hits

mars 2015

ALDRI MER BARN!

Nå har vi alt kommet oss vel hjem igjen. Vi har hatt noen fine dager oppe på fjellet, men det er herlig å være hjemme. Som dere sikkert har lagt merke til så har dere ikke sett mye bilder av lillemann på bloggen de siste dagene, og det er ikke fordi han ikke har blitt med på påsketur. Selvfølgelig har han vært med oss. Men han har vært veldig syk i flere dager, så da er det ikke noe gøy å eksponere han på nett. Håper han blir bedre nå som vi er kommet oss hjem igjen.

Jeg har ikke noen god erfaring med syke barn, for det er veldig sjeldent de er syke, men nå som jeg har opplevd William syk, så merker jeg at det tar skikkelig på. Jeg er helt utslitt, og sliten i kroppen selv etter mange våkenetter, og bare grining fra lillemann, stakkars gullet mitt. Denne turen har jeg innsett at jeg faktisk ikke ønsker meg flere barn, noen gang! Jeg har mer enn nok med mine to små som krever sitt. Jeg skal jo tross alt klare å følge dem opp i 20 år frem i tid!

Ikke det at jeg hadde så veldig lyst på flere barn i nærmeste fremtid, men selv etter William var født så tenkte jeg at jeg umulig kunne være ferdig med å få barn så ung. Jeg tenkte at jeg ville nok ha i alle fall ett barn til, kanskje om 10 år. Men nå er synet mitt helt annerledes, og jeg er mer enn fornøyd med de to jeg allerede har. Mammarollen min er virkelig blitt satt på prøve denne helgen, og jeg er veldig glad for å være hjemme igjen! 

 

HJEMREISEN STARTER TIDLIGERE ENN PLANLAGT

I morges våknet vi til sol og nydelig påskevær! Vi hadde vel egentlig tenkt oss en tur opp i skitrekket, men vi kom oss ikke avgårde. Det gjorde ingenting, vi koste oss rundt hytta i stedet. Michelle rant på akebrett, og ja jeg var vel like ivrig, haha. Det er kjempekjekt å leke i snøen med Michelle! Etter litt forandring i planene så skal vi ta turen hjemover allerede i morgen. Så dette var siste dagen ute i snøen for oss.

Det har vært veldig koselig her på hyttetur, men jeg har vel funnet ut at jeg ikke er noe hyttemenneske. Jeg liker meg bedre på solsengen enn med kalde snøforhold. Jeg syns vi har vært her mer enn lenge nok med fire netter, og skal heller kose oss resten av påsken hjemme. Michelle har jo likevel fri fra barnehagen i over en uke til. Vi skal nok klare å finne på noe gøy hjemme også! 

GJETT HVEM SOM BLE MED I SKITREKKET!

Vi koser oss på påsketur. I dag var dag nummer to i trekket. Hvis dere har sett en stor skummel påskekylling i trekket, så har dere altså ikke sett feil, haha. Litt humor må man ha med oss på tur. Påskekyllingen ga Michelle påske-egg allerede i går, men Michelle gjettet hvem det var med en gang. Så vi kan vel si hun var litt for smart for oss, haha. Hun likte påskeegget i alle fall, og det er jo det som er det viktigste. Nå skal kvelden nytes videre i hytta med litt yatzy spillig! Håper alle sammen nyter ferien! INGEN PÅSKE UTEN SOLO
sponset

For en nydelig påskedag! Jeg koser meg i snøen med Solo! Solo er en skikkelig påskebrus, syns jeg. Det minner meg veldig om barndommen min, og påskefeiring på fjellet. Solo deler ut flotte produkter hele året! Så det er bare til å følge med på Solo sin reklame! Har du lyst til å vinne flotte premier fra Solo, vær med i konkurransen nå!

 

Alt som må til for å være med i konkurransen er å laste ned Goodiebag-appen. Har du android, laster du ned appen ved å trykke her, og har du IOS trykker du her for å laste ned. Det er et begrenset antall med produkter, så det gjelder å gripe sjansen nå for å få sikre seg et av de eksklusive produktene! 


Du får beskjed med en gang om du har vunnet produkter på appen. Produktene vil bli sendt hjem til deg, i løpet av kort tid! Om du ikke vinner produkter, vil du likevel få Solo-cash som kan brukes til å få gratis Solo. Det koster10 Solo-cash per Solo du får. Appen er selvfølgelig helt gratis! 


