hits

mars 2018

NÅ REISER VI FRA GUTTENE!!

Reklame | MIN - Egmont Publishing

Jeg vet ikke hvorfor jeg har ventet så lenge med å fortelle dere dette. Kanskje litt fordi jeg egentlig ikke vet helt om jeg tenker det er greit, eller kanskje fordi jeg vet at det er mange som kommer til å ytre sine egne meninger om dette, så snart jeg har delt det. Anyway, dette er egentlig kun gøy, og ikke minst så er det veldig viktig akkurat nå. Allerede på fredag, altså om to dager, så reiser vi bort. Jan og meg lar guttene være hjemme, og tar med oss Michelle til Kypros!! 

Det er utrolig viktig akkurat nå, av mange grunner. Michelle trenger å være den eneste i fokus for en stund, og jeg har trengt noe å se frem til. Det er ingen hemmelighet at jeg har hatt en vanskelig periode, og derfor også har trukket meg en god del bort. Nå er det på tide å få en liten pause, kun med fokus på noe gøy. Jeg har ikke reist alene med Michelle siden jeg var gravid med William så dette gleder jeg meg virkelig til. Og jeg tror det er sunt for både Jan, og meg, men også ikke minst Michelle og få guttene litt på avstand for en liten stund.

På fredag skal vi kjøre fra Kristiansand tidlig om morgenen. Vi skal kjøre helt til Gardemoen, og deretter fly nedover mot Kypros. Med andre ord, blir det en mye lengre reise enn det vi egentlig er vant til på vei til Kypros. Men med bare et barn, så tror jeg det blir magisk gøy uansett. Hun er så selvstendig at jeg til og med har planlagt hva jeg skal bruke min reisetid på, når hun sitter å ser film. Jeg har nemlig lastet ned en app, som jeg tror jeg ikke er alene om å like! Inne på appen «MIN» finner jeg utrolig mange magasiner som har mye lesestoff, som jeg kan kose meg med og som slår i hel tiden!

Inne på appen kan du finne alle magasinene til Egmont, og velge akkurat de du liker best. Du kan laste ned appen til ios HER og android HER! For min del, så går det som regel i Foreldre & Barn, eller alt som har med interiør og gjøre. Jeg elsker å lese artikler som jeg kan kjenne meg igjen i, eller helte tips fra. Du kan lese artikler fra Norges største magasiner innenfor interiør, livsstil, trening, mat og ukeblader. Appen er gratis å laste ned, og du kan teste abo-tjenesten 30 dager helt gratis, før du kan velge, om du vil fortsette til 99 kr i måneden. Det er ingen bindingstid, så det vil si at du enkelt kan si opp inne på «min side». Aldersgrensen på dette er 18 år, er du under dette, må du spør dine foreldre. 

ET STORT SJOKK FOR MEG

Jeg har gledet meg en hel hau til å vise frem mine bridesmaids-bokser! Så akkurat nå er jeg helt i ekstase! Jeg kan begynne med å fortelle litt om hva dette er, for jeg ser at det er flere som har spurt meg om nettopp dette: Hva er en bridesmaidsbox? Det er en ekstra liten oppmerksomhet som jeg skal gi mine bridesmaids (forlover og beste venninner). Tanken er å gi dem noe nå i startfasen, sånn at de allerede nå også kjenner på at bryllupet nærmer seg. Det er noe som man selvfølgelig ikke trenger å gjøre, men dette er noe vi har valgt. Dette var nemlig et stort ønske som jeg hadde lenge før forlovelsen. 


Bridesmaids boksene mine inneholder: En flaske champagne. En sjokolade. En neglelakk, en morgenkåpe med «bridesmaid» eller «forlover» på. Sist men ikke minst, så inneholder boksene mine  fire lapper «Your Dress», «The big day», «Our Colors», og «Your Role». Her finner jentene litt ekstra informasjon, og en svar-lapp med størrelser. Jeg er så fornøyd med boksene, og det er jeg sikker på at jentene mine også blir! Det var et stort sjokk for meg å se boksene i virkeligheten ferdig laget av mine bryllupsplanleggere akkurat etter ønskene mine. Og akkurat som jeg selv har sett på mine inspobilder!


