hits

mai 2015

SUPERTILBUD OG FORNØYDE BARN

sponset

Foreldre & Barn er hyggelig og nyttig lesestoff for alle foreldre med barn fra 0-6 år. Magasinet kommer ut én gang i måneden,  og kan kjøpes i butikken for kr. 75. Men jeg synes det er så lettvint og greit å abonnere på Foreldre & Barn. Da får jeg den nyeste utgaven direkte hjem i postkassen, og det er alltid en gledelig overraskelse den dagen bladet kommer! 

Det er dagens høydepunkt å sette seg ned litt med Foreldre & Barn i en ellers hektisk hverdag. Fremover vil det bli flere artikler om mat, friluftsliv og aktiviteter for hele familien.Det vil også komme flere spennende eksperter, ifølge redaktør Mari Midtstigen, med fokus på den nyeste forskningen innenfor søvn og oppdragelse, helse og kosthold. Mye nyttig for oss alle vil jeg tørre påstå!

Nå kan du få 6 utgaver av Foreldre & Barn hjem i postkassen, for kun kr. 299. I tillegg får du en gøyal hoppeku i gave til barna som har verdi kr 349. Dette supre tilbudet bør du ikke gå glipp av! Bestill abonementet ditt her.

Den søte hoppekua ble gledelig mottatt her hjemme, det er sikkert! Michelle har ønsket seg en slik lenge, og spør alltid når vi er i byen og går forbi lekebutikken. Gjett om hun ble lykkelig da hoppekua kom i posten? Sjekk gjerne ut facebooksiden til Foreldre & Barn! 

SUPERT MELLOMSNACK

sponset

Innimellom er der ikke nok timer i døgnet! Noen dager går slag i slag, og da har jeg ofte flere avtaler som skal rekkes i løpet av dagen. Det kan være intervjuer, eller et arrangement jeg skal være med på, eller kontroll med William på helsestasjonen.  Når dagene fyker avgårde på det viset, må jeg innrømme at jeg ofte hopper over måltider, både ett og to. Det er selvfølgelig ikke særlig smart, for jeg går jo temmelig på tomgang etter noen timer.  

Men nå har Freia kommet med en fantastisk nyhet, som kan bli redningen for meg fremover. Med en Freia Smoothie i vesken, har jeg alltid noe på lur når jeg trenger litt påfyll i magen, og ikke minst litt ekstra energi. Det er jo ingen hemmelighet akkurat at jeg elsker sjokolade, og nå kan jeg faktisk kose meg og nyte en Freia Smoothie som mellomsnack når jeg er i på vei fra et møte til et annet.

Den gir  meg litt bedre samvittighet, i og med at Smoothien er laget på deilig frukt som mango, banan og pasjonsfrukt. Faktisk er Freia Smoothie helt perfekt for alle oss jenter som er på farten! Fordi sjokoladen er delt i passende biter, trenger man jo ikke spise hele rullen med det samme. Men det er ikke lett å legge den ned i vesken igjen, det må jeg bare si! Så det kan være greit for meg og har et par ruller Freia Smoothie tilgjengelig 24 / 7. Besøk gjerne facebooksiden deres, her!

PARTY ALL NIGHT

reklame

For en kveld! Nå har jeg hatt to barnefri kvelder på rad. Først var det finalefesten i Oslo, så var det min egen bursdagsfeiring. Jeg er virkelig ikke vant til å drikke så mye, men tenker det er helt i orden den ene gangen, når det blir så skjeldent. Jeg er jo bare ung en gang jeg også. Jeg hadde en helt fantastisk kveld i går, med mine aller beste venner fra alle kanter. 

Kjære Elin hadde laget cupcakes til selskapet, og de smakte like godt som sist! Elin lagte hele kakebordet vårt i William sin barnedåp. Det hun lager har blitt en favoritt her hjemme. Dere finner Elin på sin egen blogg, på instagram, eller facebook ved å klikke dere inn på linkene! Hun har nå satt opp et dekorering av cupcakes kurs for mine blogglesere 20.juni! Les mer detaljer om kurset på instagram @Stavangermamam


FINALEFESTEN I OSLO

Nå har vi kommet oss vel hjem fra Oslo igjen. Det ble en kjapp og effektiv tur. Jeg har virkelig storkost meg i Kevin sitt selskap, og er veldig takknemlig for at han ville ta meg med på finalefesten til Paradise Hotel. Jeg møtte mange hyggelige mennesker på festen, og hadde en kjempefin kveld! Bloggerne filmet oss hele kvelden, og det kommer på tv allerede på torsdag i neste uke! Jeg kjenner at jeg gleder meg allerede til å se det på tv. 

