hits

april 2018

Green Friday is ON!

Reklame | BliVakker.no

Endelig er årets Green Friday her igjen! Green Friday er vårens svar på Black Friday, og du kan gjøre noen helt elleville kupp i dag. BliVakker.no har jeg skrevet om mange ganger tidligere, og som mange av dere vet shopper jeg mine hud og hårprodukter der. BliVakker feirer ikke bare Green Friday, men topper det hele med Green Weekend. Det vil si at du gjennom hele helgen får 25-70% på absolutt hele butikken ved å klikke HER!


Helt siden 2014 har jeg skrevet om min begeistring for hårproduktene til Agadir Argan Oil, og i dag sparer du 30% på store flasker med deres Shampoo og Balsam. Det er de produktene som står i vår dusj den dag i dag, og som brukes av både meg og Jan. Disse finner du HER! Av hudprodukter bruker jeg veldig mye fra EmerginC som du i dag sparer minst 25% på!


Du finner aller hårfavorittene fra Tigi, Joico, Redken, og mange flere HER og i dag sparer du MINST 30% på alle hårprodukter! Hudpleiefavorittene fra Ole Henriksen, Dermalogica, Elizabeth Aden, og mange flere finner du til superpriser HER! 


VIDEO: DET BLE ET FANTASTISK BRYLLUP I GÅR!

Vi hadde det fantastisk gøy i bryllup i går, og jeg må si jeg fikk fanget opp mange tips til mitt eget bryllup. Kanskje spesielt med tanke på taler, der var det mye bra og mange ting jeg kommer til å tipse mine videre om. Jeg må jo si at dagen i går fikk meg til å tenke mye på min egen bryllupsdag som kommer. Og derfor tenkte jeg at jeg hadde lyst til å dele videoen fra min første brudekjoleprøving som jeg hadde i februar. Jeg har jo vist dere bildene før, men det er noe helt annet å se kjolene på og i bevegelse! 

( 

I DAG ER DET ENDELIG BRYLLUP!!

inneholder annonselenker

Nå er vi pyntet og klare for å gå ut dørene. Jeg syns det er så spennende og gøy at vi skal ta del i en så stor dag. Tenk hvor mye bryllupsdagen faktisk er med på å lage minner som man ser tilbake på gjennom hele livet. I dag er en sånn dag. Det er ikke vår bryllupsdag i dag, men vi er så heldig og får lov til å ta del i noen andre sitt. Dette er det første bryllupet jeg er gjest i som voksen, og jeg må si jeg gleder meg til å ta del i det. Jeg kommer til å fange opp alt av tips og ideer til mitt eget bryllup som kun er noen måneder unna! Ønsker alle en fin dag videre i finværet! 

KJOLE HER ⎪ VESKE HER  ⎪ SKO HER ⎪BLING HER (annonselenker)

Linkene direkte til produktene finner dere over bildet. Alt annet av mine favoritter til bryllup og festkjoler finner dere HER! (annonselenke)

KJEMPET FOR Å TRONE FØRSTEPLASSEN

inneholder annonselenke

Hva kan jeg si, jeg prøver mitt beste om dagen for å finne min plass i verden. Mange har kommentert at bloggen ikke finnes på blogglistene lengre og det stemmer. Ikke fordi jeg ikke har noen lesere, men fordi jeg fysisk har fjernet meg fra alle lister. Dette har jeg gjort for å skjerme meg selv mot de listene. Det er ingen hemmelighet at jeg i alle år har kjempet for å ikke bare trone førsteplassen, men også toppe mine egne tall hver eneste dag. Det er ikke sunt å leve sånn, og derfor har jeg gjort en endring, som jeg faktisk kan leve med. Håper alle har det fint, og om dere ikke har fått det med dere, så ligger det mye gøye bilder og videoer på Instagram og youtuben min! 