NÅ RØPER JEG FARGENE I BRYLLUPET VÅRT!

Jeg lovet dere masse detaljer fra bryllupet i helgen, men stemningen var ikke helt der for min del. Nå kan jeg love dere en uke med mye gøy, så skal jeg prøve å holde det heller. Jeg kan begynne med å fortelle dere at bridsmaidskjolene er endelig i bok. Og jeg gleder meg til å vise dere. Jeg har også tenkt å røpe bryllupslokalet og dele bilder og videoer av det, og jeg har tenkt å vise frem andre gøye ting dere ikke har fått sett før. 

I helgen har det gått stille for seg, ungene har kost seg hos bestemor og bestefar, mens vi har holdt oss hjemme. Jeg klippet faktisk håret til William og Michelle her på lørdag, og må si jeg ble rimelig fornøyd med resultatet. Jeg har klippet begge guttene flere ganger tidligere, men dette var første gang jeg turte å røre håret til Michelle. Jeg klippet kun 5 cm, men av det lange håret, gjorde det likevel en stor forskjell. Håret hennes ble plutselig mye mørkere, friskere, og tyngre på den lille klippen. Hun ble veldig fornøyd selv også. 

William ble kjempekul, og jeg må innrømme at denne hår-stilen, er uten tvil den jeg liker best på ham, han blir så mye eldre med en gang, og ser mye mer stelt ut uten å gjøre noe med det. Det ble ikke noe klipp på Lucas denne helgen, men gjerne jeg må gjøre det i løpet av uken, for han begynner også å bli veldig langhåret, selv om han faktisk har klippet seg mer enn Michelle gjennom livet allerede. Uansett, jeg merker det er veldig mye lettere å bare klippe barna mine selv, spesielt nå som jeg har to gutter som skal klippes så ofte. 

Fra hårklipp til bryllup, så har jeg veldig lyst å begynne med å røpe fargene vi skal ha i bryllupet, altså de fargene som kommer til å gå igjen i dekorasjon, blomster og detaljer på den store dagen. For meg var det viktig å huske at dette er bryllup, og det eneste jeg forhåpentligvis kommer til å ha. Jeg kommer til å ha mange bursdager som skal pyntes stort til, der jeg kan leke meg frem med mange fine farger, men for meg skal bryllup være helt simpelt, det skal være hvitt. Derfor har vi tenkt å gå for en stilren enkel men eksklusiv look. Fargene vår blir derfor Hvitt og gull! 

SAY YES TO THE DRESS

inneholder annonselenker

Gjennom hele helgen har jeg planer om å røpe mye gøye detaljer om bryllupet vårt. I kveld setter jeg fokuset mot bryllups antrekket. Helt siden jeg begynte på reisen mot å finne brudekjole og bridesmaids kjoler har jeg vært helt hektet på Bubbleroom. Jeg tror jeg har fått alt av venninner og familie til å handle på siden, og jeg er ganske trygg på at en stor del av våre kvinnelige gjester i bryllupet kommer til å ha på seg noe derifra. Jeg vet at både min mor, svigermor, og min brors kjæreste har handlet inn bryllupsoutfit derfra, og selv har jeg allerede rukket å klikke hjem flere pakker. 

