hits

april 2015

LANG HELG

Kjenner jeg gleder meg skikkelig til kveldens episode av Bloggerne i kveld! Det er så mye av meg og ungene som skal bli vist i kveld, så det blir gøy! I kveldens episode får dere sett en litt usikker Anna. Gjerne en ny side, dere ikke har sett av meg her på bloggen tidligere.. Jeg håper alle får en superduper langhelg! Start helgen med å se Bloggerne på TV2 Bliss kl. 21.30!
FILMING I OSLO

Om to dager er det klart for en ny episode av Bloggerne på TV2 Bliss! Jeg kjenner at jeg gleder meg litt ekstra mye til å se denne episoden som kommer på torsdag. Det vil bli vist veldig mye av meg og ungene i denne episoden. Denne episoden ble filmet når vi var i Oslo, og mistet kofferten. Dere vil derfor få se en litt stresset Anna, med to trøtte barn på tur, haha. 

Jeg fikk jo nesten ikke blogget fra Oslo når vi var der, fordi jeg ikke hadde pc´en, kameraet eller noe. Så derfor tror jeg dere virkelig vil like denne episoden. Jeg møtte blandt annet Tooji, som er tidligere Gran Prix vinner! Han ga nylig ut en barnebok, og jeg og ungene var på lanseringen! Han var virkelig en hyggelig fyr! Både Michelle og jeg likte veldig godt boken hans! 

Dere får gjerne sett en ny side av oss i episoden. Jeg syns det er viktig å få frem i serien at Michelle er et barn hun også, og ikke bare en pyntedukke. Det er gjerne vanskelig å få frem på bloggen, når hun stiller seg fint opp og smiler på hvert bilde jeg tar av henne. Hun er veldig glad i å bli tatt bilde av, og spør meg stadig vekk om jeg kan ta bilde av henne. Likevel er hun et barn som alle andre, og blir fort lei, trøtt og sur. 

Det er viktig for meg å få frem denne siden av henne også. Mye for vår egen del, sånn at hun skal kunne se på seg selv hvordan hun faktisk var som liten. Men også mye av grunnen er jo at dere ikke skal tro at hun ikke får være et barn. Det har vært mye fokus på at jeg stiller henne opp i "voksne" klær. Men hun poserer helt frivillig, og hva hun har på seg gidder jeg faktisk ikke kommentere en gang;) 

Jeg tenkte jeg kunne ta med mitt eget videokamera en gang, "Behind the scenes" når jeg tar bilder av Michelle. Tror mange hadde fått et helt annet inntrykk av bildene jeg legger ut, da. Michelle hopper som regel frem med en gang hun ser et kamera!

UT PÅ TUR, I NORSK NATUR

sponset

I dag har vi vært ute på en liten søndagstur. Alle som har vært i Stavanger, vet at vi har mye varierende vær her. Ja, vi kan faktisk oppleve alle årstidene på en dag. Det kan derfor være vanskelig å vite hvordan man skal kle seg for en tur ut. Men nå har jeg fått meg en ny jakke, perfekt til norske værforhold. Den er både vanntett, vindtett og ventilerende. Så den er helt super, både når det regner eller når det blåser! I det skiftende søndagsværet i formiddag, var denne HellyHansen regnjakken perfekt! 

Har du lyst til å være med i trekningen om å vinne denne flotte jakken? Alt du må gjøre er å poste et bilde av deg selv i regnværet og legge det ut på instagram med hashtags #weloverain #gsport Du kan lese mer om konkurransen HER! 

Om du ikke tror du har vinnerlykke, har jeg en god nyhet: I uke 18, den kommende uken, kommer jakken på tilbud til kun kr 799,- Se tilbudet her!  Regnjakken finnes i flere fine farger. Fargen jeg har på jakken heter Summer red! Modellen W Aden er komfortabel å ha på seg, den er veldig lett og har et hurtigtørkende behagelig for. 

MITT BESTE SKJØNNHETS TIPS

Sponset

Visste du at den fantastiske hudpleien Swiss Skin Revewal ble kåret til årets innovation i Sveriges største skjønnhetsgalla! Nå har jeg testet ut Swiss Skin Renewal en god stund, og jeg har også skrevet om produktet tidligere her på bloggen. Jeg har flere ganger fått spørsmål fra dere lesere om mine erfaringer med denne behandlingen. Derfor velger jeg å komme med en oppdatering nå. Jeg er veldig fornøyd med produktet, og kan virkelig anbefale det videre med god samvittighet!