For tips om hvor man kan vinne, følg Solo på facebook her, og legg dem gjerne til på snapchat @solosoftdrink! 

TIME TO PARTY

For en herlig torsdag! Det har vært en travel men superkoselig dag. Nå er det familieselskap som står for tur. Jeg elsker å samle troppene, og være sammen hele gjengen. Det er jo ikke så ofte vi får det til, så da er det gøy å feire bursdagene sammen med familien. Min vakre mormor kom hjem fra Gran Canaria i går, så det blir veldig gøy å se henne igjen! Ønsker alle sammen en flott dag videre! 
EN SUNN OG SPENNENDE MATPAKKE

Det er jo alltid snakk om at barn bør spise sunt. Heldigvis har jeg ei lita her hjemme som elsker bær og alt annet du kan tenke deg. Michelle er virkelig ikke vanskelig når det kommer til mat. Selv har jeg alltid vært kresen, og ikke turt å prøve nye ting. Så å ha en datter som er helt motsatt er jo ingenting annet enn fantastisk! Det er så gøy å leke med farger når jeg lager matpakken. Det hjelper jo veldig på apetitten også, når matboksen ser frisk og fin ut! Denne flotte og praktiske matboksen er fra babystore (reklame). OUT AND ABOUT

God lørdag fra Oslo. I dag har vi vært ute og fartet en del. Vi var en tur til det kjente Oprahuset her i Oslo. Jeg har faktisk aldri vært der før, haha. Det er gøy å få se Oslo by, for en gang skyld. Vi våknet opp i dag til strålende sol her idag, og kan ikke klage. Det er kaldt, men så lenge det er sol er jeg fornøyd! Jeg har snakket med Michelle på telefonen i dag, og hun hadde storkost seg i bursdagselskap i går og hadde det kjempe gøy alene med mormoren sin. I dag skal hun kose seg med lørdagsgodt og en film. Blir godt å komme hjem til henne igjen i morgen, men nå skal jeg nyte resten av tiden her i Oslo med god samvittighet! God lørdag videre alle sammen! 

WEEKEND I OSLO

For et palass! Vi er kommet oss vel frem til Oslo igjen. Jeg har akkurat blitt ferdig i et møte, og nå starter helgekosen i Oslo. Jeg har ingenting mer på planen som må gjøres her, så dette blir en skikkelig kosehelg i hovedstaden. Det blir herlig. Hotellet er helt fantastisk. Disse dagene i Oslo skal nytes på det sterkeste! Oslo er en så forskjellig by fra Stavanger. Det er så mye mer folk, og selve byen i seg selv er jo så utrolig mye større. Jeg må si jeg trives veldig godt her i Oslo altså! Jeg ønsker alle sammen en fantastisk helg!SHOOTING-TIME

Godt å være hjemme igjen etter en travel, men kjekk dagstur til Oslo. Jeg fikk unnagjort mye på kort tid, men skal likevel tilbake igjen til Oslo i morgen. Nå skal jeg derfor nyte denne dagen hjemme i Stavanger, og lade opp til enda en tur til Oslo. Jeg er heldigvis vant til å reise, men jeg merker at jeg blir veldig sliten av det selv. Både Michelle og William ble hjemme i Stavanger i går. Det er første gang jeg har vært borte fra William så mange timer. 

Han hadde sovet stort sett hele dagen, og vært en snill gutt! Han hadde visst ikke vært noe problem å ha med og gjøre, haha! Det er bra, spesielt når jeg har dårlig samvittighet for å reise fra dem. Michelle var jo i barnehagen hele dagen, og hadde kost seg sammen med pappaen sin hele ettermiddagen. Hun hadde perlet så fint, og pakket det inn i en gave som jeg fikk på sengen i dag tidlig. Gjett om jeg ble glad for det! 

Michelle kan ikke være med til Oslo i morgen heller, fordi hun har planer hele helgen. Det er jo kjempegøy at hun har ting hun skal på, men jeg merker jeg har sett henne lite denne uken. Jeg kan ikke huske å ha så fullbooket timeplan da jeg var på hennes alder, haha! Hun skal både i bursdagselskaper og være med mormoren på hyttetur, så hun kommer til å storkose seg. Det er jeg helt sikker på! 