Jeg fikk virkelig opp øynene for Bubbleroom etter at jeg ble forlovet, kanskje akkurat det var tilfeldig, for jeg er generelt veldig glad i kjoler. Jeg har hatt flere innlegg de siste ukene der jeg har vist frem noen av mine favoritter. Denne gangen ville jeg bare stikke innom og si at mange av favorittene faktisk er på SALG akkurat nå! I tillegg til å vise dere noen plagg på salg som du MÅ sikre deg. Det er nemlig Mid-Season Sale hos Bubbleroom nå. Det betyr over 2000 favoritter med inntil 70% rabatt! Du finner hele deres gigantiske salg HER!1.HER  2.HER  3.HER  4.HER  5.HER  6.HER

EN MOTIVASJON FOR MEG

Etter jeg hadde delt innlegget mitt i går, fikk jeg en ideé som jeg tror vil hjelpe meg på veien videre. Jeg tenker å bruke tiden fremover til å skrive her, akkurat hvordan jeg har det, og hvordan dagene mine går, for å bruke dette som en terapi og motivasjon for meg selv. Jeg har en god start på dagen i dag, og har alt fått på meg tøy og stelt meg. Det er utrolig motiverende og ha dette som en plan, for første bilde for dagen er allerede lagt ut på snapp med dagen outfit, og bare det i seg selv fikk meg ut av sengen i dag. 

Nå må jeg understreke for meg selv, at dette selvfølgelig ikke kommer til å gå over, bare siden jeg har en fin start på dagen. Det er mange timer igjen av fredagen, og jeg må forberede meg selv på at dette kan plutselig bli en av de verste dagene så lagt. Så lenge jeg klarer å ha det i bakhode, tenker jeg at jeg er forberedt og ikke får det slaget i trynet, når jeg plutselig faller ned. Jeg vet likevel aldri hva som får meg til å falle, og det kan være de minste ting. Det er vel det eneste som jeg føler er litt skummelt. 

Men NÅ har jeg det bra, og det er en bedre morgen enn på noen dager. Veldig motiverende og fint med mange fine kommentarer og meldinger, det setter jeg stor pris på. Det er fredag og helg, og jeg har tenkt å sette meg ned å redigere videoen fra brudekjoleprøvingen jeg var på med mamma i starten av februar. Om du ikke enda har sett bildene kan du se alle bildene i videoen under, ønsker alle en fin helg!

 

HAN ER VIRKELIG SOLSTRÅLEN I FAMILIEN!

Siden jeg startet dagen med et negativt innlegg, vil jeg avslutte dagen med et lite bilde av meg og minste prinsen som ble tatt denne uken. Han begynner å bli så stor, og har virkelig fått sin egen personlighet og stemme i huset. Han er virkelig en gledesspreder, og har allerede humoren på plass! Og han er ikke sparsom med å dele på den. Skjønneste lille babyen min! Han er virkelig solstrålen i familien, og smiler mer enn noen andre små jeg vet om!

JEG HAR AVLYST MIN EGEN BRIDAL-SHOWER

Det skal ikke mer til en kun en bra dag, før jeg får et nytt slag i trynet, og faller ned igjen. Som regel så faller jeg lengre ned hver eneste gang. Hver gang jeg har klart å ha en fin dag, så faller jeg. Jeg skuffer de rundt, og jeg skuffer meg selv enda mer. Jeg har slitt med dette i lang tid, men først de siste månedene har det blitt så galt som nå. Jeg finner en ro i meg selv med å holde meg hjemme, og borte fra andre. Jeg klarer ikke lengre å gjennomføre de få tingene jeg må eller vil. Jeg avlyser, holder meg unna. Jeg har ingen energi, og jeg er blitt vandt til at jeg ikke lengre klarer de målene jeg setter meg. 

Jeg har avlyst alt av signeringer som var satt opp. Jeg har avlyst reiser og viktige møter. Jeg har avlyst jentekvelder, gang på gang. Og nå har  jeg avlyst min egen bridal-shower. Alt dette er ting jeg har gledet meg til, som jeg bare ikke klarer å gjennomføre. Bridal-showeren skulle vært på lørdag, og jeg skulle brukt mye tid på å stelle i stand, lage kaker og pynt. Dette skulle være noe gøy. Dette skule handle om bryllupet, tid med bridesmaidsene mine og forlover min. Dette hadde jeg gledet meg til, helt frem til det begynte å nærme seg. 