 

FINALEFEST MED PARADISE HOTEL

Nå er jeg skikkelig klar for kvelden! Jeg går straks ut dørene for å være med på finalefesten til Paradise Hotel, jeg gleder meg skikkelig til å se hvem som vinner i kveldens episode. Dere kan følge hele kvelden på instagram @Stavangermamma Husk også å få med dere ny episode i Bloggerne på TV2 Bliss kl. 21.30 i kveld! I kveldens episode er vi i Kypros der jeg snakker om flyttingen! Ha en strålende kveld alle sammen!  

KOS PÅ HOTELLROMMET

reklame

For en fantastisk start på dagen! Det har skjedd ting helt fra jeg sto opp i dag tidlig. Allerede kl. 08.45 var jeg på plass hos Feelgood for å fikse meg opp til i dag. Jeg fikk både laget meg på håret, makeup og nye fine negler! Jeg ble såå fornøyd med resultatet! Jeg kjørte rett fra salongen til flyplassen der jeg møtte Kevin. Vi er nå kommet oss vel frem til Oslo. Og kameraene ruller. Det var så koselig å se hvor mange som hadde kommet for å treffe oss på hotellet i dag. Jeg er evig takknemlig for alle, men spesielt for ei som hadde kommet helt fra Tronheim, og ei annen som hadde kommet inn fra Bergen! Super stas! Nå skal jeg kose meg på hotellrommet før jeg må kle meg for kvelden. Håper alle sammen får en nydelig dag videre!K

STARBUCKS GRAND OPENING

Endelig har vi fått Starbucks til Stavanger! I dag åpnet de dørene for første gang, og jeg og William var selvsagt tilstede. Køen var stor lenge før de åpnet, så det er tydelig at det er flere som har gledet seg til åpningsdagen. Dette blir nok min nye stamplass på byturene fremover! sommerkroppen 2015

Har du noen gang lurt på hvordan du skal oppnå sommerkroppen på kortest mulig tid? Hvordan du kan føle deg bra i en bikini, uten å måtte sulte i hjel, eller flytte inn på et treningsenter? Nå har jeg funnet ut svaret! Nå har jeg akkuratt smurt meg tre knekkebrød med et tykt lag med nugatti, og planlegger å ligge strekk ut på sofaen mens minsten sover. Om ikke det tykke laget med nugatti var nok, så har jeg i tillegg lagt til min egen lille vri, med sjokoladepynt på toppen, nam! 

Hvem har egentlig sagt at den såkalte sommerkroppen skal være slank og godt trent? Jeg mener man skal da kunne spise hva enn man vil, selv om sommeren nærmer seg. Man skal da kunne nyte sommer med lite klær selv om man kan være større enn andre. Jeg syns vi skal klare å være fornøyd med hvordan med ser ut i en bikini, uansett hvordan kroppen vår ser ut, og hvordan andre rundt oss ser ut.

Den beste sommerkroppen er den kroppen man klarer å være fornøyd med! Det neste året skal jeg bli boende i en bikini. Tror dere virkelig at jeg skal legge om hele kostholdet mitt av den grunn? Jeg prøver å fortelle meg selv at jeg er akkurat den størrelsen jeg burde være. Jeg er fornøyd med hvordan kroppen min er, og dere burde være det samme!

Når man tenker at man skal se bra ut i en bikini, så tenker man som regel ikke på hvordan vi føler det selv. Vi tenker på hvordan andre vil se på oss. Hva andre kommer til å syns, og om andre vil like oss i denne bikinien. Har dere noen gang tenkt på om det ikke fantes speil, og hvor mye mer vi sikkert hadde vært fornøyde med oss selv da?

