hits

august 2015

everybody got a secret

Har du en hemmelighet ingen andre enn deg selv vet om? Jeg kan iallefall innømme at jeg har hundrevis. Jeg har mange ting som jeg bare deler med mine nærmeste, også har jeg så utrolig mange hemmeligheter som bare jeg i hele verden vet om. Ting jeg tenker, har sagt eller gjort. Ting jeg ikke ønsker at selv de som kjenner meg best, skal noensinne få vite. 

Det føles godt å vite noe om seg selv ingen andre vet. Noe selv den personen som kjenner deg best av alle ikke vet. Jeg bretter som regel ut livet mitt med alle jeg møter. Jeg er tross alt en blogger, og skriver til flere tusen jeg ikke vet hvem er om veldig personlige hendelser, så jeg liker å beskrive meg selv som en veldig åpen person. Likevel så er jeg en person som også skjuler mye. 

Med dette mener jeg, at jeg kan unngå å svare på enkle spørsmål, for å unngå å fortelle hva jeg egentlig tenker om saken. Ellers så kan jeg lett skjule følelsene mine, om det føles bedre i en situasjon. Jeg holder meg selv tilbake, selv om jeg utgir veldig mye av meg selv på samme tid. 

Jeg har tusenvis av tanker eller hendelser jeg har gjort som jeg er for flau eller redd for å si høyt. Jeg er redd for den responsen jeg vil få, og velger i stedet for å holde det helt for meg selv. Samtidig så kan jeg dele helt til den minste detalje om noe helt annet. 

Hvor mange hemmeligheter har du som ingen andre vet? Jeg har veldig mange skal jeg si deg. Jeg har også veldig mange som jeg har valgt å røpe etter hvert som tiden har gått. Det er mye letterer å fortelle om noe som man tenkte for lenge siden, eller noe som skjedde for lenge siden, enn det som som skjer i nåtid. 

Det er så mange hemmeligheter jeg skulle ønske jeg fortalte både mine nærmeste venner og ja, til og med dere blogglesere. Jeg er bare redd for hva dere vil tenke om meg etterpå, og hvilket lys og fokus jeg setter meg selv i om jeg røper dette.

WOW

..Ting skjer fort når ting begynner å skje! I dag har vi stått på hele dagen, og plutselig begynner Michelle allerede i barnehagen i morgen. Hun gleder seg masse, noe som selvsagt vil si at hun likte seg godt i barnehagen vi var innom i dag. Den barnehagen hun begynner i var den barnehagen jeg allerede hadde som favioritt på forhånd. De ansatte var veldig koselige og jeg er sikker på at Michelle er i trygge hender hos dem! 

BARNEHAGE ELLER IKKE?

God morgen! I dag er en stor dag. Vi skal nemlig gå å snakke med to forskjellige barnehager i dag. Jeg har sett meg ut en barnehage som ser veldig gøy ut, og håper Michelle syns ser kjekk ut. Michelle har et stort behov for å finne seg noen venner her nede, og ikke minst bli flinkere i språket. Jeg hadde hele tiden sett for meg at jeg skulle være flink til å sosialisere henne, og prøve å finne venner i gata, men det er vanskeligere enn jeg så for meg. 

Jeg tror Michelle vil ha det mye bedre her nede om hun fikk noen timer i uken sammen med andre barn på sin egen alder. Jeg skal gå inn i begge barnehagene i dag med et åpen sinn, og håper Michelle gjør det samme. Jeg er usikker på om Michelle vil like det, så jeg krysser fingrene for at hun gjør det. Hun elsker jo barnehagen sin hjemme i Norge. Jeg har likevel bestemt meg for en ting.

Det å sende Michelle i barnehage her nede, er bare for sitt eget beste. Om hun ikke liker seg der når vi snakker med dem i dag, eller om hun syns det er skummelt, så skal hun få la være å begynne i barnehagen. Jeg er jo her for å være hjemme med barna, og dette er bare en tanke for å få Michelle til å ha noe gøy å gjøre på formiddagene. Jeg håper hun vil like det, for hun hadde virkelig hatt godt av det. 

Jeg er veldig spent på hvordan denne dagen vil bli. Jeg må si at jeg er litt nervøs, samtidig som jeg gleder meg til å se hvordan det er. Jeg har jo aldri vært i en gresk eller engelsk barnehage før, men vil nå tro det er noenlunde det samme som i Norge. Jeg har lest at den ene barnehagen har fokus på allerede å lære barna bokstaver og tall. Michelle er jo veldig opptatt av dette, noe som er supert.

Michelle lærte å skrive hele navnet sitt denne uken, uten noe hjelpemidler. Jeg syns hun er fantastisk flink til å være så liten, og hun har jo ikke akkurat det letteste navnet. Hun kan også skrive Anna, men det er jo ikke så vanskelig, i forhold til hennes eget navn. Hun øver i disse dager på å skrive Wenche og William. Jeg er veldig stolt av lille jenta mi som begynner å vokse til! 

LEATHER SKIRTS

I kveld har Michelle og jeg kledd oss likt i skinnskjørt. Michelle syns det var veldig gøy å være lik mammaen sin i kveld. I dag har vi bare vært hjemme rundt huset, så nå har vi tenkt oss en liten tur på tivoli. Michelle elsker å være der, men det er jo ikke så mye hun kan gjøre alene uten følge. Derfor er det supert nå som mamma er her, og kan passe William i vognen mens jeg blir med henne i karusellene. Håper alle sammen har hatt en fantastisk helg, og jeg ønsker dere alle en fin start på uken i morgen! HVERDAGS-GLEDER

sponset

I dag kunne jeg tilby barna en norsk lunch ute i hagen! Gleden var stor når mormoren hadde tatt med seg Stabburet leverpostei i kofferten. Michelle har alltid vært glad i leverpostei, og William fikk også smake for første gang i dag. Han har nettopp begynt å spise skive, og leverposteien falt tydelig i smak! Ekstra stor stas var det da barna fikk se bildet av seg selv på lokket! 


Har du sett de nye kule lokkene til Stabburet? Dersom du eller barna dine er like glad i leverpostei som mine to små er, kan du også bestille ditt eget lokk med bilde. Har du kjøpt tre bokser leverpostei i butikken, er det bare å gå inn på nettsiden deres, og bestille ditt personlige lokk HER! 


Det er veldig enkelt å lage ditt personlige lokk. Du laster opp ditt bilde, skriver inn navnet og fødselsår om du ønsker. Du får også velge om du vil ha lokket til den lille størrelsen, eller om du vil at lokke skal passe til den store boksen og til fersk leverpostei. Ditt ferdige lokk sendes i posten i løpet av kort tid. 


Jeg regner med at mamma må ta med seg flere bokser, neste gang hun kommer på besøk. Jeg får litt ekstra god samvittighet når jeg gir dem en skive med Stabburet leverpostei. Det er jo både sunt og godt! Besøk facebook siden deres HER for mer informasjon. 

SMIL TIL VERDEN

I dag var egentlig planen at jeg skulle prøve å telle alle gangene noe eller noen fikk meg til å smile. Jeg trodde det ville bli vanskelig, og det hadde jeg veldig rett i. Vi har bare vært våkne i noen timer allerede og jeg er kommet helt ut av tellingen. Det er nå ingenting annet enn et godt tegn det. Jeg ville teste meg selv i hvor glad små ting gjør meg, og jeg har faktisk på disse timene lært meg mye av å telle hver eneste smil! 

Livet smiler, jeg må bare lære å se det! Jeg utfordrer dere faktisk til å prøve å telle hver eneste gang noe eller noen får deg til å smile, gjerne bare for noen timer, for det blir veldig store tall. Michelle har hatt show for oss her denne morgenen, og det er utrolig hvor søt og morsom den lille frøkna er! Vanskelig å la være og trekke på smilebåndet med henne og William rundt meg. William smiler som regel hele tiden, og har fått kallenavnet Smiley for mange uker sider! Smil til verden, så smiler verden til deg! Ønsker alle sammen en super dag! 

LATE NIGHT

 

I kveld skal mamma og jeg ta med oss barna, og gå ut på restaurant! Det blir nok koselig det. Jeg har enda ikke fått tid til å si hei til gamle kjente, noe som vi også skal gjøre i kveld! Håper alle sammen har hatt en super duper lørdag. I morgen har jeg tenkt å telle alle gangene noe eller noen får meg til å smile! Hvor mange tror du det blir? Klikk på "liker" knappen nederst i dette innlegget, om du har delt et smil med noen i dag! 

NÅ SKAL DET BLI KOSELIG HER HJEMME

Dagens shopping er da unnagjort! Vi har vært i nabobyen og handlet som gale! Nå skal det stæsjes opp hjemme. Jeg har lovet dere en House-tour video, og det skal jeg også selvsagt komme med. Jeg ser at det har blitt en del spørsmål om når den kommer, og jeg må bare få si at jeg ønsker å komme litt mer i orden først. Michelle og William sine rom er ennå ikke klare, og det vil jeg ha i boks før videoen! 

Men dere skal selvfølgelig få se både den ene og den andre siden av huset og alt det dere har spurt om. Jeg syns bare det er gøy å vise frem, jeg må jo si meg rimelig stolt over det flotte huset vi bor i, så da er det bare en glede å vise dere hver en detalj. Nå skal jeg og Michelle pakke opp alt vi har kjøpt i dag, og starte med rommet hennes! Hun er selvfølgelig rimelig fornøyd med dagens shopping. 

JEG ER I LYKKERUS

Nå sitter jeg her og smiler fra øre til øre. Jeg ble oppe lenge i går, etter at barna var sovnet. Jeg satt og ventet på å åpne portene til en bil som skulle parkere der i natt. Mamma kom ikke før i 03-tiden i natt, og barna våknet før 06.00 så jeg er egentlig litt zombie idag, derfor er det så deilig at mamma er kommet ned. Jeg er i lykkerus! Vi har mye som skal gjøres denne uken, godt med mamma sin hjelp, det kjenner jeg allerede!

Jeg sitter her med en Smash pose, og nyter smaken av sjokolade! Jeg har faktisk ikke spist en eneste godteribit etter vi reiste fra Norge, og det er meget uvanlig til å være meg! Jeg klarer endelig å sette pris på denne plassen, og er super happy. Dette blir en bra uke! Del et lite smil med venner og ukjente, eller gi dem en sjokoladebit, det kan også være en glede i seg selv! Haha!  Ønsker alle sammen en nydelig lørdag! 

