Og ja, jeg skrev nettopp ordet "porno" i avsnittet over. Hvis det får meg til å være et dårlig forbilde så beklager jeg det. I samme slengen vil jeg også beklage for å bruke ordet SEX-TAPE i en av mine overskrifter de siste dagene. Jeg vet at det fanger oppmerksomhet, og syns det er synd at over gjennomsnittet som klikker seg inn ikke gidder å lese innholdet i blogginnlegget, men bare overskriften og bildet.

Det var faktisk et veldig viktig budskap i teksten, som alt for mange så forbi. Beklager å si det ,men ordet SEX vekker oppmerksomhet, uansett hvor det står. Jeg ønsket din oppmerksomhet, og fikk den. Likevel så var det flere som glemte å lese selve innlegget i seg selv. Så hvis du var en av de som glemte det, så gir jeg deg nok en sjanse til å lese hele innlegget HER! 

Jeg håper at dere visste når dere leste overrskriften at jeg ikke akkurat hadde postet en sex-video av meg selv og typen på bloggen. Dere klikket dere likevel inn på det for å se om det var noe der... Som jeg nevner tidligere i dette innlegget, så lever jeg gjerne livet til en 30 åring, og opptrer for det meste i hverdagen som om jeg er det. Likevel så er jeg bare 19 år. Selvfølgelig så har jeg mine "barnslige" sider også, som gjerne hinter litt mer i retningen sex enn bleieskift av og til, og jeg beklager om dere ikke tåler det. 

Bloggen min heter Mammatilmichelle. Altså, mammaén til Michelle, som er meg. Bloggen handler om meg, og ikke barna eller noe annet. Det handler om mitt liv og alt som opptar meg. De som leser bloggen min og plutselig savner å lese om barna den ene uken jeg er borte, har dessverre misforstått bloggtittelen min. Og for aller siste gang (dette gjelder egentlig mest reportere og sponsorfolk) jeg er ikke Michelle. Det er datteren min. "Mamma til Michelle", haha, den forstår til og med 4-åringen her i hus;) 

FREEEEDAG!

Nok en fredag har kommet, og i dag fikk jeg endelig være med Michelle på balletten igjen. Jeg har gledet meg til dette. Hun er så flink, og jeg blir så stolt av henne hver eneste gang jeg ser henne sammen med de andre ballerinaene på dansegulvet. Det er rart hvordan små barn kan lære seg ting, så mye fortere enn oss! Nå skal det bli mye fredagsgodt med film og masse kosing. Jeg syns det er så godt å være hjemme med barna igjen! Ønsker deg og dine en fantastisk helg! 
Min quickfix i en travel hverdag

sponset

Det er ikke alltid like lett å få tid til å stelle og pynte seg i en ellers travel hverdag. Men skal jeg avgårde på noe, om det er jobbrelatert, eller kanskje ut og treffe venner, så vil jeg jo så gjerne føle meg fin. Sminke meg må jeg jo gjøre før jeg stikker av gårde, men jeg ønsker jo å se bra ut på håret også. Derfor er jeg nå veldig glad for å ha oppdaget Define Refreshing Styling Spray.

Denne styling sprayen er raskt blitt uunnværlig for meg, og det beste er at jeg kan ta den med overalt! Den praktiske sprayflasken er akkurat 100 ml. og passer i de fleste veskene mine. I tillegg kan jeg ta den med i håndbagasjen når jeg er ute og reiser! Det er bare så praktisk for meg, da kan jeg freshe opp håret uansett hvor og når det trengs. 

Define Refreshing Styling Spray er alt jeg behøver for å gi frisyren nytt liv, den gir nemlig både volum og hold! Så i løpet av et par sekunder kan jeg føle meg stylet, freshere og klar for det meste, om det er et intervju som venter, eller en hyggelig vennekveld. Dette er en fantastisk quickfix! Med Define Refreshing Styling Spray i vesken føles faktisk en travel hverdag litt enklere for meg. 

Har du din Define Refreshing Styling Spray trygt plassert i vesken allerede? Eller er du kanskje nysgjerrig på å teste denne lekre styling sprayen selv? Da skal du bli med i den enkle konkurransen nå,  hvor premien er  Define Refreshing Styling Spray. Besøk Instagram kontoen til @Definehaircare for å delta i konkurransen. Reposte bildet deres, og hashtag #definequickfix . Svar på spørsmålet: Hvor går din neste reise?

THE SADEST GOODBYE.

Nå har jeg akkurat landet på Kypros. Jeg har hatt en flytur med en million tanker. Både triste og gode tanker fikk tårene til å presse på. Jeg har hatt en uforglemmelig uke sammen med min kjære. Vi har ledd mye, og laget flere minner som vi kan ta med oss videre på veien. Det er så kjedelig å dra fra ham, og jeg tror ikke det er vanskelig å forstå at det aldri er gøy med avskjeder. 

LOVELY AUTUMN

Nå er det på tide å dra avgårde til flyplassen. Jeg har fått en fantastisk uke i Holland, i det nydelige høst været, og nå skal jeg mot sommervarmen hjemme på Kypros igjen. Det blir godt å komme hjem til de små igjen. Men det er ikke gøy å reise her i fra.... Ønsker alle sammen en kjempe fin dag videre! 

EARLY UP

God morgen søte deg. I dag våknet jeg for siste gang opp ved siden av min kjære, på en veldig lang stund. Det føles så dumt å reise fra ham igjen. Likevel så kan jeg for første gang på veldig lenge, reise med god samvittighet. Jeg vet at det kommer til å bli lenge til vi ses igjen, likevel så kan nettopp dette forandres så veldig raskt. Vi vil alltid bare være en flytur unna, uansett hvor i verden vi er. 

Jeg skal nyte de siste timene sammen med ham før jeg skal til flyplassen og ta turen hjemover mot Kypros. Jeg gleder meg så mye til å se barna igjen, og det gjør denne avskjeden mye mye lettere enn hva den ellers ville vært om de også var her sammen med meg. Neste gang vi skal til Holland skal barna være med, vi skal nemlig samles for William sin første bursdag i desember. Kanskje vi til og med treffes igjen før den tid, men om vi ikke gjør det, så er det allerede mindre enn to måneder til. 

Jeg skal være takknemlig for denne uken, og det er jeg. Jeg er så takknemlig for å ha en så fantastisk mamma som jeg har. Jeg håper en vakker dag at jeg kan være en like god mamma til mine barn, som det min mamma alltid har vært for meg. Nå skal jeg pakke kofferten, sånn at jeg kan nyte den siste tiden med min fantastiske kjæreste. 

SEXTAPE

Det er ingen hemmelighet at alle har sex. Det er selvsagt veldig forskjellig fra person til person, men jeg vil nå tro at de aller fleste over 25 har hatt sex i sitt liv. Jeg satte den så høyt, fordi jeg vet at det vil bli pes om jeg setter den lavere. Anyway. Nå skulle jeg egentlig ikke snakke om sex, for det er det mest menneskelige kjærester gjør. Det  jeg egentlig ville ta opp er noe gjerne flere tenker på men ikke gjennomfører. 

Nemlig å lage en sex-video. Ja, det finnes mange tusenvis av sex-videoer ute på nettet, men det finnes nok enda flere som ikke ligger ute på nettet. Tror du det er noen du kjenner som har laget en sex-video med partneren sin, eller gjerne du vet du har gjort det selv. Jeg vet at tanken har slått meg, men jeg har aldri gjort det. Jeg har tenkt at det hadde jo vært litt kult og sett hvordan jeg selv egentlig ser ut i aksjon, men likevel så har jeg vært for redd for at noen andre skal få tak i den. 

For det er jo nemlig det. Så lenge den holdes privat, så er det jo ingen problem. Men med en gang den kommer i feil hender, så kan det gå skikkelig galt. Det kan være flere grunner til at videoen kan havne i feil hender, og det er veldig skremmende om man havner i den situasjonen. Jeg føler i alle fall selv at sexlivet mitt ikke trenger og sees av noen andre en personen jeg har sex med.

Jeg syns også at det er veldig flaut om andre skulle få sett hvordan jeg er under sexen. Det er ingen som har noe med det å gjøre. Hadde jeg noen gang laget en sex-video, så hadde det vært for mine og typen sine øyne, og ingen andre. Jeg syns det er fantastisk hvordan noen tør å legge ut sex-videoer til pornosider, for det er noe jeg ikke har selvtillit til. 

Nå skal jeg spørre dere noe. Jeg vet jeg har veldig mange forskjellige aldersgrupper som leser bloggen min, og jeg beklager hvis dette er upassende for akkurat deg. Grunnen til at jeg tar dette opp er fordi jeg stadig får høre fra flere bekjente at de har laget en sex-video, og at de nå er veldig redde for at den skal havne i feil hender og bli spredd. Jeg syns synd på dem, fordi jeg vet hvor lett det kan være å bli overtalt til å være med på en video. 

Om man aldri går med på å filme seg selv i en sexact, så kommer man aldri i den knipen. Tenk to ganger før dere lar dere lure. Jeg er veldig glad for at jeg aldri gikk med på det, det er ikke noe jeg vil mine barn, foreldre, venner, resten av familien eller dere lesere skal se. Dere skal få lov til å slippe det;) 

Alle ser det, men ingen griper inn.

Hver gang jeg begynner å skrive på bloggen min så må jeg begynne å tenke på reaksjoene. Hva kommer responsen på innleggene til å være. Vil jeg bli sett på som dum, hore, ansvarlig, ung, lite veloppdratt, eller rett og slett bare meg om jeg poster dette. Hvorfor skal det være sånn at et blogginnlegg kan bedømme hvordan jeg er som person, når jeg faktisk har skrevet flere tusen av dem? 

Ja, noen ganger skriver jeg bedre enn andre. Noen ganger er jeg sint eller lei meg når jeg skriver, mens andre ganger kan livet være helt topp. Jeg skriver tross alt ut i fra livet mitt som ikke bare er en eventyrsti rett frem, men har sine overraskelser og dumme ting på veien. Jeg er et menneske, akkurat som du. Jeg er ung, og gjør fremdeles feil. Jeg tror faktisk ikke jeg kjenner noen i denne verden som har levd et liv uten å gjøre en eneste feil. 

Nå skal jeg derfor skrive om noe jeg vet mange kommer til å mene sitt om. Grinete, barnslig, overdrevent, greit. Velkommen til mitt liv. Det er dessverre mitt liv jeg blogger om, og ikke hva enkelte av dere tenker og syns om meg, og godt er det. Jeg skal skrive om noe jeg og veldig mange andre opplever hver eneste dag. Jeg er et mobbeoffer, alle ser det, men ingen griper inn.

Jeg våkner opp hver eneste morgen med noe piss i kommentarfeltet. Noe verre enn andre. Jeg sjekker mailen, og vips mellom alle jobbmailer, så finner jeg de igjen. Noen som bare er ute etter å dra meg ned i grøfta. Instagram, facebook, venner av meg sine profiler, alle veier finner jeg mine såkalte "Haters". Folk ser de, og folk klikker på liker knappen, noe som føles minst like vondt som det som er skrvet. 

Jeg gikk inn i denne bransjen, og visste godt hva som ville skje. Jeg gikk fra å være en liten jente med mange venner, til plutselig bli et av de største mobbeofferene i landet. Hvordan kan jeg akseptere det? Hvordan kan dere akseptere det? Dere ser det skjer, men det er helt okey, fordi jeg bare er en blogger, og legger opp til alt hatet? Det er ikke sånn det skal være. 

De aller fleste av haterne mine er mye eldre enn meg. Noe jeg syns er forferdelig trist. Jeg trodde vi lærte barna våre å være snille, og behandle andre slik man selv ønsker å bli behandlet. Vi har hele tiden et så stort fokus på å unngå mobbing på skolene, men jeg tror vi alle glemmer å fokusere på den aldersgruppen som er verst. Mobbing på skolen er galt, jeg fikk oppleve min dose av det begge gangene jeg gikk gravid, men selvsagt mest i graviditeten med Michelle. 

Likevel syns jeg det er helt forferdelig å bli mobbet av de som er eldre. De som vi vet burde visst bedre. Det skremmer meg at alle sitter å se det skje, uten og synes det er noe alvorlig. Ja jeg legger opp til å få litt tilbakemeldinger fra dere av og til. Litt lettkledde bilder og lignende. Jeg legger likevel ikke opp til at dere kaller meg forferdelige ting, og sier at det er synd på barna mine som har meg. Eller at dere skal sende inn klagemeldinger til barnevernet fordi jeg viser et bilde av meg selv i trusa, med ryggen til kameraet. 

Jeg er bare 19 år. Ja jeg lever et unormalt liv, som ikke er i nærheten av A4. Ja, jeg har sterke meninger om ting, og ja, jeg har ikke alltid rett. Men tror dere jeg liker å bli mobbet? Tror dere jeg syns det er kult å måtte sitte her og skrive at jeg ser at dere ikke bryr dere? Jeg sitter her tårevåt, og vet ikke hva jeg skal skrive for å få dere til å forstå hva jeg sliter med hver eneste dag. 

Det er en grense for hva jeg også klarer å tåle før jeg bryter sammen. Jeg er ikke mentalt sterk i det hele tatt, og det kan jeg ærlig innrømme. Om jeg får den verste meldingen på en av mine verre dager, så kan det gå skikkelig gale. Åpne øyene deres folkens. Vil dere virkelig at deres sønn eller datter skal bli mobbet? Få en slutt på det, før det er for sent. Det er alt for mange liv som har gått tapt på grunn av mobbing. 

Jeg vil ikke at mitt skal det. Ikke skriv noe på nettet som du ikke ville likt å få i ditt kommentarfelt. Ikke si noe du ikke vil at andre skal si til deg eller noen du er glad i. Mobbing gjør vondt, og ødelegger så mye mye mer enn hva dere tror. Ikke stå å se på, grip inn om du ser noen bli mobbet.....

SISTE DAGEN I HOLLAND

Siste dagen i Holland er allerede i gang. Huff denne uken gikk fort. Og jeg skal innrømme at jeg virkelig trengte en pause fra hverdagen. Det er godt med en pause for oss alle av og til. Likevel skal det bli veldig godt å komme hjem til barna igjen. Jeg har savnet både barna og hverdagen sammen med de, mye mer enn jeg trodde jeg ville gjøre. Jeg gleder meg til å komme hjem i morgen, samtidig som jeg selvsagt ikke ønsker å dra her i fra... Jeg vet i alle fall med trygghet at barna har hatt en fin uke, og jeg fikk tilsendt noen nydelige bilder av dem fra denne uken sammen med mormoren sin! LET'S GO TO MEXICO

sponset

Har du ennå ikke deltatt i Old El Paso sin   konkurranse, har du ennå mulighet til å bli med. Det er ukespremier med goodiebags hver uke, mens hovedpremien er en ferie til Mexico for deg og hele familien, til en verdi av 50 000 nok! Dette hadde vel vært noe?  Så  delta i konkurransen, da vel. Kanskje er nettopp du den heldige vinneren?

