hits

februar 2015

WIlliam´s dåp: DÅPSKJOLEN

God kveld, huff nå ble det et sent innlegg. Jeg trodde jeg ville ha mye tid til blogging det siste døgnet, men der tok jeg feil.. Uansett, her er jeg. Jeg er kjempe klar til den store dagen som er i morgen. I morgen er det William sin dag. Han skal døpes i kirken, og deretter skal vi ha selskap hjemme hos mamma med de aller nærmeste familie og faddre. Det blir så koselig. Jeg kjenner jeg gleder meg veldig mye til morgendagen!

Dåpskjolen William skal ha på seg har min kjære tante heklet. Den ble laget til Michelle, når hun skulle døpes. Det er bare Michelle som har brukt den så langt, og det er så gøy at William skal ha den samme. Jeg syns det er så koselig når den går videre til neste barn, hver gang en ny i familien skal døpes. Alle som døpes i dåpskjolen, får brodert inn navnet og dato på dåpsdagen i underkjolen. 

Jeg må egentlig bare stupe i seng, å få meg nok søvn til den store dagen. Begge ungene sover fint i sengene sine, så håper jeg bare de gjør det i alle fall noen timer til. Ungene sov jo hos mormoren sin natt til i dag. Michelle hadde stått opp tidlig som vanlig, men gjerne litt vel tidlig i dag. Hun har vært våken siden 03.00 i natt, og bestemte seg for at det var morgen da. Så hun var ikke noe problem å legge i kveld akkurat, haha. Hun var stuptrøtt. Følg oss gjerne gjennom dåpsdagen på instagram @StavangermammaWilliam´s dåp: BORDKORT

God mandags morgen. Håper du har hatt en strålende helg! Nå har jeg fått laget bordkort til dåpsdagen til William. Nå er både invitasjoner, bordkort, kakebord, dåpskjolen og alt i boks til den store dagen. Godt å være ferdig i god tid. Heldigvis slipper jeg å løfte en finger når det kommer til kakebordet. Det er ikke bare bare å lage i stand alt av kaker, i tillegg til å ta seg av to små. Jeg hadde aldri fått tid til det en gang tror jeg. Derfor er det så betryggende å vite at ei flink konditor dame, skal gjøre dette for meg! 

I går forsvant plutselig Michelle fra stuen, og var så stille en stund. Dette er ikke normalt henne i det hele tatt, så jeg visste at hun gjorde noe hun vet hun ikke har lov til. Når hun kom inn i stuen igjen, hadde hun på seg dåpskjolen hun selv brukte i dåpen sin, som er den samme som William skal ha på seg i dåpen. Michelle var så nydelig der hun sto i den alt for lange kjolen. Tenk at hun er så liten enda, at hun passet den! Jeg var jo til og med i tvil om William ville passe den på dåpsdagen. Dere kan se Bilde av Michelle på instagram @Stavangermamma.

Når Michelle hadde funnet frem dåpskjolen, så fikk jeg prøvd den på William i samme slengen. Om den ikke hadde passet, så måtte vi jo ha funnet på noe lurt. Heldigvis passet både dåpskjolen og den lille luen helt perfekt til William. Den var større enn jeg husker den, men likevel var den helt super til lillemann. Jeg syns å huske at den var litt liten på Michelle på dåpsdagen, men hun var over 3 måneder da. De vokser jo veldig mye på en hel måned! 

Michelle har også outfiten klar til lillebrorens dåpsdag. Hun skal ha på seg en nydelig bunad! Jeg har tenkt veldig mye frem og tilbake om jeg selv skal ha på bunad, eller om jeg skal ha på meg en fin kjole som er lett å amme i. Jeg vet at jeg ikke hadde på meg bunad i Michelle sin dåp. Denne gang har jeg av en eller annen grunn veldig lyst til å ha den på, og heller gi ham flaske de timene bunaden er på. Det er jo heldigvis ikke noe stress med å pumpe meg. Han tar flasken like lett som brystet. Så derfor blir det mest sansynlig bunad på meg også på den store dagen! 
William´s dåp: INNBYDELSE

Da var dåpsinvitasjonene i boks. Nå er det bare å levere dem videre til de som skal ha dem. Det skal Michelle, William og jeg få levert ut i løpet av dagen. Så fint å få unnagjort ting jeg går rundt og vet jeg er nødt til å gjøre. Nå gjenstår egentlig bare å lage bordkort, og finne ut hvordan jeg vil dekke bordene. 


Jeg var på dåpssamtale i kirken i går. De ringte faktisk mens vi var i bilen på vei hjem fra flyplassen. Bra de ikke ringte meg før. De lurte på om jeg hadde mulighet til å komme opp for en samtale i kirken i går. Og det hadde jeg jo, så jeg tok sjansen og fikk det gjort med en gang. Jeg husker jo mye av hvordan det er i kirken på dåpsdagen, fra Michelle sin dåp. 


