mai 2017

TUSEN TAKK FOR TÅLMODIGHETEN

Jeg er litt usikker på hvordan jeg skal starte dette innlegget, eller hva jeg skal si. Jeg vil gi et lite livstegn fra meg, og takke dere så utrolig mye for tålmodigheten. Jeg har vært borte en hel måned nå, og det har jeg ikke vært fra bloggen på fem år. Jeg har trengt denne tiden. For en måned siden kjente jeg at kroppen min trengte en pause. Jeg hadde tatt på meg mer jobb enn det jeg klarte å gjennomføre, og det endte med at jeg ikke klarte å levere. 

Jeg ble derfor sykemeldt, og måtte kansellere flere avtaler, blant dem et tv-program jeg ville være med på som jeg rett og slett ikke klarte å få til. Det har vært siste innspurt med boken min mens jeg har vært borte, samtidig som kjøretimer og barna har vært i fokus. Jeg har prøvd å benytte denne «fri» tiden min til å gjøre ting jeg kjenner gleder meg, og får meg til å tenke positivt. Det er ingen hemmelighet at jeg har hatt et vanskelig år, og jeg blir stadig minnet på det. 

Jeg prøver mitt aller beste å ha det så bra med meg selv som overhode mulig, men jeg begynner å innse at jeg ikke kan styre følelser, men kun mine egne prioriteringer. Nå er jeg tilbake, etter en uke og to som har vært veldig fine, føler jeg det er på tide å komme tilbake igjen til dere. På den tiden jeg har vært borte, har det som alltid skjedd mye gøy. Vi har feiret en kjempefin 17.mai i Søgne, og fått mange fine sommerdager allerede.

Jeg har fått leid ut huset mitt i Stavanger, så det er deilig. Jeg fikk et bud på det, men under den prisen jeg selv ønsket å selge det for. Jeg fant vel da ut at det sitter lengre inne for meg enn først trodd å selge huset mitt i Stavanger. Jeg syns derfor å leie det ut var en lettere løsning for meg. Vi var innom en tur i Stavanger i forbindelse med utleien, så jeg må innrømme jeg syns det er blitt utrolig fint, og er veldig glad jeg ikke solgte for under ønsket pris, for da ville jeg ha angret veldig fort. 

Vi holder fremdeles på å jobbe med boken, og selv om innholdet i boken er på plass, så er det fremdeles mye å gjøre med teksten. Nå om dagen er det spesielt tittelen på boken vi jobber med, og jeg er veldig spent på hva vi ender opp med. Jeg er veldig mottakelig for alle forslag jeg kan få fra dere!! Boken er jo min historie, så jeg trenger en tittel som passer godt til det. Håper det er noen som har noen gode idéer, kanskje boken min ender opp med ditt forslag! 

Dette skulle egentlig bli et kort innlegg om at jeg er tilbake igjen, men jeg merker selv at det er lenge siden siste jeg skrev ett blogginnlegg, så fingrene går over tastaturet av seg selv. Tusen takk for tålmodigheten. Jeg er så takknemlig for hver enkelt av dere som følger meg gjennom oppturer og nedturer. Håper dere alle har hatt en nydelig mai måned! 

IKKE RØR HENNE!

En ting er sikkert og visst. Jeg har fått et helt annet perspektiv på livet det siste året. Jeg har sett og fått kjenne på kroppen alle sidene bak det å leve sammen med Norges største blogger. Jeg har sett det kjæreste jeg har blitt skjelt ut både av mennesker hun en gang elsket og mennesker hun ikke en gang vet hvem er. Jeg har sett henne ta koselige fanbilder som jeg vet hun er glad i, og jeg har opplevd snikfotograferingen jeg vet hun hater som pesten.

Jeg har sett ukjente luske rundt boligen, jeg har sett henne bli forfulgt av mennesker som man ikke aner hvilke hensikter har. Jeg har sett henne bruke bloggen som et viktig og positivt verktøy i livet, og jeg har sett henne gråte seg i søvn pga den samme bloggen. Jeg har sett henne bli brukt som en kasteball mellom virkeligheten og annonsører, når det virkelig ikke passer seg. Jeg har sett henne bli tråkket på av familie alt for mange ganger, og nå en gang for mye. 

Men akkurat nå må jeg sette en stopper. Akkurat nå må hun få litt fred, for den energien hun har skal hun få bruke på det som gjør henne glad, og ikke minst de hun er glad i. Anna er nå blitt sykemeldt. Jeg kan ikke love dere at dere får se henne på en stund, men nå er tiden inne for at jeg er mann nok til å stå opp for henne og si i fra. For ingen får røre henne, ikke akkurat nå.

Jan

hits