Er du også hektet på taco? Det er hvertfall jeg! I den grad så hektet faktisk at jeg pakket med tacokrydder,  og Stand' n Stuff i kofferten til Amsterdam. Old El Paso sin nye fullkorn variant gikk ned på høykant, skal jeg si dere. Den litt sunnere tortillaformen er heretter blitt flere enn min sin favoritt!

For å være med i konkurransen om å vinne goodiebags og Mexico reise må du gjøre følgende: Du må svare på noen spørsmål, og sende inn bilde av din Stand´n stuff taco middag! For å delta, og lese mer om konkurransen KLIKK HER! 

Besøk gjerne Old El Paso sin egen facebookside her!  Vinneren av konkurransen til hovedpremien trekkes 20. november! Representanter fra General Mills trekker vinneren, og kontakter den heldige. Man må være over 18 år og bosatt i Norge, for å kunne være med i trekningen. Lykke til!

EN VERDEN SOM ET EVENTYR

Nå skal vi lage oss noe lunch før vi skal ta turen inn til sentrum her. Det blir nok gøy. Det regner ikke mer i dag, og jeg håper det holder seg sånn. Det er virklig en fin plass hvor han bor. Alt er så stille og fredelig. Jeg elsker denne plassen. Det føles på mange måter som denne plassen enda er noen år tilbake i tid. Det minner litt om gamledager, på en god måte! Alle smiler og hilser på hverandre. Vi bruker sykkel som transport. Alt er så mye mer som verden alle plasser egentlig burde være! Denne plassen føles egentlig som et eventyr!

SMOOTHIE-MORNING

God morgen. Nå begynner dagene å renne ut. Jeg merker at hjemturen nærmer seg. Vi har to dager igjen, før jeg sitter på flyet hjem igjen til Kypros. Jeg både gleder meg og gruer meg veldig. Det blir godt å komme hjem igjen til barna, men veldig tøft å reise her i fra. Må bare prøve å fokusere på de dagene som faktisk er igjen her, uten å tenke så alt for mye på at jeg snart skal hjem. I dag tidlig laget vi smoothie, kjempe god. Ønsker alle sammen en superfin tirsdag! 


VIDEO: LIVE YOUR DREAM

 Nå som ting virkelig begynner å fall på plass i livet mitt skal jeg bruke anledningen til å gi meg selv en klapp på skulderen.Jeg er så stolt over denne videoen, og har gledet meg til å vise den til dere! Å flytte til Kypros i drømmehuset mitt er noe jeg er kjempe stolt over å ha oppnådd. Det var min drøm, og nå lever jeg den. Mens jeg nyter dagene i Amsterdam denne uken, vil jeg vise dere noen klipp fra paradiset mitt! 

MANDAGS MORGEN

En ny uke med nye muligheter. Håper alle sammen har hatt en fin helg, og er klar for en ny herlig uke. Jeg befinner meg fremdeles i Holland, og skal faktisk ikke reise hjem før på torsdag, noe som vil si at jeg fremdeles har noen dager igjen i kulden. Det har vært noen rolige og koselige dager. Det har regnet hver eneste dag, men heldigvis ikke hele dagene. Nå regner det igjen, så jeg har tenkt å plassere meg godt foran peisen før vi skal lage oss noe frokost her. Håper alle sammen får en fantastisk dag! 

ALMOST TOO GOOD TO BE TRUE

 Sponset

Vet du at du kan tjene penger på å shoppe på internett? Jeg ble selv tipset for litt siden om en nettside som gir deg penger tilbake hver gang du handler på nettet. Så mye som jeg shopper online, hørtes dette litt for fantastisk til å være sant. Derfor var jeg bare nødt til å registrere meg for å sjekke hvordan StartShop.no fungerer. Der oppdaget jeg at de har avtale med over 200 kjente nettbutikker, blant annet Nelly, Zalando, Lekmer og Sportamore.  Jeg fant raskt ut at ShopStart.no holder hva de lover, for bare etter et par uker har jeg allerede tjent rundt 500 kroner i cashpoints!

Har du også lyst til å få tilbake litt penger hver gang du handler på nettet? Registrerer du deg nå, får du dobbel bonus i alle butikkene i 48 timer etter registrering! Nå har i tillegg  Nelly  startet høstsalget sitt i dag,  med rabatter opptil 80 %.  Her kan du virkelig gjøre mange supre kupp og tjene penger samtidig! Du kan trygt registrere deg på Startshop.no, det er helt gratis og tar bare 10 sekunder. Registrer deg HER! 

Slik kommer du i gang:
1. Registrer deg på Startshop.no
2. Velg nettbutikk, og handle på vanlig måte. Kjøpet blir automatisk registrert på din Startshop-konto
3. Få penger tilbake!  Etter bekreftet kjøp vil du motta cashback-poeng. 1 cashback-poeng = 1 krone. Du kan overføre pengene til din bankkonto når du selv vil.

VINN GAVEKORT PÅ KR 1000 

For å toppe dette og gjøre det enda mer spennende, deler jeg i samarbeid med Startshop ut to gavekort på kr. 1000 til NELLY! Det er gratis å delta i konkurransen om gavekortene, og veldig enkelt. Bli med, da vel! Kanskje nettopp du er den heldige vinner av ett av de to gavekortene som jeg trekker ut? Vinnerne bli bli annonsert på bloggen, etter trekningen neste søndag. Lykke til!

For å delta i konkurransen må du:
1. Registrere deg på StartShop.no
2. Skriv i kommentarfeltet på facebook linken til dette blogginnlegget HER, hva du ønsker deg fra NELLY

DETTE ER MITT VALG, IKKE DERES.

Nå har jeg holdt meg borte fra kommentarene på Instagram og Facebook de siste dagene, og jeg tror det er noe av det lureste jeg har gjort. Jeg fikk mange råd om å ikke åpne kommentarfeltet igjen på bloggen, fordi jeg rett og slett ikke fortjente alt pisset folk vil skrive. Og der må jeg faktisk si meg enig. Jeg kommer derfor til å holde kommentarfeltet på bloggen stengt en god stund fremover. Det er dumt at de negative kommentarene skal hindre for å kunne kommentere noe positivt, men sånn er det bare. 

Det er ikke snakk om at jeg ikke tåler å få kritikk, men det er noe jeg bare ikke trenger i livet mitt akkurat nå. Jeg får mer enn nok på Facebook og Instagram. Og alt trenger ikke å være superfrekke kommentarer, men likefullt veldig unødvendig; som for eksempel at jeg har valgt feil gutt og lignende. Det er det dessverre bare jeg som bestemmer, og jeg vet at hjertet mitt har valgt den rette, og den jeg har hatt følelser for i 4,5 år nå. Jeg er ikke en "hore" av den grunn, tvertimot, jeg holder meg faktisk til min gamle kjærlighet. 

Ja, jeg har lagt opp til alt "guttedrama" helt selv. Men jeg har aldri lagt opp til at dere skal bestemme hvilken gutt som er den beste. Dette er faktisk mitt liv, og mine valg. Det forandrer jo ikke deres hverdag med hvilken gutt jeg er sammen med. Kom'an dere. Jeg skal ikke måtte  forsvare meg selv angående hvem jeg er forelsket i. Det har jeg veldig tydelig gått ut med både på bloggen og på tv de siste årene. 

I går postet jeg mitt første ekte kyssebilde på over to år. Husker dere hvem jeg sist postet kyssebilde med? Det gjør jeg. Det var den samme gutten som jeg postet bilde sammen med i går. Jeg syns derfor det er veldig merkelig at dere skal begynne å kalle meg hore av den grunn. Vi har tross alt en fortid å se tilbake på med mange gode minner, følelser som aldri tok slutt, og nå har vi også et barn sammen. Michelle har også vært en stor del av forholdet vårt i alle år. Hvordan kan dette da bli et feil valg?

Livet er for kort til å høre på alt alle andre sier. Jeg smiler fra øre til øre og kjenner en lykkelig følelse hver eneste gang jeg er sammen med pappaen til William. Den følelsen har alltid vært der. Hver eneste gang vi er sammen, så smiler jeg og glemmer alle andre bekymringer. Det er sånn det skal være. Han er min aller beste venn, og det har han vært så lenge jeg har kjent ham, og det begynner å bli noen år nå. 

Jeg føler meg lykkelig, og det er sånn de rundt meg fortjener å se meg. Barna mine fortjener å se at jeg har det bra. Så lenge jeg er lykkelig og glad, så er vel det det viktigste? 

VIRKELIG HØST

God søndags morgen! Nå føles det virkelig som høst, og jeg elsker  det. Alt ser så vakkert ut, og spesielt når man ikke er midt i byen! Nok en herlig dag skal nytes, og jeg ser frem til det. Dagene går så alt for fort når man har det gøy. I dag har vi ingen store planer, av og til er det veldig deilig. Håper alle sammen får en nydelig høstdag hvor enn dere befinner dere i verden akkurat nå! 

KOSEKVELD

Nå har vi endelig kommet oss vel i hus etter mange timers reise! Det var skikkelig godt å komme i hus, og slenge oss ned på sofaen. I dag har vi gått mye! Nå skal vi sette på en film og ha en skikkelig kosekveld! Tidligere i dag fikk jeg tilsendt et nydelig bilde av Michelle som koste seg i varmer. Jeg kjenner jeg savner dem allerede, men det er også veldig godt å kjenne på den følelsen av å savne dem. Håper alle sammen har hatt en fantastisk lørdag, det har i alle fall jeg! 

AMSTERDAM

For en fantastisk by, jeg storkoser meg! I dag skal vi dra fra Amsterdam, og hjem til hjembyen hans. Det blir koselig! Der har jeg vært tidliggere i sommer, så den plassen kjenner jeg mer til en denne store byen som alltid er travel. Jeg må si at jeg liker storbyer, men liker meg nok aller best på plasser med mindre folk, og mindre som skjer. Jeg kunne nok aldri ha flyttet til en storby selv. Nå ser jeg ikke på Stavanger som en stor by akkurat i forhold til byer som faktisk er hovedstedene i land. Håper alle sammen får en nydelig dag videre! 
THE CITY

God morgen! Det føles virkelig som høst her i Holland, det er jo iskaldt! Er det virkelig så kaldt i Norge også nå? Da er det jo ikke rart dere reagerer på bikinibilder. Jeg savner varmen på Kypros nå, og jeg er så glad for at det ikke er i nærheten av så kaldt som her der nede. I dag skal vi inn til Amsterdam by, det blir supergøy! Jeg har faktisk aldri i mitt liv vært der. Vi skulle egentlig ha gått dit i sommer, men så ble vi bare hjemme i huset likevel, så dette blir gøy! Ønsker alle sammen en fin lørdag! 

EN PAUSE I HVERDAGEN

 

Når jeg startet å se på livshjulet så var det denne kategorien som ble presset helt ut. Det var først da jeg bestemte meg for å hive meg på en alenetur uten barna, og gjøre akkurat det jeg selv følte og ville. Den neste kategorien på hjulet mitt er "Fun and Recreation". Noe som direkte oversatt er tiden man bruker på å ha det gøy, og finne på ting som man selv har lyst til. Jeg merket at denne delen av livshjulet mitt hadde falt helt bort. 

Jeg ga meg selv en karakter 1 av 10 i denne kategorien, fordi jeg aldri gjør noe som bare opptar meg selv alene. Jeg valgte derfor å gjøre noe med dette med en gang, og valgte å ta meg en uke fri fra barna og den vanlige hverdagen, for å reise og være sammen med en person jeg alltid har det gøy sammen med. Jeg tror virkelig at jeg trengte dette selv for å føle meg bedre. Alle brikkene i livshjulet må jo ha en fin balanse om det skal være mulig å gå rundt. Det er jo hele poenget med hjulet. 

Så om jeg ikke har tid til å gjøre så mye av denne kategorien hver eneste uke, så kan jeg gjøre som nå, så holder det i massevis for lang tid. Så lenge jeg bare ikke glemmer meg selv ut. Jeg skal også kunne ha det morsomt. Jeg er tross alt 19 år. Det skal bli herlig å sove lenge på morgenen. Det skal bli herlig å kunne ta meg en fest, uten å vite at jeg må tidlig opp dagen etter. Det skal bli herlig bare å ha ansvaret for meg selv en hel uke. 

Dette har selvsagt ingenting å gjøre med at jeg på noen måte ikke liker å være sammen med barna mine, men det har med å ta vare på egentiden min. Jeg så med en gang at denne kategorien måtte gjøres noe med, og nå gjør jeg det. Hva gjør du for å ta vare på din egentid? Hvor mye tid bruker du på det du liker å gjøre? Tar du deg en fri dag fra den vanlige hverdagen? Gjør det, for du fortjener det:) 

 

7 ting som er lettere når man reiser uten barn

Det er veldig mange forskjeller på å reise alene, og det å reise med barn. Nå har jeg satt ned punkt for punkt det jeg syns er bedre med å reise alene, eller rett og slett lettere med å reise alene. Jeg reiste alene for aller første gang på evigheter i natt, og fant ut en del ting som jeg selv ikke har tenkt over før nå. Har du tenkt på dette når du har reist uten barn? 

1. Håndbagasjen - Det er så mye som må være med i håndbagasjen når man reiser med barn. Alt fra klesskifte til alle, bleier og mat, flasker og en eller annen leke som underholdning. I tillegg til det vanlige med pass, og billett og alt annet som befinner seg i en håndbagasje på tur. I går valgte jeg å reise så lett som jeg bare kunne. Det som pleier å være det verste med å reise med barn er at alt er så tungt. Man går og bærer på barna, og alt bagasjen samtidig. Derfor valgte jeg ut den minste vesken jeg har, til håndbagasje i natt. Jeg hadde akkurat plass til mobil, lommebok, headset, pass og billetten. Det var alt jeg trengte! Jeg har aldri i mitt liv reist så lett før, og jeg jeg kommer til å tenke på det neste gang jeg er ute og flyr med barna. 

2. Sikkerhetskonrollen - Den er plutselig en drøm når man er alene. Det er jo bare jeg som skal gjennom! Jeg la vesken på, og vips der var jeg ferdig. Når jeg reiser med barna må jeg sjekke hva de må ta av seg, og meg selv. Jeg må legge sammen vognen, ta ut alt av morsmelk erstatning, og babymat. Jeg må ta ut av pc og ipad. Ja... Det er så mye, i tillegg til at jeg skal gå gjennom bærende på minstemann. 