Jeg klarer ikke lengre å mestre noe, og selv det jeg føler jeg har fått til tidligere betyr ingenting lengre. Jeg finner ingen stolthet i det jeg har fått til. Alt er bare blitt en stor burde, og uansett hvor små mål jeg setter meg, så klarer jeg det ikke. Jeg har prøvd å ikke vise noe, eller ikke fortelle noen om hvordan jeg har det, fordi jeg er redd for å skuffe folk. Jeg er redd for at det blir mer mas, enn forståelse på at jeg trenger å være for meg selv. Og jeg vet heller ikke hvordan jeg skal si ting. Jeg har det ikke bra med meg selv, og hvis ting ikke snur snart, så kommer jeg meg heller ikke videre. 

Jeg er vant til å kunne skrive meg gjennom en periode som denne, men i det siste har jeg følt at ikke det vil hjelpe. Jeg har lukket meg inne på rommet, og det er en utrolig positiv dag om jeg forlater huset og går ut dørene. Jeg har ikke kunnet skrive tidligere fordi jeg vet det får oppmerksomhet, en oppmerksomhet jeg ikke vil ha. Jeg vil ikke føle meg svakere enn jeg allerede gjør. Jeg vil ikke at noen som ikke kjenner meg skal lage sin egen teori om hva som skjer og hva jeg trenger. Jeg trenger kun at ting begynner å gå litt min vei. 

Det er rart, for jeg burde egentlig hatt det veldig bra akkurat nå. Jeg har tre fantastiske barn, jeg skal gifte meg om kun noen måneder, jeg har gode venner som kun vil meg alt godt, og jeg har god kontakt med min familie igjen. Jeg burde hatt det bra. Jeg burde vært bedre enn noen gang, men jeg har det verre. Jeg har mistet alt som heter selvtillit, jeg føler ikke jeg klarer å gjennomføre det som skal til i forhold til jobb. Jeg føler ingen vil samarbeide med meg på bloggen, og ingen vil jobbe med meg ellers heller. Jeg føler ingen liker meg lengre, og det er kanskje ikke så rart, når jeg ikke finner noen grunner selv en gang til å like meg.

Jeg skriver ikke dette fordi jeg har gitt opp, jeg skriver fordi jeg vil sette en strek her, og begynne å bygge meg opp igjen. Jeg sa at mitt eneste mål om dagen var å stelle meg, men det er jo ikke sant, og om jeg lyver til meg selv så vil jeg kun bli skuffet. Jeg har et mål om å levere. Bloggen min ligger alltid i tankene mine, og om jeg føler jeg klarer å levere her, så klarer jeg å slutte å skuffe meg selv. For å lyve til meg selv om at jeg ikke har noen mål, vil gjøre at jeg kun fortsetter å skuffe meg selv, og rive meg selv lengre ned. Jeg vet ikke hva som må til. Jeg vet bare at noe må gjøres. Kanskje dette er starten, bare det at jeg igjen klarer å åpne meg opp til dere. For det var noe av det jeg var flink til før. 

VELDIG SPENT PÅ DERES REAKSJON!

annonse

Den neste tiden kommer jeg til å vise dere noe som jeg har gledet meg til lenge. Først har jeg en nyhet som jeg skal røpe om kort tid, og som på en måte blir et startskudd i forhold til hva dere kommer til å få se mye av på bloggen fremover. Det er fortsatt et par uker igjen før jeg kan røpe det, men jeg gleder meg i alle fall veldig, og er veldig spent på deres reaksjon!

Ellers har jeg veldig mye jeg jobber med for tiden, mye jeg jobber med i forhold til meg selv og mitt eget liv. Som dere kanskje også har lagt merke til. Det skinner veldig gjennom her på bloggen om livet mitt går på skinner eller ikke. Og for de av dere som har følgt meg lenge, vet at det store fraværet mitt ikke betyr at jeg slakker av eller ikke trives med bloggen. Det har som regel mye med livssituasjonen min og gjøre.