Vi skal reise inn til Oslo i morgen, og være der helt til søndag. Det blir koselig med en Oslotur der jeg kan senke skuldrene, og faktisk nyte byen litt. Jeg reiser jo som regel inn bare på ting som har med jobb og gjøre. Både bloggmøter og andre intervjuer og lignende media greier, så det er jo ikke gøy for barna å være med på en travel jobbreise. Derfor tenkte jeg at vi kunne være i Oslo et par dager ekstra for  faktisk å se byen litt også. Men nå skal jo ikke Michelle være med, likevel.. 

Jeg føler det er verre å ta henne med på jobbting enn det er med lillemann. Han sover stort sett, og hvis ikke så har han det jo like greit som hjemme. Mens Michelle er jo stor nok til å kjede seg, bli sliten og ikke minst vite hva hun selv vil. Det er jo ingen overraskelse at en 4 åring heller har lyst å leke med vennene sine i barnehagen enn å være med mammaen på jobbmøter. Haha, derfor er det viktig for meg at jeg tenker på Michelle og ikke meg selv når det kommer til reisingen. 

Det hjelper ikke å være egoistisk når man er mamma. Hadde det vært opp til meg hadde hun vært med meg overalt, og jeg hadde aldri dratt fra henne. Av den enkle grunn at jeg syns det er vanskelig å være borte fra henne. Men det er her mammarollen må steppe inn å ta et fornuftig valg om hva som faktisk er best for henne.  Selv om det innebærer noe jeg egentlig ikke vil selv...

BABY WORKOUT

Min første treningsøkt etter fødselen er akuratt vel overstått. Det var veldig koselig å kunne bruke William til treningen, samtidig som han ble underholdt og hadde det gøy. Det var utrolig tungt, og jeg merker virkelig at det har gått veldig lang tid siden jeg i det hele tatt har vært i nærheten av en treningsmatte. Jeg tenkte derfor at det var lurt å starte litt forsiktig, så jeg holdt ikke på lengre enn 45 minutter. Kjenner veldig godt at magemusklene har vært i bruk allerede. 

Det beste med å bruke barna under treningen er at jeg ikke trenger barnevakt, eller å være bekymret over å kjappe meg tilbake fra treningen. William syns det var kjempe gøy å se meg slite, haha. Jeg vet ikke helt om han lo fordi han syns det var gøy, eller om han lo fordi han så meg slite, haha! Uansett latteren hans motiverte meg i alle fall til å gjøre mitt aller beste!

Jeg ble faktisk veldig overrasket over hvor tungt det faktisk var. Jeg gruer meg skikkelig til gymtimene på skolen til høsten, allerede! Her må det virkelig jobbes om jeg skal klare å holde ut to skoletimer! Ønsker alle sammen en god start på uken, siste innspurt før påsken nå! 


EN SLUTT PÅ SPEKULASJONENE

Jeg har prøvd å holde det hemmelig veldig lenge nå. Et år har gått, og på denne tiden i fjor var jeg allerede blitt gravid. Alt jeg har ønsket det siste året er å holde pappaen til William skjult fra bloggen og media. Jeg har lenge tenkt at jeg ikke ønsket at han skulle få hørre alt den dritten som ble sleng. Ja, rett og slett fordi han ikke fortjener det. Jeg har delt det aller meste av livet mitt på nettet de siste tre årene. Derfor ville jeg utelukke dette som ingen visste. Noe jeg kunne holde for meg selv. Noe ikke alle kunne peke på meg å si de visste før jeg hadde møtt dem. 

Det siste året har vært vanskelig. Jeg har blitt stemplet som ei hore som blir gravid med alle jeg møter. Det at jeg lurer gutter til å ligge med meg, for at jeg skal bli gravid og tjene penger på ungene mine. Det går selvsagt veldig inn på meg, fordi det er ingenting jeg bryr meg mer om enn ungene mine. Det er så mange som sier forskjelllige ting, som virkelig sårer. "At jeg ikke deler hvem pappaen er, fordi jeg faktisk ikke vet det selv". "At det bare var en one night stand, som jeg ikke en gang husker" osv osv. 

