hits

februar 2018

JEG FØLER MEG UBRUKELIG

inneholder annonselenker

Etter at jeg ble sammen med Jan har jeg følt at jeg trenger ham ved siden av meg hver eneste dag. Om det er et møte i forbindelse med jobb, ferie, eller om jeg skal en tur på butikken. Jeg har blitt så lite selvstendig at det ikke finnes noe jeg ønsker å gjøre alene lengre. Eller, jeg føler ikke lengre at det står på å ønske noe egentlig, mer det at jeg føler jeg ikke klarer meg på egenhånd. Jeg har fremdeles ting jeg føler jeg har kontroll på, det er som regel ting som angår barna. Men så fort det handler om meg og mitt så trenger jeg en som kan snakke for meg. 

Jeg er blitt bevist på det, men det er ikke sånn at jeg klarer å forandre dette over natta. Det krever litt tid, men også mest av alt så krever det planlegging for min del. Jeg må ha planer på alt jeg gjør og alt som skal skje i ukene fremover må stå i min kalender. Sånn har jeg vært lenge, men det er nok blitt litt verre det siste året, og to. Det positive, er jo at jeg er bevist på det og ønsker å gjøre en endring på det. Ta tilbake de tingene jeg pleide å være selvstendig med tidligere. Prøve litt mer og mer å gjøre ting alene. 

Planen min fremover er å prøve meg frem litt, først med jobb relaterte ting. I form av møter og reising. Og så kan jeg kanskje ta en ferie sammen med Michelle eller noe igjen, sånn som vi pleide å gjøre når det bare var meg og henne. Jeg trenger å føle at jeg er brukelig til noe. At jeg er den selvstendige Anna jeg pleide å være, for før var jeg ikke noe annet enn selvstendig. Jeg bare føler meg så utrolig hjelpesløs og ubrukelig akkurat nå, og det er ikke noe jeg trives med. 


annonse: AKKURAT NÅ FÅR DU:

Helt opp til 70% rabatt på mye hos Lekmer! 

35 % rabatt  fra SVEA og 30% rabatt på mye annet hos Sportamore! 

Nelly har også mange kampanjer akkurat nå!

 

VIDEO: HVORDAN HAVNET VI HER?

I dag er det et år siden Jan gikk ned på kne. Akkurat på denne tiden et år tilbake, sa jeg ja til at jeg ville dele livet mitt sammen med Jan. Selv om tankene på å være forlovet har landet, kan jeg ikke akkurat si at jeg klarer å se for meg hvor stort det vil være å gifte seg. Jeg gleder meg så mye, og ett år fra nå, vil nok ikke denne dagen bety noe, etter at vi faktisk har en bryllupsdag å forholde oss til i stede. Men for meg er denne dagen spesiell. Hvordan havnet vi hit? Hvordan kan jeg se på Jan, og føle at han har vært i livet mitt så lenge at ingen kjenner meg bedre enn ham? Jeg vet ikke, men han gjør meg lykkelig. Kjærligheten og hans tilstedeværelse i mitt og barnas liv gjør meg lykkelig! 
 

S E K S - Å R

Hvis noen hadde spurt meg for 6 år siden, hvordan jeg trodde livet mitt så ut 5 år fra nå vet jeg ikke hva jeg ville svart. Men uansett hvordan jeg ville formulert svaret mitt, ville det aldri blitt noe i nærheten av hva som ble virkelighet. For seks år siden i dag, satte jeg meg ned og skrev mitt første blogginnlegg på denne bloggen. Ikke mitt første blogginnlegg noen sinne, for jeg har hatt flere blogger tidligere, men det aller første innlegget her. Kun en måned senere var bloggen min blant de fire mest leste i Norge, og hva som ventet meg i årene fremover ante jeg ingenting om. 

Når bloggen først ble laget, var den ikke viktig for meg. Det kan jeg være ærlig om. Det viktigste i mitt liv på den tiden var Michelle, og ingenting annet. Etter som tiden gikk, så ble bloggen min bestevenn, og selv om man ikke skulle tro det var mulig, så har jeg faktisk hatt et veldig så turbulent forhold til denne bloggen, og ikke minst mine følelser til alle som har følgt den. Livet mitt har endret seg dramatisk på disse seks årene, og det har selvfølgelig bloggen og innholdet jeg deler bært preg av. 

Jeg er ikke lengre tenåringsjenta på 15 år, som akkurat er blitt mamma for første gang. Jeg er ikke lengre den jenta som startet å skrive for å overbevise alle der jeg kom fra, at jeg er en god mamma, fordi jeg klarte det. Det var det eneste målet jeg hadde, for seks år siden, når jeg satte meg ned for å skrive. Jeg er blitt modnere med årene, men jeg er likevel ikke helt voksen. Jeg blir snart 22 år, og har tre fantastisk vakre barn, og et bryllup som venter meg i november. Jeg har fremdeles livet mitt foran meg, selv om jeg føler jeg har levd et helt liv.