5 SPØRSMÅL OG SVAR - DEL2


1. Har du noen gang brukket noe, og hva er historien bak det? 
Jeg brakk armen min på bursdagen min da jeg ble 10 år gammel. Nå hørtes det utrolig lenge ut siden, det er jo faktisk allerede 9 år siden det skjedde. Jeg tror likevel alle som var der husker det veldig godt. Jeg feiret bursdagselskapet mitt med hele 5.klasse i hagen i det fine sommerværet. Vi hoppet på trampolinen, og var vel i utgangspunkte alt for mange på den trampolinen samtidig. I tillegg skulle jeg, galen som jeg var, hoppe fra en tre meter høy stige ned på trampolinen. Jeg kom aldri så langt... Jeg hadde gjort dette en million ganger før, men denne gangen falt jeg før jeg fikk hoppet. Jeg landet på siden av trampolinen med armen i vinkel. Armen var brukket på midten mellom albuen og håndleddet. Den var brukket over begge beina i armen, og lå i en 90 graders vinkel. Det ene beinet i armen stakk ut, og har med andre ord sagt hei til verden, og alle andre som var tilstedet. En dramatisk opplevelse for en hver 10-åring å se... Jeg ble hentet av sykebil, og måtte oppereres. Gjestene måtte derfor desverre gå hjem fra festen litt tidligere enn planlagt. Jeg er bare så glad for at det skjedde meg, og ikke en av gjestene! Jeg måtte gå med gips veldig lenge. Bursdagen min er jo 6.juni, og sommeren var nesten over før jeg fikk lov til å ta av gipsen... Den sommeren lærte jeg blant annet å svømme med en arm, og den andre over hodet for å ikke bli våt, haha!

2. Skal du tattovere navnet til William også, slik du har av Michelle på ankelen? 
Dette spørsmålet har jeg fått veldig mye. Jeg skal ikke det. Mine tattoveringsdager er over. Jeg angrer veldig på de tattoveringene jeg har, og kommer derfor ikke til å få noen flere. Jeg har tre tattoveringer, og alle har jeg tatt i veldig ung alder. Jeg syns egentlig at Michelle tattoveringen er veldig fin, men mine to andre tattoveringer er jeg veldig flau over. Jeg tok Tattoveringen av "Michelle" da jeg var 15 år gammel, og de andre to tok jeg for to år siden. For å si det sånn så er de andre to tattoveringene to tattoveringer som var veldig spontane og tatt i øyeblikket. Den ene er på stumpen min, og den andre tør jeg ikke en gang si høyt hvor befinner seg... Jeg skal aldri mer ta en eneste tattovering i mitt liv, hverken random tattoveringer eller navna på William eller barna jeg gjerne en gang får i fremtiden. 

3. Kan du fortelle om alle plassen du har vært? 
Jeg elsker å reise, og det har jeg alltid gjort. Jeg har vært super heldig som har fått muligheten til å ta med barna for å oppleve nye land og steder. Jeg har reist spesielt mye etter at Michelle ble født, men også mye etter at jeg fikk William også! Jeg har vært i Norge, Sverrige, Danmark, England (Newcastle, London), Holland, Spania (Gran Canaria, Alicante, Mallorca), Kypros, Hellas (Athen, Rhodos, Kreta) og sist men ikke minst Abu Dhabi. Den plassen som uten tvil skilte seg mest ut, og en plass jeg virkelig vil tilbake til er Abu Dhabi! 

4. Skal Michelle gå i barnehage på Kypros? 
Det var egentlig ikke planen. Jeg ville bruke dette året til å være hjemme med begge barna, men det blir veldig lange dager for oss. Jeg har derfor tenkt å snakke med en Gresk og en Engelsk barnehage i denne uken så kommer, så får jeg se hvor Michelle liker seg best, og om hun syns det er gøy. Jeg vil ikke sende henne i barnehage om hun syns det er skummel. Det er tross alt et helt fremmde språk, uansett om det er engelsk eller gresk, og helt nye mennesker. Jeg får bare se hva hun syns, og ikke minst om jeg syns det ser greit ut! Hun skal jo også begynne på balletskole fra og med september, noe hun gleder seg veldig masse til. Så hun får det jo litt sosialt der, men om det ikke er nok, så tror jeg hun vil like seg i en av barnehagene. Hun elsker jo barnehagen sin hjemme i Norge. 

5. Kommer du til å kjøpe deg bil på Kypros? 
Jeg har en bil som står fint hjemme å venter på oss. Jeg har enda ikke kommet meg noe vider med lappen, og trenger derfor egentlig ikke en bil. Jeg kjøpte bilen min i Norge for en motivasjon til å bli ferdig med lappen for over et år siden, men det var tydeligvis ikke en motivasjon nok.. Nå er den så heldig og får kjøre rundt med mamma, og alle andre som pleide å kjøre oss rundt på ting. Jeg må få tatt billappen med en gang jeg kommer tilbake til Norge, men her kommer jeg ikke til å gjøre noe med bil eller lappen. Her kjører de som galne, i tillegg til at det er på feil side av veien for oss i Norge! 

HVIS DET IKKE ER NOE BRÅK, ER NOE GALT!

De siste dagene her nede på Kypros har vært travle. Hjemme i Norge hadde jeg sikret alt, og visste at det ikke var noe William eller Michelle kunne ødelegge eller rote seg bort i. Her nede på Kypros derimot, har jeg ikke fått tid til det enda. Det er mye som kan ødelegges, og ledninger som er veldig gøy for minstemann å dra i. Jeg må se etter begge to hele tiden, og da er det ikke mye annet som blir gjort.

William er virkelig travel, og krabber alle veier. Michelle er veldig snill, og hjelper til mye, men maser og maser om å bade, den lille tiden vi ikke er i bassenget. Det er i tillegg utrolig varmt, så jeg må passe på at barna også hele tiden får i seg nok vann! Jeg har mye å huske på, og det hele med flyttingen er veldig nytt for meg! 

Jeg har likevel lært meg at så lenge barna er stille, så er det noe som skjer. Jeg vet at det sekundet de ikke sier noe, så vet jeg at de gjør noe de ikke har lov til. Jeg syns det er helt utrolig hvordan barna blir hundre ganger travlere når vi ikke er hjemme på Tasta. Jeg er helt matt kjenner jeg på slutten av dagen, og legger meg samtidig med barna i 19.00-20.00 tiden, hver eneste dag! 

Men en ting er sikkert, hvis de ikke hadde gjort meg sliten, hadde det i alle fall vært noe som ikke helt stemte. Barna skal ha lov å være barn, og vi har alle sammen vært barn en gang. Vi har alle sammen slitt ut foreldrene våre, enten vi vet om det eller ikke. Tenk så kjedelig om barna bare stod til pynt. Jeg foretrekker i alle fall at de holder det gående, selv om en liten pauseknapp på barna ikke hadde vært den dummeste idéen! 

 

WHAT A VIEW!

Nå er det fredag igjen, og tenk at vi har vært her nede en hel uke allerede! Tiden har gått fort når jeg ser tilbake, selv om timene i seg selv har vært lange. I ettermiddag skal mamma fly ned, og lander rett over midnatt på Kypros! Jeg gleder meg sånn til å se henne igjen, og få litt mamma-hjelp, som ingen i verden klarer å erstatte. Vi trenger alle mamma´s hjelp av og til! 

Jeg skal prøve å finne på noe å gjøre i dag, sånn at timene går fort. Michelle gleder seg veldig til å stå opp i morgen, så hun har jo allerede spurt meg mange ganger om det ikke er leggetid snart. Ønsker alle sammen en kjempefin fredag, og en fantastisk strat på helgen! 

EN OMSORGSFULL LITEN JENTE

Hvorfor må han være der? Hva har han gjort galt? Hvorfor er vennen hans frekk? Hvor lenge har han vært der? Hvor lenge skal han være der? Hvor er sengen hans? Hva gjør han? Stakkars han, har han vært slem? Kanskje han får lov til å gå ut snart? Hva spiser han? Vil ingen leke med han? Eg tror han vil ha noen venner...

Jeg satte på videoen av Harald direkte på Karl Johan, og Michelle ble meget fassinert! Hun kom med tusen spørsmål og skjønte ikke helt hvorfor han måtte sitte der helt for seg selv. Jeg prøvde å forklare at det er vennen hans som har sagt han må bli der, og at det bare er for moro at han skal være der. Hun så ikke helt humoren i det. Jeg der i mot syns det er en super underholdning og sitter å smiler fra øre til øre.

Hun er jo så omsorgsful, og vil alltid at alle skal ha det bra, og det la jeg merke til spesielt i dag når jeg satte på denne videoen! Hun har virkelig et stort hjerte, til og med for de hun ikke kjenner. Hun hadde en liten hilsen til "Han i buret": "Når du komme ut av buret ditt, så håper jeg at du får en stor kos av bestevennen din, og at dere blir venner igjen. Men han må jo sei unskyld!"

RETT FRA HJERTET

Før vi reiste fikk jeg en veldig fin overraskelse fra min vakre mamma. Hun kom å ga meg to fine rammer, med tekst inni. Hun hadde faktisk lagt en nattasang til barna, på engelsk! Jeg syns det var en utrolig kreativ gave, som virkelig kom rett fra hjertet. Barna har fått rammene på hvert sitt rom, og Michelle syns det var en veldig koselig gave. Hun er veldig redd for den, og har for øyeblikket gjemt den inni klesskapet sitt, sånn at ikke lillebroren skulle finne den og ødelegge den, haha. Hva syns du om sangen? 5 SPØRSMÅL OG SVAR


1. Hadde du flyttet til Kypros for et år om du ikke hadde hatt barna? 
Det er faktisk et utrolig godt spørsmål. Jeg har alltid ville bodd her for en periode, og er veldig overrasket over hvordan det egentlig ble bestemt at jeg skulle ta med meg barna og flytte nå. Jeg tror gjerne jeg hadde flyttet hit for en liten periode i livet mitt uansett barn eller ikke. Jeg vet likevel med meg selv at jeg aldri i livet kunne flyttet her helt alene, eller på denne tiden, om det ikke var for at jeg hadde barna. 

2.Kommer du til å blogge like mye i Kypros som du pleide før? 
Ja, bloggen kommer jeg til å oppdatere like mye, om ikke mer her nede på Kypros. Jeg må bare komme inn i det først. Det har vært mye nytt, og nye rutiner, og jeg må bare finne en balanse der bloggingen passer naturlig inn i de andre rutinene i hverdagen. Om noen dager vil dere nok merke forskjellen, og se at jeg er tilbake igjen hundre prosent! 

3.Hva syns barnefarene om at du tar med deg ungene for å bo et helt år i Kypros? 
En veldig god grunn til at vi faktisk flyttet ned til Kypros dette året, er fordi begge pappaene skal bort. Det hadde bare vært trist om vi skulle vært hjemme uten hverken pappaen til Michelle eller pappaen til William rundt oss. Dette året var en super mulighet for meg å ta med barna til utlandet for et år. Pappaen til Michelle er i militæret dette året, mens pappen til William studerer borte. I følge det begge to har sagt til meg om flyttingen, så er begge to veldig glade for at barna får muligheten til å oppleve verden. Og at det bare er positivt at vi er i Kypros dette året, i stedet for å sitte hjemme å savne dem. 

4. Hvordan har du det nå?
Det begynner å komme seg veldig.. Jeg har hatt det utrolig tøft disse dagene, og skal på ingen måte legge skjul på det. Jeg har to barn alene døgnet rundt, i steikende varme, og prøver å flytte inn i nytt hus i et nytt land i tillegg til å prøve og holde bloggen mest mulig gående. Jeg prøver å prioritere de viktigste tingene, men når de viktigste tingene er så store, så blir jeg sliten. Jeg stresser sånn med ting jeg har full kontroll over hjemme i Norge. Jeg tenker hele tiden at de skal ha i seg nok mat, nok drikke, mer mat, og ja drikk litt mer... Jeg er blitt helt hysterisk, og tok meg selv i å lage grøt til William bare ti minutter etter at han var ferdig med middagen.. Jeg har det ikke helt supert, og kan enda ikke tenke så veldig mye på meg selv, men jeg teller ned dagene for å holde motet oppe. Jeg er sikker på at det er millioner av mennesker som har det verre enn meg, så da kan jeg ikke klage.  