Jeg har tatt meg selv i å tenke: Hvem er det egentlig jeg vil se bra ut for, er det meg selv eller resten av befolkningen? For helt ærlig, jeg kan ikke si at jeg bryr meg så mye om hvordan jeg ser ut når jeg er alene. Når jeg er alene så kan jeg være så stygg jeg bare ønsker, å være komfortabel med det! Alt fra å gå rundt uten sminke, med ubarberte bein, og sitte med valker som bølger seg lag på lag når jeg bøyer meg frem kunne jeg ikke brydd meg om, så lenge jeg er alene.

Det sekundet jeg skal vise meg til verden, så må jeg fikses på.. Hvorfor er det sånn? Den sommerkroppen vi alle snakker om, hvem har sagt hvordan den skal se ut?  

EN SKIKKELIG JENTEDAG

Heia, håper alle sammen har hatt en fantastisk langhelg og er klar for å starte en ny uke fra imorgen. I dag har jeg og Michelle hatt en skikkelig jentedag og vært ute på dill mens William har vært hos mormoren sin. Jeg fikk fikset nye vipper hos Anne på Feelgood i dag, mens Michelle lekte så kjekt med datteren hennes. Michelle fikk neglelakk på seg i dag, og gjett om hun ble fornøyd! Jeg tror alle mødre og døtre fortjener en jentedag i ny og ne. Ønsker alle sammen en fin kveld videre! Jeg hadde egentlig planer om å komme meg i seng tidlig i kveld i og med at det ble en tidlig morgen i dag. Men så kom jeg på at det er mandag, og finaleuke i Paradise Hotel, som jeg neppe vil gå glipp av! THE OLD TIMES

Nå har jeg startet dagen med å vise Michelle gamle videoer og bilder av meg selv som liten. Plutselig fant jeg noen av videoene fra Kypros da jeg og broren min var mindre. Jeg syns jeg minner om Michelle på alle måter, nå som jeg ser hvor stor hun er blitt. Hun er bare blitt mer og mer lik meg, både på utseende og personlighet. Tenkte det var kjekt å dele litt av videoene fra Kypros med dere, ettersom at vi nå skal flytte ned dit i august. Ønsker alle sammen en fin dag videre! Klikk gjerne på "liker" om dere ønsker å se flere videoer og bilder fra jeg var liten!

 

 

KOSELIG SKOGSTUR

I dag har vi vært ute i timesvis i nydelig vær! For en fantastisk dag. Michelle har storkost seg i skogen, og klatret rundt i trærne. Vi fikk også et koselig møte med et søtt lite ekorn. Vi kom hjem igjen med tomme matbokser, og vi var veldig fornøyde med dagen alle sammen! Nå har jeg fått besøk av min kjære Hanne, og Michelle har akkurat kommet seg i seng. Ønsker alle sammen en fin lørdagskveld videre! Noen andre enn oss som skal se finalen i Eurovision i kveld? 

DAYS LIKE THIS

God morgen! I dag tidlig våknet jeg opp til to glade men travle barn. Jeg merket veldig tidlig at de hadde mer energi enn ellers så tidlig på morgenen. Jeg har derfor bestemt meg for å ta de med meg ut på en lang tur. La Michelle springe litt rundt i skogen, og slippe fri energien sin. Jeg skal pakke med en god matpakke med lunch og litt snacks til turen. Jeg kjenner at det skal bli godt å komme seg ut, og få litt frisk luft selv også! 

I går kveld hadde jeg koselig besøk av Kevin! Vi fikk planlagt Osloturen neste uke, og vi har fått bestilt hotell og flybilletter nå. Vi har ganske fullt program når vi er oppe i Oslo denne dagen. Vi flyr fra Stavanger i 13.00 tiden på torsdagen, og reiser hjem i 13.00 tiden på fredagen. Vi er med andre ord mindre enn et døgn i hovedstaden! Vi skal selvsagt likevel sette av litt tid, sånn at de som ønsker å komme på hotellet å møte oss før finalefesten, får muligheten til det! 

