hits

april 2017

EN POSITIV GRAVIDITETSTEST

sponset

SONY DSC

For de aller fleste kommer graviditeten som en stor glede. Likevel finnes det også mange som ikke er helt forberedt på en positiv graviditetstest. Jeg har opplevd både den ene og den andre følelsen i kroppen etter at jeg nå allerede har fått oppleve tre positive graviditetstester opp gjennom årene. Men den første testen, og første gangen man blir gravid, er nok uten tvil den gangen man husker best hvilke følelser og tanker som strømmet gjennom kroppen. Jeg husker dagen jeg testet positivt med Michelle i magen, som om det var i går. 

Jeg var 14 år, og sto plutselig på badet med en positiv graviditetstest i hånda. Jeg klarte ikke å forstå at dette var på alvor. Det tok flere timer før jeg innså at dette faktisk betydde at i løpet av det neste året ville jeg bli mamma. Det er ikke akkurat hver dag man får en positiv graviditetstest i hånda i 9.klasse. Jeg tenkte at livet mitt var over. Hvordan kunne dette gå? Hvordan skulle jeg fortelle barnefaren om dette? Hva har jeg gjort nå? Disse spørsmålene stilte jeg meg selv flere ganger i løpet av det første døgnet. Lille meg skulle bli mamma. 

SONY DSC

Når jeg ser tilbake nå, så er jeg så takknemlig for alle valg jeg har tatt på veien, og kan ikke si at jeg angrer på noe. Foreldrerollen er nok uten tvil den tøffeste jobben man kan få i løpet av et liv, men samtidig den aller beste. Jeg er så takknemlig for mine små velskapte mirakler, uansett hvor uventet de kom på mitt unge liv, så kunne jeg ikke sett for meg en ungdomstid uten dem. Jeg ble mamma i en skrekkelig ung alder, men det har ført meg nærmere Michelle på alle mulige måte. Jeg har en datter og bestevenn for livet. 

Er du så heldig å går gravid nå, eller kanskje du som meg allerede har blitt en mamma til et eller flere mirakler? Jeg vil anbefale alle mamma og pappaer om å melde seg inn i Liberoklubben. Jeg har selv vært medlem i flere år. I Liberoklubben kan du dele hverdagens sjarmerende øyeblikk med de som står deg nær. Det er nettopp de små hverdagsøyeblikkene som kan være gøy å dele med venner og familie. Det er så gøy å dele barnas utvikling fra de er helt små og mestrer ting for første gang, til de begynner å komme med morsomme gullkorn som er herlig for de som står de små nært, å få være en del av. Bli medlem du også, ved å klikk HER! 

SJOKKDAGEN!

reklame

I dag er faktisk ingen vanlig fredag. Som noen av dere kanskje allerede har sett har noen av de største nettbutikkene i Norge lagt opp til tidenes shoppingdag for alle som elsker shopping. Skjønnhetsgiganten Blivakker.no som er Norges desidert største skjønnhetsbutikk gir dere derfor 25-80% på absolutt alle varer frem til midnatt! Dette gjelder også merker som BareMineralsGHD og NYX! Dette salget varer som sagt KUN frem til midnatt, og du finner alle tilbudene her!Green Friday heter dagen, og er vårens svar på Black Friday som dere sikkert kjenner igjen fra november. Med andre ord, dette er sesongens desidert største salgsdag hos BliVakker, og en utmerket dag for å handle inn alt du trenger. Kanskje er du ekstra smart, og tar med deg alle produktene du trenger før sommermånedene møter deg i døren. Et av de merkene du virkelig gjør et skikkelig kupp på i dag er Decléor, der alle produkter er nedsatt med 25-50% frem til midnatt! Denne skatten fra Decleor er faktisk nominert til årets kroppspleieprodukt i Danmark! Sjekk ut HER. Jan har faktisk jobbet i BliVakker tidligere, og viste meg da en Shampoo og Balsam han selv mente var helt fantastisk. Det er disse gule flaskene på bildene fra Agadir Argan Oil. De etterlater det mest silkemyke resultatet jeg noensinne har opplevd, og lukter i tillegg helt himmelsk. Anbefales på det sterkeste! EN BOK SKREVET I SINNE OG FRUSTRASJON

Jeg har tidligere i år nevnt at jeg holder på å skrive bok. Nå er vi i gang med siste innspurt av det som gjenstår før boken er ferdig. Jeg kjenner jeg har gledet meg veldig til boken skal bli ferdig lenge, nettopp fordi jeg gleder meg til å gi den ut, og la deg som leser komme enda litt tettere på meg som person og mitt liv. I dag har jeg faktisk hatt min siste økt gjennom hele dagen i dag sammen med hun som hjelper meg å skrive denne boken. Vi har gått gjennom de siste detaljene av hvert kapitel, og deadline nærmer seg med stormskritt. 