Man takker gjerne sine bestevenner når det nærmer seg bryllup, for alltid å ha vært der og stilt opp når det har trengs. Jeg tenker ikke akkurat å ta med bloggen i bryllupstalen min i November, så derfor føler jeg at jeg må legge igjen noen ord i dag i stede. Jeg er så heldig. Heldig som har fått all den erfaringen i så ung alder. Da mener jeg faktisk ikke når det kommer til morsrollen og livet ellers, jeg mener kun i forhold til bloggen. Erfaringer som jeg aldri kunne fått hvis jeg ikke turte å prøve. 

Bloggen har gitt meg mange timer med tårer. Glade tårer, triste tårer, sinte tårer, stolte tårer og en helt haug med frustrere tårer. Jeg har grått mye på grunn av denne bloggen. Jeg har vært mye stresset, men ikke minst så har bloggen også til tider vært mitt eneste annet enn barna som har fått livet mitt til å gå videre, selv om jeg selv har ønsket en stopp. Jeg har ikke hatt mange venner opp gjennom årene, men jeg har hatt mange tusen som ser meg, hver eneste dag. Jeg har hatt mange haters, men hundretusenvis av fans. 

Og hvor urealistisk jeg måtte ha tenkt på hvordan det hadde vært for seks år siden. Har likevel det fakta gjort meg til den jeg er i dag. Bloggen har formet meg mye mer enn noe annet i livet mitt. Og med bloggen, så mener jeg enkelt og greit akkurat du som leser dette. Enten du er naboen min, eller en jeg aldri har møtt, kanskje en som kom på en boksignering, eller gikk på skole meg meg før? Kanskje du på et eller annet vis er min kollega, eller en journalist? Du har vært med å forme meg som menneske, du er bloggen min, for meg. 

EN DOWN-PERIODE..IGJEN

Plutselig er det en uke siden sist jeg blogget. Jeg vet ikke om det er noe som skjer når man har mange barn, eller om det er noe som skjer hos alle når man blir litt eldre enn ungdomsalderen, men plutselig går dagene i ett. Tiden går så utrolig fort, og jeg klarer nesten ikke holde telling på ukene. Jeg har ikke vært borte fordi jeg ikke har hatt noe på hjertet, for tro meg, det har egentlig skjedd mye mer enn jeg har klart å holde styr på. 

Den siste uken har jeg rukket å være på min første brudekjoleprøving sammen med mamma i Oslo. Det har vært morsdag, fastelaven, karnevall og valentinesday som var i går. Og jeg som elsker å feire alt, har selvfølgelig hatt hendene mine fulle de siste dagene. Og på den letteste tiden å blogge på, er jo når det skjer mye som det har gjort denne uken, men kroppen min har trengt en stopp. Og er det en ting jeg faktisk har blitt flink på det siste året, så er det å lytte til kroppen. 

Jeg har hatt en down-periode de siste ukene, og jeg prøver mitt beste på å skjule det. Det tar utrolig mye av meg, bare det å ikke vise det. Man skulle kanskje tro at med en så åpen blogg over så mange år, så blir man vant til å kunne dele alt. Men jeg kjenner fremdeles at det er vanskelig å snakke om ting når det kommer så tett innpå meg følelsemessig. For første gang så føler jeg at det har vært lettere å dele ting på instagram. 

Jeg har derfor delt de første bildene av meg i brudekjole på instagram. Jeg har gjort kontoen min privat, så følg meg gjerne, om du ønsker å se. Jeg prøver å være litt mer som før der, og legge ut bilder som ikke nødvendigvis alltid har med bloggen og gjøre. Håper dere syns det er litt gøy. Jeg merker virkelig at det er noen dager siden sist, for skrivingen går i ett. Jeg skal komme med noen bilder og video fra brudekjoleprøvingen om litt! Ønsker alle en fin torsdag!

VIDEO: TETT PÅ HELE FAMILIEN

Som jeg nevnte i går kveld, så ble kvelden brukt til å redigere videoen fra Gran Canaria. Jeg ble litt i sjokk over hvor mye gøy vi har hatt det til tross for at vi følte været gikk mot oss gjennom hele uken. Jeg kan med trygghet se at barna har fått noe godt ut av denne turen likevel, og mange minner de kan ta med seg videre i livet fra denne reisen. Jeg blir så lykkelig når jeg redigere på videoer der jeg viser dem, jeg blir så stolt og glad. Håper dere også føler at dere kommer tett på oss i denne videoen, det føler i alle fall jeg! 