Huden min ser glattere og jevnere ut etter behandlingen, og den føles så utrolig ren og fin. Det jeg liker så godt med denne behandlingen, er at den består av to produkter som til sammen virker både på innsiden og utsiden av huden. Swiss Skin roller lager smertefritt små åpninger i huden med tynne mikro-nåler. Disse mikro-åpningene i huden gjør at anti aging gel Swiss Rejuvenator trenger dypt inn i huden og stimulerer kroppens immunsystem til å helberede bedre og penere. 


Her er noen tips til deg om bruken av produktet: Jeg vil anbefale at behandlingen gjøres om kvelden, for du kan oppleve at huden blir litt rød etterpå. Da er det greit å la huden hvile seg fin til neste morgen. Husk å desinfisere huden først med Swiss Sanitizing Spray, og bruk også sprayen til å rengjøre skinrollerén etterpå.


Det er viktig at Swiss Rejuvenator brukes i 5-7 dager i strekk, og så lar jeg huden hvile en uke før jeg fortsetter behandlingen. Det er også viktig å bruke rett nållengde, husk at den minste nålelengden er beregnet for tynn og ømfintlig hud som den i ansiktet, mens de lengste nålene kan brukes til baksiden av lårene for eksempel. Dersom du lurer på noe mer har Swiss Clinic kundeservice med profesjonelle folk som svarer deg på telefon. 


Nå har Swiss Clinic også lansert en ny og mer effektiv Rejuvenator som også er større og rekker lengre. For kun kr. 960,- kan du nå behandle din egen hud hjemme. Fri frakt og resultatgaranti på swissclinic.no Dersom du liker ideen med egenpleie hjemme hos deg selv, Swiss Clinic har flere andre produkter som du kan lese mer om på hjemmesiden deres. 

ÅRETS FØRSTE PICNIC

Enda en ny mandag, og ny uke. Finværet fortsetter, og jeg elsker det! Fint vær fører med masse latter og glede, og ikke minst fornøyde barn! Håper alle sammen får en nydelig dag, og en super start på ny uke!  
LAST NIGHT

For en fantastisk kveld! Jeg storkoste meg så utrolig mye i går. Vi ble hjemme til rundt midnatt før vi gikk en liten tur til byen. Her hjemme så hadde vi forskjellige drikkeleker, blandt annet Ring of fire, som ble morsommere og morsommere ut over kvelden. Formen min i dag er faktisk veldig bra. Jeg merker ikke at jeg var ute i går, så det var veldig bra med tanke på at jeg har vært på tivoli med ungene i dag! 

På et tidspunkt stoppet jeg å ta bilder med kameraet mitt, men det var vel da snapchat bilder tok over. Jeg tenkte jeg også kunne legge med snapchat bildene fra kvelden i et innlegg på bloggen. Ellers finner dere andre bilder fra fredagskvelden min på instagram @Stavangermamma. Tusen takk til dere skjønne venner som ville dele kvelden sammen med meg og filmcrewet! Jeg ønsker alle sammen en flott ettermiddag og kveld videre! GIKK DU GLIPP AV DETTE?

Etter at jeg tok med meg Michelle på God Morgen Norge siste uke, har det vært veldig mange spørsmål om jeg kunne legge klippet av oss ut på bloggen. Michelle var super flink, og var så nydelig i Elsa-kjolen hun hadde fått lov til å velge ut selv. Alle sammen som gikk glipp av å se oss på GMN live sist uke, eller har lyst å se det om igjen, kan klikke på bildet under. Da kommer dere direkte inn til tv´s hjemmeside, og til videoen med klippet av oss!

Nå skal jeg og ungene på tivoli! Jeg hadde det super gøy i går kveld, og er ikke dårlig i formen i dag, heldigvis. Jeg skal legge ut bilder fra fredagskvelden min senere i dag! Nå skal jeg nyte dagen med mine to skjønnaser. Michelle hadde hatt filmkveld med mormoren sin i går kveld, og var rimelig fornøyd. William hadde vært snill som et lam, og sovet godt! Ønsker alle sammen en fin lørdag! 

JUST A WALK

God ettermiddag kjære deg! I dag har jeg nytt dagen hjemme med William. Michelle er kommet seg tilbake på plass i barnehagen, etter en veldig lang påskeferie. Det var deilig å være hjemme med William i dag, uten å ha noe på skuldrene som måtte bli gjort. Vi gikk oss en tur rundt nullen tidligere i dag. Jeg syns det er så koselig å trille tur med vogn igjen. Jeg gikk rundt i skogen, og fikk lettet på alle verdens tanker i dag. Når jeg går rundt med William i vognen så er det lett å la tankene sveve! 