Målet mitt fremover er å ikke sette så mange mål, ikke skuffe meg selv, og derfor er mitt eneste mål gjennom dagene nå, å stelle meg. Alt annet blir en bonus. Men nå som våren er kommet, og sommeren nærmer seg, så har jeg mye å se frem til i månedene fremover. En av tingene som jeg ser frem til med sommeren, er de tre ukene vi skal til Kypros. I håp om at ukene på Kypros vil hjelpe meg få den perfekte brunfargen til bryllupet i november, er jeg allerede nå i gang med Betacaroten. 

Betacaroten har jeg skrevet om mye gjennom både våren, sommeren og høsten, de siste årene. Dette fordi det er et produkt jeg selv har brukt  mye og som jeg synes gir veldig gode resultater. Faktisk har jeg brukt Betacaroten Ambre helt siden 2015! Jeg skriver helst om det når jeg har mulighet til å gi dere en spesielt god kampanje. Og det har jeg akkurat nå!

Det er nemlig sånn at du akkurat nå kan få en gratis prøvepakke med Betacaroten uten å måtte betale for den! Alt du betaler er frakt på 59,- og viktigst av alt. Det er ingen bindingstid på produktet. Du kan altså prøve en måneds forbruk uten å måtte betale for det, og selv avgjøre om du vil fortsette å abonnere på produktet, eller om du ikke vil ha noe annet enn en prøvepakke.

Om du er like fornøyd som meg, så får du tilsendt ny forsending annen hver måned til kun 299,-. Bestill din prøvepakke HER!

VÅRE FØRSTE REAKSJONER PÅ GRAVIDITETEN

I dag er en perfekt dag for å komme med en stor nyhet her på bloggen. Jeg vet ikke hva det er som gjør 13.mars så spesiell, men hvert år de siste fire årene så har jeg delt noe stort her på bloggen. I 2017 på denne dagen fortalte jeg at jeg skrev bok, og når den skulle komme. I 2016 på denne dagen, la vi ut videoen der vi avslørte graviditeten med Lucas. Og jeg må innrømme at det hadde passet seg fint med en stor nyhet om baby nummer 4 på vei i dag, men den nyheten må vente. I dag tenkte jeg heller å bruke dagen på å mimre litt tilbake!

 

MINE STØRSTE ØNSKER TIL BRYLLUPSREISEN

inneholder annonselenker

I går var det akkurat 8 måneder igjen til bryllupet vårt. Jeg følte vi akkurat var i november og sa "at et år fra nå, så er det bryllup!» Jeg er naturlig nok veldig bryllups-innstilt og tenker mye på planlegging av ting som skal skjer før den store dagen, men også ikke minst etter bryllupet. For når eventyret og planleggingen er over, så kommer jo den fantastiske bryllupsreisen! Jeg er alt godt i gang med tanker om hvordan reisen blir så perfekt som overhode mulig. Først og fremst så er det hundre spørsmål om hvor vi skal. Tanken har hele tiden vært Maldivene, men kanskje det blir noe annet, like eksotisk men et annet land. Jeg har hatt en tanken om at jeg gjennom hele bryllupsreisen skal ha på meg noe hvit, for å selv merke hvilke spesiell reise vi er på! Under ser du noen av mine største ønsker til bryllupsreisen!


1.HER  2.HER  3.HER  4.HER  5.HER  6.HER  7.HER  8.HER  9.HER  10.HER


1.HER  2.HER  3.HER  4.HER  5.HER  6.HER  7.HER  8.HER  9.HER  10.HER  11.HER  12.HER


1.HER  2.HER  3.HER  4.HER  5.HER  6.HER  7.HER  8.HER  9.HER  10.HER  11.HER

 

 

HJELP MEG VELGE KJOLE TIL BRYLLUPET!