Jeg har fått flere spørsmål om boken min, hva handler den opp, hvordan er den lagt opp, når kommer den ut etc. Jeg kan innrømme såpass at boken skal handle om meg og mitt liv. Boken min skal for det meste handle om en periode i livet mitt som ikke har kommet så tydelig frem på bloggen. Hvem var egentlig den jenta som ble gravid på ungdomsskolen?    Flere hendelser blir også bedre forklart i boken, som gjerne bare er så vidt nevnt på bloggen. Det føles mye mer behagelig å skrive detaljer i en bok, enn på nettet der alle kan kommentere sekunder etter at jeg har åpnet meg.

Med en bok så handler alt om å være sikker på at man ønsker å dele. Man får tid, tid til å legge på tekst om man ser i etterkant at noe ble formulert feil. Tanker jeg kom på i etterkant som trenger å være med. Det viktigste av alt med en bok er at man får tid til å tenke. Tenke både for og i mot. Dette er ikke en bok som blir skrevet i sinne eller frustrasjon, sånn som flere blogginnlegg fort kan bli. Dette er en bok som legger tankene mine frem på papir, akkurat hva jeg tenkte og følte, uavhengig av hvordan situasjonene er nå. 

Jeg kan innrømme at en bok skrevet i sinne og frustrasjon vil man komme til å angre på etter 5 år. Jeg har derfor hatt tid på denne boken. Tid til å tenke, og tid til å formulere meg riktig. Jeg står heller ikke ene og alene om denne boken. Den skal gjennom et helt forlag og advokat før den skal trykkes og ut i butikk. Jeg kan ikke skrive hva jeg vil i en bok, det er det som er så skummelt med blogginnlegg i forhold til bøker. Jeg har virkelig troen på at denne boken vil falle i smak hos de som har følgt meg både over en kort periode og for de som har følgt meg helt fra starten! 

Dette er en bok med sannhet og detaljer, på godt og vondt. Denne boken er meg. 

HER ER TYVEN!

reklame

I dag er starten på vårens aller største salg i Norske nettbutikker! Green Friday er vårens svar på mer kjente Black Friday som finner sted siste fredag i November. Green Friday der i mot finner sted nå siste fredagen i April, og gjett hva!? Alltid er det noen som tyvstarter uken, og denne gang er det GetInspired.no som presenterer Green Week! Hver dag gjennom hele uken vil du finne vårens beste tilbud hos GetInspired via denne linken HER! Nederst i innlegget har jeg samlet noen av dagens aller beste kupp! Du shopper faktisk Tights fra kun 149,- akkurat nå!
1. HER - 2. HER - 3. HER - 4. HER - 5. HER

 

Dagens Facebookvinner er Mariann Henriksen, du blir kontaktet direkte via Facebook.

ENDELIG VAR DET MIN TUR!!

Jeg har lenge gått å gruet meg til å gjøre noe jeg innerst inne ikke trodde jeg noen sinne ville få til. Noe som alle rundt meg har klart uten problemer, mens jeg satt her tre år senere og fremdeles ikke hadde fått det til. Etter at jeg turte å gå i gang med å prøve igjen, har jeg ikke bestått flere ganger. Etter tre forsøk, fikk jeg innvilget å få ta testen muntlig med en sensor, etter at jeg la inn en søknad på dette på grunn av mine lese og skrivevansker. Jeg hadde egentlig endelig fått en time med sensor i Stavanger i morgen. Jeg valgte å sette opp en time i Stavanger i stedet for her i Kristiansand, fordi det var mindre ventetid. 

Jeg tok en stor sjanse på fredag. Vi var akkurat kommet hjem etter en fin Danmarkstur, og jeg hadde øvd mye på teorien i hele påsken for å ha en mulighet til å bestå den muntlige prøven som ventet meg. Jeg bestemte meg for å prøve på vanligvis en siste gang. Jeg hadde tatt den tre ganger tidligere uten å bestå. Jeg ville klare dette, uten å føle at jeg tok en lettere vei enn andre. Jeg tenkte derfor på fredag at denne gangen tror jeg at jeg får det til, denne gangen kan jeg mye mer enn før. Jeg tar denne sjansen, så får jeg heller vente på en ny tid til muntlig om jeg ikke får det til nå heller. 

Jeg fikk nemlig beskjed om at jeg ikke kunne ta den på fredag, om jeg ønsket å ta den muntlige på mandag. Jeg stolte på magefølelsen min og avlyste den muntlige prøven som var kun noen dager unna. Jeg hadde troen på at jeg ville klare det denne gang. Jeg satte meg inn og gikk plutselig gjennom alle spørsmålene, og syns det var kjempe lett. Plutselig kunne jeg alt jeg hadde øvd på. Jeg klarte det!! Jeg besto teoriprøven på vanligvis, og endelig ser jeg en fremtid med lappen! 