3. Sove på flyet - Ja, det er rett og slett umulig når man reiser alene med barn. I går fikk jeg sovet gjennom hele flyturen, og det var fantastisk. Når man bare har ett barn, eller reiser med andre voksne, så er det selvsagt mulig å få sovet litt. Men når man reiser alene med en baby på fanget og et barn som ikke sover, så må man altså underholde dette barnet, og være tilstede for det barnet som er våken. Flyturen i natt gikk så mye fortere enn fryktet ettersom jeg sov! 

4. Spise på flyet - Det er et stort kaos når man skal prøve å begynne å spise med matbordet nede med en baby på fanget. Til større baby, til vanskeligere blir det. Når man ikke får eget sete på flyet før babyen er fylt to år, så sier det seg selv at det blir veldig trangt i et flysete. Jeg syns det er spesielt vanskelig i den alderen som William er i nå. Fra 10-18 måneder! 

5. Gå på do - Både på flyet og på flyplassen så er det veldig mye stress om man skal ha oss et lite dobesøk med barna. Det tar plutselig mye mye lengre tid, og man må også vente på at en handikapdo er ledig, sånn at jeg og barna får plass med vogn og alt. Når man reiser alene, så tenker man ikke over dobesøkene på flyplassen for det er bare fort gjort. Når det kommer til å gå på do på flyet er dette nærmest umulig når man reiser med barna. Det er i alle fall umulig om de sover, for da kan man ikke gå fra setet akkurat. Når man må skifte bleie på et av barna, eller den eldste skal på do, så må jo hele gjengen rykke ut, og bli med!

6. Oppmerksomheten - Folk lar deg faktisk være i fred når man ikke har med barn. Når man har små barn tilstede er det alltid noen som kommer bort for å snakke med barna, og spesielt på dårlige tidspunkt når de skal sove. Jeg har opplevd dette veldig negativt, og syns folk faktisk bør skjerpe seg og tenke seg om to ganger før de begynner å "plage" selv om de bare vil være snille, så kan det ødelegge mer enn det hjelper. Barna tenger å roe seg ned for å sove, og ikke bli oppspilt, det sier seg selv. Når man reiser alene så bryr ingen seg, og jeg føler jeg plutselig er helt usynlig, det er helt fantastisk! 

7. Folk irriterer seg mindre om man reiser uten barn. Man kan slippe å gå rundt med en skyldfølelse over å holde alle på flyet våkne med griningen. Jeg har aldri i mitt liv sagt så lite på en flytur før, og det føltes veldig godt! Jeg følte ikke jeg plaget noen, og jeg fikk ingen stygge blikk, herlig! 

- Bildet er av William og meg som reiste til Amsterdam tidlig i sommer!

AND...WE MEET AGAIN

God morgen! Nå har jeg akkurat våknet i armskroken der jeg hører hjemme. Jeg har reist hele natten, og jeg kjenner allerede at jeg har reist til rett plass. Jeg er så glad for å være tilbake, og jeg merker allerede at dette er det som er rett. Jeg skal være her en hel uke, og skal nyte hvert eneste minutt og øyeblikk her i Amsterdam! Jeg ønsker alle sammen en strålende dag, og håper at det ikke blir for mange som bare tenker på skattelistene i dag;) 

INGEN VEI TILBAKE NÅ

Nå er jeg kommet meg til flyplassen på Kypros! De neste timene av livet mitt skal jeg tilbringe tiden min i et fly. Jeg vet jeg kommer til å ha tusen tanker på denne flyturen. Det er den første lange flyturen uten barn på fem år. Ja tenk det, jeg har ikke reist lengre enn Oslo, uten enten Michelle eller William med meg helt siden før jeg ble gravid med Michelle. Det er litt sykt det. Jeg vet derfor at jeg kommer til å ha mye tid til å tenke. Nå er det ingen vei tilbake. Nå skal jeg få ryddet opp i tankene og følelsene mine, en gang for alle! Håper alle sammen får en fin kveld videre, og en super start på helgen i morgen! 

MY TWO ANGELS

Nå nyter jeg de siste timene igjen sammen med barna. Ettermiddagen i dag har gått så skrekkelig fort, og jeg håper bare flyturen gjør det samme! Så stolt over mine to små nydelige barn. Det blir rart å være borte fra dem, men jeg tror også det bare er bra for oss å få litt tid fra hverandre også! Gud, men de to får meg til å smile! 

 

HIGH ON LIFE

De siste ukene har det skjedd så utrolig mye i livet mitt. Jeg har opplevd mange nye ting, og en av opplevelsene var å lage musikkvideo. Barna og jeg er med i en musikkvideo til denne sangen HER! Musikkvideoen skal selvsagt legges ut på bloggen når den tid kommer. Den kommer ut om et par uker, det blir veldig spennende! Før den tid, vil jeg dere skal få høre denne sangen her, fra min gode venn, Rex! Noen som gleder seg til å se musikkvideoen jeg er med i? Det gjør ihvertfall jeg!!

 

LET´S PLAY

God morgen! I dag er det reisedag!! Vi gikk derfor på lekeplassen i går ettermiddag. Det blir så fort mørkt her på ettermiddagene, så når jeg brukte blits på kamera, så det jo dramatisk mørkt ut. Jeg ville finne på noe gøy sammen med barna før jeg reiser fra dem, og noen ganger er det ingenting som er mer morsomt for barna enn en lekeplass. Både Michelle og William hadde det kjempegøy på lekeplassen. Vi storkoste oss lenge! 

Nå skal jeg rett og slett pakke resten av tingene mine ferdig, mens William sover. Jeg skal til flyplassen allerede i 18.00 tiden, og derfor vil jeg bruke så mye tid med barna som mulig før jeg drar. Jeg kjenner at dette er veldig rart for meg. Jeg har aldri dratt fra begge barna samtidig før til utlandet, så dette er veldig nytt for meg. Jeg vet selvsagt at de er i gode og trygge hender sammen med min mamma! Ønsker dere alle sammen en fin torsdag! 


VI STARTER ALLE PÅ SAMME LINJE I LIVET

Jeg får hele tiden høre forskjellige ting, både når det kommer til inntekten min og hva jeg har oppnådd i livet. Jeg får hele veien høre at ting har vært ufortjent, og at grunnen til alt var tilfeldig. Dette provoserer meg mer enn noe annet. Jeg har faktisk jobbet hardt for å komme meg hit jeg er i dag. Jeg har hatt mye motgang, men det har ikke stoppet meg med å sette mål og drømmer og faktisk oppfylle dem. 

Vi starter alle på lik linje i livet. Det er ingen i landet vårt som blir født med et forsprang. Ikke barna til de største kjendisene en gang. Spesielt dem blir møtt med mye motgang, og selv de må jobbe mye for å bevise hvor mye de jobber for drømmene sine. Ingenting har med flaks å gjøre, men valg man har tatt! Hvilket liv man får, og hva man velger å gjøre med situasjonene man har kommet i er helt opp til oss selv. 

Ikke kom og fortell meg at det bare er fordi jeg ble mamma i en altfor ung alder, at jeg har oppnådd bloggsuksess. Det får jeg høre så alt for ofte, og det har egentlig ingenting med min suksess å gjøre. Selv om jeg aldri hadde blitt gravid, ville jeg ha opprettet en blogg. Jeg hadde allerede blogg flere år før jeg fikk Michelle, med opp til tusen som leste den. Jeg har alltid hatt mye på hjerte som jeg vil dele med verden. 

At jeg ble gravid, og ble mamma i ung alder var selvsagt en ting som mange ble overrasket over og klikket seg inn på. Likevel så glemmer dere at dette bare var uvant og spennende den første uken dere merket bloggen. At jeg var 14 år og gravid er ikke lenger hovedfokuset her på bloggen min, selv om jeg blogger mye om livet som mamma. Jeg har tross alt hatt bloggen oppe å gå på toppen i snart 4 år!!

Det er et talent og ha en forståelse for den moderne markedsføringen. Jeg er flink, ikke heldig. Jeg har startet akkurat der dere har. Jeg har levd et liv med mange opplevelser, og velger å dele ned til minste detalj. Jeg er åpen, jeg er ærlig, jeg er meg selv! Jeg er lei av å høre at om det ikke hadde vært for at jeg ble gravid så hadde jeg aldri hatt bloggen. Jeg er lei av å få slengt i trynet "Ja, jeg også skal få barn og starte en blogg, så blir jeg jo rik med en gang!" 

Hadde det bare vært så lett... Da hadde jo alle vært toppbloggere! Det krever så mye mer, og det er ingen som ser det, som ikke sitter og jobber sammen med bloggere til vanlig. Jeg er lei av å bli undervurdert. Jeg er lei av å bli ledd av når jeg sier at bloggen er jobben min. Jeg er lei av å ikke bli sett på som seriøs fordi jeg bretter ut livet mitt. Nå kommer skattelistene snart, og jeg sitter med klump i halsen, fordi jeg vet hvor mye hat både media og andre kommer til å slenge i trynet på meg...

PAKKING AV KOFFERTEN

Ja, tenk det! Nå er det på tide å pakke kofferten. Jeg drar allerede i morgen ettermiddag! Jeg er kjempespent på den kommende uken. Jeg vet ikke helt hva jeg skal pakke. Jeg drar jo fra sommerværet for første gang denne sommeren og jeg vet ikke hva som vil møte meg. Jeg har derfor pakket alt fra varme jakker og gensere til kjoler og singletter. Så håper jeg det ikke er så alt for kaldt!

Det er positive og negative sider med alt

Hva bruker du mest tid på i livet ditt? Hva er det virkelig verdt å bruke tiden sin på? Den neste kategorien på livshjulet min er familie og venner. Det er uten tvil den kategorien jeg både bruker mest og minst tid på i livet mitt! Familien min er barna mine. Jeg er der hver eneste dag og natt sammen med dem. Jeg elsker det. Jeg kunne aldri sett for meg noe annet. Jeg prøver alltid å gjøre mitt beste for dem. Jeg viser mye kjærlighet og får mye kjærlighet tilbake. Det er alltid en trygghet inni meg når jeg har barna mine nær. 

Når det kommer til barna mine ville jeg ha gitt meg selv en veldig god karakter. Likevel er ikke barna alt som familien består av. Det finnes mor og far, søsken, besteforeldre, tanter, onkler, søskenbarn, men også ikke minst alle andre som kan ses på som familie. Jeg har jo plutselig to helt nye familier og forholde meg til også. Både familien til Michelle sin pappa, og familien til William sin pappa. Så kan jeg jo spørre meg selv igjen:

Hvor mye tid bruker jeg sammen med dem? Er jeg flink til å være sosial og invitere dem hjem til oss? Jeg har jo faktisk hatt besøk av alle besteforeldrene til barna, sett bort fra min egen pappa som kommer etter jul. Vi skal jo hjem til jul, og da treffer vi jo alle sammen. Den tiden jeg føler jeg tar mest vare på familien er rundt juletiden. Da blir alle så mye mer samlet, enn i den ellers travle hverdagen.

Jeg føler at jeg også kan trekke ned karakteren i denne kategorien etter at jeg valgte å flytte bort, likevel så har dette egentlig vært med på å treffe noen, som vi gjerne ikke hadde sett hjemme i Norge. Det er som regel positive og negative sider med alle saker. Jeg syns det er veldig viktig å ha et godt forhold til familien, men selvsagt spesielt med barna mine. De er jo tross alt de som er min nærmeste familie, og de som jeg bruker all min tid på!

Når det kommer til venner er jeg helt forferdelig. Det føler jeg selv i alle fall. Jeg kan ikke si at jeg er den beste venninnen i verden. Hverken når det kommer til å sette av tid til å være der, eller å holde kontakten. Jeg er derimot veldig glad i mine venner, og de vet alltid at jeg er der om de trenger meg. Vennene mine vet at om de trenger meg så er det bare å ringe, og at jeg støtter dem gjennom alt. Jeg har ikke mange venner, men de jeg har er gull verdt! 

Punkt fem på livshjulet mitt: Venner og Familie; her gir jeg meg selv en veldig lav karakter, i og med at jeg vet jeg kan forbedre meg veldig. Jeg gir meg selv en 7 av 10. Spesielt når det kommer til vennene mine. Jeg bør bli flinkere til å sette av mer tid til dem. Bli flinkere til å invitere mer, og bli flinkere til å ta kontakt for å snakke! Det er ikke så ofte jeg snakker med vennene mine om det ikke er noe jeg eller de spesifikt skal fortelle. Så jeg må blir flinkere til å snakke for "gøy"! 

Spørsmål du kan stille deg selv for å tenke på hvilken karakter du ville gitt deg selv i denne kategorien kan være: Støtter vennene dine deg? Støtter du dem? Er du sosial, og engasjerer deg for å finne på noe sammene med vennene dine? Støtter familien deg, og støtter du dem tilbake? 

LATE NIGHT SHOPPING

God morgen! I går kveld hadde vi en fantastisk fin kveld ute. Vi spiste på en restaurant som ligger rett borte i gata her, og jeg har faktisk ikke vært der før. Jeg har snakket mye med en av de som jobber der, og lovet ham å komme innom denne uken. Det var et klokt valg! Det var en helt fantastisk fin resturant, og maten var like fantastisk. Denne resaturanten ble etter gårsdagens besøk, en av mine favoritt restauranter her nede på Kypros! 

Det er veldig bra når maten og servicen er så god, spesielt når man ikke har noen forventninger på forhånd! Etter vi var ferdige med å spise, hadde vi to små gull som sov i hver sin vogn. Jeg benyttet derfor anledningen til å kikke i butikkene. Alle butikkene stenger jo også for sesongen snart. Jeg fikk faktisk shoppet meg tre nye kjoler, en bukse og et par nye sko. Jeg er så fornøyd over at jeg faktisk fant noe fint! 

Jeg har ikke shoppet noen klær etter jeg flyttet ned hit fra Norge. Det eneste jeg har handlet her nede er matvarer og ting til huset. Av og til er det gøy å unne seg noen nye klær. Jeg pleier jo som regel bare å handle klær og ting til barna, derfor var det litt godt å kjøpe noe til meg selv også for en gangs skyld. Håper alle sammen får en nydelig dag i dag. Vi har ingen planer for dagen, så jeg tror dette blir en herlig og avslappende dag.