Jeg følte meg skikkelig lykkelig og heldig i dag. Det var veldig mange positive tanker som falt på plass i knotten min i dag. I dag tok jeg en beslutning. Ja, et valg som vil vise oss veien til et nytt kapittel i livet vårt. Jeg har bestemt meg for hvor vi vil bli værende det neste året. Jeg og ungene skal dra på nye eventyr etter sommeren! Jeg har lenge hatt dette i tankene mine, men ikke før i dag, bestemte meg for at jeg vil hive meg rundt å gjøre det! 


Det kommer til å bli spennende, jeg kjenner jeg gleder meg veldig. Jeg tror dette blir bra for både meg og ungene! Det er en stor lettelse og endelig ta en avgjørelse på hva jeg vil gjøre. Vi lever bare en gang. Jeg mener at det er bedre å angre på noe man gjør, enn å angre på noe man aldri gjorde. Det er nå jeg har sjansen, så da bør jeg ta den mens jeg har den! Plutselig ble bare en trilletur, til en tur som forandrer livene våre på alle måter...


JEG BÆRER PÅ EN SKAM

Jeg skal gå rett på sak og være ærlig med dere nå. Jeg har tenkt på dette veldig lenge, men holdt det for meg selv. Jeg bærer på en skam fordi barna har forskjellige fedre. Jeg syns det er flaut å si det, når folk spør om faren til barna at de faktisk ikke har den samme...

Jeg syns det er tragisk og trist at jeg føler det sånn, men jeg føler på mange måter at jeg har skuffet meg selv. Jeg har alltid hatt i bakhodet at jeg aldri ønsker å få barn med flere enn mannen jeg gifter meg med. Og han skal ikke ha barn fra før med ei annen dame, fordi jeg ikke ønsket at mine barn skulle få halv-søsken/ ste-søsken. Jeg hadde pekt meg ut det "perfekte" liv, og ville ikke gjøre noe som andre ville tenke rart om. 

Hvorfor skal egentlig det "perfekte" livet inneholde at man er gift og bare har barn med samme mann? Jeg mener, jeg har to perfekte barn og de er ikke med samme far. De er nå like perfekte likevel! Jeg må snart komme over denne skammen, som jeg tror veldig mange andre også går rundt med i bakhodet. Ja, nettopp fordi samfunnet vårt forteller oss hva som er rett og galt her. 

Jeg tror faktisk at det begynner å bli veldig så normalt at det er mine/dine og våre barn i en familie nå. Og det burde ikke være noe skam på noe som helst måte. Det er ikke bedre å ha en "ekte" bror som er helsøsken, i forhold til halv-søsken. En ekte bror er like mye en halv-bror som en helbror. Søsken er akkurat det samme som familie. Man stifter vår egen familie, med de man er glad i. 

Jeg er vokst opp med to stesøstre. Vi har hverken samme mor eller samme far. Mamma giftet seg med pappaen deres da vi var veldig små. Jeg husker at det var så mange kommentarer på "dere er jo bare stesøsken". Jeg husker til og med at vi hele tiden fortalte "vi har ikke samme foreldre altså!" og da fikk vi som regel slengt tilbake at da kunne vi jo ikke være søsken. 

Ste-søsteren min er i dag min aller beste venninne, og det er ingen i hele verden jeg ville vært søsteren til mer enn henne. Vi har kranglet som søstre opp gjennom årene, men i dag står vi tettere enn jeg kunne gjort med noen andre. Jeg er stolt over å kalle henne søsteren min, og har kommet til det punktet at jeg utelukker å si at vi ikke er hel søsken. For meg vil hun alltid bli sett på som lillesøster! 

Jeg kommer derfor til å være veldig bestemt på å kalle mine egne barn for søsken. Av og til ser jeg veldig mange likheter i Michelle og William. Selv om William ligner veldig på pappaen sin, så har han likevel noe som minner veldig om Michelle og med i utseendet sitt.

Du må virkelig se gjennom fargeforskjellene, og se på likhetene i selve ansiktet, og utrykkene deres. Michelle har vakre brune øyne, mens William har krystall klare blå, likevel er øynene i seg selv prikk like, spesielt når de smiler og ler! Tryggheten og kjærligheten som vises gjennom øynene er den samme hos begge! 

ALT HÅRET MITT FALLER AV!