annonse

Nå har jeg kommet over disse kjolene, som jeg står å vipper frem og tilbake på. Hvilken tror du jeg vil passe best, jeg tar i mot alle tips som er. Jeg trenger nemlig litt hjelp med å velge hva jeg skal ha på meg i bryllupet vi skal i neste måned. Tro det eller ei, men det er faktisk første gang jeg er gjest i et bryllup, og det kun noen måneder før jeg skal stå i brudekjolen i mitt eget drømmebryllup! Om du skal i bryllup, ball, konfirmasjon eller barnedåp, så har de så utrolig mange fine kjoler. Du finner mye annet enn kjoler også, om du bare er keen på å shoppe litt! Hjelp meg velge kjole, og legg gjerne igjen en kommentar på den kjolen du likte best.


Under kan du også se mange av mine hverdags-favoritter! 

MAMMA!! HVEM HAR ØDELAGT HUSET VÅRT?!

Det var det første som ble sagt når vi kom inn døren etter barnehagehenting i går. William sto der og var helt fortvilet. Før jeg rakk og si noe som helst begynte han å gråte, mens han spurte videre hva som har skjedd her hjemme. Joda, sønnen min, det er bare mamma som har gått amok, tenkte jeg mens jeg oppmuntrende prøvde å fortelle ham at nei, nå skal du høre, mamma har gjort dette. Jeg har ikke ødelagt huset, jeg prøver faktisk å fikse det. 

Det er litt vanskelig å forklare en treåring at mamma ikke likte de hvite flisene over kjøkkenbenken, som jeg er sikker på at guttungen min aldri har lagt merke til. Heldigvis var dette et ferdigsnakka tema ganske raskt, og ettermiddagen gikk stille og rolig for seg videre. Nå er jeg snart i gang igjen her hjemme, og prøver å få fjernet noen fliser. Det virker som om alle «gode råd» ikke funker, og ut i fra det jeg har lest meg frem til, så stemmer det ikke bare her, men hos veldig mange. 

Noen kutt her og der ble det, og det ser ut som om noen har prøvd å komme seg gjennom veggen på kjøkkenet, men det blir nok bra til slutt. Gleder meg til å vise dere bilder når det er ferdig, men det kan fort ta noen uker. Jeg skal prøve å unngå like mye skader som gårsdagen, men en fordel fra i går, så føler jeg at jeg ligger et skritt foran allerede, for jeg er kommet meg ut av morgenkåpen. Den var min nemlig min arbeidsoutfit i går. 

VIDEO: NÅ RØPER JEG NOE STORT!

annonse 

Jeg er blitt utrolig glad i å dele videoer med dere, og i denne videoen gjemmer det seg en liten nyhet! Ellers har uken vår startet fint her hjemme, stille og rolig må jeg si. I tillegg til å røpe noe stort med dere, ville jeg bare inn for å tipse dere om et stort salg på Sportamore akkurat nå, du får 25% rabatt på alt over 599,-  30%  rabatt på alt over 899,- og 35% rabatt på alt over 1299,-! Ellers har du faktisk fått mulighet til å prøve den fantastiske Shai-barberhøvelen gratis igjen! Du betaler kun for frakt! Deretter ShaiBox til kr 369 inkl frakt, dvs kr 123 pr mnd. Du kan endre abonnementet når du vil på "min side".

 

MIN FØRSTE BRUDEKJOLEPRØVING!

Jeg har ventet en stund med å vise frem bildene fra brudekjoleprøvingen jeg var på i februar, men nå legger jeg ut alt på en gang! Jeg hadde en fantastisk dag på min første brudekjoleprøving. Jeg var der sammen med min mamma og våre bryllupsplanleggere. Det var like fantastisk som jeg hadde sett for meg på forhånd. Siden det ble så utrolig mange bilder, har jeg valgt å legge dem inn i en video, du ser alle bildene i videoen under! 

KLAR FOR BURSDAGSFEIRING HER HJEMME!