Fra vi kommer til Oslo, og utover kvelden vil vi bli filmet av Bloggerne. Det kommer derfor til å være kamera tilstede når dere kommer for å møte oss på hotellet. Håper ikke det gjør noe. Vi skal bo veldig sentralt på hotell: SCANDIC BYPORTEN. Jeg skal komme tilbake til dere med tidspunkt til når vi kommer for å møte dere i resepsjonen, men det blir mellom klokken 16.00-19.00 en gang :) Håper det er mange som har lyst til å komme å treffe oss, jeg har i alle fall veldig lyst til å møte dere! Ha en flott dag videre!FOTOGRAFEN PÅ BESØK

For en fin dag! Michelle var hjemme fra barnehagen i dag, og fikk derfor blitt med på fotografering til et intervju jeg hadde tidligere denne uken. Michelle kom så godt over ens med fotografen, og ville ikke han skulle gå hjem. Hun leket med han mellom bildene, og syns det var veldig koselig å ha han på besøk. Jeg syns det var så gøy å se, for som regel blir Michelle veldig sjenert når det kommer fremmede på besøk! 

GÅ IKKE GLIPP AV KVELDENS EPISODE!

En ny episode av Bloggerne dukker opp på tvskjermen kl. 21.30 på TV2 Bliss i kveld! Skal du se på? I kveldens episode har jeg blandt annet tatt med meg barna og Jan på tivoli! Gleder meg til å se kveldens episode! Michelle skal få lov til å se litt av den sammen med meg! Jeg har tatt henne fri fra barnehagen i morgen, så vi har lang helg! Ønsker alle sammen en fin kveld! 

HUSKER DU DETTE?

Jeg satt å leste litt gjennom gamle blogginnlegg som jeg har skrevet i løpet av det siste året. Noen husker jeg utrolig godt, mens andre kan jeg nesten ikke huske jeg har skrevet. Nå har jeg plukket ut noen av de innleggene jeg har skrevet tidligere, som jeg husker best. Husker du noen av innleggene? Jeg husker stemning, sted og tanker rundt alle disse innleggene! Noen blogginnlegg betyr mer enn andre! Jeg syns det er så gøy å se om dere faktisk har følgt bloggen min lenge, og vil så gjerne få tilbakemeldinger fra dere. Siden jeg har stengt kommentarfelt, så ber jeg dere klikk på liker knappen nederst i dette innlegget, om DU husker noen av disse blogginnleggene! 

- DØDEN VEKKER OPPMERKSOMHET
Dette innlegget skrev jeg da jeg kom hjem fra en helg i Kristiansand. Jeg hadde vært utrolig nedfor i humøret, og trengte en helg for meg selv. Deg var gjerne ikke så rart med tanke på at jeg hadde tusenvis av hormoner i kroppen... Dagen etter dette blogginnlegget finner jeg ut at jeg er gravid med lille William. 

- LAR TANKENE SVEVE
Dagen etter jeg fant ut jeg var gravid, så postet jeg dette innlegget. Det er gjerne veldig forståelig når man leser det nå, at jeg spurte meg selv flere ganger om det var positivt eller negavit at jeg var blitt gravid igjen. Jeg var usikker på om jeg fikk lov til å faktisk glede meg over denne graviditeten, eller om det skulle bli det samme marerittet som sist... Det siste jeg skriver i dette blogginnlegget er "Jeg er en kontrollfreak, men jeg har innsett at det er umulig å planlegge fremtiden. For det tar bare et minutt, så er fremtiden forandret seg helt. Uansett om det gjelder ulykker, dødsfall, graviditet, eller sykdom. Det skal så lite til før livet du så for deg, bare blir en vak tanke. Ting kan så fort gå galt... men sanheten er egentlig, at det kan gå så godt også. Etter to uker, så har jeg endelig smilet på plass igjen. Det har jeg savnet"

- THIS IS THE START OF SOMETHING BEAUTIFUL
Denne videoen fortalte dere lesere noe mange ikke så komme. Jeg lot Michelle dele i en 30 sekunder lang video at hun skulle bli storesøster, og at mamma hadde en baby i magen. Jeg delte nyheten veldig tidlig, men har heldigvis sett i ettertid at det var bra for meg! Gjerne en nyhet mange husker?