Heia, nå har jeg i flere måneder slitt med at jeg mister utrolig mye hår. Dette tror jeg kommer av at jeg har vært gravid og ammet. Jeg syns det er helt sykt hvor mye hår som ligger igjen i vasken etter at jeg har greid igjennom det. Jeg husker at det var akkurat likt da jeg fikk Michelle. Jeg begynner til og med å få viker!! 

sponset

Jeg har funnet løsningen på problemet mitt som jeg nå skal teste ut! Jeg har lest mye bra om dette produktet, så jeg håper at det stemmer. Det er to piller man skal ta hver eneste dag! Jeg har lest meg frem til at håret mitt vil bli sterkere, med andre ord ikke falle av like fort som det gjør nå. 

Jeg tror dette produktet vil funke! Jeg føler det er så mange produkter som skriver både det ene og det andre, om å få finere hår, men som du ikke merker noe forskjell på. Grunnen til at jeg er så overbevist om at HairCare vil gi meg et godt resultat er fordi de har skrevet: Det er viktig å påpeke at produktet ikke har noe virkning på ferdig utvokst hår. Med andre ord, de er veldig ærlig om hva vi ikke kan forvente av produktet, så da vil jeg også tro at det de skriver vi vil se forskjell på også stemmer. 

Har du lyst til å prøve ut produktet sammen med meg? Nå får du hele 40% ved å bestille HairCare HER!  HairCare er et kosttilskudd som består av en unik sammensetning av ulike ingredienser som bidrar til normal hårvekst. HairCare gir næring til hårveksten, virker fra innsiden, og har en dokumentert effekt! Du kan også følge HairCare på facebook ved å klikke HER! 

William 4 måneder

Lillemann begynner virkelig å bli "storemann" nå. I dag er han 4 måneder gammel, og jeg sitter her og spør meg selv hvor disse månedene har blitt av. Jeg syns det er veldig spennende å se William utforske nye ting, og være mer "med" når vi snakker og leker med han. Ja til og med når vi koser, så merker jeg mer av kjærligheten han viser tilbake. Det er veldig godt å se. 

William er en veldig glad gutt. Han smiler stort sett mesteparten av dagen! Han er en veldig lett gutt å ha med å gjøre. I alle fall foreløpig, haha. Jeg føler at den "vanskelige" barseltiden er endelig helt over, og rutiner og trygghet for meg er endelig kommet på plass. Jeg vet stort sett hva Wiliam gråter for, og jeg har lært meg metoder han fort både sovner eller blir fornøyd og glad igjen på. 

Nå som lillebror har vært i livene våre i fire måneder, merker jeg at Michelle har forandret seg en god del hun også. Hun er ei fantastisk flink storesøster, som inkluderer lillebroren sin absolutt hele tiden. Jeg kjenner meg så stolt når jeg ser Michelle og William sammen. Nå er jo William blitt stor nok til å faktisk være interessert når Michelle sitter og leker med han. Det ser jeg Michelle er veldig glad for. 

Fra og med nå kan lille W starte med litt fastf øde. Han har fått smake en liten skje med pærepure allerede, men annet enn dette har jeg ikke gitt ham. Jeg tenker at jeg trenger ikke starte med alt på en gang, første dagen. Så grøt og annet får vi vente litt med, og ta litt og litt om gangen. Jeg har klart å amme ham i 4 måneder, og er så stolt over meg selv! 

Michelle ammet jeg bare i 2 måneder, så jeg har klart til å doble det allerede. De siste dagene har jeg trappet litt ned. Jeg ammer lillemann stort sett bare på nettene nå, og gir morsmelk erstatning på dagtid. Jeg hadde et mål helt fra starten om å klare å amme ham frem til over påsken, og det har jeg klart. Jeg har ikke dårlig samvittighet for å trappe ned nå, og det skal jeg ikke ha heller! 

Jeg var på kontroll på helsestasjonen på tirsdag, da fikk jeg målt og veid lillemann. Han er ingen klump på noen måte, men veldig lang! Helsesøster sa at William er utrolig sterk, som allerede kan snu seg rundt fra begge sider, i tillegg til å rotere rundt på stedet! Han var 68 cm lang og rett under 7 kg (6,950g). Han har ligget på rundt 6,5 kg en stund nå, men han hadde vokst 2 cm på to uker! Så han strekker seg hver eneste dag! FINALLY ENJOYING OSLO

YES ENDELIG! Nå er kofferten vår kommet frem i god behold. Herlig. Det føles faktisk ut som om jeg har vunnet i lotto. Nå kan vi endelig begynne å nyte Oslo turen vår! Vi er altså tilbake i Oslo. Michelle har en veldig lang påskeferie i år, haha. Hun skal ha fri en uke ekstra, for at hun skulle få være med oss til Oslo denne gangen. Vi skal bli værende i Oslo frem til fredag. 