5. Hva har du gledet deg mest til med å flytte? 
Det jeg har gledet meg mest til, må være det å kunne være en helt normal person som ingen kjenner. Michelle har fra hun var liten baby blitt gjenkjent på gata. Mine blogglesere har gjennom hele livet hennes vært hennes fans. Hun har blitt spurt om å ta bilde med tusenvis av folk hun aldri har sett før, og alle vet alltid hva hun heter i butikker, eller på gata. Hun har blitt spurt spørsmål fra de på barneskolen vegg-i-vegg med barnehagen hennes over gjerde. Jeg har veldig mye skyldfølelse fordi Michelle ikke er som alle andre "ukjente" barn, som får spørsmål om hva de heter, og hvilken is de liker best. Jeg vet at det bare er min egen feil at datteren min plutselig er en av Norges mest kjente 4-åringer. Derfor har jeg gledet meg veldig til dette året, der Michelle kan få være med meg i butikken uten at noen roper navnet hennes, eller tar et snik bilde...  

A DAY AT THE BEACH

I dag har vi vært på stranden omtrent fra vi stod opp i dag! Det er første gang jeg noen sinne er på stranda med begge barna helt alene. Vi hadde det koselig og timene gikk kjempefort. Barna har vært kjempe snille å ha med å gjøre i dag, jeg tror de likte seg godt på stranda. Håper alle sammen hjemme i Norge også har hatt en dag med mye fint vær. Jeg må inrømme at jeg ikke vet hvordan været hjemme er idag. Håper dere har hatt en super dag, uansett hva vær dere har hatt, haha!PÅ MED SOLKREMEN

God morgen, for mange av oss er det alt for tidlig på morgenen, men her hjemme har vi da altså vært våken i timesvis allerede. Jeg har hatt en av de mindre kjekke nettene, der William stort sett har vært våken hele natta. Jeg bestemte meg til slutt for å stå opp, et par timer før planlagt. Nå er vi på vei mot stranda, og det blir faktisk får første strandtur mens vi er her nede. Jeg tror aldri jeg har ventet så lenge med å gå på stranda før. Så nå pakker jeg med sakene, og solkremen smøres på! Ønsker alle sammen en strålende fin dag! 
DRØMMELIVET

Jeg har nå levd det jeg trodde ville være drømmelivet mitt i under en uke, og har allerede innsett noe. Jeg har lært meg mer enn noen gang hva livet egentlig handler om. Jeg har veldig nylig lært at drømmelivet ikke er noe drømmeliv om man ikke opplever det sammen med de man er glad i. Det har egentlig ingenting å si hva du har, men hvem du har. 

Jeg sitter her i drømmehuset mitt med to nydelige snille barn, som i mine øyne er helt perfekte. Jeg burde være lykkeligere enn noen gang, men i stedet sitter jeg her og savner de som ikke er tilstede og opplever denne drømmen sammen med oss... Sannheten er vel at jeg aldri noen gang har følt meg mer alene og usikker! Jeg har vært skikkelig dårlig på å holde kontakten med de hjemme de siste dagene, og har derfor allerede mistet det sosiale, uten å ha funnet meg et nytt sosial-liv her nede. 

Alt er fremdeles så nytt for meg, og jeg har vært så opptatt av at barna skal trives med flyttingen, at jeg har glemt meg selv litt opp i det hele. Jeg får heldigvis besøk fra Norge allerede om noen dager, og det kommer til å føles tusen ganger bedre! Det blir herlig å få litt hjelp med både flyttingen og barna! Det er veldig travelt å på en ny plass med to barn alene. Disse dagene før besøket kommer, må jeg rett og slett bare prøve å senke skuldrene og tenke hvor magisk denne plassen faktisk er! 

HOUSE TOUR

Jeg ser at det er veldig mange som har spurt etter en house tour video av det nye huset her på Kypros. Jeg tenkte jeg gjerne kunne lage en, hvis det er så interessant som det ser ut til å være i kommentarfeltet! Jeg vet ikke helt hvordan dere mener, men hvis det er å vise rom for rom på en video, så hørres det jo egentlig ganske så greit ut! Klikk gjerne på "liker" knappen nederst i dette innlegget om du ønsker at jeg lager en slik video! Da er det lettere for meg å se om det faktisk er noen som vil, eller om det bare er tullete. Ønsker alle sammen en fin dag videre!

ET PERFEKT SMIL

sponset
Finnes det noe som er penere enn et blendende hvitt smil? Nå har jeg vært så heldig å få teste ut Swiss Total Whitening tannblekingssett. Dette tannblekingssettet består av to ulike produkter. Swiss Whitening som er en profesjonell tannbleking som du kan utføre selv hjemme, og Swiss Whitening Pen som du kan ta med deg i vesken overalt, og bruke når du vil freshe opp tennene dine litt ekstra. Veldig praktisk etter du har spist eller drukket noe ute!

Swiss Total Whitening passer for alle som ønsker hvitere tenner, uten og måtte betale i dyre dommer for dette. Jeg syns også det er veldig greit å bleke tennene hjemme, når det passer meg best. Jeg har ikke anledning å løpe til tannlegen til stadighet, det blir for tungvint med to småbarn i hus.
Det er enkelt å bruke tannblekingen, og tannskinnene som følger med former du til å passe dine tenner ved hjelp av kokende vann. Du skal alltid pusse tennene dine før tannblekingen. 


Derretter fyller du tannblekingsgelen i en tynn stripe i munnskinnen, og lar den sitte på tennene i vel 50 minutter. Resultatet vises etter noen få dager, og man kan gjenta behandlingen til man har fått ønsket resultat. Jeg venter nå i spenning på å se hvordan resultatet av min tannbleking vil bli, og jeg har en god følelse etter å se forandring allerede!
Dersom du også har lyst på hvitere tenner, kan du nå få kjøpe Swiss Total Whitening for kun kr 680,-  mot vanlig pris 920,- Bruk koden MAMMATM i kassen for å få denne rabatten. Det vil si at du får den supre tannblekingspennen gratis! Dette tilbudet gjelder nå og i begrenset antall, så benytt anledningen straks om du vil prøve. Klikk inn på lenken for å benytte deg av tilbudet her: Swiss Total Whitening

PARADISE

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne med å beskrive denne plassen. Huset er helt magisk, og barna er glad og fornøyde. Jeg tok noen fantastiske bilder tidligere i dag, som jeg veldig gjerne hadde lyst å dele med dere. Det er mange som har spurt etter bilder fra inne i huset, og det kommer selvsagt det også snart!  

LETS MAKE SOME FRIENDS

Nå har jeg satt meg godt til rette på et lekeland, med utsikt rett mot begge barna. William krabber rundt, mens Michelle prøver å finne seg noen å leke med. Det er jo veldig mange turister her ennå, så det er vanskelig å finne seg noen venner som ikke bare skal være her ut uken. Det er heldigvis søndag, noe som gjør at de som også bor rundt her kommer med barna for å leke her i dag! Får håpe Michelle finner seg noen hun leker gøy med, som hun kan holde kontaten med fremover! Ønsker alle en strålende fin søndags kveld, og håper alle sammen har hatt en veldig fin helg! HOME SWEEEEET HOME

Nå har vi endelig kommet oss vil i hus på Kypros. Barna var helt fantastiske på turen, og Michelle er så flink til å hjelpe mammaen sin. Jeg har virkelig to engler å ha med og gjøre, og kan umulig klage et eneste ord på denne reisen her. Vi overnattet på hotel i natt, i og med at vi landet langt over midnatt, så tenkte jeg det ville gjøre livet lettere for meg selv. Vi er nå kommet oss vel i hus, og veldig glade for det! 

ET MUST PÅ REISE

reklame

Jeg er så glad for at jeg fikk bæreselen i hus, før vi skulle reise! Å reise med barn er travelt nok i seg selv, om man er alene eller har flere så gjør det ikke akkurat reisen så mye lettere. Den friheten med å kunne ha armene fri er helt fantastisk. Det er både tungt og tungvint å bære barnet på flyplassene. En bæresele er virkelig et must om man reiser med småbarn! 


Bæreselen jeg har valgt meg ut er Ergo Baby sin bæresele. Den er behagelig både for mor/far og barn. Barnet sitter bra, med vekten på stumpen, slik at barnet unngår skader av bæreselen. Med andre ord så er stumpen til barnet den delen på kroppen som får belastningen og vekten. For meg som bærer føler jeg at selen sitter godt, og kan med god samvittighet bruke armene til noe annet, og stole på at William holdes på plass av selen! 

Det finnes også en veldig praktisk lomme på fremsiden av bæreselen. Der det er kjempegreit å legge pass, og eventuelt penger og mobil, for å slippe å lete det frem i køen på flyplassen. Det er mulig å bruke bæreselen i tre forskjellige stillinger. Den jeg foretrekker er å ha barnet på magen, fordi det er det jeg er vandt til fra tidligere bæreseler jeg har testet ut. Men det er også mulighet for å bruke bæreselen på ryggen, og til og med på hoften, noe som er supert for både mor og barn! ERGOBABY bæreselen er fra Babyshop, og du finner bæreselen ved å klikke her!

 

FØLG OSS UNDER FLYTTINGEN

I dag er en veldig stor dag for oss, og vi vil mer enn gjerne la dere følge oss på en livs reise gjennom instagram i dag! Jeg kommer til å legge bilder ut på instagram i dag, som aldri vil finne sin vei til bloggen! Sjekk ut instagram profilen min @stavangermamma. Ønsker alle en super fin dag videre! 

REISEKLAR

God fredags forrrmiddag! Nå er vi så reiseklar her hjemme, og teller ned timene før vi tar turen mot flyplasen. Det er bare noen få ting som skal legges i kofferten, før vi er helt klar til å starte en veldig lang ferie. Jeg våknet i dag opp til verdens lengste og herligste melding. Det var så deilig å få en så fantastisk melding på en dag som denne. Jeg har faktisk, aldri i mitt liv fått høre så mye komplimenter og snille ting på en gang før. Det gjorde virkelig morgenen i dag tusen ganger bedre! 

INGEN ER BEDRE ENN MAMMA!

Siste kvelden hjemme... Den siste kvelden hjemme måtte jeg uten tvil tilbringe sammen med min fantastisk gode mamma. Det kommer til å bli så rart uten å ha henne rundt oss. Jeg har ikke vært borte fra henne mer enn maks en uke på over fem år. Hun er den personen jeg tilbringer mest tid sammen med, og den personen barna mine også er mest knyttet til. Heldigvis så er det ikke så lenge til vi ses igjen. 

Mamma skal komme ned til oss på Kypros om bare noen uker, for en liten ferie. Likevel føles det veldig rart å dra fra henne i morgen. Tidligere i dag ga hun meg den flotteste flyttegaven til barna noen sinne. Jeg tenkte jeg kunne vise dere den når jeg er kommet meg frem til Kypros, for nå ligger den allerede godt på plass i kofferten! 