- THE BIG QUESTION
Den store bølgen med oppmerksomhet rundt graviditeten, og mine første svar på barnefaren...

- VELKOMMEN TIL VERDEN, LILLEVENN 
Endelig kom lille William til verden! Det hadde vi ventet på lenge. En uke på overtid kom han endelig. Jeg husker at jeg satt i sengen på barselhotellet og midt på natta og skrev dette innlegget. Jeg var så inderlig inderlig stolt, over meg selv og min lille prins! Noen andre enn meg som huser dette som om det var i går? 

FINALEFEST I OSLO

Det begynner å nærme seg slutten på årets Paradise Hotel! Neste uke er det finale, hvem tror du stikker av med seieren? Jeg må ærlig innrømme at jeg har vært helt hekta på programmet de siste ukene. Jeg krysser fingre og tær for gode snille Kevin skal vinne! Det blir rart å se finalen sammen med alle deltakerne. Jeg skal nemlig til Oslo neste torsdag for å være med Kevin på finalefesten! 

Vi drar til Oslo på torsdagen, og hjem igjen på fredagen. Så det blir bare en liten svipptur til hovedstaden, med mye som skal gjøres! Vi blir filmet gjennom hele dagen til Bloggerne, så kamerateamet er med oss! Vi skal sette av tid til å treffe dere som ønsker å treffe oss på hotellet før finalefesten. Jeg vet at mange har spurt meg om det mange ganger, så nå som ikke barna blir med til Oslo tenkte jeg at jeg kunne gjøre det! 

PLUTSELIG ER IKKE ROSA BRA NOK

Hallo, en ny uke er i gang! Jeg har nå fått ting til burdagfeiringen til Michelle. Hun har alltid vært en skikkelig rosa jente, som har måtte ha alt i rosa. Ja, det var frem til hun forelsket seg i Frost filmen. Det siste året har Elsa, Anna og Olaf vært hennes største helter. Og da var det ingen tvil om hvilket tema hun ville ha på bursdagen sin i år. Michelle fyller 4 år 19.juli, og dagen hennes skal feires allerede i juni. Det har vi gjort hvert år, fordi alle er på ferie på bursdagen som regel. 

Med tanke på at rosa plutselig ikke er bra nok for min lille prinsesse, så måtte jeg gjøre en liten vri. Det blir derfor den første bursdagen jeg steller i stand som er i lyseblå! Alt fra duker til kakepynt, ballonger og detaljer! Jeg ser frem til å starte og stelle i stand til feiring. Michelle har ikke fått sett noe av forberedelsene enda, og jeg tenker å overraske henne når jeg har laget alt klart til festen. Tror jeg får en liten fornøyd frøken da! Vi skal ha både familieselskap der jeg også inviterer venner av Michelle, og et selskap der Michelle inviterer bare jentene på hennes egen alder fra barnehagen. Det blir det første selskapet Michelle har sammen med de jentene hun leker med i barnehagen, derfor tenkte jeg at vi ikke inviterer så mange, men de hun leker mest med.

HIPP HIPP HURRA

Håper alle sammen har hatt en fantastisk 17.mai feiring. Jeg og ungene har storkost oss. Jeg kan trygt si at det har vært den beste 17.mai på veldig veldig lenge for min del. Jeg pleier som regel å ha massevis av foventninger til den store dagen, som aldri helt når sine mål. I dag derimot hadde jeg ikke sett for meg noe, og da ble den bra! Sånn er det som regel med mye, har man ingen forventninger, kan det bare gå bra. Ønsker dere en god kveld videre! 
HOME SWEET HOME

Endelig har vi kommet oss trygt hjem. Det ble en lang reise i natt, og vi måtte stupe i seng da vi kom hjem i 05.00-06.00 tiden i dag tidlig. Det er veldig dumme flytider, når man skal reise med små barn. Jaja, vi kom oss jo hjem til slutt, og med blide og fornøyde barn. Nå skal vi ta oss en skikkelig handletur, for her hjemme er det ikke mye i kjøleskapet som kan skrytes av. Jeg tenkte også å lage god frokost i morgen, og selvsagt kjøpe inn is til den store dagen. 17.mai er såå mye kjekkere med barn, syns jeg! Ønsker alle sammen en fin fin lørdag.PLAY-TIME