JEG ER HJEMME FOR Å BLI

Nå har jeg vært borte igjen en liten stund. Litt over en uke, for å være nøyaktig. Jeg fikk beskjed fra flere av leserne mine om at jeg måtte ta den tiden jeg trengte, sånn at jeg kunne komme tilbake sterkere. Det føler jeg at jeg på alle måter er nå. Jeg har fått tid til å fokusere på positive ting i livet, og hatt en fin ferie med barna i Danmark på den tiden jeg har vært borte fra bloggen. Nå er jeg tilbake, og hodet mitt er høyt hevet. Jeg har kanskje vært borte fra alt fra sosiale media, men jeg har aldri skrevet så mye som jeg har denne uken. Jeg har skrevet flere sider i boken, som nå begynner å virkelig nærme seg slutten, og de siste kapitelene. 

Mens jeg har vært borte har jeg sett at media har spekulert i om jeg skulle slutte å blogge for godt nå, det skal jeg selvsagt ikke. Jeg trives med bloggen, og føler at jeg har kommet inn i en rytme med bloggingen som gir meg minst mulig stress i hverdagen. Jeg trives med den jobben jeg har. Grunnen til mitt fravær er jo alt annet som skjer i livet, ved siden av barn og jobb. Noe som krever mer energi fra meg enn jeg vanligvis har. Jeg trengte tid på å komme meg etter nok en skuffelse. Jeg har også fått tid til å samle sammen en hel haug av blogginnlegg i arkivet, sånn at jeg nå mot slutten av boken kan bruke mer krefter på den, samtidig som at bloggen min ruller og går. 

Jeg er kommet tilbake, og denne gangen er jeg kommet hjem for å bli. Det er på bloggen jeg hører hjemme. De neste dagene vil jeg dele blogginnlegg som peker litt tilbake på den uken jeg har vært borte. Blogginnlegg jeg har skrevet denne uken, men også bilder, videoer og gøye ting fra vår ferie i Danmark. Fremover er det heldigvis mye positiv som skjer. Jeg dømmer meg selv veldig raskt med å være så negativ og sutrete på bloggen. Jeg vil så veldig gjerne gi et ærlig blikk over mitt liv, og det siste året har jeg hatt det vanskelig, og da må dessverre dette også frem i lyset. Likevel er det viktig for meg å vise frem at hverdagen min plutselig er blitt en drøm, og en hverdag jeg alltid har lengtet etter. Jeg har det fint, selv når det stormer! 

JEG HAR IKKE MER Å GI

Akkurat nå er det så mye jeg vil fortelle dere. Så mange ting som dere burde visst om. Samtidig kjenner jeg at akkurat nå, har jeg ikke krefter til det. Sannheten er at alt jeg skriver vil brukt mot meg, og anmeldt. Hodet mitt kjører i høygir, samtidig som at kroppen min ikke helt strekker til. Jeg ligger i sengen og orker ikke mer. Alt jeg tenker, og alt som skjer akkurat nå kan ikke skrives om, og da har jeg ikke noe å komme med. Dette er problemer jeg lever med nå. Jeg blir borte en stund, og vet ikke hvor lenge dette blir. Det kan være to dager, en måned eller et halvt år.. Akkurat nå er jeg ferdig. Jeg har ikke mer å gi.

NOK ER NOK!

Først og fremst må jeg si at jeg er veldig glad for støtten etter innlegget mitt om alkohol. Det er fint å se hvor mange som deler mitt syn på alkohol og barn, både blant media, blogglesere og flere rundt meg. Det gir meg en god følelse av at de aller fleste barn og unge slipper å leve tett på mennesker med alkohol- eller rusproblemer. Samtidig er det nok mange som satt med en klump i magen, i visshet om at de selv eller noen de er glad i drikker på en måte som får konsekvenser for andre. Jeg håper i alle fall at noen kanskje har fått noe å tenke på, kanskje et ønske om å søke behandling, eller prøve å ordne opp i problemene selv. Kanskje har jeg fått noen pårørende til å innse at det de blir utsatt for ikke er riktig, og gitt de mot til å ta et oppgjør med noens drikkeproblemer.

Jeg ser mange skriver om at alkoholiserte mennesker i stor grad sliter med å selv se at de har et problem, og etter gårsdagens innlegg forstod jeg også litt mer av dette. Jeg var veldig tydelig på at jeg ikke ønsket å offentliggjøre noen eller skade noen med innlegget. Det er enkelt og greit et innlegg som beskriver problemer som jeg dessverre har opplevd på kroppen. Et problem som jeg er veldig bevisst på at jeg aldri skal overføre til mine barn, og som jeg igjen har et ønske om å dele til dere. Først og fremst for min egen del, da jeg trenger å bearbeide ting jeg selv har måttet fortrenge. Ting som jeg igjen trenger å høre at ikke er greit. 