Nå har jeg endelig fått laget en skype-bruker til mamma, sånn at vi kan snakkes på skype i løpet av det neste året. Det er jo en helt super måte å kunne la barna både snakke og se kjente selv om de er langt borte fra dem. Jeg har lagt til flere av familien på skype for både min egen del og barnas. Jeg er den type person som nødvendigvis ikke trenger å snakke så mye, selv om jeg skyper, men bare det å føle noen er der sammen med meg! 

EN SISTE SJEKK!

Nå nærmer det seg avreise, og vi er bare noen timer fra flyttingen! Vi reiser i morgen, og derfor tenkte jeg det var lurt å gå innom helsestasjoen for en siste sjekk før vi drar. Jeg syns det er veldig viktig å ha litt kontroll på vekten til barna, og se at de faktisk legger på seg og blir større. Spesielt nå som vi skal bo i varmen må jeg jo passe veldig på at de får i seg nok mat, men også ikke minst nok drikke. Heldigvis så elsker William å spise, haha! Michelle der i mot er litt mer lik meg på matfronten. Jeg er ikke akkurat et matmonster selv... 

På helsestasjonen i dag fikk jeg målt Michelle igjen, og sett hvor høy hun er blitt. Utrolig nok så har hun faktisk blitt hele 4 cm lengre denne sommeren! Michelle var så stolt over å nå opp til sneglen på målestokken, haha! Barna fikk lekt litt på helsestasjoen før vi måtte komme oss hjem. Det er mye som skal gjøres nå før vi reiser i morgen! I tillegg så er det veldig mange som også har spurt om å komme for å si hade, men det er desverre ikke tid til alle sammen. 

Jeg syns det er veldig dumt at jeg ikke får tid til å si hade til alle som har spurt, men det er rett og slett for mye jeg skal gjøre, og for mange planer før vi drar. Nå skal Michelle være med farmoren sin noen timer, for å si hade til henne, mens jeg får unna gjort mye av pakkingen. Så skal vi ta turen videre til familien på min side, og si hade til de. Det er heldigvis mange som skal komme på besøk til oss på Kypros i løpet av det neste året, men de andre er veldig lenge til vi ser igjen! SOMMERMORGEN

Solen stråler over Stavanger i dag igjen. Vi har plutselig hatt veldig mange fine dager her hjemme denne uken.  Jeg skal derfor ta med meg ungene ut i det fine været. Vi må innom helsestasjonen en liten tur, men vi skal i alle fall gå frem og tilbake til senteret! Ønsker alle sammen en fin dag i det fine sommerværet! 

Vinn et års forbruk med Pepsi Max!vennetjeneste-reklame

Hei dere! Sammen med Shoppic.no som faktisk eies og drives av Jan som dere har sett mange ganger sammen med meg på bloggen og tv, så skal jeg dele ut et års forbruk med Pepsi Max til en av dere faktastiske blogglesere!

Jan har faktisk sluttet i jobben sin for å satse sammen med bestekompisen sin på Shoppic.no. Jeg er faktisk veldig imponert over han som tar en så stor sjanse, og syns derfor det er en glede å kunne hjelpe til så godt jeg kan. Jeg og Jan har vært veldig gode venner i mange år nå, og jeg kjenner også bestekompisen som han har startet dette sammen med. Jeg gleder meg til å se hva de to kan få til sammen!

Shoppic.no er en nettside der du finner de beste tilbudene, og rabattkodene til dine favorittbutikker! Og hver uke samler de, de aller beste tilbudene HER! Hvem har vel ikke opplevd å kjøpe en ting, for så å finne den på tilbud i en annen butikk.. Irriterende! Så neste gang du skal inn å kjøpe noe på nettet, ta turen innom Shoppic.no og finn de beste prisene! 

Dette innlegget må vel egentlig merkes med "Reklame", men det er egentlig mer en vennetjeneste. Jeg får ingenting for å skive dette innlegget, eller, jo jeg får en veldig så takknemlig og glad venn! Ingenting er bedre enn å se venner smile fra øre til øre! Hvis jeg har muligheten til å hjelpe noen av vennene mine, så gjør jeg det uten å tenke på det en gang. 

Hjelp meg med å hjelpe Jan, fordi jeg er så uendelig glad i ham, og har lyst å se ham få noe tilbake for den gode jobben han gjør! Meld deg på konkurranser i boksen under, det er superenkelt å delta, alt du trenger å gjøre er å skrive epostadressen din i boksen under, og klikke på "MELD PÅ". Tusen takk!


SKAL JEG SLENGE MEG PÅ BØLGEN ELLER IKKE?

Det er alltid noe i avisene som alltid blir tatt opp på "alle" sine blogger. Nå har jeg faktisk tenkt skal/skal ikke på om jeg skulle gidde å slenge meg på denne bølgen, og har egentlig kommet frem til å gjøre det for en gang´s skyld. Men ikke for å skrive hva jeg mener og ikke mener om saken, men for faktisk å poengtere at vi ikke har noe med dette å gjøre, egentlig. Vi må slutte å henge oss opp i alt andre sier og gjør. 

Dette innlegget skriver jeg uten å ha lest hverken artikkelen eller andre sine blogginnlegg. Men jeg sikter til det bildet som er delt så mye på facebook av den tre gamle dager babyen, som lå over skrittet til moren, under keisersnitt-arret. Det skal ha endt med hastekeisersnitt etter komplikasjoner under fødselen. Barnets liv ble reddet med et keisersnitt, samtidig som keisersnittet var mammaens største frykt gjennom svangerskapet. 

Som mamma selv vet jeg hvor stolt vi mødre er etter å ha født et barn. Jeg har jo faktisk både gått gjennom en "vanlig" fødsel og et keisersnitt. Jeg vet at stoltheten oser både over den nydelige skapningen du holder i armene dine, samt den mestringsfølelsen du sitter igjen med etter hva du har gått gjennom. Jeg var livredd for å føde gjennom hele svangerskapet med Michelle, og fikk bare noen uken før hun kom til verden innvilget et planlagt keisersnitt. 

Jeg har aldri sett på keisersnitt som en frykt, men faktisk det motsatte. Jeg hadde fødselsangst, og så på det som eneste utvei med et keisersnitt. Et keisersnitt er en stor operasjon, som er veldig tøft for kroppen og gå gjennom med en nyfødt baby i hverdagen. Jeg hadde vondt lenge, og kan faktisk ennå kjenne ubehag rett rundt arret, fire år etter operasjonen. Når jeg ble gravid med William, og gjennom svangerskapet med han var jeg også veldig redd for å føde. 

Jeg bestemte meg likevel for å i det minste gi det en sjanse og prøve. Jeg ville ha den mestringsfølelsen av å gå gjennom noe som jeg overhodet egentlig ikke turde. Jeg ville kunne se på meg selv å tenke: fy flate, dette greide du! Jeg tror virkelig at vi klarer og tåler mer enn vi aner. Sånn som hun på bildet, som faktisk opplevde sin største frykt, for sitt barn. Noe jeg veldig sikkert kan si at jeg tror hun er stolt over nå! 

Bildet som ble lagt ut på facebook har selvsagt fått mange reaksjoner, både positive og negative. Jeg ønsker ikke å komme meg min mening om saken, for det spiller ingen rolle. Om noen syns det er et drøyt og ekkelt bilde kan de holde det for seg selv, og skjule innlegget fra sin facebook, i stedet for å slenge en masse med dritt. Det er selvsagt flest personer som ikke har gått gjennom et keisersnitt som kommer med negative kommentarer. 

Jeg syns personlig ikke mitt eget keisersnitt arr ser så verst ut lengre. Men lenge, så var det veldig tydelig og stort! Det er høyere enn bikinikanten, noe som vil si at det viser veldig godt når jeg går i bikini. Likevel syns jeg det er noe vakkert med det. Det beskriver veldig mye mer enn hva en "random" kan se. Selv om det gjerne ikke er så vakkert å se på, så er det noe jeg er veldig stolt over å ha! 

Jeg syns også det er utrolig flott at andre heier denne damen opp i kommentarfeltet, og gir denne nybakte mammaen enda en liten opptur. Alle liker å få fine kommentarer. Og ikke minst, så liker alle å få høre at de har gjort noe, som har fått andre til å føle seg bedre. Det har i alle fall jeg merket med å ha bloggen, ingenting er bedre enn å få skryt for arbeidet, og bli takket for å ha hjelpet dem gjennom samme situasjon! 

FREMTIDS FRYKT

Jeg har tenkt utrolig mye på fremtiden den siste tiden. Jeg har tenkt mye på fremtidens kjærlighet, men også veldig mye på hvordan livet mitt generelt vil bli seendes ut 10-15 år fra nå. Hvordan vil livet mitt se ut? Hva har skjedd på de årene? Hvor i verden vil vi være bosatt? Har Michelle og William fått flere søsken? Hva jobber jeg som? Fikk jeg meg noen gang en utdannelse jeg var fornøyd med? Har bloggkarrieren min gitt meg noen muligheter? Er jeg lykkelig? Jeg har alle disse sprøsmålene som jeg har lyst å få svarene på. Jeg vil vite en trygghet i at fremtiden er et godt sted i livet mitt. 

Jeg føler at jeg for en gangs skyld begynner å bli voksen, og virkelig legger mye fokus på fremtiden min. Jeg syns ordet i seg selv er veldig skremmende. Jeg tar stadig valg som påvirker livets gang og retning. Jeg er veldig redd for å ta feil valg og angre senere. Jeg vet at jeg allerede i mitt unge liv har både tatt mange gode og dårlige valg. Samtidig så har begge deler vært med på å forme meg til å bli den personen jeg er i dag. 

Jeg har tatt valg som jeg er stolt av, og tatt noen jeg liker mindre å tenke tilbake på. Likevel så tror jeg ikke at livet kommer med noen tilfeldigheter. Jeg tror at alle valg jeg har tatt, er tatt for en grunn. Jeg må jo si at jeg er veldig stolt over den personen jeg har forandret meg til å bli de siste fem årene. Likevel så er jeg veldig flau over valg som jeg har valgt feil, og tatt feil veier. 

Jeg ønsker ikke å ta flere feil valg i livet mitt, fordi jeg er redd hvor det vil ta meg. Jeg vet jo at jeg har mange tusen av feil valg som står og venter på meg i tiden fremover, men det er nettopp derfor jeg er så redd. For en gangs skyld så er livet mitt veldig bra akkurat nå. Livet mitt er helt perfekt om jeg ser bort fra kjærlighetslivet mitt et lite øyeblikk. Jeg er akkurat hvor jeg vil være i livet nå, og er redd for å miste det. 

Jeg skal ikke si at jeg aldri har vært lykkelig før, for det blir litt feil. Men for første gang er jeg lykkerlig, og føler at ting har falt på plass i livet mitt. Jeg har aldri hatt det så godt med meg selv, og det gjør at jeg gruer meg til å miste den følelsen. Jeg nyter livet med barna, og skal bo i drømmehuset mitt i et varmt og godt land. Jeg er 19 år, og elsker jobben min, som også er en super inntekt, noe som i mine øyne gjør at jeg kan kalle jobben min perfekt. 