Nå har vi virkelig kost oss den siste kvelden i Ayia Napa. I kveld setter vi kursen hjemover, etter en fantastisk uke her nede på Kypros. Skal bli godt å komme hjem til 17.mai, og være hjemme de neste to månedene før vi flytter ned her. Det kommer til å gå utrolig fort, jeg håper bare jeg får tid til å stelle i stand alt til vi skal dra. Ønsker dere en god helg! Følg oss gjerne på instagram gjennom turen hjem @Stavangermamma


A SNAKE IN THE WAY

I dag fikk vi vårt første møte med en slange her på Kypros. Sist gang jeg traff på en slange var jeg rundt 8 år, tror jeg. Litt rar følelse syns jeg, det er jo ikke hver dag vi nordmenn treffer på slanger. Jeg trodde gjerne at slanger holdt seg borte fra folk, men denne her gikk rett over stien på hotellet. Selv om den helt sikkert ikke var farlig, så er jeg veldig glad for at det var jeg som fant den og ikke en av ungene. 

Jeg skal faktisk google meg frem til litt fakta om slanger og andre dyr på Kypros, sånn at jeg har en del kjennskap til de om vi skulle møte på noen flere. I dag er siste dagen vår her nede for denne gang. Vi nyter derfor de siste timene med sol og varme. Jeg og Michelle var en tur på badeland tidligere i dag, noe hun syns var supergøy! Jeg kan vel ikke si noe annet enn at jeg storkoste meg jeg også, haha. 

Noen som fikk med seg gårsdagens episode av Bloggerne? Hva syns dere om episoden? Jeg syns det er veldig gøy å få tilbakemeldinger på hva dere lesere syns om å se oss på TV-skjermen! Jeg syns det er veldig rart, for i utgangspunktet så er jeg jo blogger, og pleier å skrive ned hva jeg tenker og mener. Mens med en gang videokamera kommer frem så må man jo faktisk snakke, og det kan jeg ærlig si at jeg ikke er noe flink til! 

SNEAKPEAK: VÅRT NYE HJEM

Nå har jeg endelig gleden av å dele det nye hjemmet vårt med dere! Jeg er helt forelsket i huset, og gleder meg til å tilbringe det neste året her sammen med barna. Dere skal få se flere bilder av huset fremover mot sommeren, men her er i alle fall en liten smakebit. Hva syns dere? William 5 måneder

Herlighet som tiden flyr. William er alt blitt 5 måneder gammel. Han er plutselig helt over alt som kan kalles nyfødt-tiden, og starter virkelig å bli en karakter for seg selv. William har hele tiden vært en veldig rolig og snill baby. Han er veldig lett å få til å smile og le. På sitt veldig korte liv har han allerede fått oppleve å reise verden rundt. Ja, til og med mer enn Michelle hadde da hun var 5 måneder gammel. 

Når Michelle var på hans alder, var det nesten jul, og vinter i luften. Det er noe helt annet og faktisk ha en vinterbaby som er på denne alderen i sommervær. Jeg føler at William sin nyfødt tid gikk mye fortere enn Michelle sin. Gjerne mye på grunn av situasjonen min, men jeg tror også det har mye å gjøre med at høsten som regel føles mye lengre enn våren. 

Nå har William blitt veldig stor, han har vokst mye de siste månedene. Sist uke veide jeg ham, og da var han blitt over 7,5 kg. Jeg skal på kontroll på helsestasjonen med ham når vi kommer hjem fra ferie, så det blir gøy å sjekke hvor lang han er blitt, og om han har lagt på seg enda mer denne uken. Ønsker alle sammen en fantastisk kveld videre! 