Men i går fikk jeg tekstmeldinger om at "nok er nok", og at jeg etter gårsdagens innlegg hadde "brent nok broer". Jeg fikk beskjed om at "Folk snakker om dere. Mye. Men det er ikke mye positivt de har å si" og ikke minst "Hvem har du å komme hjem til når du har brent alle broer?" 

Jeg har opplevd mye dritt i livet mitt. Mye dritt som jeg aldri har kunnet ta opp, dritt som jeg i alle år bare har måtte fortrengt. For ja, hvem hadde jeg å komme hjem til om jeg brant alle broer? Heldigvis har jeg en familie å komme hjem til den dag i dag, og den familien bor jeg sammen med. Ingen kan verken true, eller tvinge meg til stillhet når urett blir begått. Det har egentlig blitt sånn. At hver gang jeg snakker om urett, hver gang jeg tar opp hendelser eller episoder som jeg ikke skulle blitt utsatt for, så skyldes det på meg. Det trues, og jeg er den som brenner broer. Men hvem er det egentlig som skal unnskylde seg? Den eller de som utsetter et eller flere barn for alkoholproblemer, eller barna som forteller om vonde opplevelser?

OH, DANIEL!

sponset

Jeg har lenge vært åpen om at jeg er en skikkelig Kardashian-fan. Derfor var det veldig stas når den nye kolleksjonen "Classic Petite" fra Daniel Wellington kom i postkassen denne uken. Classic Petite er den nyeste kolleksjonen fra Daniel Wellington, som ble introdusert av Kendall Jenner. Jeg har plukket ut mine favoritter hos Danielwellington.no og er så heldig å få gi mine lesere en 15% rabattkode! Bruk rabattkode: mammatilmichelle så får du rabatter på alt i deres nettbuttikk, som tilbyr gratis frakt verden over! 

Daniel Wellington sine nye Classic Petite klokker, finnes både i sølv og rosegull. Daniel Wellington har også andre produkter enn klokker i sin nettbutikk, som armbånd og mansjetter og annet tilbehør som passer perfekt til klokken! Jeg syns de nye klokkene passer perfekt når man skal stelle seg litt ekstra opp. Klokkene er klassiske, og passer en hver anledning! ALKOHOLIKER ELLER EI, HAN DRIKKER FOR MYE!

Jeg har vært veldig tydelig med mine nærmeste de siste to årene om at alkohol og drikking, ikke er noe for meg. Jeg har vært ærlig på at jeg ikke trives med et glass vin, eller champagne og vil heller stå over. Jeg har også vært tydelig på at jeg kun drikker om det er i en spesiell anledning, og om barna ikke er tilstedet. For meg, så kan jeg kose meg minst like mye en barnefri kveld, uten noe i glasset enn et lite glass, selv om det ikke er snakk om noe annet enn å sitte hjemme på sofaen mens man kun har dette glasset. For min del så handler dette om smaken, mer enn alkoholen. 

Jeg drikker vanligvis ikke ting jeg ikke liker, og da gjelder dette ting med alkohol også. Selv på nyttårsaften, etter at barna var i seng tok jeg ikke en eneste slurk, fordi dette ikke gleder meg på noen som helst måte. Jan kan fint ta seg det halve glasset, men jeg, personlig ønsker å sto over. Det har vært lettere enn jeg først trodde å stå i mot det å måtte drikke alkohol til en hver anledning. Jeg har plutselig ingen problemer med å gå på fest uten å drikke alkohol, noe som er veldig overraskende, om man ser på hvordan jeg var i de tidlige ungdomsårene. 

Etter at jeg ble mamma har jeg forstått mye av hva som er rett og galt. Jeg har flere eksempler der jeg som mindre uten barn selv, ikke ville sett de samme problemene i situasjoner, der jeg nå tenker er helt uakseptabelt. Jeg har lært veldig mye av mine egne erfaringer, og ting som jeg ikke ønsker å videreføre til mine egne barn. Alkohol er en av disse tingene. Jeg skal ikke innrømme noe om hvor nært dette var relatert til meg, for det har jeg jo dritt meg ut på før, men man kan si jeg møtte denne personen beruset, lenge før jeg burde.

Igjen så er dette noen jeg ikke har sett som et problem før mine barn begynte å vokse til. Mye av grunnen til dette kommer også selvsagt av at jeg selv også har blitt eldre, og forstår samfunnet på en helt annen måte enn jeg gjorde for syv år siden. Jeg personlig, syns ikke det er noe greit å drikke rundt barn. Enten det er dine egne, eller andres barn. Man har et ansvar som voksen og holde sin egen alkohol og beruset tilstand borte fra alle barn. Dette mener jeg om både hverdagen, høytider og ferier. 