OUT TO EAT

God tirsdag. I kveld skal mamma og jeg ta med oss barna og gå ut å spise! Det er ikke lenge til alle restaurantene stenger for vintersesongen, så vi må jo nyte de siste ukene med et sosialt liv i denne byen! Jeg har merket de siste ukene hvordan turistene virkelig blir færre og færre. Det kjennes egentlig litt deilig, men likevel så blir det nok veldig rolig de neste månedene frem til mars! Ønsker alle sammen en kjempefin ettermiddag og kveld videre!
JEG MÅ TA VARE PÅ MEG SELV

 

Punkt fire på livshjulet mitt: Helse. Når det kommer til min egen helse så er det veldig mange ting å tenke på. Det er mye bra, samtidig som det er ting som virkelig drar ned karakteren jeg gir meg selv innenfor denne kategorien. Jeg må tenke på hvordan min helse faktisk er.  Ikke minst må jeg tenke over poenget med dette livshjulet, at jeg også må finne ut hva som skal til for at jeg kan få en bedre helse, og dermed gi meg selv en høyere karakter. 

Nå gir jeg meg bare 4 av 10, ettersom jeg ikke har tatt nok vare på meg selv den siste tiden. Jeg er allerede på vei oppover, men for å komme videre, må jeg klare å se at jeg har gjort noen feil. Det klarer jeg heldigvis å se ganske klart. Jeg spiser godt igjen, og får i meg de måltidene jeg trenger i løpet av en dag. Noe som også drar ned karakteren er jo at jeg faktisk aldri trener. 

Jeg holder meg likevel i aktivitet på grunn av barna. Jeg er heller ikke syk, og har ikke vondt noen plass. Jeg er hverken over- eller undervektig og må vel egentlig si at det fysiske er veldig bra med helsen min. Mens det er det psykiske som jeg må forbedre meg på. Jeg kunne vel også tatt meg en joggetur eller tre i uken, istedet for en hvert skuddår! Men sannheten er at jeg ikke har tid til det. Og det går fint så lenge jeg er i aktivitet likevel.

Det som du kan spørre deg selv er jo: Hvilken karakter ville du gitt deg selv når det kommer til din helse? Er du fornøyd med der du er nå? Hva kan du eventuelt gjøre for å få det bedre, eller hvordan kan du klare å holde deg fornøyd over lang tid? Jeg syns faktisk dette livshjulet har hjulpet meg denne uken, og kan med trygghet anbefale deg til å prøve! Jeg føler meg mye bedre allerede, ikke minst når det kommer til denne kategorien! 

FOR FØRSTE GANG PÅ TRE ÅR

Wow, nå har jeg begynt å tenke på noe som jeg vet har vært veldig etterlengtet fra dere lesere de siste årene. Det er over tre år siden at jeg hadde åpent kommentarfelt på bloggen min, og nå har jeg tenkt tanken på å kanskje åpne det igjen. Jeg stengte kommentarfeltet den gang for å slippe veldig mye hat. Jeg hadde mye, og det var noe jeg ikke trengte på den tiden. Blogglivet var veldig nytt for meg, og jeg er veldig glad for å ha hatt kommentarfeltet mitt stengt så lenge.

Tanken på å åpne kommentarfeltet igjen har slått meg, ettersom jeg veldig gjerne ønsker litt mer respons fra dere lesere på det jeg skriver og gjør. Jeg har lyst til å åpne kommentarfeltet igjen, sånn at dere har muligheten til å komme med deres meninger om ting og tang, uansett hva det måtte være. Jeg føler jo på mange måter at jeg sitter alene her og skriver, selv om tallene og statistikken er himmelhøy, så får jeg likevel ikke så mange tilbakemeldinger på det jeg skriver. 

Jeg er ennå i tenkefasen, for jeg har ikke lyst og åpne kommentarfelet, og stenge det igjen noen dager senere. Om jeg nå skal åpne det, så skal det være for en lang periode. Jeg vil derfor høre med dere nå hva akkurat DU syns om dette. Ville du lagt igjen en kommentar på bloggen min, om jeg åpnet det? Jeg har veldig lyst å se på tilbakemeldingene på dette. 

Derfor ber jeg dere snilt om å respondere på dette med å klikke på "liker" knappen nederst til venstre, om DU ønsker at jeg skal åpne kommentarfeltet igjen her på bloggen min. Deres mening om ting når det kommer til bloggen min har så stor betydning for meg. Jeg syns også det ville blitt mye lettere å vite hva dere ønsker mer av på bloggen om jeg fikk tilbakemeldinger fra dere på hvert blogginnlegg! 

Det er både mange fordeler og ulemper med å åpne kommentarfeltet igjen. Jeg har blant annet et veldig stort ansvar når det kommer til mine yngste blogglesere, og ikke minst mine egne barn. Hva skal de måtte lese i kommentarfeltet på bloggen min. Det er jo en ting hva jeg selv skriver i blogginnleggene mine, men så er det jo mange dumme mennesker så kan kommentere syke ting. Meldinger med spesiell stygg språkbruk, fæle banneord og skjellsord vil jeg slette om det blir for grovt. Dette er fordi  jeg føler et ansvar å skjule disse fæle ordene for mine yngste lesere og barna mine. Kritikk tåler jeg å lese, men da får dere skrive slik at det tåler å stå på trykk. 

Alt som står på min blogg er mitt ansvar, uansett om det er jeg eller en anonym leser som skriver det. Derfor må jeg i så fall sitte å sile ut de verste kommentarene om jeg nå i nær fremtid skal åpne muligheten for å kommentere på bloggen min. Nå er jeg veldig spent på å se om det er noen som ønsker det i det hele tatt, men jeg vet at det har vært et etterlengtet spørsmål fra dere leser i flere år nå! 

- Bildene er fra videoklippene fra gårsdagens prosjekt! 

DON´T WAKE ME UP

God morgen! Håper alle sammen har sovet godt i natt. Jeg har hatt en merkelig natt selv. Det startet med at jeg hadde besøk av fotografen i hele går kveld, og fikk sett på mens han startet å redigere på videoene vi hadde laget i går. Det var veldig gøy å se de klippene, og må si meg veldig stolt over egen innsats. Da han dro til flyplassen i 01.00 tiden, ble jeg sittende lenge på pcen uten egentlig å gjøre så veldig mye. Jeg satt våken lenge, og kom meg faktisk ikke i seng før kl. 02.30, noe som sier seg selv er alt for sent for meg. 

 

Jeg vet aldri når barna våkner, det kan være alt mellom kl. 04.00-08.00. Michelle kom opp i sengen min like etter at jeg hadde sovnet, og tok over halve sengen. Det er utrolig hvordan en så liten frøken kan bruke den store plassen i sengen som hun klarer å gjøre. Så var det selvsagt tidlig opp i dag. I dag hadde det virkelig ikke gjort noe og fått sove litt lenger. Michelle er nå på plass i barnehagen, og William har sin første hvil. I dag tidlig reiste også farmoren til Michelle hjem, etter en fin uke sammen med oss her nede på Kypros! 

 

MUSICVIDEO IN THE MAKING

De siste to dagene har det skjedd to ting her hjemme. Den ene av dem er faktisk en musikkvideo! Jeg og barna er med i en musikkvideo, som faktisk slippes ut allerede neste uke. Jeg synger som en hest, så det er ikke jeg som har laget sangen i videoen, men en venn av meg! Det andre som har blitt filmet bare er av meg uten barna. Det skal også legges ut her på bloggen i løpet av en ukes tid faktisk. Jeg gleder meg veldig til å vise dere, og musikkvideoen kommer selvsagt også til å bli postet! 
BLOGGPENGER ER STORE SUMMER!

Punkt tre på livshjulet mitt. Jeg syns dette faktisk hjelper meg utrolig mye. Det er skikkelig godt å lette litt på tankene! I dag skal jeg ta opp noe som jeg vet at mange er interessert i å vite, som jeg egentlig ikke trenger å dele noe av. Jeg velger likevel å brette det ut til dere. Selv om jeg ikke kjenner alle som leser bloggen min, så føler jeg likevel et helt spesielt bånd til dere bloggleserne mine. Jeg stoler på dere, og jeg tør å være meg selv! 

I dag skal jeg ta opp kategorien: Økonomi. De aller fleste er veldig nysgjerrige på hva vi store bloggere tjener på bloggen. Jeg syns egentlig det er veldig flaut å dele det, både til kjente og ukjente, fordi jeg vet hva folk tenker om oss bloggere. "Vi tjener bare en haug med penger på å skrive noen linjer på nettet hver eneste dag." Det er ikke helt det som er tingen.

Vi klarer faktisk noe alle nettbutikker drømmer om. Vi har en sinnsykt høyt lesertall på bloggene våres. Vi klarer å oppnå tusenvis av sidevisninger og klikk hver eneste dag i flere år. Det er ikke "bare å starte en blogg" for å tjene masse penger. Man skal faktisk ha litt kunnskap om det. Man skal vite mye, og være smart. Man skal vite hva som er smart å skrive og hva som tiltrekker seg oppmerksomhet. 

Så før jeg nå skal si hva jeg tjener, så vil jeg at dere skal være sikker på at om jeg hadde vært en nettbuttikk så hadde jeg tjent millioner av kroner på nettsiden og trafikken jeg har skapt. Ja, jeg ble mamma tidlig, men det er jo ikke det som holder lesertallet mitt oppe. Jeg har opplevd mye, og har mye å se tilbake på å kunne skrive om, men likevel holder ikke det! Hvor mange i verden tror dere ikke har opplevd forferdelige ting som hadde vært noe skrevet om? 

Det ligger mye mye mer bak en stor blogger enn  bare bloggen i seg selv. Anyway, nå må jeg komme til poenget mitt. Jeg er veldig fornøyd med min egen økonomi. Jeg tjener godt, og vel så det. Og ja det er sant at jeg tjener over seks siffret i måneden. Det skal jeg være åpen om. Selv hvor mye jeg hater å snakke om penger. Jeg er tross alt nettopp fulgt 19 år. De fleste på min alder er jo fattige studenter. 

Jeg er kjempe fornøyd med både lønn og hvor lite av den jeg bruker i måneden. Det eneste jeg kunne blitt flinkere på er å spare penger på min egen konto. Jeg har blitt litt for glad i å spare til ungene, og derfor har det stått litt stilt på min egen konto de siste månedene. Likevel så tenker jeg at det går fint så lenge jeg sparer en plass! Jeg har også en veldig høy husleie i måneden som jeg kunne unngått.

Likevel så prioriterer jeg husleien mot ikke å kjøpe noe jeg ikke trenger. Jeg handler aldri noe til meg selv lengre, og om det er noe til ungene så er det bare om de absolutt trenger det. Jeg er faktisk blitt veldig kjip på pengene, for jo mer jeg sparer opp nå, desto mindre trenger jeg å ta opp i lån, når jeg skal kjøpe meg hus. Økonomien min vil derfor få en karakter på hele 9 av 10! 

Det eneste som topper og når opp til 10 her for min del er vel å vinne i lotto . Men det er nå bare meg. Vi har alle våre egne mål, og våre egne karakterer, gi deg selv gjerne en karakter, og se hvordan du eventuelt kan forbedre deg innen økonomien. 

INNSPILLING PÅ G

Nå er vi godt i gang med alt som skjer. Snart skal jeg røpe hva som egentlig skjer her hjemme, men for nå så må jeg bare jobbe videre. Det er en liten pause nå, før vi snart er ferdig med alt. Dette har vært to kjempespennende dager, og jeg må si at jeg storkoser meg. Håper alle sammen har hatt en fin start på dagen! Nå må jeg løpe, men dere hører selvsagt fra meg litt senere! 

William 10 måneder

God mandags morgen! Ship og hoi, tiden går fort! Nå i dag er lille William blitt 10 måneder gammel, og det er bare to måneder igjen til bursdag! Nå syns jeg plutselig den siste  måneden har gått litt for fort. Jeg syns det er så rart å se på hvor mye mer baby jeg syns William er nå, i forhold til hva jeg tenkte om Michelle da hun var på samme alder. Det er rart med det hvordan førstemann blir sett på så mye annerledes enn andre barnet i flokken. 

Den dagen Michelle ble 10 måneder gammel, var faktisk den dagen jeg møtte pappaen til William. Jeg syns det er så rart å se tilbake. Det har egentlig ikke gått opp for meg før nå hvor liten hun faktisk var da han ble en del av hverdagen hennes. Jeg ser først nå hvor liten hun var den gang. William er jo vår lille baby fremdeles, og det kommer vi nok til å kalle ham en god stund frem i tid også. Selv om han er stor i vekst, og sterk som bare det.

 

De neste ukene vil det bli så spennende å se alt det nye som han lærer seg. Han har jo plutselig fått 7-8 tenner på bare de siste to ukene, og han blir stadig flinkere til alt! Det jeg syns er så gøy å se, er hvordan Michelle og William får mer og mer glede av hverandre for hver eneste dag som går. De snakker sammen, plager hverandre, og leker kjempe gøy sammen. De er skikkelig tydelig søsken, som har en fantastisk kjærlighet seg i mellom! 

 

TIME TO WORK

Nå skjer det kule ting her nede på Kypros. I dag har jeg nemlig fått besøk av en kameramann! Nå skal det neste døgnet være et døgn med intensiv jobbing. Vi skal spille inn noe kult. Jeg har aldri vært med på dette før, men kjenner det kribler i hele kroppen. Jeg gleder meg. Nå har vi brukt litt tid på å planlegge det neste døgnet, og dette blir så gøy! Jeg elsker å være med på nye ting, spesielt når det kommer til foran kameraet! Ønsker alle sammen en superfin avsluttning på enda en helg! 

VINN EN FERIE TIL MEXICO FOR HELE FAMILIEN (VERDI 50 000 NOK)

sponset

Håper alle sammen har hatt en fin helg, og at dere nyter den siste ettermiddagen av helgen. Nå kan dere gjøre helgen enda litt bedre, og teste ut vinnersjansene dine. Old El Paso kjører nemlig i gang en kjempekul konkurranse, som dere kjære lesere får muligheten til å bli med på. Det er ukespremier med goodiebags hver uke, mens hovedpremien er en ferie til Mexico for deg og hele familien, til en verdi av 50 000 nok! Dette hadde ikke vært feil!

Old el paso har fått en nyhet. Hvem elsker ikke taco? Nå finnes også de praktiske Stand´n stuff i fullkorn. I dag har vi kost oss med en ekte "norsk" taco! Det var etterlengtet! Tortillaformene er mine favoritter! For å være med i konkurransen om å vinne goodiebags og Mexico reise må du gjør følgende: Du må svare på noen spørsmål, og sende inn bilde av din Stand´n stuff taco middag! For å delta, og lese mer om konkurransen KLIKK HER! 