Det er allerde 3,5 år siden Michelle ble døpt. Men likevel føles det ikke så lenge siden, når jeg finner frem dåpstingene hennes igjen nå. Jeg syns det var en veldig spennende dag. Michelle sin dåp er en dag jeg husker utrolig godt! Håper dåpen til William blir like vellykket som det Michelle sin var. 


Vi blir ikke mange i dåpen til William. Jeg har kun invitert den aller nærmeste familien, og fadderne til William. Jeg tror det vil bli koselig og ikke være så mange i selskapet. I Michelle sin dåp inviterte jeg mange av mine venner også, men det vil jeg ikke denne gangen. Da hadde vi plutselig blitt så altfor mange, med mine venners barn osv. Jeg vil heller foretrekke å være sammen med de som betyr mest, som er en del av familien. 


William 2 måneder

William er alt blitt 2 måneder gammel. Herrefred som tiden flyr! Jeg syns det er synd å tenke på at barseltiden er over, og at lillemann vokser så fort. Samtidig som jeg er glad for å se at tiden ikke står stille. Jeg blir så stolt når jeg ser hvor flink William er, og når jeg legger merke til nye ting han gjør. Jeg føler at han allerede har begynt å forandre på utseende sitt. Han har blitt så stor at han bruker str. 62 i klær, og jeg kan bare drømme om å få ham til å passe 50/56 klærne noen gang igjen.

Lillemann er blitt så flink til å løfte hodet selv, og klarer å løfte hele hodet opp mens han ligger på ryggen. Noe som er kjempe bra! Han er også veldig flink til å ligge på magen, og overraskende så liker han faktisk å ligge på magen. Det gjorde ikke Michelle i det hele tatt. William både smiler og ler, og er en skikkelig glad gutt. Han er helt fantastisk snill og skjønn, og jeg kjenner jeg er så stolt mamma! 

Nå er det to måneder siden fødselen, og jeg syns det er på tide med den siste oppdateringen på underlivet mitt. Den første tiden etter fødselen var jeg skikkelig åpen om alt som hadde med kroppen min å gjøre. Både til familie og venner, men også her på bloggen. Nå merker jeg at jeg begynner å komme tilbake til der normalen ligger, å holde underlivet mitt privat, haha. Det er jo bra, nettopp fordi dette i seg selv sier at jeg er på vei tilbake til den normale meg. Kuttet nedentil der stingene gikk opp, har nå grodd sammen og er utrolig nok blitt til et lite arr. Jeg begynner endelig å se litt lyst på fremtiden min, haha. 

Når det er sagt, så føler jeg egentlig at alt har falt helt på plass nå. Jeg kjenner min rolle som mamma til to, og Michelle er vant til å ha lillebror i hus. Rett og slett så har vi endelig fått kontroll på vår nye hverdag, og trives sammen alle tre. Det er herlig å føle at jeg kjenner barna mine. Michelle har jeg jo kjent i mange år, men jeg føler likevel det var nytt å lære meg hvordan hun var i storesøster-rollen. Hun har jo forandret seg en del hun også disse to månedene. Jeg føler at jeg endelig forstår henne, som den jenta hun er nå. 

Lillemann er vanskeligere å forstå. Selv om jeg tror jeg begynner å løse noen koder. Jeg kjenner igjen de ulike situasjonene og vet som regel hva som trengs for å få han fornøyd. Det er jo stort sett det samme, enten det er ny bleie, mat eller bare kos! Lillemann er en skikkelig snill og rolig baby. Jeg har vært veldig heldig, og fått to babyer som ikke har vært vanskelige i det hele tatt. Jeg merker at William er enda roligere enn Michelle, og sover mye mer enn hun gjorde på nettene. 

Det er egentlig hun som tuller mest på nettene ennå. Hun våkner stadig opp midt på natten og kommer inn på mitt rom. Der sover jo William i sengen sin, om jeg ikke har lagt han over i min seng. Da vekker hun som regel oss begge. Nettene mine kunne nok vært en smule bedre enn de er nå, jeg er jo stort sett våken til alle døgnes tider. Likevel så føler jeg at jeg er så vant til lite søvn at det faktisk ikke gjør meg noenting å sove så lite. STRIPETE VALENTINE´S DAY

sponset

Heia, akkurat nå sitter jeg på flyplassen i Amsterdam, og har ennå mange timer igjen å vente før neste fly. Derfor tenkte jeg at det var like så greit å komme med en liten påminnelse til dere. Jeg tok noen herlige bilder av barna i dag tidlig, før vi dro hjemmefra. Fine Michelle og herlige William i matchende klær fra den nye kolleksjonen til Polarn O. Pyret! 


Det nærmer seg Valentine´s Day med stormskritt, og hva er vel skjønnere enn to hjerteknusere kledd opp for Valentine´s? Jeg falt pladask for denne kolleksjonen med de søte hjertene!  Luen med kaninører og de søte tøflene med kaninansikt, var også et must her hjemme hos oss. Når Michelle i tillegg fikk seg en kosekanin, så skal jeg love deg at hun ble veldig fornøyd. 