Jeg er redd når dette kapittelet i livet mitt vil ta slutt, hvor vil jeg være da? Og kan jeg fortsette å være på den toppen jeg er nå i livet mitt? Jeg vet at bloggen min en dag vil ta slutt. Jeg må i alle fall tenke at den kommer til å gjøre det. Gjerne det ikke skjer med det første, eller de neste fem årene. Men en dag vil det være over. Kommer jeg til å trives like mye i fremtiden, som jeg gjør nå? 

Jeg syns det er dumt å tenke at livet mitt er på sitt beste i en alder av 19 år. Forhåpentligvis så har jeg ikke en gang levd en tredjedel av livet mitt ennå. Jeg skulle ønske jeg kunne spole tiden frem og få en bekreftelse på at fremtiden min ser bra ut! Jeg kommer nok til å få meg en overraskelse på hva fremtiden bringer, uansett hvor mange planer jeg legger, eller hvor mange spekulasjoner jeg har. Livets vei kan forandre seg på et lite minutt, både til det verre, og til det bedre! 

I´M A BEAUTIFUL MESS

God morgen! Jeg merker at det har vært noen litt vel tidlige morgener denne uken! William vokner så alt for tidlig, og har sin første hvil i det Michelle våkner. Med andre ord så får jeg ikke sove igjen etter har våkner. Normalt så hadde jeg lagt meg ned å hvilt selv mens William hviler, men nå som Michelle ikke går i barnehagen lengre er det andre saker. Det tar på å være hjemme med barna!

Jeg elsker det, men noen dager er tøffere enn andre! Jeg føler meg ofte som en zombie hele dagen, og et vrak ut kvelden. Jeg har prøvd å si til meg selv at det er en vanesak, og at jeg snart blir vant til å være mye våken, men det ser ikke ut til å stemme. Jeg har nå i flere år vært tilig våken, og oppe flere ganger om nettene, likevel er jeg enda ikke blitt helt vant til det. 

Jeg merker speielt den zombie følelsen når jeg stresser med andre ting som tar energien min. Flyttingen har endelig gått opp for meg, og jeg merker at nervene har inntatt sin plass. Jeg tror også at dette er noe barna merker, uansett hvor mye jeg prøver å unngå det. Barn forstår så mye mer enn vi tror av og til. Heldigvis er det ikke livets undergang å være stresset. Det er jo egentlig bare et positivt stress, for jeg gleder meg veldig mye!

I går fikk vi hentet det nye passet til Michelle, og jeg må si at hun var helt fantastisk på det passbilde! Jeg har alltid tenkt at ingen noen gang ser bra ut på passbildet sitt, det har i alle fall aldri jeg gjort, haha! Likevel imponerte Michelle med en vakert bilde, nok en gang. Det er lov å skryte litt av og til eller? Jeg må i alle fall få sagt at jeg er super stolt over min nydelige lille prinsesse som begynner å bli så stor! 

KJÆRLIGHET ER NOE PISS

Såpass har jeg fått med meg i mitt unge liv, kjærlighetslivet skal ikke være noe enkelt! Følelser kan komme veldig tidlig hos noen. Selv husker jeg at jeg begynte å interessere meg for søte gutter tidlig på barneskolen. Man får hele tiden høre som liten at det ikke er noen "seriøse" følelser, når man er så ung, men der er jeg veldig uenig i. Jeg får ennå slengt i trynet at han jeg har følelser for nå, kommer aldri til å bli den personen jeg ender opp meg til slutt.

Hvem vet egentlig det? Jeg vet i alle fall at mine følelser er hundre og ti prosent ekte for meg. Ingen andre kan ha noe med den saken å gjøre. Jeg kan ikke styre følelsene mine, så hvordan kan noen komme å fortelle meg at det jeg føler ikke er noe serriøst? Jeg er gjerne ung, men følelser har jeg. Jeg tror også at de yngre sine følelser også er like sterke, og kan såre like mye som det gjør i voksen alder. 

Jeg syns det er supervanskelig å snakke om følelser. Det er egentlig et tema jeg helst vil unngå, spesielt i en samtale med han det faktisk gjelder. Jeg syns det er så dumt hvordan han kan påvirke humøret mitt uansett hva det gjelder. Om han sender meg en fin meldig kan jeg smile fra øre til øre dagen gjennom, mens om han plutselig ikke sender melding, eller skriver et skeivt ord, så er dagen i dass. 

Av og til er kjærlighet og forelskelse noe piss. Det er ikke alltid det skal fungere slik man skulle ønske. Jeg kjenner jeg blir skikkelig sprø av og til, for jeg blir helt frustrert. Jeg skulle ønske det fantes en av og på knapp, som jeg kunne styre som jeg selv ønsket. Av og til er det veldig fint å være forelsket, mens andre ganger er det skikkelig kjipt. 

Jeg faller alltid for feil gutt, det har jeg merket. Noe jeg håper og tror jeg ikke er alene om i denne verden. Det er så mange som hodet mitt sier er bedre, samtidig som hjertet mitt holder seg fast til ham likevel. Jeg vet at jeg kunne spart meg selv for mange tårer om jeg valgte å legge ham bak meg, samtidig som jeg vet hvor god han er mot meg andre daget. Det skal ikke være lett...

Jeg håper så inderlig at en dag så får jeg svar på alt. Hvem er personen jeg kommer til å ende opp med? Hvem er den "rette" for meg? Hadde jeg visst de svarene så hadde livet vært mye lettere. Jeg vet i alle fall at jeg hadde spart meg selv for mange spørsmål og problemer. Men sånn er ikke livet, desverre. Vi vet aldri hva som venter oss rundt neste sving, eller hvem vi vil møte neste dag. Det er nok nettopp dette livet faktisk dreier seg om, å ikke vite hva som vil komme! 

ONKEL SIN PRINSESSE

Michelle syns alltid det er like gøy i onkel sitt selskap. I dag har de fått litt kvalitetstid sammen. Det kommer til å bli så rart når vi er på Kypros, og ingen som pleier å være rundt oss er der. Denne uken føler jeg alt handler om et siste besøk før vi drar. Vi skal si hadet til alle plutselig. Jeg tror ikke Michelle helt forstår at vi faktisk ikke skal se dem alle på en veldig lang stund. Jeg syns derfor det er viktig at hun får tid sammen med de hun er glad i nå før vi flytter. 


BARE MANDAG

Nå har jeg endelig kommet meg hjem til ungene igjen! Det var så godt å se de igjen. Selv om jeg ikke var lenge borte, så føles det så lenge når jeg ser hvor glad de blir for å ha meg hjemme igjen. Jeg tenkte at jeg skulle grille sammen med barna i dag. Det er jo heldigvis bare mandag, og vi flytter ikke før på fredag. Jeg prøver å gjøre denne flytteprosessen med minst mulig stress for barna. Det er av og til litt vanskelig når det er så mye som skal skje denne uken. 

Jeg prøver å få gjort mest mulig av pakking og styr når barna er opptatt med andre ting. Nå som begge sover for en gang skyld, så burde jeg fått gjort mye, men så sitter jeg nå her å skriver som vanlig. Det er skikkelig rart å være hjemme igjen til normal hverdag med våkne netter og tidlige morninger, når jeg ikke har hatt andre enn meg selv å tenke på hele helgen. 

William våknet så tidlig at han allerede har sin første hvil nå, og utrolig nok så har ikke Michelle våknet ennå. Det er virkelig ikke ofte jeg sitter våken alene klokken 07.00 om morgenene. Nå skal jeg hive meg rundt, og sette i gang å gjøre noe. Naturlig nok så har jeg ikke fått mulighet til å ta noen bilder enda i dag, derfor slenger jeg med noen herlige sommerbilder fra tidligere i sommer! Ønsker alle sammen en fantastisk flott dag! 

NOBODY JUDGE YOU MORE THAN YOU.

 

Har du noen gang blitt dømt for noe du har sagt eller gjort, ja eller til og med hvordan du kler deg og ser ut? Det er alltid snakk om hvordan vi hele tiden dømmer hverandre i samfunnet, men har du noen gang egentlig tenkt på hvorfor vi er så dømmende? Det har nylig gått opp for meg at det faktisk ikke er noen som dømmer meg, mer enn det jeg dømmer meg selv. 

Jeg er aldri bra nok uansett hva jeg gjør, sier eller ser ut. Jeg har alltid lyst til å forbedre meg, uansett hva det gjelder. Jeg tror også det er mye lettere å dømme, når du oppfatter at personer er harde mot seg selv. Jeg kan jo med hånden på hjerte si at jeg syns det var helt tragisk at jeg ble gravid som 14-åring, så hvordan i all verden kan jeg forvente at noen andre skal syns noe annet? 

Jeg ønsker mange ganger at folk bare skal la meg og mitt liv være i fred, samtidig som jeg elsker å gi av meg selv på bloggen. Jeg er en person som fint kan dømme meg selv for å ta meg en frihelg. Det er nok nettopp derfor det også går sånn inn på meg, når andre sier noe negatvt om det. Nettopp fordi jeg har en dårligsamvittighet som ligger der, uansett hvor lite jeg burde ha det. 

Jeg er av den type person som velger å skille meg ut fra mengden. Jeg tar valg som passer meg, og mine meninger. Selv om jeg er sta, og står på mitt, så er det veldig ofte jeg blir usikker. Jeg tenker ofte på hva andre mener, samtidig som jeg bryr meg mer om hva som er rett for megselv. Det er veldig lett å dømme meg selv, når jeg vet at jeg går mot hva alle andre mener og syns. 

Jeg kjenner jeg er så lei av at vi alltid skal være så harde mot oss selv. Og dømme alle rundt oss. Jeg skulle ønske vi kunne være stolte av hva enn vi skiller oss ut med. Vi er mennenesker, vi har alle forskjellige meninger, og mål med livet. Vi ser forskjellige ut, og burde være fornøyd med at det finnes ingen som oss. Jeg skulle ønske jeg en dag klarte å faktisk se meg selv i speile og tenke: Shit, Anna, tenk på alt du har fått til og oppnåd i ditt unge liv....

ET SISTE FARVEL

Nå er det like før hjemturen starter. Jeg har hatt en helt fantastisk helg i Kristiansand, med veldig mange gode mennesker. Jeg har hatt det kanonkjekt med både gamle og nye venner. Dette har jo vært min siste helg hjemme før flyttingen, og jeg er veldig glad for at jeg brukten helgen her, på denne måten. Jeg har faktisk hatt en utrolig lærerik tur, noe jeg overhodet ikke så for meg når helgen startet. Det er veldig trist å måtte ta en siste farvel med Jan nå. Det blir utrolig lenge til jeg ser han neste gang. Jeg gruer meg allerede til å si hade til resten av vennene mine i Stavanger denne uken! Håper alle sammen har hatt en fin helg, det kan jeg i alle fall banne på at jeg har!

K-TOWN SHOPPING

God morgen! I dag fikk jeg sovet lenge, og må innrømme at det trengte jeg mer enn noen gang. Det ble en supermorsom kveld i går. Jeg storkoste meg her i Kristiansand. Nå er det ikke lenge til Jan og jeg tar turen inn mot Sørlandssenteret. Det er mange som har spurt om de kunne få møte meg mens jeg var her i K-town, så jeg skal selvfølgelig sette av litt tid til de som ønsker å ta bilde med meg i dag. Jeg syns det er superhyggelig at dere faktisk har lyst å møte meg, så da må jeg jo i det minste sette av litt tid til dere skjønne blogglesere! Håper vi snakkes der! Ønsker alle sammen en nydelig dag. 