Det går ikke ann å bli mer teit enn hva folk går rundt å sier bak ryggen min nå. Ingen aner hva de snakker om, men likevel går det inn på meg. Nettopp fordi det er det viktigste i livet mitt. Barna mine fortjener ikke spekulasjonene rundt hvem som er fedrene dems. Uansett hvor godt de selv vet hvem som er hvem, så burde de ikke trenge å lese det på nettet når de blir eldre.

Jeg vil få lov til å si en liten ting. Det at jeg ikke deler hvem pappaen er, er veldig vanskelig for meg. Hvor mange ganger tror dere ikke det hadde vært lettere for meg å bare skrive det? Tenk dere hvor mye dritt jeg selv hadde unngått. Jeg går rundt å tenker hver eneste dag at jeg har lyst å dele det med dere. Det er en så stor del av livet mitt, og ikke minst hverdagen min. 

Det er ingen annen person utenom barna mine jeg bryr meg mer om enn pappaen til William. Jeg har aldri i min villeste fantasi brydd meg så mye om en person før. Jeg unner ham virkelig ingenting vondt, fordi han er så fantastisk. Han er en så flott ung mann, men ikke minst en fantastisk flink pappa. Vi er veldig heldig alle tre som har han i livet vårt. Jeg elsker han, og barna gjør det samme. 

Det er faktisk ikke viktig hvem det er som er faren. Det som er viktig er at han er en bra fyr som er der for meg, Michelle og ikke minst William! Han er en del av hverdagen vår på alle måter, og da er det egentlig ikke så mye mer som betyr noe. Hva han heter eller hvor han bor vil jo ikke gjøre den store forandringen for deg som leser uansett. 

Ja om du er så "heldig" og tror du vet hvem pappaen til William faktisk er, gjør meg den tjenesten og hold det til deg selv. Ikke kommenter noe rundt forbi for å skryte over at du liksom vet hvem det er, for det er ikke viktig. Jeg er så lei av å lese hvem dere tror det er nå, at jeg gir helt opp. Et år har gått nå, og jeg har ikke opplevd å lagt ut et eneste bilde på instagram der jeg ikke får kommentaren "hvem er faren?". 

Jeg er ikke klar for å dele hvem pappaen er. Og det hjelper ikke å mase. Noe vil jeg holde privat. Men om jeg sa han heter eksempel "Ole", ville det stoppet dere i å lage rykter? Det tviler jeg veldig på. Det ville bare blitt noe annet dere fant ut at dere skulle spekulere mer i. Fordi det alltid er sånn at vi vil vite ting vi ikke får vite.. Jeg vil heller at dere skal kalle meg for ting og lage rykter om meg, enn å angripe han. For han er den siste som fortjener å bli kalt stygge ting!

William 3 måneder

Wæ, tenk det! Hjelpe meg som ukene flyr. I dag har lillemann blitt hele 3 måneder gammel, og blir bare større og større hver eneste dag. Jeg var innom helsestasjonen i går og veide ham. Han var blitt 6,280g og var 65 cm lang allerede. Han bruker nå størrelse 68 i klær! Jeg føler allerede han er diger. Det er så synd å se at nyfødt tiden er over. Likevel er det kjempe morsomt å se han interesserer seg for leker, og ting som skjer rundt ham. 

Jeg ammer enda på fulltid, og er kjempe stolt over det. Men jeg har begynt å gi han en flaske med morsmelkerstatning før jeg legger han om kvelden for at han skal ha en bedre natt, og sove mer! Utrolig nok så hjelper det faktisk veldig. Jeg syns det er helt utrolig at allerede neste måned kan han begynne med litt grøt og annet fastføde! Den herlige dressen William har på seg i dag er fra Babystore. Jeg elsker å kle han opp i heldresser. Denne er en av mine favoritter, og William har heldigvis fått brukt den mye!TYVSTARTER HELGEN

Torsdag er en dag jeg har begynt å like veldig godt etter at William ble født. Vi har nemlig vært på barselltreff nesten hver eneste torsdag i mange mange uker nå. Det er så gøy å se andre nybakte mødre med babyer som er født i samme måned som William. Det er egentlig veldig rart å se hvor forskjellige babyer kan være på samme alder. Jeg merker jo selv at William og Michelle er helt ulike som babyer. En ting er størrelsen og hvordan de utvikler seg forskjellig, men en annen ting er væremåten. Allerede nå, har jeg oppdaget hvor forskjellige personligheter Michelle og lillemann har! 