Skjørtet med røde lommer som matchet kosekaninen, ble selvsagt favoritten hennes. Som mamma må jeg bare si meg mektig imponert over de deilige myke plaggene, og den flotte kvaliteten.  Herlig å ha på seg både til hverdag og best, og de sterke spreke fargene gjør meg i godt humør.  Har du lyst til å se nærmere på den flotte kolleksjonen kan du klikke inn på lenken her! 

Husk at det fremdeles er 20 % rabatt om du handle tre varer eller mer fra Polarn O. Pyret Originals! Tilbudet gjelder ut denne uken, så grip denne flotte muligheten til å fylle opp vårgarderoben til barna, med kvalitetsklær til en rimelig pris! Kos deg med å sjekke ut de flotte klærne, mens jeg må rekke flyet vårt videre sørover! 


YESTERDAY IN OSLO

Nok en herlig Oslotur! I går var en dag som virkelig var fullbooket med planer jeg hadde på programmet. Fra jeg våknet på hotellet til jeg la meg i min egen seng om kvelden. Det var ikke et eneste sekund som sto stille. Jeg hadde en fantastisk dag, og vil takke alle som var en del av den. Dagen startet med en veldig rask frokost på hotellet, før vi måtte løpe ut dørene. 

Vi var fremme på TV2 studio på Karl Johan rett over klokken 08.00, timene der gikk veldig fort. Jeg ble selv veldig overrasket over hvor lite nervøs jeg var før jeg skulle på TV. Jeg pleier som regel å skjelve som bare det når jeg er nervøs. I går var det så veldig mye annet som tok plass i tankene mine at jeg ikke fikk tid til å grue meg. Jeg syns derfor intervjuet gikk veldig fint, og jeg ble fornøyd med både spørsmål og svar. Det var utrolig koselig å være gjest hos dem, alle var så snille og hyggelige. 

Rett etter sendingen var det bare å løpe avsted for å møte fine Sophie og to flotte damer. Det ble ikke et langt møte, men det var veldig koselig å treffes likevel! Jeg, Chris og lillemann måtte løpe avgårde for å sjekke ut fra hotellet. Vi fikk kommet oss tilbake, sjekket ut og gikk videre mot togstasjonen. Jeg er ikke vant til å måtte ta tog, så jeg syns det er veldig tungvint med togene frem og tilbake til flyplassen. 

Når vi endelig var kommet oss hjem, kjente jeg det var utrolig godt å være hjemme igjen. Jeg fikk besøk av en av mine favoritt damer, som for første gang fikk se lillemann. Veldig koselig med besøk fra henne, for jeg hadde ikke sett henne på en veldig lang stund. Da Michelle kom hjem fra barnehagen var det godt å få en skikkelig Michellekos. Hun var veldig glad for å ha oss hjemme igjen, men hun hadde storkost seg på museum og burgerking etter vi dro på søndag. 

Når Michelle var i seng om kvelden, kom pappaen til William over. Vi så film sammen, og koste oss med pizza. Ingenting er som å sette seg godt til rette i sofaen etter en lang dag med reising. Vi hadde det veldig koselig, og det var en perfekt avsluttning på denne dagen! Det blir nok ikke lenge til jeg må ta meg en tur ned til Oslo igjen. Jeg liker meg veldig godt der for tiden, og føler det er blitt mitt andre hjem, haha. 

NAKENVIDEO

Aldersgrense 18 år +

Free the nipple. Siden det er så himla mange som likte å ta å gjøre narr av puppebilde mitt med å legge ut samme bilde uten noe mål og mening. Det er en kropp, folkens, hva er greia? Jeg har min kropp, du har din kropp. Så her er et innlegg i samme sjanger, totalt blottet for mål og mening. 

 

 

Aldersgrense 18 år +

Lillemann´s første stikk

Lillemann er alt blitt 8 uker gammel. Og i dag var vi på helsestasjonen for å veie ham å ta vaksine. Vanligvis tar de ikke vaksine før de skal på tre månederskontroll, men siden vi skal ut å reise neste uke ville helsesøster at han skulle få den før han dro til utlandet. Egentlig bare for å være på den sikre siden. Jeg syns det er helt forferdelig å se barna mine få vaksiner, men lillemann klarte seg fint! Han har heldigvis ikke fått noen bivirkninger etter på heller, ikke enda i alle fall. 

På helsestasjonen i dag fikk jeg svar på mye jeg har lurt på den siste uken. Syns det er veldig greit å gå innom ofte, for å følge opp lillemann best mulig. Han legger på seg bra, og bare vokser og vokser. I dag målte jeg ham, og han var blitt 61 cm lang! Han har altså vokst 9 cm på sitt 8 ukers lange liv, haha! Ønsker dere alle en fin fredagskveld videre!