BOAT TRIP

Dagens lille utflukt. Vi var på båttur i dag tidlig, faktisk den samme båten som vi var på for to år siden. Dette var et stort ønske fra Michelle, så da ble det jo slik. Jeg syns faktisk det var veldig gøy selv også. Lillemann sov mesteparten av turen, men fikk heldigvis med seg litt, haha! Ønsker alle sammen en fin dag videre!
BEAUTIFUL SUNSETHola. I dag har jeg hatt litt trøbbel med internettet på hotellet, men heldigvis fikset det seg til slutt! Jeg hater å reise rundt å bo på hotell, og alltid måtte tenke på om det er internett tilgang. Spesielt i utlandet så sliter jeg ofte med dårlig forbindelse. Heldigvis har jeg god internett dekning i det nye huset, så det skal fortsatt bli mye blogging i året fremover! 

I dag var vi og snakket med en barnehage. Jeg er enda veldig i tvil på hvordan jeg skal gjøre det med Michelle og barnehage. Hun vi snakket med i dag virket i alle fall som en veldig snill og kjærlig dame. Likevel er det noe i meg som vil at ungene skal være hjemme med meg det neste året. Jeg skal tenke på det over sommeren. Jeg fikk nummeret til barnehagen, og skulle kontakte dem når vi reiser ned igjen i august.I´M IN LOVE...

Jeg er plutselig helt tom for ord. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare hvor fantastisk det nye huset vårt var. En ting er å se bilder, og en annen ting er å faktisk stå der og se det med egne øyne. Jeg har alltid sagt at en dag, kommer jeg til å bo i dette huset, litt uvirkelig at det nå faktisk skal skje. Jeg er så glad og gleder meg virkelig til å flytte inn i august.

Michelle likte også huset veldig godt. Hun fikk velge ut hviket av soverommene som skulle bli hennes, så hun var mer enn fornøyd. Både William og Michelle skal ha sitt eget rom, i tillegg til det er et gjesterom til vi får besøk! Hagen var stor og kjempefin for ungene å leke i. Det er også et badebasseng, og en fantastisk utsikt ut over Middelhavet! 

VISNINGSDAG!!

Wiii, nå er vi på vei for å se på det nye huset vårt! Jeg er super spent, dette er jo grunnen til vi faktisk er her nede nå! Michelle gleder seg veldig til å se det nye rommet hennes, noen som ønsker en liten sneakpeak av huset? Klikk gjerne på liker knappen om du vil se et lite glimt av vårt nye hjem! Ha en ellers strålende fin søndag!

WELCOME TO PARADISE

reklame

Nå er vi kommet oss vel frem til sol og varme. Kan nesten ikke tro at dette snart er vårt nye hjem. Jeg tror vi kommer til å trives kjempegodt her nede. Nå skal vi nyte den siste turen ned som "turister". Jeg har tatt med barnevogn til både William og Michelle denne reisen. Grunnen til det er at Michelle legger seg tidlig om kvelden, og det er jo litt kjedelig å måtte sitte på hotell-rommet fra klokken 19 om kvelden. Så selv om hun er ferdig med vogn for lenge siden, så er det veldig praktisk om kvelden ennå. 

Babyzen vognen var det ingen tvil om skulle få være med. Jeg brukte den da jeg reiste til Abu Dhabi med lillemann i vinterferien, og den har fått reise mye frem og tilbake til Oslo også i løpet av de siste månedene. Nå har William blitt så stor, og selv om han ennå ikke er blitt 5 måneder, så tok jeg frem 6 måneder + delen. William er stor for alderen, så newborn delen var blitt litt liten. Se videoen fra Abu Dhabi med Babyzen Yoyo 0+ under: 

 

Han liker seg veldig godt i den nye delen, der han faktisk har mulighet til å sitte å se litt! Jeg vet at så små ikke bør sitte, men likevel når vognen ligger ned, så ser han mye mer enn hva han ellers pleier å gjøre i vognen hjemme! Det er en vogn jeg virkelig unner alle sammen som reiser med små barn! En vogn jeg vil anbefale alle fra nyfødt og ja til og med opp til Michelle sin alder. Hun sovnet fint i den i går kveld. 