Jeg syns egentlig det er litt dumt at jeg ikke hadde noen barselgruppe da jeg fikk Michelle. Jeg syns det er så koselig å treffe disse flotte damene hver uke. Selv om de fleste i gruppen har fått sitt første barn nå, fanger jeg likevel opp mange nye tips og råd hvert eneste treff. Selv om jeg har hatt en liten en gang tidligere, så føles det veldig nytt alt sammen likevel.  

I dag som det er torsdag, er det jo vanligvis svømmetrening for Michelle. Men i dag var det ikke trening, så jeg og Michelle skal kose oss hjemme, og starte helgen litt tidlig! Tenkte vi kunne sette på en film med litt popcorn. Litt kosetid med mammaen er viktig! Ha en strålende fin dag videre alle sammen! 

BLACK AND WHITE

God mandag. Enda en ny start, på en ny uke. Av en eller annen merkelig grunn, føles det godt med en ny fresh start denne uken. Jeg føler at den siste uken har det vært litt for mange nedturer, og vil derfor gjøre mitt aller beste for å veie opp mot sist uke. Det er vel bare sånn av og til.. Jeg avsluttet uken med et blogginnlegg mange ble overrasket av, og begynte å blande seg inn med egne meninger. 


Det var veldig mange som engasjerte seg i innlegget jeg skrev i går. Det er selvsagt lov å ha sine egne meninger, men jeg står for det jeg mener og skriver! Så jeg vil bare komme med enda en liten kommentar til dette innlegget. Om dere leser innlegget, så skjønner dere at i hendelsen jeg snakker om, er jenta full (nærmere bevisløs) og gutten edru. Det er ikke samme sak om begge hadde vært like fulle. Det trodde jeg nesten var en selvfølge i innlegget jeg skrev. Men hadde gutten vært like full (og så ute av stand som jeg snakker om), så er det jo fantastisk om han i det hele tatt fikk den opp, haha.


Fullesex, er overhodet ikke det samme, som å bli overfalt av en endru person, når du ligger hjemme å sover i din egen seng, just saying. Nok om den saken, nå legger jeg dette bak meg. Det var bare viktig for meg at dere fikk med dere forskjellen. Jeg vet jeg har mange unge lesere som gjerne ikke tåler å lese dette, og det beklager jeg. Men når noen av mine eldre lesere henger seg opp i hva jeg kaller voldtekt, uten å ha lest innlegget ordrett, så må jeg komme med et innspill.. Ha en ellers fin uke! 

NYTE TIDEN HJEMME

sponset

Foreldre & Barn er det perfekte bladet for deg som enten venter en liten, eller har småbarn hjemme. Du finner mye godt lesestoff med nyttige og engasjerende artikler. Som småbarnsforelder får du mange tips og gode anbefalinger i dette bladet. Du kan for eksempel lese hvilke typer barnegrøt som er "best i test!" slik at du lettere kan velge ut den sunneste grøten for babyen din. 


Ettersom jeg er blitt mamma på ny og er hjemme med en liten på dagtid, syns jeg det er ekstra koselig å sette meg ned med Foreldre & Barn. Det er viktig å nyte tiden hjemme, sammen med lillemann. Det er jo veldig mye nytt når man blir mamma. Uansett om man har barn fra før, så føles mye helt nytt likevel. Da syns jeg det føles betryggende å ta frem et seriøst blad som kommer med gode råd og skriver om nettopp det jeg er mest opptatt av; foreldrerollen og barna mine! 


Magasinet har blitt utgitt i 35 år nå! Så det vil si at dette bladet er mye eldre enn meg, haha. I løpet av disse årene har Foreldre & Barn opparbeidet en unik posisjon hos småbarnsforeldre med barn i alderen 0-6 år. Mammaen min har nok også lest mange av bladene mens jeg og broren min fremdeles var små. Bladet blir utgitt én gang i måneden, og koster kr. 75 i butikkene.