I ettermiddag har vi kost oss på hotellet med badebassenget. Det var deilig med et lite bad. Michelle hadde gledet seg veldig til dette. Derfor var det bra kofferten kom frem, sånn at vi kunne finne frem badetøyet. Det var et veldig fint og avslappende bassengområdet. Vi bor på Clarion Hotel Royal Christiania. Veldig flott, og stort hotellrom!


Tidligere i dag var vi på boklanseringen til Too Ji som har skrevet en barnebok. Det var veldig koselig. Og jeg må si at boken han har skrevet falt i smak hos både jeg og Michelle med en gang. På treffet traff vi på flere kjente ansikter. Blandt annet flotte Marna og lille Dexter! 


Nå har lillemann sovnet, og Michelle sitter her ved siden av meg. Jeg er så lettet over at kofferten har kommet frem. Michelle og William har heldigvis vært veldig snille å ha med å gjøre, til tross for en unormalt veldig stresset mamma. Uff, jeg blir så stresset i sånne situasjoner. 


I morgen tidlig skal jeg og Michelle til TV2 studio, for å være gjester hos God Morgen Norge. Vi kommer på tvskjermen kl. 08.10 for dere som ønsker å se oss live fra studio! Det blir spennende å ha med Michelle på livesending. Hun har aldri vært med på det tidligere. Hun insisterte selv på å være med, og da stopper jeg henne ikke. Jeg syns det er litt skummelt å ta henne med, for jeg vet jo at barn er barn. De kommer med de morsomste kommentarene på de mest perfekte øyeblikkene. 


Prinsessen min har selvsagt valgt ut antrekket sitt selv til i morgens livesending! Haha, dere kan jo gjette dere frem til hva hun har valgt ut. Det blir selvsagt ingenting annet enn "Elsa-kjolen" fra Frost. Hun er så herlig, og vet virkelig hva hun vil. Det er en veldig bestemt liten frøken jeg har. Ønsker alle en riktig fin onsdagskveld! 


TWO ONE NIGHT STANDS

Jeg hater at jeg lar meg provosere, men dette er fakta om livet mitt som provoserer veldig. Jeg syns det blir feil overfor barna mine om jeg ikke forsvarer dem på dette. Hvorfor skal dere få lov til å skrive dritt som ikke stemmer om meg og barnas fedre på nettet? Det er noe verken Michelle, William eller pappene fortjener. Det er mitt ansvar å forsvare barna mine mot netthets, og når de er nødt til å lese dritt om foreldrene på nettet, skal jeg i alle fall få skrive det som faktisk stemmer. 

Hva vet dere egentlig om one night stands? Er ikke det noen tilfeldige du har sex med, som du knapt kjenner? Ikke vet jeg, for jeg har aldri hatt sex med noen tilfeldige i livet mitt. Noe dere har ingen krav på å vite om, men noe jeg ønsker å dele. Jeg ble gravid med Michelle da jeg var 14 år, men meg og pappaen hadde gått i samme klasse siden vi var 6 år gamle. Og hadde vært gode venner lenge! Ja, vi var ikke kjærester når jeg ble gravid, men jeg nekter likevel å kalle det en one night stand. 

Når jeg ble gravid med William var det heller ikke en tilfeldig fyr jeg traff på byen en kveld. Ja, nå var jeg faktisk ikke gammel nok til å gå ut på byen heller da, men likevel var det ikke en gutt jeg ikke kjente til fra før. Jeg og pappaen til William har hatt et veldig godt forhold til hverandre de siste tre årene, og jeg vil med hånda på hjertet si at jeg ikke noen gang har brydd meg om noen mer enn han. At vi ikke er kjærester har ingenting med saken å gjøre, så lenge vi bryr oss om hverandre så er vel dette det viktigste. 

Ungene mine var ikke planlagt, men likevel er jeg så glad for at de er kommet på akkurat det tidspuktet de gjorde. De hadde aldri vært Michelle eller William hvis ikke. Michelle hadde aldri vært seg selv uten at pappaen hennes var den han er, og det samme med William og pappaen hans. Jeg er verdens heldigste som har mine to nydelige og friske barn. Og ikke minst to flotte gode fedre som stiller opp for meg og ungene!