Jeg må ta et lite sekund her for å skryte litt av meg selv. Jeg har den siste uken vært utrolig flink på kjøkkenet og laget alt fra middager til kaker helt fra bunn. Og for de som har følgt meg en stund vet hvor lite jeg pleier å være på kjøkkene. Så jeg må virkelig si meg imponert både over egen innsats og ikke minst kreativitet! Nå skal det sies at jeg har blitt skrytt opp i skyene av de hjemme også, så det er jo det gøyeste! Nå har jeg laget klar til å feire Jan sin bursdag her i kveld, det blir kos! Ønsker alle sammen en fin helg!

MINE FAVORITTER TIL BRYLLUPET!

annonse

I dag er jeg veldig fokusert på bryllup og alt som har med den store dagen og gjøre. Jeg tenkte derfor jeg kunne vise dere noen av mine favoritter blant kjolene på Bubbleroom. Det har alt mulig tøy, men jeg syns det er så lett og oversiktlig å finne frem til den rette festkjolen hos dem. Heldigvis skal jeg være gjest i bryllup og konfirmasjon selv i år, så jeg får brukt noe av dette som gjest jeg også. Jeg blir nesten litt misunnelig på alle de fine kjolene jeg tipser mine venner og familie om å ha i mitt bryllup. Under kan dere se noen av mine favoritter som jeg har satt sammen. 

Alle produktene over og under finner du inne på linken. Nå er jeg jo så heldig å får ha på meg brudekjole på min store dag, men jeg må si at de har utrolig mange fine kjoler. Jeg har enda ikke fått mulighet til å vise frem bildene fra brudekjoleprøving, men det skal jeg få fingeren ut med i helgen! Finner du noe du liker? Jeg kan nesten garantere deg at du gjør det. Jeg kan sitte i timesvis å samle inn ting jeg liker, og jeg syns det er så gøy! Wæ, tenk at jeg faktisk skal gifte meg i år! Jeg syns det er helt sprøtt! 

Ønsker alle sammen en fin torsdagskveld videre. Som jeg har nevnt tidligere, så er jeg blitt mye flinkere til å oppdatere på Instagram i det siste, følg meg gjerne der @mammatilmichelle

STELLER I STAND TIL BRIDAL-SHOWER

annonse

Nå har jeg akkurat satt meg ned for å gå i gang og lage noen leker til min Bridal-shower, som jeg skal ha om to uker. Jeg er godt i gang med planleggingen, og gleder meg masse til en kveld sammen med jentene. Det er kun meg, sammen med forlover og to av mine bridesmaids som skal komme denne kvelden, men bare det å ha fokus rettet mot bryllup tror jeg blir veldig koselig. Jeg vet ikke hvor mye jeg har sagt om bridesmaids mine, men jeg skal ha fire av mine venninner som skal være bridesmaids, og min bestevenninne skal også være forlover. 

Tanken min med å ha Bridal-shower er å kunne sette av en hel kveld sammen med jentene. Det blir jo egentlig en helt vanlig jentekveld, men bare at jeg får gitt dem bridesmaidsboksene, og litt ekstra pynt! Vi skal spise god mat, ha litt kaker, vin og leker. Jeg gleder meg og håper virkelig det blir en kveld jeg kommer til å huske når jeg om noen år ser tilbake på bryllupsplanleggingen og tiden før bryllupet. 

Jeg er i full gang med å se på brudepike-kjoler, samtidig som familie og venner titt og ofte spør meg om hvilke type kjole de skal gå med. Jeg prøver å anbefale alle gjestene til bryllupet vårt å finne kjole på Bobbleroom, for der finnes det så utrolig mye fint. Alt fra hverdags til fest. Men i forhold til bryllup har de: «mor til bruden» kjoler, brudepikekjoler, brudekjoler og mye tilbehør til den store dagen. Jeg vet at allerde fire av gjestene i bryllupet vårt har bestilt kjole, og fått de hjem i posten allerede. Verdt å sjekke ut om du skal i bryllup, barnedåp eller konfirmasjon denne våren!