FOR TYKK FOR BLOGGNORGE

Okei, nå har jeg faktisk ganske mye på hjertet. Ikke ønsker jeg å såre noen, og ikke ønsker jeg å bidra til noe kroppspress. Men de siste to årene har jeg tatt stadig færre bilder av meg selv, og de bildene jeg tar har jeg vært nøye med å ta i vinkler som gjør at jeg ser best mulig ut. Jeg tror det ligger naturlig i oss alle, vi ønsker alltid å vise den beste siden av oss selv. Samtidig er det vanskelig å hele tiden skulle vise min beste side i denne jobben, derfor har jeg nå lyst til å vise dere den egentlige meg. Den jeg dessverre innrømmer at jeg har gjemt for dere, i alle fall så godt jeg kan.

De siste to årene har jeg gått opp 13 kilo, og spesielt etter fødselen til Lucas så har vekten gradvis økt. Jeg har vell aldri følt meg veldig stor akkurat, men jeg erkjenner at jeg ikke har den kroppen jeg en gang hadde. Samtidig er savnet etter den kroppen veldig stort, dette er et veldig spesielt år for meg og selvfølgelig ønsker jeg å se best mulig ut på bryllupet mitt. Ikke nødvendigvis gå ned noe særlig i vekt, men komme meg litt i form. Kjenne på følelsen av energi og overskudd, og ikke minst følelsen av å ikke lengre trenge å gjemme meg for dere.

For i denne bransjen så føler jeg at kroppen min ikke passer inn. Toppblogging er ikke noe for trebarnsmødre, og jeg har rett og slett følt meg for tykk for bloggnorge. Det er en vond følelse, og jeg lover dere at det har kostet meg enormt mange timer med frustrasjon og tårer. Men det vil jeg virkelig ikke lengre, jeg orker ikke gjemme meg mer, og jeg er så utrolig lei av at folk lurer på om jeg er gravid igjen i kommentarfeltene, for nei jeg gjemmer ingen barn, jeg gjemmer meg selv. Dette er et steg i en prosess der jeg skal lære meg selv å like meg. Og da håper jeg sårt at det kan komme noe godt ut av at jeg skriver dette.

Det er ingen tvil om at bloggere har bidratt til kroppspress, og det tror jeg dessverre jeg selv også har gjort. Men dette innlegget er et stort rop ut til dere om at dette er min virkelighet, dette er den ekte meg, også oppfordrer jeg alle andre også til å tørre å vise den ekte siden av seg selv på sosiale medier. Uansett om du er kjent, om du er mannen i gata, tenåring, blogger eller bestemor. Uansett om du har operert deg, eller ikke. La oss vise hverandre den siden vi helst ikke vil vise frem. 

GJØR MEG KLAR TIL FØRSTE BRUDEKJOLEPRØVING

Inneholder sponsede produkter

Her hjemme har det vært en hektisk dag med klargjøring til brudekjoleprøving. Det er nemlig ikke langt unna, og jeg gleder meg veldig til å fortelle dere mer om det! En av tingene jeg har gjort i forkant av det er noe som jeg aldri har prøvd før. Nemlig Spray-Tan. Jeg må innrømme at jeg var en smule spent på det, men akkurat nå sitter jeg her superfornøyd med resultatet. Det er ingen hemmelighet at jeg savner brunfargen min fra tiden på Kypros, og innimellom har jeg vært flink til å ta Betacaroten, som har hjulpet meg i å holde på brunfargen litt lengre.

Men de siste månedene har jeg følt meg blek og trist, spesielt i ansiktet. Og hadde derfor lyst til å prøve noe nytt nå før brudekjoleprøving. Og jeg skal ærlig innrømme at det skjer noe med humøret mitt når huden får litt farge. Planen var jo i utgangspunktet at jeg skulle få den fargen på Gran Canaria, men med regn hele uken så finnes det ikke et skille å spore. Da ble redningen for meg denne gangen Spray-tan.

Faktisk ble jeg så fornøyd at jeg spurte om jeg kunne få med noen av de produktene som var brukt, og det fikk jeg! Jeg bruker denne hudpleiesalongen fast, men tidligere har jeg bare brukt den til vipper. Anyway, produktene som jeg nå har fått med meg hjem er Minetan Gradual Tan, som er en fuktigshetskrem som passer til alle typer hud, og som kan brukes som en mild selvbruner, fargeforlenger, eller som en vanlig aftersun krem.

Jeg er i alle fall helt forelsket, og om du vil se mer på den finner du den i nettbutikken til Missperfect.no HER! Bruk rabattkode: 25OFF så får du også 25% rabatt på hele butikken! I tillegg fikk jeg med meg et selvbruningsskum, som passer for litt mørkere hudtyper. Den passer i alle fall perfekt til den hudfargen jeg selv har nå, og jeg skal bruke den til å opprettholde fargen jeg fikk etter dagens Spray-Tan. Den finner du i netbutikken HER!