Jeg har de fem siste årene observert et drikke-problem. Et drikke-problem hos en person som jeg ikke bryr meg om, men som jeg ser ødelegger flere av de rundt sine hverdager, personer jeg bryr meg om. Hvordan kan man si fra om noe sånn? De nærmeste vil aldri kunne innrømme til seg selv at alkoholen er et problem, og at mannen er en alkoholiker. Jeg mener og har de siste årene sett at denne mannen drikker hver eneste dag. Alkoholiker eller ei, han drikker for mye. Setter man alkoholen fremfor ting og personer som betyr noe, så er det et alkoholproblem. 

Jeg er dritt lei av å stå på siden og jatte med, når jeg ærlig kan si at jeg står for mine meninger om alkoholen. Alkohol skal aldri bli prioritert ovenfor noe eller noen. Spesielt ikke la drikkingen påvirke de som er rundt, og det kan jeg si rett ut, at det gjør det. Akkurat nå. Jeg lar ikke mine barn møte deg lengre. Ikke etter at jeg oppdaget dette problemet selv, men jeg håper så inderlig at de andre rundt deg, snart kan sette foten ned de også og ikke akseptere det å bli nedprioritert for ditt alkoholproblem. For meg er dette helt uakseptabelt. 

PÅSKEKONKURRANSE - ALLE FÅR PREMIE!

reklame

Get Inspired vet dere allerede min begeistring over, og jeg er så heldig å få arrangere tidenes påskekonkurranse! Vinneren får et år med valgfrie produkter fra blandt annet Nike, Kari Traa og New Balance til en verdi av 10.000 kroner - ALLE som deltar mottar en premie på epost. 

Du melder deg enkelt på under, tast inn epostadressen din i feltet, og trykk "meld meg på"

 

 

Ved å delta i konkurransen, samtykker du til å motta nyhetsbrev fra Get Inspired. Du kan når som helst melde deg av konkurransen.

NÅR JEG PLUTSELIG BLIR BORTE

Denne uken før påsken har jeg lagt inn den siste energien jeg hadde til å jobbe med boken. Det er mye jobb, derfor så klarer jeg ikke alltid å samkjøre bloggen med boken. Og siden boken nærmer seg deadline så må jeg prioritere tiden min til den. Det er så mange tema som kommer opp i boken som ikke helt passer inn på bloggen min akkurat nå føler jeg. Jeg kan komme med et innlegg om akkurat det jeg vil, men om jeg skal skrive om temaer som virkelig har gjort store forandringer i mitt liv, føler jeg det fortjener mer av meg enn kun et innlegg. Jeg gleder meg veldig til å vise frem boken min, for da blir alle andre tema i boken så mye mer relevante. 

Når jeg plutselig blir borte fra bloggen så lenge, så er det som regel et tegn på at det skjer veldig mye. Gjerne ikke i hverdagen generelt, men i hodet mitt. Jeg har virkelig hatt min beste skrive økt noen sinne, og har også skrevet ned tanker jeg har hatt i prosessen i blogginnlegg. Innlegg jeg skal dele på bloggen når boken er ute. Når boken er lest, og du som leser lurer på hvordan det føltes for meg i prosessen av skrivingen i de dramatiske hendelsene og vendepunktene i mitt liv. 

Nå er påskeferien vår i gang, og barna har to uker ferie. Vi har flere planer for ferien allerede, og har faktisk hatt besøk fra Stavanger denne helgen. Vi har planer om å male påske-egg og kanskje møte på påskeharen i løpet av ferien, samtidig som vi også skal prøve å få en dag oppe i snøen, før sesongen er over. Når påsken er over skal vi faktisk ut å reise. Vi drar til Danmark og Legoland for første gang, så dette gleder vi oss til! Jeg ønsker alle sammen en riktig fin start på påskeferien. God påske! 

Vinner av 5 kasser Pepsi Max i min store påskekonkurranse er: Anne Britt Hansen - Du vil bli kontaktet direkte via Facebook! Gratulerer!

SLIK FÅR DU ET HELT NYTT KJØKKEN, SUPERBILLIG!