LET´S MAKE SOME MEMORIES

Nå er vi endelig kommet oss frem til Kristiansand. Det ble en litt lengre tur, med en omkjøring og litt sånn, men nå er vi kommet oss trygt frem. Jeg så ikke mye håp uten dekning på mobilen og lite bensin oppe i gokk, men vi kom oss fine og hele hjem til Jan, haha! Nå er festen allerede i gang, og det ser ut til å bli en kanon kveld! Ønsker alle sammen en fantastisk flott helg! 

NYTER DEN SISTE TIDEN I NORGE

Vi nyter de siste herlige sommerdagene igjen i Norge. I dag er det faktisk bare en uke igjen til vi flytter!! Solen stråler over Stavanger i dag, og Michelle og jeg har vært ute å plukket ripsbær. Michelle syns det er veldig stas å ha en ripsbusk i hagen. Vi hadde oss et nydelig mellom-måltid med is og rips, nam nam! Herlig å faktisk kunne ha fint vær de siste dagene igjen i Stavanger. Om ikke så alt for mange timer, så blir jeg hentet av min gode venn Jan, for en helgetur til Sørlandet, men nå nyter jeg først fredagen sammen med barna! 


GET READY

Nå som vi bor hos mamma frem til vi flytter, har jeg jo ikke akkurat barnefri om hun passer barna lengre. Derfor skal jeg selv reise bort i helgen for å få en helg for meg selv, før året uten barnefri starter. Jeg elsker å være sammen med barna, men av og til trenger jeg noen timer, eller ja til og med noen dager på bare åtenke på meg selv. Jeg tror alle foreldre trenger en liten pause innimellom. Å være mamma, og ikke minst gå hjemme med barna er en 24 timers lang jobb som aldri tar slutt. 

Selv når barna er blitt voksne, så slutter man jo ikke å ta vare på dem, og bekymre oss for alle mulige forskjellige ting. Det er ikke mange jeg kan gi fra meg ungene til, og faktisk ha god samvittighet. Mamma derimot, vet jeg barna mine er 100% trygge med, og jeg vet også at de er i trygge hender sammen med henne. Hun har jo tross alt hatt meg hele livet, og lært meg alt jeg kan, så da hadde det vært dumt om jeg ikke kunne stole på henne sammen med mine barn. 

Denne helgen setter jeg kursen ned mot Kristiansand. Jeg liker meg veldig godt på Sørlandet, og kjenner mange der nede. Snille Jan kommer og henter meg i Stavanger i morgen, og kjører oss hjem til ham i Kristiansand. Jeg kjenner jeg gleder meg til bare å være ungdom for en helg. Vi skal feste og kose oss. Det er ikke så veldig ofte jeg drar på helgetur for å feste, derfor så kan jeg faktisk innrømme det og fremdeles sitte med en god samvittighet. 

Jeg tenker bare på alle på min egen alder, og hvor ofte de faktisk fester. Så ser jeg på meg selv og kan telle på fingrene mine de få gangene jeg har vært ute etter at William ble født. Det er ikke så mange med tanke på at de aller fleste nesten går ut hver eneste helg! 

HVERDAGSKJÆRLIGHET

I dag har vi kost oss mye ute i det fine været! Lekeplassen er tusen ganger kjekkere om solen stråler over oss. Nå skal Michelle en liten tur til farmoren sin. Jeg og William må fikse et par ting som gjenstår til flyttingen. I morgen er den siste helgen vår i Norge, og denne helgen har jeg faktisk barnefri! Jeg skal reise bort, mens barna skal være hjemme med mormoren sin. Det har Michelle gledet seg til! Det er den siste helgen min uten barna på et helt år, og ja til og med mer enn det, så denne helgen skal jeg sitte med god samvittighet og et smil rundt munnen!  

WAKE UP CALL!!

Jeg så nylig en video på nettet som jeg virkelig føler for å dele med dere. Jeg vet at det er mange unge som følger bloggen min, samtidig som jeg også vet at det er mange foreldre som stadig titter innom. Jeg satt igjen med et stort sjokk etter å ha sett denne videoen, og jeg tror mange vil ha samme opplevelse som meg. Vi tenker alltid at barna våre umulig kan snakke med fremmende, eller gå med på noe dumt. Men sannheten er at vi må akseptere at barna vår er som alle andre barn. Vi må heller gjøre alt for å unngå at barna blir lurt til å havne i disse situasjonene, og stadig minne dem på hvor lett det er å bli lurt på nettet. Del denne videoen videre med dine venner! 

MAMMATILMICHELLE´S FAVORITTER

reklame

Vel overstått Babyshop-event! Jeg snakket litt om produktene jeg fremstiller, og må nok en gang skryte av Babyzen vognen! Den er helt fantastisk. Jeg er veldig fornøyd med dagens butikk event. Nå er jeg kommet meg hjem igjen, og skal snart ta kvelden. Jeg er rimelig trøtt i dag kjenner jeg, etter en dag med mye jobb! Ønsker alle sammen en fin kveld videre. I morgen er det skolestart for veldig mange, så jeg vil også ønske dere en fin første skoledag i morgen! 

VIDEO: Michelle snakker ut om flyttingen!

Jeg er ikke så alt for flink til å legge ut videoer her på bloggen, og tenkte derfor det var på tide med en liten video. Flere videoer kommer til å bli lagt ut på bloggen fremover. Jeg vil tro at det blir mange morsomme videoblogger fra Kypros! Michelle snakker ut om flyttingen, og jeg gleder meg virkelig til flytting nå!! 

 

William 8 måneder

I dag er det faktisk 8 måneder siden William kom til verden. I går fikk også William sin aller første tann, noe som alltid er like stas. Jeg merker hver eneste dag at han bli eldre og flinkere for hver eneste dag. Han lærer seg stadig nye ting, og Michelle får bare mer og mer glede av hans selskap. Selv om William bare blir større, syns jeg det er så herlig å se hvor lik han fremdeles er på seg selv som nyfødt. Michelle forandret seg veldig mye på utseende fra hun var nyfødt til hun var på denne alderen som William er nå. EN STOR DAG I DAG!

Nå er det full pynting på gang her hjemme! Verdens beste dame har bursdag i dag, og det skal selvsagt feires! Michelle og William hjelper meg med pyntingen, og straks skal vi bake litt sammen! Følg oss gjerne gjennom dagen på instagram @Stavangermamma. Ønsker alle sammen en fin dag videre! 


HIPP HIPP HURRA

Min kjære vakre, gode, snille mamma har bursdag i dag! Måtte dagen din bli like god som du! Gratulerer så masse med dagen til verdens beste mamma og mormor! I dag skal vi kose oss sammen med deg, og Michelle har funnet et fint bursdagskort til deg som hun gleder seg veldig til å gi deg i dag. Siden det er din dag i dag, skal jeg faktisk skryte litt av deg! Du er den personen som fortjen er all skryt du kan få! Du  er en fantastisk person, og har lært meg alt fra å gå til å ta mine egne valg! Tusen takk for at du alltid har vært der for meg gjennom tøffe tider, og gode tider! Hva skulle jeg og barna gjort uten deg? Vi er så uendelig glad i deg! 

MINE BESTE TIPS TIL DEG SOM REISER MED BARN

Det er hundrevis av ting vi må huske på når vi reiser med babyer og småbarn. Jeg har reist mye både med Michelle, William og med begge barna. Her er mine beste tips til deg som reiser med småbarn! 

1. IKKE DRA PÅ FOR MYE: Ta med det som er viktig, men stopp der. Husk at det er veldig viktig ikke å dra på for mye for det kan bli veldig tungt i lengden. Det verste er om man skal være utslitt i armene før barna blir trøtte og må bæres gjennom flyplassen. 

2. HA MED NOK BLEIER, MAT OG SKIFT TIL TUREN!! 

3. HUSK FAVORITT LEKEN MED PÅ TUREN: Det kan alltid være greit å ha noe å leke med for å få turen til å gå raskere for de minste. En bok, eller ja, til og med iPad, kan virkelig anbefales når man reiser langt. Nettbrett er ikke alltid en negativ ting, mener jeg. Michelle pleier å se film eller høre på musikk på iPaden for å få tiden til å gå, men også for å unngå og plages av "dotter" i ørene. Dette fordi hun hører lyden i headsettet og fokuserer på det i stedet for å merke andre ting. 

4. VELG DINE KAMPER: Man skal selvsagt ikke skjemme bort barna, men det er lurt å velge de kampene som er nødvendige. Det er et stort pluss for deg selv om du rett og slett velger å være litt ekstra snill med barna, og unngå å krangle. Når man blir stresset under reisen, er det veldig lett å la det gå ut over tålmodigheten med barna, veldig viktig å prøve og unngå det. Da gjør du turen mye lettere for store og små.

5. BÆRESELE: Det er veldig tungt å bære på barna i lengden. Man vet aldri hvor lenge man må bære barna, og da er det supert med en bæresele. Å ha barna i en bæresele gjør ting mye lettere for deg selv, og gir deg også muligheten til å ha armene fri. Jeg føler i alle fall jeg kunne hatt mange flere armer når jeg reiser med barna. Jeg må jo ha en hånd fri uansett til å holde Michelle i hånda, for ikke å miste henne på en stor flyplass. Da er det i alle fall veldig fint med bæreselen! 

6. SKIFT TIL DEG SELV: Du vet aldri hva turen vil bringe. Barna søler seg ofte ut og trenger skift, men det vi som regel glemmer er at barna også søler deg ut like lett som dem selv. Det kan være veldig lurt med en ekstra singlett eller bukse til deg selv også i håndbagasjen.

SMOOTHIE-GIRLS

Dagene går fra oss, og derfor er det viktig å ta en liten stopp å nyte de små øyeblikkene. I dag har jeg og Michelle vært og fått oss hver vår smoothie! Michelle elsker smoothie, og gjett om jeg skal lage mye av det i sommervarmen nede på Kypros! Håper alle sammen har hatt en fin start på uken. 
VIXEN BLOGAWARDS 15

Nå er det plutselig gått et helt år siden forrige gang det var mulig å nominere noen til Vixen Blogawards 2014, og nå starter de igjen. Jeg så aldri for meg å vinne noen priser forrige gang, i og med at jeg har hørt flere ganger via andre store bloggere at juryen er veldig urettferdig, og trekker aldri de "største" bloggerne. Så i og med at jeg er så heldig å få være en av landets største bloggere, har jeg ingen sjanse i denne bloggkonkurransen. 

Jeg har likevel tenkt meg til Oslo under årets Blogawards. Det blir nok min første tur hjem til Norge, etter flytting. Vixen pleier som regel å være i slutten av januar. Jeg skal ikke lyge, jeg håper jo selvsagt på å kunne være så heldig å vinne en pris en eller annen gang, men jeg ser det bare ikke helt komme. Jeg likte meg veldig godt på selve arrangementet, og det var blant annet der jeg også møtte Sophie og mange andre bloggere for første gang! 