Nå kan du få hele 6 utgaver av Foreldre og Barn hjem i posten for bare kr. 269! Dette er en veldig rimelig og grei måte å bli bedre kjent med bladet på.  I tillegg får du også med et kjempeflott barneservise fra Porsgrunn Porselen. Settet inkluderer et krus med hank, en dyp skål, og en barnetallerken. Du kan velge mellom rosa og blått servise. For å se dette supre tilbudet klikk her!


Lik gjerne facebook siden til Foreldre & Barn, for å komme tettere inn på bladet.  

WILLIAM´S DÅP: KAKEBORDET

For et fantastisk kakebord vi hadde i går i barnedåpen til lille W! Jeg tror aldri jeg har sett et så fint kakebord noen gang. Alt på kakebordet ble laget av en fantastisk flink dame. Hun har en blogg, og jeg anbefaler alle å ta turen innom bloggen hennes. Hun har lagt ut flere oppskrifter fra kakebordet vårt! En ting er hvor fantastisk kakene så ut, en annen ting er hvor magisk de smakte. Jeg har aldri i mitt liv smakt noe bedre enn det som sto på kakebordet vårt i går!  

Kaker, makroner, cupcakes og sjokoladepydding. Hver minste lille detalj er håndlaget og spiselig, helt utrolig. Jeg skulle gjort mye for å ha talent nok til å lage så flotte kaker. Jeg er veldig interessert i konditor, kaker og andre søtsaker. Elin har konditorkurs, der hun lærer bort kunsten i å lage disse flotte kakene! 

Kakekursene holder til i Schenck Process Norge sine lokaler på Vibemyr i Sandnes, eller så kan Elin komme hjem til deg! Man trenger ingen forkunnskap for å være med på kursene til Elin. Om du er interessert i et kakekurs med Elin fra kjøkkenmagi.no send en mail til : elin@kjoekkenmagi.no Husk å merkere emne som "Kurs" for påmelding! Følg gjerne denne flotte damen på instagram for masse gode kakefristelser, og inspirasjon til masse forskjellig god bakst! @Kjokkenmagi EN VELLYKKET DÅPSDAG

For en fantastisk dag! Dåpsdagen til lille William har vært så vellykket. Jeg har storkost meg hele dagen. Det har jeg sett at både Michelle og William også har. William har vært våken mesteparten av dagen, og har smilt stort sett hele tiden. Han er bare helt fantastisk den gutten der. Virkelig en snill gutt.

Selskapet hjemme hos mamma etter kirken var veldig koselig. Vi hadde masse god mat, og flotte kaker til dessert. Kakebordet ble laget av Elin, som står bak bloggen: www.kjøkkenmagi.no anbefaler alle å ta en titt innom bloggen hennes. Kakebordet skal dere få se mer av i et eget innlegg i morgen! Michelle fikk sin egen cupcake med navnet hennes på. Det syns jeg var så omtenksomt og snilt av Elin. Det er så viktig at Michelle får like mye oppmerksomhet som William, om ikke mer på en dag som dette.

William fikk så fine gaver, så igjen takk til familien for det! Fadderen til William må også få litt skryt for innsatsen i dag, som ikke er noen andre enn min vakre mamma, og min aller beste venninne/stesøster Hanne! Tusen takk for alle gratulasjoner på instagram, facebook og meldinger! Ungene er akkurat sovnet i sengene sine, så nå skal jeg ta kvelden etter en lang og vellykket dag!TID FOR BARNEDÅP

Da var dagen kommet. I dag er det William´s barnedåp som skal feires! Vi har fått oss en god natt med mye søvn. Ungene var lette å legge i går kveld. Jeg og Michelle hadde filmkveld i går, og hun var i seng klokken 20.00, og sov faktisk til klokken 08.00 i dag tidlig.

Snakk om luksus for meg! Etter Michelle var i seng, var det bare å få badet og stelt William, og gitt ham mat. William sovnet mett og god kl. 20.45! Han våknet en gang i natt, klokken 03.30, og fikk litt mat. Og sov helt til morgen igjen! En bedre natt enn denne kan jeg se langt etter, super fornøyd.

I og med at alle fikk sovet ut i natt, er vi alle sammen i godt humør i dag. Og det er ingenting som er bedre enn at humøret er på plass på en dag som denne. Nå skal jeg få kledd ungene i finstasen, før vi skal videre opp i kirken! Følg oss gjerne gjennom dagen på instagram, med flere oppdatering @Stavangermamma