Når jeg gikk i gang med å innrede kontor-lokalet mitt for to måneder siden, tenkte jeg mye på hvordan jeg skulle gå i gang. Hvilke møbler skulle jeg bruke, og hvilke tanker og uttrykk ville gi de som var i rommet? Jeg fant fort ut at jeg ønsket eksklusive og tunge møbler. Jeg fant derfor fort ut at jeg ikke syns kjøkkenet passet helt inn i stilen jeg ønsket å gå for. Det er en åpen romløsning, så kjøkken har veldig mye å si for helheten. Jeg fant derfor ut en løsning, som ville gjøre store, forskjeller, samtidig ikke koste meg mye. Jeg ble selv kjempe fornøyd, og syns det ble kjempekult. Nå som det endelig er ferdig, kan jeg stolt vise frem hele prosessen, og ikke minst før og etterbilde! UNDER 50 KILO

sponset

Det er offisielt under 2 måneder til sommeren, og akkurat det føles ganske sykt. Plutselig er det blitt april og årets bikinikropp bør ikke være så veldig langt unna før den er klar for sol og strand. Derfor bør man akkurat nå starte med Betakaroten om man ønsker en skikkelig dyp og sunn brunfarge gjennom hele sommeren. Jeg har tidligere fortalt om mitt forhold til betakaroten, som jeg tar daglig i denne perioden og helt frem til høsten. Good For Me er plassen jeg kjøper min Betakaroten som er laget av naturlige råvarer, og som er tilpasset for å gi den beste brunfargen du kan oppnå.

Betakaroten er viktig for meg i denne perioden, og har vært det alle sesonger der jeg ikke har vært gravid. Jeg er den typen som elsker sol og sommer, men som ikke akkurat legger ned den aller største innsatsen for å få drømmekroppen hver sommer. Jeg har i alle fall ikke noe mål om å ende opp som noen treningsbabe under 50 kilo. 

Betakaroten sverger jeg derimot til, da den gir meg drømmefargen gjennom hele våren, sommeren og høsten. Betakaroten er et must for meg, og for å få best mulig effekt bør man starte så tidlig som mulig. Nå kommer også påsken, der det gjelder å slikke de solstrålene som er, da hjelper Betakaroten fra Good For Me deg med å utnytte solstrålene på best mulig måte.

Produktet har jeg brukt over flere år nå, og har funnet min favoritt i Betakarotenen fra Good For Me. Om du er rask, kan du akkurat nå få 15% avslag på din bestilling ved å benytte deg av rabattkoden: anna15. Rabattkoden gjelder kun en uke fra i dag, så være rask! Bestill din betakaroten til rabattpris HER! 

Sist jeg skrev om betakaroten, husker jeg at jeg fikk flere spørsmål fra dere. Blir man oransje av å bruke dette? Virker dette produktet egentlig? Og, hjelper det egentlig mot soleksem? Jeg tenkte derfor det var viktig å få svart på disse spørsmålene i samme slengen. Good For Me Betakaroten er faktisk mest kjent for å hjelpe mot nettopp soleksem! Deres Betakaroten er det ingen tvil om fungerer, og man kan kun bli oransje om man tar veldig mye. Samme som man blir av gulerøtter, om man spiser for mye av det, får man også misfarging i huden. 

DU VIL ALDRI TRO HVA SOM SKJER I DAG!!

For en liten stund tilbake, nøyaktig to ukers tid siden faktisk skjedde det noe stort. Noe som i alle fall var veldig stort for meg, som faktisk skal gjentas i dag også! Det er ikke hver dag man legger ut sitt eget hus for salg, og jeg må innrømme at dette er veldig stort for meg. Jeg er så stolt over å ha et eget hus i en så ung alder, eller rettere sagt, jeg er så stolt over å kunne selge mitt eget hus i så ung alder. Huset ble lagt ut for salg i mars, og det har alt vært en visning for ca. to uker tilbake. Nå skjer det igjen!

I dag er det visningsdag i huset mitt i Nestunveien 56 i Stavanger! Jeg er så i ekstase over hus-salgsprosjektet at jeg skulle virkelig ønsket jeg kunne gå på min egen visning. Jeg vet ikke hvorfor jeg syns akkurat visningen er så stas, men man har jo veldig eierskap til huset, og ønsker jo å se hvem som er interesserte og ønsker å kjøpe boligen. For min del har jeg fylt program hele uken, og har derfor ikke mulighet til å stikke innom huset i Stavanger i dag, men for alle andre i nærheten, er dere hjertelig velkommen på visning i dag kl.18.00-19.00! 

Om jeg selv skal selge inn boligen min litt, så må jeg virkelig innrømme at plasseringen og tomten på huset er virkelig en drøm for en hver familie å få muligheten til å vokse opp. Jeg er selv vokst opp like i nærheten, og kunne virkelig ikke drømt om en mer behagelig skolevei. Gjennom hele grunnskolen hadde jeg i underkant av 2 minutter å gå til skolen, og fra huset jeg selger er det samme avstand til både barneskole, ungdomsskole, turområde, flere kunstgressbaner og barnehage. En drømmeplass, for et hvert barn! Det jeg husker jeg likte best, var at alle mine nære venner bodde rett over gata, og at jeg tidlig kunne løpe frem og tilbake uten at det var noe problem. 