Jeg legger med en link, der dere som ønsker kan nominere meg til årets blogger! Jeg kommer ikke til å trygle å be om at dere skal nominere meg, for det er rett og slett ikke vits. Om dere ønsker at jeg skal bli nominert så takker jeg himmelhøyt for at dere bruker 3 minutter på å fylle ut skjemaet HER! Det hadde som sagt vært veldig kult å få tittelen "årets blogger" men jeg føler at jeg ikke trenger en tittel for å fortelle meg at jeg har en populær blogg. 

Det som i hovedsak teller noe for meg, er at det er så mange tusen som faktisk klikker seg inn på bloggen min hver eneste dag, og følger livet mitt med ungene. Det er jo dere som betyr noe for meg, og ikke en tittel som en jury sitter og bestemmer. Så tusen takk om du vil nominere meg til Vixen Blogawards, men jeg takker deg tusen ganger mer for å lese bloggen min! Ønsker alle sammen en fin dag videre!

TRØTT SA DU?

Etter at jeg ble mamma har ordet "trøtt" fått en helt annen mening og verdi. Jeg føler ikke jeg kan kalle meg trøtt, om jeg ikke er helt utslitt. Jeg føler jeg må kunne si at jeg er trøtt, med god samvittighet om jeg skal si det høyt. Det er ingen hemmelighet at man blir til tider helt utslitt når man har barn. Det å ha barn rundt seg 24 timer i døgnet, tar på for enhver person. 

Når man er mamma så er man det hele døgnet uten pauser. Fra dag en, skal man være nær barnet sitt til alle døgnes tider. Det gråter, skal ha mat, rene bleier, kos, og mat igjen. Jeg husker at de første ukene med begge barna var veldig slitsomme for meg. Var det ikke den ene som trengte meg, så var det den andre. Det er snart 8 måneder siden William kom til verden nå, og han har ikke sovet gjennom en hel natt ennå. 

Han våkner fremdeles hvertfallto til tre ganger hver natt. Heldigvis har Michelle begynt å sove gjennom nettene igjen. Da William ble født begynte hun også å komme inn til meg på nettene, og da kan jeg si jeg var TRØTT! Jeg var til tider helt utslitt, og måtte av og til få barnefri for å sove noen timer, for å klare å holde ut! Man er ikke superhelter selv om man blir mamma. Det virker bare sånn i mange situasjoner, haha! 

De siste månedene har jeg faktisk følt meg skikkelig heldig, som bare har måttet stå opp to til tre ganger. Jeg vet at det er mange som har mer trøbbel om natten, og jeg vet hvordan jeg selv hadde det i starten av tobarns-perioden min. Jeg er så glad for at det er blitt så bra som det er, og det kan jo bare gå en vei fremover. Neste gang du sier du er trøtt, er du virkelig det? Eller hadde du klart å holdt ut litt til?

Når jeg hører at folk er trøtte så tenker jeg: BUHU Stakkars deg som bare sov 10 timer i natt. Ja, rimelig ironisk. Du bør nemlig ikke si at du er trøtt til en småbarnsmamma. Nå vet jeg at det ofte er en uvane å si "Jeg er trøtt" om man kjeder seg eller gjesper. Nå er jeg en person som henger meg opp i små ting. Men jeg vet at jeg blir irritert om spesielt noen som gjerne ikke bør si at de er trøtte foran meg, sier det.

Jeg våknet i dag og følte meg rett og slett uthvilt. Jeg syns det var helt fantastisk å føle det. Det begynner å bli rimelig lenge siden jeg kjente denne følelsen. Jeg våknet åogkjente at i dag har jeg mye energi til overs, og klar for hva denne dagen vil bringe. I dag er en dag jeg umulig kan si at jeg er trøtt, uansett hvor mye jeg gjesper! 

EN FIN SOMMERKVELD

Nå har vi nettopp kommet inn dørene, etter mange timer ute i frisk luft. Vi har grillet og vært ute i båt, like utenfor Stavanger. Vi har hatt en herlig ettermiddag sammen med farmoren til Michelle! Nå er det rett i seng for Michelle, og det blir ikke så lenge til jeg kryper under dyna heller. Håper alle sammen har hatt en fantastisk fin helg! 

BARCELONA, BABY!

sponset

Sommeren er snart over for mange av oss, men jeg er så heldig å få dele ut en premie til en heldig vinner. Vinneren av min konkurranse får en reise for to til Barcelona, i tillegg til 1000 euro, som du kan shoppe for. 1000 euro i seg selv er jo en fantastisk premie, men i tillegg får du også en tur for deg og en du vil ta med deg på reisen. Vinneren trekkes allerede 31.august! Den heldige vinneren får forlenget sommeren sin!

Konkurransen er i samarbeid med Shai, som leveres av Zentio AS. Som dere vet så har jeg flere ganger skryyt av den fantastiske barberhøvelen fra Shai. Jeg har brukt den i flere år allerede, og nå som det ventes et år med sol og varme i Kypros, skal jeg selvfølgelig ha med meg Shai på reisen. Jeg har aldri hatt en høvel som er så god som den, og det er en jeg kan anbefale videre med god samvittighet! 

Shai har sitt eget sommerkit! I Shaibox sommerkit´et får du med med den supre Shaihøvelen, samt tre bikini-høvler, ekstra blader til den originale høvelen, en 2-in-1 shower gel, og sminkefjerner! Mye godsaker til sommerværet, og skikkelig valuta for pengene, syns jeg! Vær med i konkurransen, og bestill din shaibox HER!  Vinneren annonseres på facebooksiden deres, og på @Shaibox på instagram. 

THE BOSS

God formiddag alle sammen! I dag har vi store planer for dagen. Vi begynner å få liten tid til å få gjort ting nå før vi drar, så jeg prøver å presse inn mest mulig hver eneste dag. I dag skal vi blant annet være sammen med farmoren til Michelle. Vi skal være ute, så jeg håper solen titter frem i løpet av dagen! Legger med et herlig bilde av William fra i går. Det er så herlig å se barna bli større, så i disse dager har det blitt mange videoer av de to små. Jeg vet at mange av dere har spurt etter flere videoer av barna på bloggen, men jeg legger videoer ut både på facebooksiden min og snapchat, ta en titt der om du vil se videoer! 

SHARING IS CARING

Ingenting i hele verden varmer mammahjertet mitt mer enn å se mine to små sammen vise omsorgen og kjærligheten mellom hverandre. Jeg er så glad for å se hvor mye glede de to har av hverandre, allerede nå. Michelle ville så gjerne dele isen sin med lillebroren sin i dag, og det så ut som han likte den godt! Ønsker alle sammen en strålende fin lørdag! Jeg har forresten lagt ut et lite videoklipp fra Amsterdamturen, på facebooksiden min HER! Ta gjerne en liten titt :)
Current location: Stavanger

Herlig å være hjemme i Stavanger igjen. William smilte fra øre til øre når vi kom oss hjem til ham i går kveld. Godt å være hjemme igjen. Nå er det ingen reising før til neste helg. Jeg skulle trodd at jeg ville være mest mulig hjemme nå når det nærmer seg flytting. Men det er så mye jeg vil gjøre før jeg drar, så da blir det litt travle uker nå. Det er jo mindre enn to uker til flytting nå, og jeg gleder meg mer og mer til å dra! 

ETT BARN ER SOM Å HA BARNEFRI

Nå har jeg fått prøvd meg alene med begge barna, hver for seg og må innrømme at jeg er litt sjokkert. Jeg syns plutselig at det å være rundt et av barna føles som om jeg har barnefri. Uansett om det er Michelle eller William som jeg er med alene, så føles alt plutselig tusen ganger lettere. Jeg må spørre meg selv hvordan det var mulig å være utslitt da jeg bare hadde Michelle, for nå føles det som ingenting i forhold til hvordan det er med begge barna tilstede.

Sikkert litt provoserende å lese det om man sitter med bare ett barn selv. Jeg blir bare så overrasket over hvilket energinivå som er rundt oss når det er meg og begge barna. Både Michelle og William forandrer seg veldig når de er sammen, i forhold til når de er alene. Begge to blir mye mer aktive og høylytte når de er sammen. Når de er alene så er de snille som lam, og ingen problem å ha med å gjøre.

Det handler sikkert om at jeg gjerne stresser mer når jeg må fokusere på begge barna samtidig. For når jeg bare må ta meg av en av de så er jeg hundre prosent komfortabel med det. Jeg vet ikke hva annet det kan komme av. Jeg er iallefall veldig fornøyd med å kunne få muligheten til å være bare med en av dem om gangen i ny og ne. Jeg tror barna også setter stor pris å få mammaen sin for seg selv av og til! 

WHO RUN THE WORLD? GIRLS.. GIRLS!!

Nå er Michelle og jeg klar for en skikkelig jentekveld på hotelrommet! Vi har kjøpt inn masse godt, så nå skal vi sette på en film. Jeg er så sinnsykt trøtt, så jeg tror både jeg og Michelle kommer til å sovne lenge før filmen er ferdig, haha! Vi har hatt en super dag, og jeg må si at jeg syns det er kjempegøy å være sammen med Michelle alene. Jeg fikk noen fine bilder sendt av William som koset seg. Det er så mye bedre å kunne ha "barnefri" når jeg vet at barna er i de beste hender! 
HELLO OSLO

Nå er vi kommet oss vel frem til Oslo, og vi allerede fått unnagjort bildene i studio. Michelle har vært supersnill både på flyet og på photoshooten min. Nå har vi endelig kommet oss på hotellet. Michelle hadde et stort ønske om å få bade i badekaret her på hotelrommet, så der er hun nå. Da fikk jeg til til å oppdatere dere litt. Vi har ingen planer videre på denne Osloturen, noe jeg syns er så herlig. Det pleier alltid å være så mye vi skal når vi er her, men denne gang skal vi bare slappe av og kose oss! Ønsker alle sammen en fin dag videre!

BLI MED PÅ BABYSHOP EVENT!

reklame

Har du planer onsdag 12.august mellom kl. 17.00- 19.00? Hvis ikke bør du sette av tid til et besøk innom Babyshop butikken på Forus i Stavanger denne dagen. De har et åpent event, som jeg selvfølgelig skal være med på. Jeg skal vise frem mine favoritter som blir satt sammen som "Mammatilmichelle´s favoritter". Produktene kommer på tilbud! Det blir lett servering til alle kunder. Det er også mulig å få 25% rabatt om du kan vise at du følger både meg @Stavangermamma og @Babyshopno på instagram! Jeg gleder meg, og håper vi sees der! 

...men det største av alt er kjærligheten.

Har du noen gang vært skikkelig knust etter at et forhold har tatt sin slutt? Eller har du noen gang vært et vrak på grunn av en gutt eller jente du har følelser for. Fortvilet, sjalu, eller trist? Jeg tror vi alle sammen kan innrømme at vi har vært det etter at personen vi elsker har gjort noe. Det er til å med lett og bli såret, selv om den personen du har følelser for ikke egentlig vet de gjør noe som sårer en gang. 

Jeg kan ikke telle hvor mange ganger mitt humør og mine dager har blitt påvirket av han jeg elsker. Samtidig som han også selvfølgelig har gjort både situasjoner og dagene bedre for meg også utallige ganger. Det er ingen som kan gjøre meg så glad, eller så lei som det han klarer. 