Besøk gjerne Old El Paso sin egen facebooksiden her!  Vinneren av konkurransen til hovedpremien trekkes 20. november! Representanter fra General Mills trekker vinneren, og kontakter den heldige. Man må være over 18 år og bosatt i Norge, for å kunne være med i trekningen. 

JEG MÅ FØLGE HJERTET

Jeg trenger å rydde opp i tankene mine og følge hjertet mitt. Jeg spurte meg selv tidligere om jeg skulle følge hodet eller hjertet, men for en gangs skyld så har de to funnet frem til hverandre, og svaret er rett foran øynene mine. Gleder meg til å se ham igjen, og klemme ham som aldri før! Bare noen dager unna. Jeg er og vil alltid bare være en flytur borte. Uansett avstand, så finner kjærligheten alltid sin plass!

Punkt to på livshjulet mitt: Kjærlighetslivet. Jeg gir meg selv en 6 av 10 på denne kategorien. Det har vært en del guttedrama den siste tiden i livet mitt, som trekker ned karakteren veldig mye. Jeg har såret noen som bryr seg om meg, og det er ikke greit. Likevel så føler jeg meg elsket. Og jeg vet at noen bryr seg om meg. Jeg håper at om en ukes tid så kan jeg gi meg selv en høyere karakter i denne kategorien også! 

Hvilken karakter vil du gi deg selv i denne kategorien? Føler du deg elsket? Viser du selv ofte kjærligheten din til den du elsker? Bruker du nok tid på h*n, eller gjerne for mye tid? Bare du vet hva du tenker om dine kategorier. For meg så er denne kategorien veldig viktig, og kan lett påvirke de andre kategoriene i livshjulet mitt! 

 

TOPLESS

God kveld! Har du noen gang tenkt på hva fremmende tenker om deg? I ettermiddag hadde jeg bassenget for meg selv. Jeg brukte tiden på å nyte utsikten, og det så ut som noen nede på stranda gjorde det samme, haha. Jeg tenker at det er så mye lettere å rett og slett ikke bry seg om hva jeg gjør når helt fremmende personer ser meg. Jeg tenker at de kommer jo aldri til å se meg igjen, så hvorfor skal jeg bry meg om de ser litt pupp. Det er nå det mest naturlige i verden å være naken! 

GODT Å HA MAMMA HER

Vi har hatt besøk siden onsdag av farmoren til Michelle. Vi har hatt det kjempekoselig, og i dag kom også min mamma ned til oss på Kypros! Det blir herlig å ha mamma her sammen med oss igjen fremover. Farmoren til Michelle skal være her frem til tirsdag, mens mamma skal bli værede en god stund nå! Man blir aldri for store til å trenge mammas hjelp. Jeg syns det er så godt å få mamma ned, før farmoren til Michelle drar hjem, for da er vi plutselig flere her, og kan lettere finne på ting sammen. 

Det er travelt og vanskelig ha to barn alene. Men det er heller ingen dans på roser om man er to voksne med to barn. Når man er tre damer på to barn, så er det plutselig ganske så lett! Nå skal vi derfor ha noen flotte dager fremfor oss, før hun må dra hjem. Så er det faktisk ikke så mange dager til jeg selv skal ut å reise!! Men det skal jeg komme mer tilbake til imorgen. Nå skal vi nyte denne lørdags ettermiddagen, og håper at du gjør det samme! 

SMILEGARANTI

Jippi, det er lørdag! Den dagen det uten tvil er mest smil her i hus, både fra store og små! Jeg elsker lørdager, og jeg tror ikke jeg er den eneste. Likevel smiler jeg litt ekstra mye i dag. Det føles godt å ha smilet mitt tilbake der det hører hjemme. Michelle har fri fra barnehagen, og selv om det er helg, så betyr jo egentlig det bare mer jobb for småbarnsforeldre. Jeg liker det! Jeg elsker å ha hendene fylle av ting å måtte gjøre med barna. De er to små solstråler som lyser opp dagene mine, hver eneste dag. Selv om Michelle våknet litt for tidlig i dag, så var det likevel ikke så gale å stå opp, som det man gjerne tror når man enda ser 05 tallet på klokken en lørdagsmorgen! Jeg ønsker dere alle en fantastisk fin lørdag, med mange store smil! 

PÅ VEI TIL DET BEDRE

Okey, here we go. Nå skal jeg prøve å begynne på dette livshjulet mitt jeg snakket om i blogginnlegget mitt i går. Jeg tenker at jeg velger de kategoriene å snakke om i tilfeldig rekkefølge, etter hva som passer seg best. Til å begynne med så vil jeg starte med kategorien som tar nest mest plass på hjulet, og som faktisk får en veldig høy skåring på karakter av meg selv. Kategorien jeg skal snakke om nå er Business / karriere!

Jeg gir meg selv en veldig høy karakter på denne kategorien. Jeg både trives, og føler jeg når til mine egne mål. Jeg klarer bestandig å utfordre meg selv til å bli bedre, samtidig som jeg også får til det jeg vil. Jeg er veldig fornøyd med meg selv som klarer å holde lesertallet mitt og interressen til leserne på bloggen oppe. Jeg er fornøyd med hvor aktiv jeg er. Jeg kommer med 4-5 blogginnlegg om dagen, og er aktiv på de andre sosiale media og svarer på kommentarer og mail som kommer. 

Det som er litt dumt med denne kategorien er at jeg bruker mye tid på den. Det vil jo også da si at jeg klemmer ut en av de andre kategoriene, og bruker mindre tid på de. Jeg vil lære meg å kunne være fornøyd med jobben min og det jeg klarer å levere uten å bruke så mye tid og energi på det. Problemet ligger ikke i hvor mye til jeg fysisk jobber, men hvor mye av tankene mine i løpet av dagen som er rettet mot jobben. 

 

Jeg kan gjerne bli flinkere på å tenke på jobb mens jeg jobber. Og når jeg ikke jobber, så må jeg gjerne bli flinkere til å ikke tenke så mye på det. Jeg kan heller se tilbake på dagen, og se etter bloggmateriale i etterkant, enn å tenke på alt mens handlinger og situasjoner oppstår. Likevel så tenker jeg at det gjerne ikke er mulig å tenke for mye på jobb. Så lenge jeg faktisk trives med det! 

Nå skal jeg gi meg selv en karakter og tidsbruk på alle kategoriene denne uken. Jeg skal gjøre det samme igjen om en månedstid. Så kommer jeg til å se om jeg har klart å forbedre meg på noen av punkene! Som dere ser på det jeg laget over, så går ikke akkurat livshjulet mitt rundt sånn som det er nå. Og da må jeg forbedre noen av kategoriene i livet mitt!

Spør gjerne deg selv og noter ned. Er din karriere der du vil den skal være nå? Er du på vei i riktig retning? Gir du det beste av deg selv på skole/jobb? Hva kunne du ha gjort for å få det bedre? Jeg gir faktisk meg selv en 10 av 10 på denne kategorien! Den eneste kategorien jeg gir full pott! Hvilken karakter gir du deg selv innen Business / karriere? 

HOME IS WHERE THE HEART IS

Nå har det akkurat gått opp for meg! Jeg har hørt og sett denne setningen så mange steder de siste årene, men jeg har ikke forstått betydningen bak den før nå. Jeg har tenkt direkte oversatt. Hjemme er hvor hjertet er. Men nå har det gått opp for meg at det er jo egentlig ment motsatt. Hjertet er hvor hjemmet er. Et hjem er ikke hjem uten hjertet, altså de man bryr oss om. 

Hjemme er der som hjertet hører hjemme. Uansett hvor på kartet det måtte være. Jeg tror det er nettopp derfor jeg ikke klarer å slå meg til ro her nede, uansett hvor mye jeg ønsker det. For jeg har barna, og uten de hadde jeg i alle fall aldri kunne følt meg hjemme. Likevel så mangler jeg deler av hjertet mitt som befinner seg andre steder i verden. Jeg kommer ikke til å føle meg som hjemme om jeg mangler de brikkene. 

Jeg syns det er litt rart hvordan det har stått så tydelig rett foran øyene mine hver eneste dag, uten at det har gitt mer mening for meg. Hadde dette gått opp for meg før jeg flyttet ned hit hadde vi bodd en helt annen plass dette året, og det er ikke i Stavanger! Men nå som vi bor her må jeg jo bare gjøre det beste ut av situasjonen. Jeg vet jo at det er mange tusen som ikke føler seg hjemme der de bor nå, så hvordan kan vi gjøre det bedre for oss selv? Hva kan vi gjøre for å trives på den nye plassen?

Jeg har funnet ut at jeg føler meg skikkelig alene, noe som vil si at jeg trenger å gjøre noe sosialt, slik at jeg blir kjent med nye mennesker her nede. Jeg må rett og slett få meg noen nye venner, og skape et sosialt liv. Det er det jeg mangler mest her nede. Det er umulig å ikke føle seg alene når man ikke har et nettverk rundt seg. Jeg tenker derfor på at jeg må finne ut en måte  jeg kan treffe andre på, selv om jeg er alene med barna.

Jeg tenker derfor at barnehagen og balletten til Michelle er en super mulighet. Jeg kan invitere barna og foreldre hjem på en eller annen "fest" her,  jeg kan servere litt mat, og bli kjent med de andre foreldrene, mens Michelle leker med de som hun faktisk leker med til vanlig. Jeg er normalt ikke et sosialt menneske, men noen ganger må man gjøre ting for å trives bedre! 

Jeg vet jeg ikke kan gjøre noe med de som ikke er tilstede, men jeg kan fylle tomrommet med andre. Jeg har allerede snakket litt med noen av mødrene på balletten, og da har jeg en starter i alle fall! Jeg har et mål, og det er å invitere alle hjem. Jeg kan ikke gjøre det med det første, men med en gang jeg ser jeg har litt tid til overs må jeg gjøre dette. Jeg tror Michelle virkelig hadde satt pris på det, og ville synes det var stas å få alle hjem! 

 

VINN ET ÅR MED SMASH!

Sammen med Shoppic.no deler jeg ut et årsforbruk med Smash!

Premien sendes gratis til vinneren, og trekkes blant alle som legger igjen epostadressen sin i feltet under! Sjansen for å vinne er faktisk ganske stor, og det tar deg bare 10 sekunder å delta! PS. Alle som deltar får en premie når vinneren trekkes! Premien får du på mail, nå til Søndag! Doble vinnersjansene dine ved å trykke "LIKE" nederst i innlegget!Ved å delta sier du ja til å motta gode tilbud fra Shoppic.no (reklamelink)

ballett time

Fredag er her igjen, og vi smiler! Michelle er klar for balletten, og klar for å starte en ny og fantastisk helg her nede i varmen! Ønsker dere alle sammen en super duper god helg! I dag vil det komme en kjempekul konkurranse på bloggen, så holde deg oppdatert ;)

HVORDAN FÅ DET BRA MED MEG SELV?

Nå har jeg funnet ut hva jeg kan gjøre for å få det bedre med meg selv! Jeg tenker at dere også kan følge meg på veien, og om dere ønsker å gjøre ting i livet bedre for dere selv kan dere jo prøve å gjøre som meg fremover på bloggen. I går satt jeg lenge oppe og gikk gjennom et livshjul. Jeg prøvde å se hva jeg brukte tiden min mest på, og satte meg selv karakterer på de ulike kategoriene. Jeg endte vel opp med å se at jeg må prøve å bli bedre til mange av punktene, mens noen må jeg bruke litt mindre tid og energi på. 

Det er jo i hovedsak snakk om å fordele kategoriene ut over hverdagen. Noen dager så vil du ikke kunne få til alt for at hjulet skal gå rundt, men så lenge man klarer det i løpet av en uke, så er det i hovedsak veldig greit. Jeg tenkte at jeg fremover de neste dagene, eller ukene skal publisere et innlegg om et punkt om gangen. Og at jeg fremover ser tilbake om jeg faktisk har klart å forbedre meg på de punktene jeg må forbedre meg på.

Om dere ser på livshjulet under, så ser dere at alle er likestore deler, noe som vil si at det er jevnt fordelt utover tiden. Om den ene bruker for mye tid, vil en annen ting automatisk bli brukt mindre. Og gjerne til og med forsvinne ut! For å få det bedre med oss selv, må vi klare å passe på følgende punkt: Business / karriere, økonomi, helse, familie og venner, kjærlighetslivet, personlig utvikling, moro og rekreasjon og til slutt psykisk miljø.

Bruker jeg nok tid på de forskjellige punktene? Er det noen punkter som tar mer plass, eller trenger en høyere karakter av meg selv? Hvordan kan jeg forbedre de ulike punktene? Jeg tror at dette vil hjelpe meg fremover. Og jeg håper dette også kan hjelpe noen av dere andre som har lyst å få det litt bedre med dere selv. Jeg skal ærlig si at jeg syns det er litt flaut å si at jeg ikke har det helt supert med meg selv, men hvem har egentlig det? 

Jeg gleder meg til å skrive ned mine punkt, og håper gjerne du også har lyst å finne frem en notatbok og skrive dine ned sammen med meg. Jeg kommer også selvsagt til å skrive hvordan jeg skal gjøre for å forbedre meg i den kategorien det er snakk om, så ser jeg hvordan resultatene blir etter en måneds tid. Ønsker alle en fin dag videre, ta gjerne en titt på hjulet jeg snakker om på bildet under! Som dere også kan se under, så vil ikke et hjul kunne gå rundt uten humper på veien, om det ikke blir jevnt fordelt;)

FRIDAY´S JOY

For en herlig start på helgen! Michelle fikk hjelpe farmoren sin med å lage frokost og smoothie i dag tidlig, før barnehagen. Gjett om vi hadde en fornøyd liten frøken på kjøkkenet da eller! Nå er Michelle kommet seg i barnehagen, siste dagen før helgen. I dag er det jo fredag igjen, som betyr ballett-trening for Michelle. Hun er en travel jente, den jenta der, og godt er det! Ønsker dere alle sammen en superstart på helgen! 

Tilbake til sykehuset

Det verste man kan oppleve er å ikke kunne være sammen med barna sine. Jeg har i alle fall hatt den tanken fra den første gang jeg ble gravid, for noen år tilbake. Jeg klarer ikke tanken på at noen andre skal ta vare på mine barn. Jeg har alltid vært veldig hønemor, og ville holdt barna mine selv. Spesielt med Michelle gjerne. Jeg husker så godt tilbake på fødselen og tiden på sykehuset med henne. Jeg skulle ta planlagt keisersnitt, og tenkte at dette var det rette for meg den gang, ettersom at jeg var livredd for å måtte føde... 