Huset mitt i Stavanger er et lite koselig gammelt hus, som er totalt oppgradert i 2016 med nytt bad, kjøkken, peis, gulver, maling, lister, dører, det elektriske systemet er også blitt fikset opp. Les alt du trenger å vite om huset mitt HER! Det er et fint familiehjem, men det passer også veldig fint til førstegangskjøpere, par som skal flytte sammen, et eldre par, eller enslige. Min plan var å bosette meg der som alenemamma med to små barn. Plutselig forandrer planer seg helt, og nå bor jeg plutselig med en hel gjeng på sørlandet. Er ikke livet fantastisk? Velkommen til visning kl.18.00 i Nestunveien 56! 

HIPP HURRA FOR LUCAS

For et halvt år siden ble vår lille Lucas en del av verdens befolkning. Det føles som om det var i går at jeg fikk deg i armene mine for aller første gang, samtidig som det føles ut som en evighet der du har vært en del av familien vår. Du har allerede rukket å bli en stor gutt på dine 6 første måneder, og det er så spennende å se deg utvikle din helt egen personlighet. Et trekk du i alle fall har spesialisert deg på er smilene dine. Det er virkelig godt å se hvordan du smitter de rundt deg med store, varme smil. Du har funnet dine favoritt-leker, og du elsker å utforske alt som kan ta og føles på.

Selv om du bare har vært med oss siden i høst har du rukket å ta en plass i hjertene våre alle sammen. Michelle synes det er superspennende å se deg utforske livet, og hun elsker å ta deg med på oppdagelser og hverdagsutfordringer. William har tatt rollen som din store beskytter, og er veldig opptatt av at du hele tiden har det bra. Pappa er blitt din livshjelper, og står på hver gang du trenger bleier, tutt eller bare en nattasang. Mens jeg prøver så godt jeg kan å være din trygge havn. Den som trøster deg og koser med deg både når du og når jeg trenger det.

Det har vært helt fantastisk å se deg vokse og lære i ditt første halve år, og vi gleder oss masse til å se deg utforske verden videre fremover. Kjære Lucas, gratulerer så mye med ditt første halvår i flokken. Klem Mamma, Pappa, storesøster Michelle og storebror William.

MICHELLE SKAL FÅ EGEN HEST!

reklame

Til sommer fyller Michelle allerede seks år. Hun begynner å bli en skikkelig stor og livsglad jente, med egne interesser. Når vi flyttet fra storby, til en liten bygd utenfor Kristiansand i fjor sommer fant både Michelle og jeg interesse i alle hestene som vi ser til alle kanter fra der vi bor. I vinter startet vi å gå på en «dropp in» ridetime en gang i uken, og Michelle har vel siden vi flyttet ned hit sagt at hun ønsker seg en egen hest. 

Jeg syns det er veldig vanskelig å si henne i mot på dette, fordi jeg har et stort ønske selv også. Hadde der vært helt uaktuelt og ukjent for meg, så ville svaret mitt kommet tydelig som et stort nei, for at seksåringen min skal få seg egen hest, men jeg har selv som liten ønsket meg hest lenge, og har selv ridd i flere år. Jeg kunne gjerne tenke meg at Michelle fikk en hest, og en felles interesse bare vi to jente i familien kunne stelle med. Når jeg først har kommet meg til landet, så da må jeg jo i alle fall få oppleve heste-drømmen, mens vi har mulighet her på landet. 

Jeg har sagt til Michelle at den dagen jeg får bil-lappen, skal hun få seg en egen hest. En hest som vel og merke blir mitt ansvar, men som hun kan kalle sin egen, bestemme navn til, å ri så mye hun ønsker. Ettersom at Michelle er blitt så interessert i hest har jeg meldt henne inn i penny-klubben. Noe jeg også var som liten. Jeg husker det var så stas å få en pakke i posten hver måned med kun hesteting og mine interesser. Vi venter nå i spenning på vår første pakke til Michelle, hun syns dette er like stas som jeg husker det var! 

Når guttene blir gamle nok så får nok de også sine interesser, og jeg som mamma, skal gjøre alt i min makt for å følge dem opp på dette. Jan nevnte Kickerz fotballklubben, som han var medlem av som liten, som er akkurat sammen opplegget og pakken i posten hver måned, bare at dette er for fotballinteresserte barn. Jeg elsker å se barna forme seg etter egne ønsker og personligheter, og kan nesten ikke vente med å se hva fremtidens interesser bringer for både Michelle og guttene i årene som kommer. 

Du kan også melde inn ditt barn i en av disse fantastiske klubbene, eller om du har lyst å være med selv og er under 18 år, må du ha tillatelse fra foresatt. Om det ikke er hest eller fotball du brenner for, så finnes det også en magisk jente-pakke som kommer hjem i postkassen. Man bestemmer selv hvilke pakker man vil ha og hvor ofte. Girl it har faktisk hjulpet mange barn til å finne leseglede, med bøker tilpasset hver enkelt medlems alder! 