Nå er jeg så heldig og får lov til å dele ut en Babyzen Yoyo vogn til en heldig leser fra Babystore! En mulighet jeg ikke kunne la gå i fra meg. Så nå setter jeg i gang en liten konkurranse, der jeg selv plukker ut en heldig vinner. Vinneren blir trukket helt tilfeldig, for å gjøre det mest retferdig for alle! For å være med i trekningen må du gjøre følgende: 

1. Klikk på "liker" knappen nederst til venstre i dette innlegget.
2. Legg ut en status på din egen facebook der du tagger facebooksiden min. Du kan skrive hva som helst, bare jeg blir nevnt i statusen. Du kan også la være å skrive noe, og bare tagge meg eller noe " Jeg er med i konkurransen til @Mammatilmichelle"  

NOEN DRØMMER GÅR I OPPFYLLELSE

Ja, tenk det. Nå skal jeg plutselig begynne et nytt kapittel i livet mitt igjen. Jeg har så lenge jeg kan huske ønsket å flytte til utlandet når jeg ble "stor". Jeg trodde aldri det egentlig ville skje. Det er jo ikke alle drømmer som blir til virkelighet. Denne gangen gjør det faktisk det, og mye tidligere enn jeg ville trodd! Allerede i midten av august skal jeg ta med meg barna mine på nye eventyr.

Jeg har alltid vært en veldig spontan jente, og for et par uker siden bestemte jeg meg for at jeg bare måtte hoppe i det. Og faktisk gjøre det. Det er nå jeg har muligheten til det. Og det er nå jeg må gjøre det, for min egen del. Det er nå jeg jobber hjemmefra, og kan reise hvor som helst. Michelle er ikke begynt på skolen, som også gjør timingen mye bedre. 

Jeg skal ikke lyve, den største grunnen til jeg bestemte meg for å faktisk flytte i år, er fordi det blir et tøft år jeg har i vente. Pappaen til William skal flytte bort, og pappaen til Michelle skal i militæret. Det første året borte fra noen er vel det verste, derfor skal det bli deilig å holde meg selv opptatt med mine egne ting. Jeg tror ikke jeg kommer til å ha det noe bra med meg selv om jeg blir værende her hjemme.. 

Mye av grunnen til at jeg velger å flytte bort nå, er også for Michelle sitt beste. Hun begynner å forstå at hun er en "kjent" person, noe alle faktisk ikke er. Jeg tror det blir bra for henne om vi flytter bort et år, til hun blir vant med tanken, uten at alle kjenner henne igjen på butikken, over gjerdet i barnehagen og spør henne om bilde. Jeg så aldri dette komme, men nå som jeg har lagt opp til dette selv, må jeg også håndtere dette best mulig for oss alle! 

Det blir bra for meg og ungene å være borte, og heller få besøk til vårt nye hjem i Kypros! Det er ikke helt tilfeldig at det er der vi flytter. Jeg er jo halvt derifra, og snakker språket. Jeg har også veldig mange venner og familie som bor der nede. Det har i alle år vært mitt andre hjem! 

Vi reiser ned til Kypros allerede neste uke, for å se på det huset vi skal bo i, og sjekke rundt barnehageplass til Michelle og lignende. Ja, rett og slett for å gjøre klart til vi reiser med enveis billett ned igjen i august! Jeg har ennå ikke helt bestemt meg for om Michelle skal gå i engelsk eller gresk barnehage, men tro det eller ei, så er hun like flink til å snakke begge deler! 

Det huset vi nå skal bo i det neste året, har jeg sett på i mange år. Første gang jeg så dette huset var for fire år siden, når jeg gikk gravid med Michelle i mai 2011. Da husker jeg at jeg sa til mamma at jeg ville bo der en dag. Vi ringte til og med og spurte etter pris, da det den gangen var til salgs. Jeg husker også sommeren 2013 når jeg gikk på stranden forbi huset, så sa jeg igjen, at der vil jeg bo, bare vent å se, en dag så skjer det. Som regel så mener jeg det jeg sier, haha! 

Nå, to år senere går drømmen i oppfyllelse! Det er så deilig at ting kan gå min vei. Alle bildene i dette innlegget har jeg tatt de siste gangene jeg har vært på Kypros. Jeg kjenner jeg gleder meg veldig til å flytte ned der. Jeg både tror og håper at dette vil være et fantastisk eventyr for barna mine også. Spesielt Michelle, i og med at William fremdeles er så liten. Jeg tror dette vil være starten på en reise for livet!