En fødsel blir aldri helt som man har forestilt seg på forhånd, uansett hvilken fødsel man har. Et planlagt keisersnitt kommer ikke alltid uten overraskelser for mammaen. Jeg var ung, og jeg var redd. Jeg visste ikke så mye om hva som skulle skje, utenom de få tingene som de fortalte meg på forhånd. Jeg fikk beskjed om at de ville ta Michelle fra meg og inn på et varmere rom, mens jeg måtte sys og bli ferdig med operasjonen. 

Jeg visste ikke på forhånd hvor dumt jeg ville synes det var at noen andre skulle være sammen med mitt barn de første minuttene av livet hennes. Men det syns jeg var virkelig tøft. Noen tar dette gjerne bedre enn andre, men for meg var det veldig vansklig å ikke få lov til å være der for henne de første minuttene av livet hennes. Jeg var ikke den første som fikk lov til å holde henne. Jeg var heller ikke den andre... 

Da jeg fikk henne på brystet mitt for første gang husker jeg at jeg syns det var skikkelig trygt å ha henne nær meg. Jeg kunne endelig puste rolig og nyte følelsen av å være en nybakt mamma. Jeg er så glad for å ha opplevd et keisersnitt, og nå også ha fått muligheten til å oppleve en "vanlig" fødsel. Om jeg en vakker dag blir gravid igjen, så vet jeg med meg selv at jeg uansett har et sterkt ønske om å få lov til å føde. Et keisersnitt bærer med seg mye, og smertene er der jo likevel, uansett hvilken måte barnet kommer til verden på! 

TODAY IN LIMASSOL

Nå har vi kommet oss hjem igjen fra en dag i Limassol. Jeg fikk opplevd mitt aller første vepsestikk i dag! Jeg har faktisk aldri blitt stukket før, så det var litt rart, men en første gang for alt tenker jeg. Nå er det snart helg, og vi lader opp til fredag. Nå skal vi spise middag, og bare slappe av før leggetid. Barna er kjempe trøtte etter en lang dag. Håper alle sammen har hatt en fin torsdag!  

MICHELLE KOSER SEG I SOLEN!

 

Solen skinner og alle er glad og fornøyde, herlig! I dag har Michelle har på seg fantastisk flotte kjole og sko fra Babyshop! (reklamelink). Når man blir eldre så  smiler man mer noen dager enn andre dager. Men når man er liten, så finnes det et smil på lur hver eneste dag. Det er så godt å ha de små rundt. Det finnes ingen livs bekymringer, og alt er fint og godt! Livet smiler som regel tilbake til de som smiler til livet! 

TRIP TO LIMASSOL

God morgen. I dag har jeg tatt Michelle fri fra barnehagen, og vi er allerede på vei til å oppleve en ny dag, en ny by. Vi er på vei til Limassol! Den byen jeg egentlig er mest kjent, og den plassen min familie bor og kommer fra. Vi skal ikke til dem denne gangen, men vi skal bli med farmoren til Michelle på vannskitrening. Hun skal nemlig være med i konkurranser der i helgen! Dette blir spennede. Jeg gleder meg til å reise inn til Limassol, jeg håper jeg kjenner meg igjen! Ønsker alle sammen en fin dag! 

 

DINNER OUT

 

Nå har vi fått koselig besøk av farmoren til Michelle! Alt er fint og flott. Vi skal ut å spise i kveld, det skal bli koselig! Jeg fikk en god del pes for innlegget som jeg postet i dag tidlig. Jeg valgte derfor å skjule innlegget fra bloggen. Jeg kan vel bekrefte at jeg legger ut mye av livet mitt her på bloggen. Jeg legger ut ting som er kjempebra at jeg deler, mens andre ting burde jeg gjerne spart bloggen for... Anyway, jeg er en åpen person og beklager om jeg skuffer dere. Jeg er ikke perfekt på noen måte, og jeg har heller aldri prøvd å fremstille meg selv perfekt. Jeg har mine feil. Og dette er en av mine mange feil. 

SÅ LIK PÅ MAMMAEN SIN, PÅ SÅ FORSKJELLIGE VIS

Jeg har hele tiden vært veldig tydelig på hvor lik Michelle er på meg som liten. Men har dere noen gang tenkt over at William er lik meg? Det har nemlig ikke vi heller. Han er jo prikk lik på pappaen sin, og det er vanskelig og ikke se hvem som er pappaen hans. Derfor har vi ikke giddet å prøve å si at han er litt lik på meg en gang. Nå har jeg derimot sett gjennom babybilder av meg, der William er ganske så lik! 

Det er jo egentlig litt sykt å tenke på, men de har altså begge to likheter fra mammaen sin, og det er jeg jo selvsagt veldig stolt over, og vil derfor vise det til dere. Dere trenger ikke å være enige i at vi er like, men noen likheter må man kjenne personer for å kunne se. Jeg skulle gjerne ha delt bildene, men de ligger dessverre hjemme i Norge. Jeg får ha det til gode og vise dere når vi drar hjem! 

Michelle var prikk lik meg som nyfødt, og veldig lik nå, som jeg var i 4-8 års alderen. Til og med stemmen er prikk lik. Veldig rart å se på videoer av meg selv som liten, med den samme stemmen som Michelle har nå. Jeg merker dette spesielt godt når hun snakker gresk. Den største forskjellen mellom meg og Michelle er at hun har fått de fantastisk brune øyene sine! Jeg har alltid drømt om å ha brune øyne selv, så jeg må jo si at jeg syns det er supernydelig.

William derimot ligner på litt andre måter. Han var veldig lik slik jeg var som baby. Han ligger i samme stilling som jeg alltid gjorde, og har mange likheter på væremåten. Samtidig som noen bilder også faktisk ligner på ham. Jeg var jo veldig lys i håret som liten, og William er jo helt lys! William har også noen nydelige øyne. Jeg og pappaen til William har vel blitt enig om at de hverken stammer fra ham eller meg.

William har en fantastisk blåfarge på øynene sine. Veldig lys blåfarge, samtig som den ikke er så lys som faren sine øyne. Jeg elsker å finne likheter på barna mine. Og jeg er også veldig opptatt av øyne, og syns selvsagt at mine barn har de vakreste øynene i verden, selv om de har så forskjellige øyne. Men det tror jeg nesten alle foreldre syns om barna sine!  

DET ER SÅ NÆRT

Jeg ser virkelig at barna vokser så forferdelig fort. Nå er det ikke lenge igjen før jeg ikke har noen baby lengre, men to små flotte barn. William er så nært på å ta sine aller første skritt og jeg er så forferdelig stolt over vår lille prins. Michelle som ler i bakgrunnen av videoen er også super stolt over lillebroren sin!  Jeg har så lyst å se ham gå, samtig som jeg har lyst at han skal være liten foralltid! Tiden går så alt for fort, og for bare 10 måneder siden var du fremdels inni mammas mage. Det er ikke lenge igjen til William blir 10 måneder gammel nå, men enn så lenge så skal vi få lov å kalle ham 9 måneder en ukes tid til! Ønsker alle sammen en fantastisk dag videre! 

DET BLIR GODT MED BESØK IGJEN I MORGEN!!

Nå har jeg brukt kvelden min i kveld på å sitte å snakke flere timer på skype igjen. Kveldene mine føles så mye bedre med en gang jeg får snakket litt med gamle kjente. Nå kryper jeg under dyna, og gleder meg til en ny og spennende dag i morgen! I morgen får vi besøk, igjen! Jippi! Så er det ikke så lenge til mamma kommer, så er vi på ann igjen. Jeg kjenner at det føles mye bedre allerede. Håper alle sammen har hatt en nydelig dag! 

HERLIG ETTERMIDDAG

I dag har vi hatt en herlig ettermiddag sammen oss tre. Normalt så ville vi ha gått i parken for å mate endene. Men her nede på Kypros er det ikke mange ender å finne. Derfor gikk vi i stedet ned på kaien for å mate fiskene. Michelle elsket det, og William fulgte nøye med! De fiskene stupte mot brødmaten som om de aldri hadde fått mat før. Det var hundrevis av dem, og det kan dere også se på videoen som er lagt ut på instagram: @Mammatilmichelle. Jeg ønsker alle sammen en riktig fin kveld videre!  


MAMMA ELSKER DERE TO MER ENN ALT

Jeg får ofte spørsmål om hva jeg tror barna mine kommer til å tenke når de finner bloggen min når de blir eldre. Michelle vet allerede godt om bloggen, og William kommer til å vite om den så fort han blir litt større han også. Bloggen er ikke hemmelig for dem. Tvert i mot så kommer jeg til å fortelle dem alt jeg noen gang har skrevet på bloggen min, personlig til dem når de blir gamle nok.

Jeg vet at bloggen min kommer til å være et tema i mange mange år mellom oss tre. Og dette er det jeg håper de allerede har forstått lenge før de er gamle nok til å lese bloggen, at det er ingenting jeg bryr meg mer om i hele verden enn de to. Det skal jeg sørge for at de vet med trygghet lenge lenge før de får gå inn å lese på nettet. Jeg vil de skal vite mye, og jeg tenkte dette blogginnlegget er til de to i fremtiden:

Jeg håper dere er blitt to flotte ungdommer nå, begge to. Michelle, jeg håper du ikke er flau over mammaen din, og alt jeg har sagt og gjort. Jeg håper vi har fått det samme båndet som jeg alltid har hatt med min mamma, for det er alt jeg ønsker meg. Du er en fantastisk snill, omsorgsfull og smart fireåring nå. Jeg vil bli overrasket om de gode egenskapene ikke sitter igjen hos deg om noen år. Jeg vil du skal vite at jeg er så ufattelig stolt av deg. Og det er også mitt hovedpoeng med hele bloggen som jeg startet like etter du ble født. 

Jeg spør deg ofte om du vet hva mamma sin blogg heter. Du svarer alltid rett "Ja, mamma, bloggen din hette mammatilmichelle". Du sier det med stolthet, fordi du vet hva det betyr. Bloggnavnet laget jeg av den enkle grunn at jeg ville vise resten av verden hvor stolt jeg var over å være mammaen din, Michelle! Jeg startet å blogge for å bevise for alle at du hadde det godt sammen med mammaen din, selv om jeg var så ung som jeg var. 

Du var for liten den gang til å være det levende beviset  som du er den dag i dag, på at du har det veldig godt hos mammaen din. Du er fantastisk og minner meg ofte på hvor heldig jeg er som har deg, og lillebror. Du gir meg bestandig en bekreftelse på at jeg gjør noe rett. Du smiler og ler. Du klemmer og kysser på meg og William hele dagen. Og selv om du er veldig liten nå, så er det ingen jeg kjenner som viser en så stor kjærlighet, og deler den med de rundt deg! 

Når du har fått tillatelsen min til å logge deg på en pc, og lese gjennom dette, betyr det at du er blitt en stor jente. Jeg vet også at jeg da har fortalt deg mye. Mye fra både du var inni magen til en som den gang var "Lille mamma" til tøffe dager sammen med deg og lillebror. Du vil også være stor nok til å forstå hvor ung mamma faktisk var når jeg fikk deg. Jeg håper at du sitter igjen med en stolthet av mamma, i stedet for en skam. 

Jeg håper også du vet veldig godt at det er ingenting i denne verden jeg heller ville ønsket skjedde den gang i 2010, enn å bli gravid med lille vakre Michelle i magen! Jeg vil også du skal vite at jeg elsker deg mer enn alt i denne verden, og det har jeg gjort fra dag en! Du har vært min eneste motivasjon her i livet til å gjøre mitt aller beste, på alt! 

Du har allerede en helt unik personlighet, samtidig som du er veldig veldig lik på mammaen din. Du har en stahet som kommer til å få deg langt i livet. Du har allerede veldig sterke meninger om ting, samtidig som du er verdens snilleste og søteste. Du er så lett å bli glad i, og alle rundt deg forguder deg vennen! 

Jeg vet at den dagen du leser dette så har vi hatt både mange oppturer og nedturer på veien. Jeg vet at vi har funnet på mye gøy sammen. Jeg vet også at vi har hatt dager som ikke har vært så kjekke. Vi har ledd mye, grått, kranglet og kjeftet. Jeg er også veldig sikker på at det har vært mange fine smil og minner vi har laget. Jeg håper du sitter igjen og kan se tilbake på en god oppvekst, og at alle nye reiser mamma har tatt deg og lillebror med på har ført med seg mye godt. 

William, hvor skal vi begynne? Jeg håper at du ikke er super flau over mammaen din. Jeg håper også at du fremdeles er den snille gode gutten du er nå. Du er ikke ett år en gang, men jeg har aldri møtt en person som smiler så mye som deg, lillemann. Du er en solstråle som lyser opp dagene her hjemme. Storesøster kan plage, og mamma kan kjefte og fortelle deg "Nei, William!" Likevel ler du bare høyere og høyere jo mer vi forteller at du ikke har lov.

Du er en skikkelig mammadalt, og jeg lever i håp om at du fremdeles er det frem i tid når du leser dette også. Jeg er så stolt over deg. Du er så flink og sterk, og jeg er veldig sikker på at du lett slår meg i armbakk når du er gammel nok til å lese dette. Du er gutten i mamma sitt liv! Jeg elsker deg, og det håper jeg at du også vet. Jeg vet også at det kan være vanskelig å snakke om ting med mammaen sin når man begynner å bli ungdom, men jeg håper likevel at du snakker med meg, og aldri er redd for å fortelle meg noe. 

Jeg kommer alltid til å være her for dere begge to. Jeg kan bli sur noen ganger, men det er bare fordi jeg er så forferdelig redd for dere. Jeg vil ikke at det skal skje dere noe, og som regel så sier jeg ting fra erfaringer jeg har hatt selv, og jeg vet også konsekvensene. Jeg har ikke alltid rett, og jeg gleder meg til å lære nye ting hver eneste dag fremover sammen med dere. Likevel håper jeg dere skjønner at jeg prøver mitt beste, hele tiden! 

Jeg elsker dere, og ingen ord eller blogginnlegg kan noen gang forklare hvor mye dere betyr for meg. Men det er noe jeg vil være sikker på før jeg avslutter dette blogginnlegget. Jeg vil at dere skal være trygge på at uansett hva, at jeg aldri kunne forestilt meg et liv uten dere. Selv om mamma var ung, så var dere to det beste som noen gang har skjedd meg her i livet. Dere er livet mitt, og det må dere aldri glemme. Stor klem fra en superstolt mamma! 