VIDEO: DETTE ER GRUNNEN TIL AT VI GIFTER OSS

Husker dere de fine kjærlighets-videoene jeg alltid laget før. Tilbake for noen år siden var jeg veldig flink til å dokumentere min kjærlighet og ikke minst hele forholdet til meg og ex, mens forholdet til Jan og meg, mer vises frem som en familiefar, og ikke så mye som min kjæreste. Jeg laget mange fine videoer før, som jeg elsket å sitte å se på, og derfor har jeg lyst til å bli litt flinkere på det igjen. Vi skal tross alt gifte oss i år, og det er jo ikke bare siden han er en god far for mine barn. Jeg vet det er lett å tenke at Jan kun er en «PAPPA» for barna, og at det er derfor jeg velger å dele livet mitt sammen med han. Jeg forstår det godt. At barna mine har det godt er alltid det viktigste og nesten det eneste jeg har brydd meg om i livet. Alt jeg gjør er som regel for deres beste, og kun det. Denne gang er det ikke på grunn av barna jeg tar dette valget i livet mitt. Hvorfor vi skal gifte oss, ser dere veldig lett i videoen under. 

 

50% RABATT PÅ ALT

Annonse: Zalando

Vi er kommet oss vel hjem, og har faktisk vært på dagstur til hytta i dag. Vi kom hjem i går kveld, og det etter en lang flytur. Ikke den beste vi har hatt, men stakkars, barna var så utrolig trøtte og det ble veldig sent for den, uten et eneste minutt med søvn på hele flyturen. Jeg er tilbake på bloggen som vanlig fra i morgen av, men måtte en rask tur innom for å vise dere noe av alt det fine Zalando har på 50% rabatt akkurat nå! De har også mye annet på salg med andre rabatter HER!


1. HER  nå kr.599,- 2. HER nå kr 599,- 3. HER nå kr.699,-


4. HER nå kr.76,- 5. HER nå kr.79,- 6. HER nå kr.199,-


7. HER nå kr.799,-  8.HER nå kr.399,- 9.HER nå kr.549,-


10. HER nå kr.112,- 11.HER nå kr.2045,- 12. HER nå kr.175,-

DE HVERDAGS-UTFORDRINGENE INGEN SER

Nå er vi i ferd med å rydde oss ut av leiligheten her nede, og klar for å sette kursen hjemover i løpet av dagen. Det skal bli så utrolig godt å komme hjem kjenner jeg, selv om vi har hatt noen fine dager å kunne se tilbake på. Nå gleder jeg meg til hverdagen igjen på mandag, og føler meg litt fæl som sier det høyt, men det kjenner jeg veldig på. Vi trenger å lade litt som foreldre også, og da er det vel ingenting som er bedre enn en liten pause fra dem når de er i barnehagen på dagtid og koser seg. 

Jeg liker ikke å klage, og misforstå meg rett, jeg elsker å kunne dra på ferie med familien min. Og ikke minst at jeg faktisk kan reise utenom vanlige ferieuker, likevel så må jeg være så realistisk og rimelig å si som sant er. Jeg unna alle som faktisk har mange barn. Selv om jeg selv har mer barn enn gjennomsnittet i Norge, så finnes det likevel mammaer i Norge, med lagt flere barn enn meg. Jeg syns dem er rå flinke. Og jeg føler et stort ansvar med å gå frem som en bra mamma ovenfor alle andre med tre barn og flere, og si at det faktisk ikke er en dans på roser å oppdra mange barn! 

Det verste som kunne skjedd, er at noen føler at det ser lett ut å ha tre barn på min blogg. For det er ikke fakta. Jeg kan godt si med hånda på hjertet at jeg en dag har lyst på flere barn, men i samme setning føler jeg at jeg må si at jeg gleder meg til alle barna mine klarer å kle seg selv. Om du er mamma til en eller til 10 så syns jeg vi sammen skal gi oss selv en klapp på skulderen for alle de hverdags-utfordringene ingen ser at vi gjør! For de finnes, og det er mange av dem.

DET SKAL BLI GODT Å REISE HJEM

Jeg lovet dere å vise bilder fra det nye aquariumet som vi var i her om dagen. Vi storkoste oss, og dette er en plass jeg virkelig vil anbefale videre om noen er her nede på en dag med dårlig vær. Jeg må takke så mye for de som anbefalte den til oss! Vi storkoste oss. I dag har vi hatt lunch med barnas oldemor som faktisk bor her nede på denne tiden av året. Det var koselig. Nå kom egentlig solen frem her nede, så vi må komme oss ut igjen før det begynner å regne. Ellers så er det ikke mange dager igjen av ferien. men jeg kjenner at det skal bli godt å komme hjem, hvorfor kan jeg heller komme tilbake til. Håper alle har fått en fin start på februar!