Bestill Penny - Heste medlemskap HER! ♦ Bestill Kickerz - Fotball medlemskap HER! ♦ Bestill Girl It - Jente-pakke medlemskapet HER! 

TOP 5 TING SOM IRRITERER MEG!

1) Tullinger på nett - Det er vell ingen tvil om at det finnes mange tullinger med sterke meninger på nett. Det er heller ingen hemmelighet at jeg utsettes for en god del av disse, og noen av de vil sikkert representere på dette innlegget også. Jeg må ærlig innrømme at jeg ofte lar meg irritere og provosere av det som lires ut av mennesker som ikke aner hva de snakker om. Det er mennesker som irriterer meg, men sjeldent sårer meg. Likevell fortjener de en soleklar førsteplass på listen over ting som irriterer meg.

2) Jan - Som de fleste andre i et parforhold så elsker jeg samboeren min. Samtidig er det vell ingen andre enkeltmennesker som kan irritere meg mer en han. Jan elsker å provosere, og han elsker å være en skøyer, men kunne nok vært en smule mer nøye med situasjonene han velger å bruke som humoristiske. Men ja, han har fint gjort seg fortjent til sølvmedalje i kåringen "Top 5 Ting som irriterer meg".

3) Katter - Sorry altså, men katter har jeg virkelig ikke mye til overs for. De lukter vondt, de røyter, de drar rundt med mus, og de bæsjer der det passer dem. Jeg tror min misnøye ovenfor katter er gjensidig også, for er det en type dyr som stadig gjør fra seg i hagen vår så er det katter. Jeg har vell bare en ting til felles med katter, og det er at vi begge hater mus. Bronse til Norges mest populære husdyr der altså. 

4) Rot - Akkurat dette punktet føler jeg går litt hånd i hanske med punkt nr.2. Jeg har helt siden jeg var liten vært veldig opptatt av å holde ting ryddig og ordentlig til en hver tid. Jan er blitt bedre siden jeg traff han, men fortsatt ender tomme doruller aldri opp i søppelet. Og der ligger vell mye av grunnen til at rot ender opp med en hederlig fjerdeplass, det er de SMÅ tingene som virkelig irriterer meg.

5) Folk som tar feil - Jeg ser på meg selv til en mester til å diskutere, og her hjemme diskuterer vi oftes de helt små problemene. Det kan for eksempel være en diskujon på hvem som har mistet begge visakortene. I sånne diskusjoner er det alltid èn som har helt feil, og èn som har helt rett. Derfor irriterer jeg meg over mennesker som diskuterer noe som ikke er å diskutere, i saker som enten er rett eller galt. Og ofte finner jeg slike mennesker i kommentarfelt rundt forbi, og enda oftere i kommentarfeltene knyttet til meg. Der man gjerne diskuterer et tema som man umulig kan ha greie på. 

BOKEN MIN ER EN SELVBIOGRAFI, BOKEN ER MEG

I går brukte jeg hele kvelden min på noe jeg aldri trodde jeg ville gjøre. Jeg leste gjennom 72 nye sider av min egen bok. Det er mye som må endres på, og mye små feil i teksten som enda skal rettes opp. Det er et utrolig gøy prosjekt, og noe helt nytt for min del. Jeg trodde aldri jeg ville få denne muligheten, og nå sitter jeg her og skal gi ut min egen bok allerede til høsten! Jeg gleder meg skikkelig, men kjenner selvsagt på en følelse av usikkerhet. En følelse av å gi ut noe nytt, hvordan vil det bli tatt i mot, hva vil følgerne mine tenke. Jeg kommer til å nå både dere som daglig følger livet på bloggen, men også en helt ny arena. 

Noen ganger tenker jeg at oppmerksomheten min er ufortjent, mens i går når jeg satt å leste gjennom side på side, så kjente jeg på en enorm stolthet. Jeg følte jeg hadde skapt noe. Det er lettere å være stolt over et forfatter-yrke, og selvskrevet bok, enn å være en blogger, selv hvor mye jeg skriver hver eneste dag. Det vil aldri bli det samme. Jeg er derfor enormt stolt over dette prosjektet, og at jeg, får min sjanse her i livet til å skrive min egen bok. Jeg gleder meg til å vise den frem til dere. 

Det er mye som står i boken, ting og hendelser, og ikke minst beskrivelser og tanker som aldri klarer å komme frem på en blogg. Det blir ekte og veldig lett å forstå alt. På bloggen er det lett for meg å skrive ting mellom linjene, gjøre det spennende og la dere lure litt på hva som egentlig har skjedd, mens i boken står alt svart på hvitt. Det er ikke mulig å misforstå. Dette er den jeg var, den som gjorde meg til den personen jeg er i dag, og ikke minst dette er jo fremdeles den personen jeg er. Jeg er Anna Rasmussen, på godt, og på vondt.