Oppmerksomheten rundt meg er helt oppskrytt

Har du noen gang fått høre av en venninne eller kompis at de "kjenner deg for godt?" Jeg tror vi alle har fått høre det en eller annen gang gjennom livet. Jeg får nå i alle fall høre det stadig vekk. Spesielt nå som det har vært så mye tull på bloggen så har jeg merket at de som tror de kjenner meg så alt for godt virkelig ikke har peiling på hva de snakker om, eller hvordan jeg egentlig er som person og hva jeg generelt tenker om situasjoner og ting. 

Det er da ingen som kjenner meg for godt. Av og til er det ingen som kjenner meg eller forstår valgene mine i det hele tatt. Det er ikke meningen at vi skal kjenne noen for godt, for da hadde alt vi tenkte og mente stått skrevet i pannen på oss, sånn at det var lettere for andre å bli kjent med oss. Men det gjør det altså ikke... Jeg vil tro jeg er av den type person som er veldig lett å bli kjent med, men vanskelig å forstå. 

Jeg er en person det er veldig lett og lese. Om jeg er lykkelig, trist, glad, eller sur er det ikke vanskelig å se på ansiktet mitt. Jeg er også veldig åpen om mye. Jeg har en veldig liten del av livet mitt som jeg legger under kategorien "privatlivet". Likevel så har jeg en hel haug som gjerne andre ville valgt å legge under den kategorien som jeg velger å dele. Jeg deler masse på bloggen, og jeg deler masse med folk jeg nettopp har møtt samme dag.

Det som kommer under privatlivet har jeg faktisk veldig lukket munn. Jeg forteller lite om det, om ikke noen drar det ut av meg, og skikkelig jobber for å få vite ting. Dette er som oftest mine nærmeste venner. Som selvsagt godt kan få vite ting. Jeg syns bare noen ganger det er litt merkelig at de ikke har visst om noe på forhånd, når de hele tiden sier de kjenner meg så alt for godt. For det kan de da umulig gjøre.

Mamma har naturlig nok kjent meg hele livet og kan lese hver følelse på meg, uansett hvor lite jeg sier. Hun forstår situasjoner, og skjønner seg på meg. Selvsagt ikke alltid, men når det kommer til gutter burde hun få en medalje. Hun klarer å se på meg om jeg er lykkelig rundt ham, eller om jeg virkelig liker en person. Hun trenger ikke ord fra meg som forklarer dette.

Det er der jeg kjenner jeg blir litt irritert på venner. For med en gang jeg har skrevet ett blogginnlegg så kommer meldingene inn. Jeg skal ikke greie alle vennene mine under samme kam, men mange gjør den samme tingen når det kommer til meg de siste årene. I det jeg poster et personlig innlegg, kommer spørsmålene. Hva skjer? Har du ditt eller har du datt? Hvordan går det mellom dere? Ble han sur, ble han lei? Hva skjer nå?

Jeg svarer selvsagt på spørsmålene, ettersom at de tross alt er venner av meg. Likevel syns jeg det er rart at de ikke vet mer. Jeg syns også det er rart at de ikke spør meg hvordan det går her nede, men går rett på spørsmål om blogginnlegg. Jeg føler meg ikke så mye som en venninne lenger da. Jeg føler også på mange måter at det har blitt til å vise frem til andre venner "hvor gode venner vi er". Og at de har noe mer inside å dele om meg enn det som står på bloggen. 

Jeg har sagt at bloggen førte med seg mange tap av venner. Mer enn jeg noen gang mistet under graviditeten med Michelle. Folk vet plutselig ikke hvordan de skal reagere rundt meg, og syns oppmerksomheten rundt meg er helt oppskrytt. Hvor ofte tror dere jeg ikke har hørt "Gi faen i den jævla stygge bloggen din!" de siste fire årene? Jeg har hørt det en gang for mye. 

Jeg er fremdeles bare meg, samme gamle kjedelige Anna, som før. Jeg har det litt travlere, og må prioritere å blogge, uansett hva annet som skjer i løpet av en dag. Akkurat som andre må prioritere å gjøre lekser og øve til prøver. Forskjellen er bare at bloggen er jobben min, og jeg tjener faktisk min inntekt på å prioritere den. Jeg har barn jeg må forsørge, og de trenger mat på bordet. Hadde jeg ikke hatt bloggen måtte jeg jo vært på en annen jobb i flere timer hver eneste dag. Og selvsagt prioritert den også.

Jeg husker også episoder der instagram har vært med på å ødelegge vennskap. "Kjendis" greia og oppmerksomheten mot meg er ikke noe alle liker. Spesielt ikke når det kommer til venner. Jeg får flere vennrr for de vil ha oppmerksomhet. Og jeg mister flere som er sjalu og lei av den oppmerksomheten jeg får. Jeg syns egentlig begge deler er like dumt. Og det er nettopp dette jeg også mener med at folk liker å si høyt at de kjenner meg for godt.

Det er også mange som bruker "Vi var jo venner lenge før du ble toppblogger!" Men var vi egentlig det? Jeg husker nemlig du snakket dritt bak ryggen min, og kalte meg ting. Jeg husker ikke at du var der for meg når jeg trengte deg. Skal vi late som vi har vært venner, sånn at du skal få deg flere følgere på instagram? Likes er ikke alt, spesielt når du ikke en gang får betalt for det! Brutalt, men sant. 

Hvorfor tror dere jeg fremdeles ønsker flere likes hele tiden? For å bli mer kjent? Alt ligger jo på bunn og grunn av at jeg faktisk trenger pengene. Jeg skal tross alt forsørge mine to små barn i mange mange år frem i tid, ALENE! De aller fleste aleneforsørgere sliter med inntekten. Jeg prøver derfor å gjøre det aller beste ut av den situasjoen jeg har kommet i. Jeg gjør mitt beste for å skrive og nå ut til dere, noe jeg faktisk mestrer.

Jeg har fått mange følgere og lesere og er evig takknemlig for det. Av og til så må man åpne øyene å faktisk tenke over hvorfor man gjør ting. Av og til så trenger man en ekte venn som står der ved siden av seg gjennom prosessen. Ikke en person som håper dere kan bli bestevenner. Men en som faktisk kjenner deg for den du er, under alt som vises offentlig. Jeg har heldigvis min aller beste venn.

De andre må jeg dessverre prøve å ignorere. Falske venner er ingenting å samle på. Uansett hvor lenge man har kjent hverandre, så handler ikke et vennskap om tid, men tillit og forståelse! 

* Slenger med et bilde fra photoshooten til Styleconnection, sammen med Kristin og Elin, bare fordi jeg ikke følte jeg kunne dele et bilde med mine venner i dette innlegget! Veldig koselig jente disse her da! 

SKYPE-NIGHT

Barna er i seng for kvelden, og jeg merker plutselig hvor rolig det er her hjemme. Jeg sitter her alene igjen. Det er ikke mye jeg har vært alene her nede på Kypros, men det lille jeg er alene liker jeg svært dårlig. Jeg prøver å muntre meg selv opp, men det er ikke mye glede jeg finner når barna er i seng om kveldene.  Jeg skal derfor bruke resten av kvelden på å skype med de hjemme! Sånn at jeg i alle fall føler meg litt mindre alene her! Det er heldigvis ikke lenge til jeg skal få et langt og godt besøk ned her av gode snille mamma! Det skal bli godt! 

HOUSETOUR VIDEO, DEL1

Nå er den endelig her! Jeg vet at det har tatt alt for lang tid, men jeg har rett og slett ikke hatt muligheten til å lage hele housetour videoen ennå. Så nå får dere en liten smakebit på det jeg har fått filmet så langt, så kommer resten etter hvert i en del 2. Jeg tenker også at jeg har lyst å ta en Housetour video del 3, der jeg filmer hele ute området rundt hele huset. Hva sier dere til det? Håper dere liker denne smakebiten, ønsker alle en riktig fin dag videre! 

NOEN VALG INNSER MAN FORT VAR DE RETTE!

Jeg har snakket mye om forskjellige valg her på bloggen den siste tiden. Ettersom at jeg har måttet tatt et par forskjellige valg de siste månedene. Jeg har tatt valg som jeg nå kan se har vært feil. Jeg har tatt noen valg som jeg ennå ikke vet om var bra eller dårlige. Men jeg har også  tatt noen valg som jeg vet hundre prosent var det rette valget! 

Når det kommer til endring av Michelle sin barnehage, så er jeg så glad for at jeg valgte å gjøre det. Barnehagen har vist segl å være like fantastisk og god som det så ut til da vi besøkte den for første gang. Michelle stortrives og det er det beste tegnet i verden på at en barnehage er en god plass for barnet å være.

Hun var så fornøyd og glad i dag tidlig, at det var ingenting annet en en stor fryd å levere henne i barnehagen i dag. Hun løp inn i klasserommet, og satte seg på bordet der læreren fremdeles holdt på å rydde frem aktiviteter for dagen. Hun sprang bort og sa god morgen til henne på gresk. 

Læreren Michelle har fått er så positiv og glad, og jeg merker at hun er av den type person som gjør alle rundt henne glad. Jeg er sikker på at de andre lærerne i barnehagen er minst like snille som henne. Likevel er jeg så glad for at Michelle kom i klassen hennes. Michelle har lært så mye på denne korte tiden. Hun har allerede blitt trygg og fått seg venner.

Her i denne barnehagen er det akkurat som en førskole. De har klasserom, og lærer allerede bokstaver. Det er helt fantastisk for Michelle som elsker å skrive! Hun har blitt så flink til å skrive både mitt og sitt eget navn uten noe hjelp. Hun kan også skrive alle ord om jeg staver det til henne. Hun pleier til og med å sitte med skriveboken sin å skrive av et ord hun ser på en leke, eller noe annet i huset. 

Jeg kjenner jeg oser over av stolthet. Hun har akkurat fylt fire år, og det er ingen selvfølge at hun skal kunne alt dette. Selvsagt er det noen som kan det, men jeg husker at jeg var veldig sent ute med å lære bokstaver og begynne å lese. Jeg tror nesten at det bare gjør at jeg faktisk er mer stolt også, fordi jeg ikke kunne det selv på hennes alder. Her om dagen så hadde hun satt seg ned og skrevet "Frost" etter å ha sett det stå på en av lekene sine. Hun kom ut i stuen og viste dette til meg.

Så kan jo ikke jeg annet enn å skryte av henne! Jeg syns hun hadde vært super flink, og lurte jo selvsagt på hvordan hun klarte å skrive det, og om hun visste hva som sto. Hun svarte meg veslevoksent "Ja, det står FROST mamma, men eg har lyst til å lære meg å skrive Disney og!" Og jeg kan ikke huske å ha fortalt henne at det står Disney noen sted, så den lille jenta mi imponerer meg stadig! 

 

OCTOBER'S PINK FAVOURITES

sponset

Oktober er rosa måned hos coverbrands.no. Det betyr at du får hele 25% rabatt på 50 av deres rosa bestselgende sminke, hår- og hudpleieprodukter.

Oktober er i tillegg måneden hvor Rosa Sløyfe-aksjon går av stabelen. Målet med den er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft samt å støtte brystkreftforskning. Jeg oppfordrer alle til å vise sin solidaritet ved å bære Kreftforeningens Rosa Sløyfe. Du får kjøpt denne og andre utvalgte Rosa Sløyfe- produkter hos coverbrands her.
Den rosa sløyfen er selvsagt  et tydelig bevis på vår støtte. Men det er flere måter vi kan vise vår solidaritet på. Å bruke sminke som fremhever det rosa budskapet i rosa måned, det må vel være noe for oss unge? Hva med å lakkere neglene dine rosa? Du kan også  bruke en rosa leppestift, eller en fresh blush for eksempel! Her er det bare fantasien som setter grenser.
Coverbrands har utrolig mange flotte produkter, og her ser du flere av mine rosa favoritter. Klikk på bildet for å se under for å se flere rosa favoritter! 


1.MAGENTA  En slank, praktisk og elegant parfymebeholder. 2.BEAUTY BLENDER En unik makeup svamp som gir et perfekt resultat! 3.TANGLE TEEZER Orginal hårbørste.
En av mine absolutte rosa favoritter, må jeg bare få vise dere: Ghd vintage pink styler, gjett om det ble jubel når denne kom i hus!

Vær med og støtt opp om den viktige Rosa Sløyfe- aksjonen,du også.

HVA SKJEDDE MED JAN?

Jeg har vært en tulling den siste tiden... Jeg har såret ikke bare en men to av de guttene jeg bryr meg mest om. Først var Jan her en uke, som var helt fantastisk. Jeg kan ærlig si at jeg mente alt som ble sagt om han den uken. Jeg syns Jan er en fantastisk fyr og det vil han alltid være. Han fortjener å finne seg en som er like fantastisk som han. Den uken vet jeg at jeg såret den andre delen av kjærligheten min... Den parten jeg blokket helt ute den tiden Jan var her sammen med meg.

Han bestemte seg derfor for å komme ned til oss en uke, etter at Jan var dratt hjem igjen. Jeg innså veldig fort at følelsene jeg hadde for han fremdeles var der... Jeg har villet hatt denne gutten i 4,5 år, og derfor syns jeg det blir feil å legge all den tiden opp mot en uke sammen med Jan. Skikkelig urettferdig mot Jan, og det er jeg veldig klar over. Jeg vil ikke gå inn i et forhold med en fyr, når jeg har følelser for en annen. Det hadde blitt så urettferdig og feil på så mange måter. Både mot Jan, meg og tredje delen i dette dilemmaet. 

Jan kom ned igjen til Kypros på mandag sist uke, og vi har hatt en interessant uke her nede. Vi har fått snakket mye, og egentlig skrevet veldig lite om oss på bloggen. Noe som for aller første gang føltes rett og ikke dele. Dere kan kalle meg en player eller tulling eller hva enn dere vil. Men det er tydelig at hjertet mitt tok et valg disse ukene. Jeg har alltid vært veldig glad i Jan, det skal jeg aldri legge skjul på. 

Jeg tror også dere har fått med dere hvor fantastisk han er som person og mot meg og barna. Det er derimot ikke mulig å bestemme følelsene våre selv. Jeg hadde en fantastisk uke sammen med min bestevenn, og dessverre så endte det ikke som verken jeg eller han trodde den uken. Jeg angrer ikke på hva jeg har skrevet om han på bloggen, eller hva jeg har sagt på TV, som kommer på tv-skjermen etter jul.

Hva som skjer videre er jeg veldig usikker på. Jeg håper virkelig ikke at de siste tre ukene ødelegger de siste tre årene med Jan som en av mine aller beste venner. Likevel så forstår jeg ham godt om han velger å ta litt avstand. Jeg vet heller ikke hva som skjer fremover mellom meg og han andre. Og jeg tror bare tid vil besvare disse spørsmålene. Kanskje så ender jeg opp med ham, eller så lever jeg singel livet i noen år til. 