MINI JAKKE HER ⎪ MINI BUKSE HER ⎪JAKKE HER ⎪ BUKSE HER ⎪ SKO HER (annonselenker)

   HUSK Å SUBSCRIBE PÅ YOUTUBE KANALEN MIN HER  

TIL BRYLLUPET: GROOMSMEN BOX

Reklame | Brudekjolen

 

Jeg føler jeg skylder dere en stor forklaring, og tro meg den kommer om kort tid. Når jeg først forteller, så forteller jeg alt, jeg tror og håper at dere kjenner meg så godt til å vite det. Selv om jeg ikke har oppdatert bloggen hver eneste dag, så må jeg bare minne om at både snap, youtube og instagram likevel blir oppdatert. Husker dere mine bridsmaids bokser, som jeg skal gi ut til mine bridsmaids? Jan har selvsagt noen til sine nærmeste kompiser han også, så kalte groomsmen bokser. Veldig fornøyd med disse, også! Med fin sløyfe fra Brudekjolen, som skal brukes av gjengen i bryllupet! Jeg skal legge ut den første videoen av brudekjoleprøvingen soon! Så hold deg oppdatert;;)

SE DE FØRSTE VIDEOKLIPPENE FRA BRYLLUPSLOKALET VÅRT!

OMG!! Nå har jeg fått lov til å bruke disse videoene til å vise dere frem videoer fra bryllupslokalet vårt! Jeg har vist dere noen bilder, men å se det hele i videoen viser bare hvor magisk denne plassen virkelig er. Jeg gleder meg en hel haug til å ha mitt drømmebryllup i denne gigantiske villaen i Roma! Hva syns dere om plassen vi har valgt ut til den store dagen? Selv føler vi at vi ikke kunne funnet noe flottere, virkelig! 

   HUSK Å SUBSCRIBE PÅ YOUTUBE KANALEN MIN HER  

NY SERIE MED MICHELLE & MEG UTE NÅ!

Vi er kommet oss vel hjem fra Kypros, etter en magisk ferie. Dette må uten tvil gjentas flere ganger i fremtiden. Mens vi var på Kypros, laget Michelle og meg flere videoer som jeg skal dele med dere i tiden fremover. Allerede i går, valgte jeg å legge ut den første videoen, eller som Michelle kaller det «første episoden». Jeg syns det var en god idé og kalle det, ettersom at det kommer mange flere lignende videoer! Håper dere liker det. Subscribe gjerne på youtube kanalen vår for å få med deg når det kommer nye videoer!

IKKE ALENE OM Å BLI MOBBET AV KRISTIN & DENNIS

Dette innlegget trenger virkelig ingen ord. Jeg føler jeg forteller akkurat hva jeg tenker og føler i videoen. Ingen kan mobbe noen, og si at det er greit etterpå, samtidig som de mener at de er gode forbilder. Sorry, jeg står opp for meg selv, og jeg står opp for min kjære Isabel. Jeg beklager, men jeg klarer ikke å stå å se på at noen mobber noen andre, uten å gripe inn.

 

 

MIN FAVORITTPLASS I EUROPA!

Vi nyter virkelig ferien vår! Jeg er så glad for at vi valgte å reise akkurat på denne tiden, sammen med Michelle! I går var vi på Love Bridge her i Kypros. Det er så magisk her, og jeg kan virkelig ikke annet enn å elske denne plassen. Selv føler jeg at det er utrolig mye finere her på Kypros enn hva man kanskje tenker at det er. Selv vet jeg hvordan det ser ut, og hvor vakre alle strendene er, mens likevel så føler jeg at det er litt lite fokus på det. Man tenker ikke at Ayia Napa er noe annet enn fest og fulle ungdommer. Jeg har reist til Kypros i alle år, og blir fremdeles overrasket av nye fine magiske plasser her, som får meg til å føle at jeg er i et paradis! 

 Tøyet vårt er fra Calvin Klein (annonselenke), du finner mange av mine Calvin Klein favoritter HER! (annonselenke)