Jeg lurer ofte på hvordan det er mulig å bli kontrollert så lett av kjærligheten. Ordtaket "det største av alt er kjærligheten" er så sant som det går ann å bli. Har du noen gang lurt på hvorfor du ikke bare kan slå av og på følelsene dine? Eller hvorfor du blir så sjalu eller såret, av noe han/hun sier eller gjør? Uansett hvem du er, eller hvor i verden du bor, så finnes det kjærlighet. Det er omtrent det eneste i verden som alle vil ha i livet sitt, som ikke kan kjøpes med penger. 

Kjærligheten kommer selvsagt ikke bare fra den personen du har følelser for, men både venner, barna dine og resten av familien din. Til og med dyr kan gi deg kjærlighet i livet. Jeg må jo innrømme at jeg til tider syns at kjærlighet er en håpløs følelse som ikke hadde trengt å være så sinnsykt sterk til tider. Jeg er jo singel, tross alt. Likevel så er det noe som er utrolig flott med kjærlighet. Man kan rødme bare av å hørre ordet. Jeg vil også like å tro at, uten kjærlighet i livet, så er man ikke lykkelig. Hvem vil leve livet alene?

Uten familie, venner, kjæledyr, kjæresten, eller rett og slett bare en person som du bryr deg om? Kjærligheten har en makt over oss alle. Noen føler den sterkere enn andre, men uansett så trenger vi den alle. Jeg føler til og med en slags kjærlighet mellom meg og fremmed på gata. Selvfølgelig ikke den samme som jeg føler mellom meg og barna, eller han jeg har følelser for.

Men jeg føler likevel en liten kjærlighet mellom de fremende som setter av tid i livet sitt til å si hei når de går forbi meg. Selv om de aldri har sett meg før, så føler jeg meg plutselig viktig for noen. Jeg føler meg rett og slett, sett. Jeg vet ikke hvorfor vi her i Norge skal ha hodene ned i mobilen det sekundet vi er alene. For vi går glipp av et felleskap som en gang var en selvfølge. 

Vi ser ikke lengre personer som desperat trenger å bli sett, å bli lagt merke til. Det tar ikke mer enn to sekunder å ofre et "Hei" når du går forbi noen. Det kan gjøre noen andres dag så mye bedre. Jeg føler meg i alle fall tusen ganger bedre med en gang jeg får et "Hei" eller ja, til og med bare et lite smil, fra en fremmed person på gata...

SÅ FORSKJELLIGE, SAMTIDIG SÅ LIKE!

Jeg har flere ganger fortalt dere om hvor ulike barna mine er. Michelle ligner veldig på både meg og pappaen sin, en god blanding vil jeg si. Personligheten hennes er helt lik meg som liten. Hun har en personlighet som minner prikken på meg både sånn jeg er den dag i dag, men også som liten. Hun har fått de nydelige brune øynene fra pappaen sin, men det blonde håret fra meg. Utrolig nok var jeg enda blondere i håret da jeg var på hennes alder. 

William derimot, er en tro kopi av pappaen sin. Jeg har siden dagen han ble født alltid sagt at de to er prikk like, mens det ikke er mulig å se at jeg er mammaen hans. Til eldre han har blitt, jo mer har jeg forandret mening om dette. Øynene hans vil jeg like å tro kommer fra meg, selv om han har enda litt lysere blåfarge enn hva jeg har. Pappaen til William har jo fantastiske glassblå øyne, som jeg alltid har vært fascinert av. 

Jeg har hele tiden sett hvor stor forskjell det er på mine to barn. Både utseende og personlighet. Nå har jeg derimot begynt å se likheten mellom dem. Fargene er første inntrykket, men ser man forbi fargene ser man plutselig mange likheter. Hele øyepartiet og formen er prikk lik. Det er bare selve fargen som er forskjellig. Når de smiler, lager de samme uttrykk i ansiktet, og smiler med øynene på samme måte! 

Jeg syns det er veldig sårt at jeg stadig vekk får kommentarer fra folk på hvor forskjellige barna mine er. Jeg pleier med en gang å svare at "ja, de er så forskjellige det går ann å bli" noe som jeg faktisk ikke helt mener. Som mamma så finner jeg mange likheter, men det er ikke noe jeg begynner å forklare i farten. Akkurat som om noen du ikke kjenner så godt spør deg om du har det bra, så svarer du bare ja, fordi det er det de vil høre.

Jeg syns det er så gøy å finne likheter i barna mine, samtidig som jeg elsker at de har hver sine karakterer. Michelle er veldig mørk, og man ser allerede nå at Michelle kommer til å bli like mørk i håret som det jeg og pappaen hennes er. Mens William er så lys, noe som det ser ut til at han alltid vil være. Han blir kalt blondie, noe som er så rart for meg som er så mørk, og faktisk halvt utenlandsk.

Jeg elsker mine to barn mer enn alt i denne verden, og kan ikke takke noen andre enn fedrene til barna mine for å ha fått akkurat William og Michelle. De er to fantastiske barn, med gode personligheter begge to på sine forskjellige vis. Jeg er så heldig som er mammaen deres, og de to er så heldige som har de pappaene de har fått!  

FORNØYDE JENTER

I dag har vi trosset vær og vind, og hatt en fantastisk dag! Dagen startet med nydelig vær, men regnet plasket ned resten av dagen. Vi har likvel klart å kose oss supermasse. Heldigvis er vi vanntette! Jentene har hatt det gøy i karuseller og med hverandre. Michelle var for første gang i sjokoladefabrikken, og fikk laget seg en egen sjokolade! Jentene trives så godt i hverandre sitt selskap. Det har virkelig vært en jentetur i dag, med en veldig fornøyd William! 


PLAY-DATE

I dag har vi store planer for dagen. William har nå akkurat sovnet i vognen sin for dagens første hvil, noe som vil si at jeg endelig får tid til å starte med å forberede dagen vår. Vi har nemlig planer med to av mine venninner, som også har barn. Vi skal dra hele gjengen til Kongeparken! William sammen med hele jente-flokken, haha! Dette ser ut til å bli en super dag. Michelle har gledet seg super masse til i dag, og det kan jeg vel også innrømme at jeg har gjort selv også. Ingenting er bedre enn glade og fornøyde barn! 

BABY-RYKTENE

Det svever som regel alltid et spørsmål om jeg har en liten baby i magen. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har hørt folk snakke om at jeg er gravid igjen. Dere må huske at jeg som regel alltid lager blogginnlegg som angår mine tanker der og da. Jeg er en mamma, som vil si at jeg ofte tenker på babyer og graviditeter. Det er på en måte den kategorien livet mitt er i nå som jeg har to små. 

Likevel så vil det ikke si at jeg er gravid igjen, selv om jeg skriver at jeg er babysyk, eller legger ut et bilde der jeg tilfeldigvis holder meg på magen. Jeg er ikke gravid, og har ingen planer om å bli det i den nærmeste fremtid. Jeg kan være så babysyk jeg bare vil, men det vil likevel ikke gjøre meg gravid. Jeg har to små som jeg er mer enn fornøyd med akkurat nå. Så får vi heller se hva den store fremtiden min bringer senere i livet. 

GØY PÅ LANDET

Endelig litt fint sommervær igjen. Da er det bare å gripe sjansen mens vi har den til å finne på noe gøy utendørs. Jeg har derfor pakket klar picnic kurven, og bestemt meg for å ta med mamma og barna til en åpen gård her i Stavanger! Det er over et år siden vi var der forrige gang, så dette blir William sitt første møte med en bodegård! Michelle ble super glad for dagens planer, for hun elsker virkelig gårdslivet og dyrene! Ønsker alle sammen en strålende fin søndag! 

STUCK INSIDE

Vi er alt kommet oss til august, men her i Stavanger detter regnet ned. I dag har vi hatt strålende sol, mye regn og torden og lyn. Det er helt sant at vi kan ha flere årstider på en dag i dette landet. De siste timene har det regnet noe helt forferdelig her, og det har egentlig vært et supert vær og være inne i. Vi har fått ryddet og pakket og ryddet enda litt mer. Mye som skal gjøres nå som flyttingen virkelig nærmer seg. 

Ungene har vært super-snille hele dagen, noe som selvfølgelig gjør det mulig for meg og faktisk få gjort noe. Veldig takknemlig for at barna er snille! Nå er det snart på tide med litt middag her, og så skal jeg avslutte ryddingen for i dag, og nyte helgen litt. Kjenner jeg trenger å slappe av litt jeg også, haha. 

HOLD PRIVATLIVET, PRIVAT!

 

Nå kjenner jeg meg rimelig irritert. Ja, rett og slett. Det er ikke ofte andre sine uttalelser provoserer meg, men nå kjenner jeg at jeg har lest nok. Den viktigste jobben vi bloggere har er og klare å skille mellom å dele private og personlige ting. Jeg har nok flere ganger vært veldig nært å dele ting om privatlivet mitt selv, men har stoppet der min grense går. Andres grenser på skillen mellom privat og personlig kan være noe helt annet enn min. Jeg har alltid gjerne trodd at jeg deler litt for mye, av og til. 

Likevel vet jeg ting jeg skal unngå å skive på bloggen. Krangler, navn og hendelser mellom meg og andre har ingenting på bloggen å gjøre. Til og med om jeg blir direkte utsatt for grove trusler eller at noen skjeller meg ut, har jeg en plikt som blogger å holde navnet på denne personen borte fra offentligheten. Selv om personen gjerne har skrevet noe med fullt navn i et kommentarfelt, har jeg likevel ikke lov til å dele det på bloggen. 

Det samme gjelder venninner av meg, eller gutter jeg liker. Selv om det er en person jeg liker veldig dårlig fordi hun har ligget med gutten jeg har følelser for, har jeg ikke lov til å skive med fullt navn på bloggen min hva som har skjedd. Det er ingen andre enn mitt ansvar å passe på at innholdet på bloggen holdes profesjonelt. Uansett hvor mye jeg hater både han og henne for å ha ligget sammen. 

Jeg blir sur når jeg ser bloggere bruke bloggen sin som en offentlig dagbok, for å få en heiagjeng som skal velge et lag. Alle bloggere har sine heiagjenger, uansett om bloggen din er lest av mange eller få. En blogger vil alltid få støtte om de er lei seg, og andre har gjort ting bloggeren misliker. Jeg syns det er idiotisk at enkelte bloggere bruker bloggen sin for å få ut sinne sitt, for det er en plass motstanderen ikke kan forsvare seg selv. Noe som gjør krangelen helt urettferdig. 

Det er som regel alltid to sider av en sak, uansett hvem, hva og hvor. Men jeg syns ikke det er bra å legge ut om privatlivet i offentligheten på en blogg, når den andre delen ikke kan forklare sin side av saken. Som blogger så har man ikke bare ansvaret for sitt eget privatliv, men også alle andre rundt. Uansett hvor mye du hater en person, skal du likevel som blogger ta vare på privatlivet deres. 

Jeg blir så sur når jeg ser andre bloggere misbruke bloggen sin. Ingen skal se på en blogg som en trussel, selv om den lett kan bli det. Jeg kunne skrevet side på side med ting om folk jeg ikke liker, og ting som har blitt gjort. Men jeg har så stor respekt for bloggen, og mulighetene jeg har fått med den, at det hadde aldri falt meg inn å gjøre det. Jeg vil ikke at mine venner og bekjente noen gang skal føle seg redde eller utsatt for at jeg kan skrive noe om dem på bloggen min!