Jeg er ikke klar for å gå videre med noen andre i alle fall, og det innså jeg ikke skikkelig før denne uken her. Jeg syns ikke det er rettferdig mot Jan eller barna mine og være oppi dette. Selv om Michelle alltid har vært sammen med både Jan og pappaen til William i alle år. Jeg vet at det er mange som kommer til å tenke at jeg er en tulling som ikke velger Jan, men dere må huske at det er mye mer som ikke legges ut på bloggen. 

Jeg følte jeg måtte få dette ut nå, for jeg har tenkt så mye den siste tiden på hvordan dere ville reagere på valget mitt. Likevel så har jeg vært veldig tydelig på bloggen i alle år om at det er pappaen til William jeg vil ha. Spesielt på Bloggerne som ble spilt inn i hele år, så trodde jeg de fleste også visste hvor sterke følelsene mine for pappaen til William faktisk er. Jeg vet ikke om jeg bare blokkerte disse følelsene for ham den første uken med Jan, i fortvilelsen... 

Det har vært mye guttesnakk på bloggen min den siste tiden, og jeg vet det har blitt litt for mye. Det er vel bare et veldig stort tegn på at det har vært mye av dette jeg har gått rundt og tenkt på den siste tiden... Nå som hjertet mitt har tatt et valg for meg, så skal det bli en slutt på gutte-snakket her på bloggen min. Jan reiser hjem i morgen... Og jeg tror det er det beste! 

BILDENE FRA FØDSELEN SOM ALDRI BLE VIST

12. Desember 2014 kom vår lille prins til verden etter mange timer på sykehuset. Fødselen ble igangsatt en uke etter termin, og fødselen varte i over 25 timer. Husker dette døgnet som om det var i går, selv om det snart er et helt år siden. Tenkte jeg kunne dele noen bilder fra sykehuset som aldri har blitt vist tidligere. Det kommer gjerne også en del to om dette faller i smak. Klikk gjerne på liker knappen om du ønsker en del to fra sykehuset i fjor vinter! 

DET VAR IKKE MIN FEIL

Det er noen ting i livet vi bare ikke spøker om eller med. Det er helt i orden å ikke like en person eller like valg og meninger personer har. Det er greit å ikke ha noe respekt for noen temaer. Likevel er det noe som skal respekteres uansett hvor mye en kan hate personen. En handling som personen selv ikke kunne noe for. En handling personen kommer til å bære med seg resten av livet. Denne gangen er denne personen, meg.

Du kan hate meg, kalle meg ting, snakke stygt om meg, og snakke ned om alt jeg sier og gjør. Men du kan ikke dømme meg for noe som aldri var min egen feil. Jeg valgte å dele det verste jeg har opplevd med dere. Jeg har valgt å skrive detaljert om en hendelse som jeg vil slette fra min egen hukommelse. Jeg vil glemme, jeg vil ha svar. Jeg valgte å skrive om en voldtekt. Jeg valgte å legge alt ned på papir og dele det med resten av Norges befolkning. 

Selv om jeg vet at jeg kunne få hets for det, så valgte jeg å dele det, for å hjelpe andre som har gått gjennom det samme. For å vise at det kan skje hvem som helst, og at det aldri i livet er offeret sin feil. Jeg valgte å poste noe jeg ikke hadde fortalt mine nærmeste en gang. Jeg satt med en klump i halsen i ukesvis etter innlegget var publisert. Jeg håpet at jeg i alle fall kunne hjelpe en person i dette landet som har opplevd noe lignende.

Og det fikk jeg til. Jeg fikk mye positive tilbakemeldinger og flere som delte sin historie med meg. Etter en stund håpet jeg at folk ville glemme, og slutte å snakke om dette temaet. Akkurat som med andre tema. Jeg har prøvd å legge fokus på mye annet på bloggen etter at innlegget ble postet, selv om det ikke går en eneste dag der jeg ikke tenker på denne hendelsen selv.

Det har ødelagt mye for meg, det som skjedde. Likevel så går livet videre, og jeg må prøve å leve på samme måte som før. Jeg vil ikke at folk skal gå rundt å tenke: "Se på hun, hun har blitt voldtatt rett etter fødselen!" Jeg vil ikke at folk skal lese bildene mine opp og ned, og tenke "oi, hun der legger ut bikinibilder etter å ha blitt voldtatt" eller "det er jo ikke rart hun blir voldtatt når hun poster bilder som det der."

Av og til kjenner jeg at det virkelig gjør vondt inni meg når jeg leser gjennom disse kommentarene. Selv om at jeg vet at dette overhode ikke var min egen feil, så har jeg likevel en skyldfølelse, og tenker ofte at dette kanskje var min egen feil. Noen tanker som jeg ikke fortjener å ha, og da er det i alle fall fælt når jeg leser at andre skriver kommentarer som det der.

Det er veldig tøft for meg å ta opp dette temaet på bloggen min igjen, men jeg føler at jeg trenger det. Jeg leste akkurat gjennom en blogg som har gjort narr av meg og denne hendelsen flere ganger. Noe jeg ikke klarer å unngå ta opp. Det er ikke et tema man kødder med! Men det er veldig tydelig at denne personen bak den bloggen aldri har vært i nærheten av å oppleve noe lignende. Og uansett hvor sur og oppgitt denne personen gjør meg på bloggen, så ville jeg aldri unnet henne å oppleve samme hendelse som jeg opplevde. 

Første gang jeg skrev om denne hendelsen på bloggen min var 20. juli. Det var også via bloggen alle andre jeg kjenner fikk vite om hva som hadde skjedd. Jeg hadde holdt det til meg selv i flere måneder før jeg fortalte det til en person, som fikk meg til å begynne å skrive svart på hvitt. Jeg startet innlegget med å advare folk mot å lese videre, om de ikke tålte å lese drøye detaljer. 

"Hvor skal jeg begynne? Har du noen gang opplevd å ikke lengre føle en kontroll over din egen kropp? Vel, ting har skjedd som jeg har valgt å holde for meg selv, helt til meg selv....Hvorfor skal jeg sitte her og skamme meg over noe som en annen person har gjort meg? Hvorfor skal jeg skjule det, holde det hemmelig, og være flau over det?" Les hele dette blogginnlegget HER. 

Uansett hvor mye man hater en person, så er det ikke greit å snakke om en hendelse som denne å gjøre narr av det. Det er ikke menneskelig. Dette er en alvorlig sak som alle bør respektere, uansett hvem det skjer med. Om man ikke har noe godt å si om noen så holder man heller kjeft, rett og slett. Jeg beklager at dette har skjedd med meg, men dette er noe jeg ikke kunne unngå å skje meg. Det var ikke min egen feil, og det er noe jeg må leve videre med resten av livet.

Jeg er gjerne en blogger som må tåle å få kritikk for alt jeg skriver og gjør, men en hendelse som det skal jeg ikke trenge å få kritikk for, uansett hvem jeg er. Jeg er tross alt bare en 19 år gammel jente, bak denne store rollen som Norges største blogger. Av og til spiller ikke den tittelen noen rolle. Av og til må dere klare å se forbi det, og se at jeg bare er en person jeg også, som ikke tåler å høre alt.

SJOKOLADE-LØRDAG

God morgen! Jeg har sett at det har tatt helt av på bloggen og instagram når det kommer til sjokoladekonkurransene. Jeg har mer sjokolade å dele ut, og jeg tenke å gjøre denne dagen til en skikkelig sjokoladelørdag med mange nye konkurranser, og nye muligheter til å vinne god norsk sjokolade! Jeg kommer til å sette i gang konkurranser både på instagram HER, og på facebook siden min HER. 

I dag fikk jeg muligheten til å sove helt til kl. 08.30! Evig takknemlig for at Jan tok seg av barna i dag tidlig. Selv om 08.30 gjerne er tidlig for mange av dere en lørdagsmorgen, så er det rimelig mye bedre enn å stå opp klokken 06.00! Herlig med en myk start på dagen, det er en stund siden! Ønsker dere alle sammen en strålende fin dag! 

FREDAGSKOS

I dag har det vært en bra dag! Jeg kan ærlig si at jeg har smilt mer i dag enn jeg har gjort gjennom hele denne uken til sammen! I morgen er det lørdag, og en ny dag sammen med gjengen som jeg håper skal bli like bra som i dag. Vi har foreløpig ingen planer for morgendagen, men nå må jeg og Jan lage en plan før vi legger oss for kvelden. Jeg syns det er veldig greit å ha en plan før dagen starter! Her hjemme starter jo dagene rimelig tidlig kan du si, og derfor må det planlegges kvelden før. Ønsker alle sammen en fantastisk fredagskveld! BALLETTSKOLEN

En ny helg er startet med et smil. Michelle var så flink på ballettskolen i dag også. Jeg er meget imponert og stolt over min lille ballerina. Michelle koste seg, og sier hun har hatt en kjempe fin dag i barnehagen og på ballettskolen i dag, og da kan ikke helgen starte med noe annet enn et stort smil. Siden Michelle har vært så snill og grei jente fikk hun lov å velge at vi skal gå på tivoli i kveld. Etter vi har vært der, skal vi også ut å spise, det blir koselig! Ønsker alle sammen en super helg! 

STOR ENDRING PÅ INSTAGRAM!

Som dere sikker husker for en god stund tilbake, så var mitt navn på instagram det samme som her på bloggen Mammatilmichelle. Jeg slettet denne brukeren etter et par måneder, og hadde faktisk allerede fått 46 000 følgere når jeg valgte å slette brukeren min. Når jeg var tilbake på instagram igjen etter et halvt år var det ikke mulig å få tilbake navnet mitt på instagram, og jeg måtte derfor komme på et nytt kallenavn!

Stavangermamma er jeg kjent som på instagram, og har fått 279 000 følgere med dette navnet. Nå har jeg for aller første gang etter to år, fått muligheten til å skifte tilbake til MAMMATILMICHELLE! Jeg er overlykkelig akkurat nå! Følg meg gjerne videre på instagram, ved å klikke HER! 

Unike bilder, videoer og konkurranser vil bli med oss videre på instagramprofilen min, og jeg håper jeg også får med meg deg videre! Profilen som i dag heter Stavangermamma, er også min, fordi jeg ikke ønsket at noen andre skulle overta dette navnet, men min aktive profil for øyeblikket er Mammatilmichelle! Følg gjerne begge profilene, for du vet aldri når de plutselig er i bruk begge to! 

Ønsker dere alle en strålende fin dag videre! Stor klem fra meg til deg! 

OCTOBER 2.

God morgen! Michelle er allerede på plass i barnehagen, og vi andre her hjemme er klar til å starte dagen med et smil. Nå er det helg igjen, og det føles sinnsykt deilig! Vi har en dag foran oss med mye som skal skje, men resten av helgen ser ut til å bli en fredelig helg! Ønsker alle sammen en super start på nok en helg! 


JEG FORVIRRER MEG SELV.

God kveld! Jøss, i morgen er det helg igjen. Dagene går utrolig fort når man ser tilbake. Jeg prøver å planlegge tiden fremover mot jul, men det er ikke lett når det oppstår nye ting hele tiden som forandrer på planene. Jeg ombestemmer meg hele tiden om hva jeg vil, og da klarer jeg å gjøre alle sammen rundt meg forvirret, og det inkluderer også meg selv. Jeg tror egentlig jeg forvirrer meg selv mer enn noen andre. Jeg tror jeg må begynne å ta en dag om gangen, og slutte å se så veldig langt frem. I morgen er det fredag, og jeg vet heldigvis hva som skjer i morgen! Ønsker alle sammen en strålende fin helg! 

- Vinner av dagens konkurranse på facebook siden min ble Ida S. fra Oslo. Gratulere så masse til deg! Vinneren vil blir kontaktet på facebook. Lik siden min HER om du vil bli med på flere konkurranser fremover!

STRANDLIVET

Vi har hatt en nydelig dag på stranda i dag. Både store og små koste seg, og da kan jeg ikke annet enn å være fornøyd. Vi hadde det litt overskyet, men plutselig tittet solen frem! Nå er det snart middag, så setter vi på en film før vi skal stupe i seng alle sammen. Det er plutselig blitt helt normalt å legge seg før klokken ti. Håper alle sammen har hatt en kjempefin torsdag. Når det kommer til Housetour videoen jeg har lovet dere, så har jeg enda ikke fått filmet alt, men jeg vurderer å legge ut det jeg har fått filmet, og heller ta det i flere omganger! Hva syns dere om det?


BEACH TIME

Nå er strandbaggen pakket og klar for å bli med oss et par timer på stranda! Vi skal kose oss med strandlivet i dag, mens det ennå er godt og varmt, og ennå mulig å bade i sjøen. Temperaturene synker plutselig fort, men sommerværet er heldigvis ikke helt over her nede enda! Ønsker alle sammen en strålende fin dag! 

I GÅR KVELD BLE DET MUS PÅ JAN!

God morgen! I dag er det en ny dag, og jeg kjenner at ting er tusen ganger bedre enn de har vært de siste dagene. I dag er det 1.oktober, og en fridag fra skoler og barnehager her nede på Kypros. Michelle er derfor hjemme med oss i dag. Vi har store planer for dagen, og det føles himla deilig å våkne opp med et smil og glade barn! 

I går kveld fikk Jan og meg en overraskelse her i stua. Jeg oppdaget plutselig en fobi jeg har som jeg glemte jeg hadde... Vi fikk plutselig et lite besøk av en mus som valgte å føle seg velkommen. Jeg freaket helt ut, og startet faktisk å gråte. Jeg er livredd for mus, og i alle fall når de lever i det fri. Det endte derfor med at Jan måtte ta seg av musen og fellen, mens jeg satt inne og virkelig måtte ta meg skikkelig i sammen. 

Det ble mus på Jan i går kveld, men gjerne ikke akkurat den type mus dere først tenkte dere, haha. Jeg håper virkelig at vi ikke finner flere mus her nede, for det er virkelig det verste dyret å få i hus, mener nå i alle fall jeg. Jan var ikke helt enig med meg der, men jeg er livredd for mus. Jeg skulle aldri tro at det fantes mus i dette flotte huset, men det finnes tydeligvis mus overalt.

Vi brukte kvelden i går på å tette igjen alle mulige innganger for småkrypene. Alle dørkarmer er nå nesten lufttette, og jeg lever i håp om at dette skal være redningen. Jeg håper virkelig at dette var første og siste møte med musa som ikke var min! Haha, huff, følte denne bloggen min trengte litt humor nå! Ønsker alle sammen en riktig fin dag!