hits

januar 2018

JANUAR: DETTE SKJEDDE DENNE MÅNEDEN

Tanken min fremover hver siste dag i måneden gjennom 2018, har jeg tenkt til å oppsummere måneden. Hva har skjedd, hvilken video la jeg ut, og ikke minst, det beste som skjedde denne måneden. Jeg tror det blir veldig koselig, og ikke minst en oversikt for min egen del for hvor mye som skjer i løpet av en måned. Hvor mange både fine og mindre fine øyeblikk en måned gir meg. Denne måneden har jeg delt ekstremt mange videoer, men jeg håper dere syns det er en gøy måte å følge oss på. Det er i alle fall veldig gøy for meg å dele videoer med dere!

Dette har skjedd i januar: Året startet bra, må jeg si. Jeg kunne starte januar med å si at det blir bryllup i år, og deretter så har jeg delt både det ene og det andre om detaljer for hvor og når bryllupet skal været. Jeg gleder meg til å dele mye detaljer med dere fremover om bryllupet, og ikke minst mine planer om dekorasjon, kjole og diverse! Det kommer i tiden fremover. Jeg har også lagt meg under kniven denne måneden, og fjernet silikonbrystene, som jeg har tenkt på i lang tid. Vi fikk oss til og med tid til en ferie til Gran Canaria, selv om jeg ikke kan skryte noe særlig av været vi fikk! 

Det beste som skjedde i januar: Det beste som skjedde denne måneden må uten tvil være at våre «Save the date» til bryllupet ble sendt ut til gjestelisten vår. Det var en veldig spesiell følelse, og føle at bryllupet faktisk nærmer seg, og ikke minst at gjestene også er med på bryllups-boblen vår nå. 

Videoer fra januar 2018:

 

 

 

 

FORANDRET SEG DRAMATISK!

Jeg syns det er helt rart å se hvor stor Michelle er blitt. Vi var her for fire år siden, og jeg må plutselig si at hun har forandret seg dramatisk siden den gang i både personlighet, og ikke minst utseende. Jeg har derfor lyst til å vise dere noen bilder fra vi var der i januar 2014. Et av bildene, hadde jeg også til header-bilde i toppen av bloggen i lang tid. Klarer dere huske hvilket? Jeg må i sammen slengen få gratulere min far så mye med 50 års dagen som er i dag, bilder fra feiringen kan du se HER!

JEG PRØVER Å HOLDE MOTET OPPE

I går prøvde vi å holde motet oppe etter at været ikke akkurat var på sin beste side. Jeg syns vi var utrolig tålmodige lenge, helt frem til det plutselig pøste ned med regn og 11 grader. Da måtte vi komme oss hjem. Vi vil uten tvil prøve oss på ny, en dag været her nede er bedre, det var så utrolig vakkert der, og det hadde vært veldig gøy å få med seg hele parken. Vi satt plutselig pris på en taxitur, for å få i oss varmen igjen, før vi ble i leiligheten med varmt tøy resten av dagen. Kjipt å bruke ferien sånn. I dag våknet vi opp til regn og ser for oss at det ikke blir mye ut av denne dagen i det hele tatt, men hvis noen har noen gode tips til hva vi kan finne på, gjerne også innendørs, så motas det med en stor takk! 

HER ER VI NÅ!!

Det var mye forskjellige tanker om hvor vi befant oss på ferie i går. Jeg så at noen var fryktelig nærme, mens andre var et godt stykke unna. Jeg var her sammen med Michelle like før jeg ble gravid med William. For nøyaktig fire år siden. Tiden går utrolig fort når jeg tenker over det. Vi er på Gran Canaria!! Været har ikke vært det beste mens vi har vært her, men jeg håper likevel på en fin dag med gjengen i dag også. Så får vi forhåpentligvis prøvd badetøyet en dag i løpet av turen! Nå skal vi ut dørene, for å gå i en park, forhåpentligvis faller det i mask hos hele gjengen! Fikk du ikke sett videoen i går, kan du se den under! Ønsker dere alle en fin start på uken og en god mandag!

VIDEO: HVOR ER VI NÅ?

Vi koser oss på ferie, og jeg må si vi har vært veldig flinke til å bruke det nye kameraet mitt allerede på turen. Den første videoen allerede etter dag en her nede må jeg er fornøyd med! Kan du se i videoen hvor vi er på ferie? Jeg vil tro at om man har vært der selv før, så er det lett å kjenne seg igjen. Hvis ikke kan det nok være verre. Selv har jeg vært her en gang tidligere. Jeg avslører hvor vi er senere, men veldig gøy om noen kjenner seg igjen! 

JEG TØR Å TENKE TANKEN

Noe i meg føler at jeg er kommet her for å bli over en lengre periode! Jeg vet ikke hva det er med varmt vær, og utenlandske butikker, men jeg trives så utrolig godt når jeg er borte hjemmefra. Jeg trives uten tvil hjemme også, men her får jeg en følelse av at jeg vil bli. Det får jeg også hver eneste gang vi er i Kypros, selv om jeg vet med meg selv hvor vanskelig det var å bo der. Forskjellen nå, og grunnen til at jeg ikke har «gitt opp» tanken på et lengre opphold i et annet land er jo fordi jeg ikke er alene lengre. 

Nå er vi kommet kun for en uke, og dette på en plass jeg kun har vært en gang tidligere. Jeg har ingen kjennskap til denne plassen fra før, og har aldri hatt noe behov for å reise tilbake igjen til plassen etter sist ferie her, så hvordan kan jeg likevel føle meg som hjemme etter kun to timer? Jeg tror jeg har svaret på det. For uansett hvor enn jeg har vært de siste 2 årene, så har jeg følt meg som hjemme. Og det fordi jeg alltid har Jan sammen med meg. Jeg er ikke alene, uansett hvor tid på dagen det er, eller hva vi skal. 

Jeg føler jeg er blitt bortskjemt på følelsen av å ikke være alene. Eller, jeg syns vel egentlig bortskjemt blir litt feil å kalle det, for jeg er evig takknemlig for det, og har ikke glemt hvordan det var å sitte helt alene med to barn i et «fremmed» land, uten noen. Jeg er bare blitt vant til å ha en der nå, og derfor livredd for tanken av å være alene igjen. Og i et annet land blir alene, veldig ensomt. Da er det plutselig ingen venner eller familie å besøke eller be over på middag. Man er låst, uten hjelp eller selskap. Jeg som hadde to barn under fire år, trengte noen andre, noen utenom barna mine. 

Nå er ikke planen at vi har tenkt å flytte til utlandet akkurat, men jeg kjenner bare på en ekstrem takknemlighet som i det hele tatt tør og tenke tanken på ny, etter at jeg har opplevd at det ikke var noe. Jeg elsker å reise rundt, å ta med meg barna rundt i verden, og har virkelig tro på at de også vil være glad for alt de fikk oppleve som små. Neste reise blir den lengste ferien jeg noen sinne har hatt med mine barn, da blir vi tre uker borte. Og da vil jeg nok også kjenne på den følelsen av å ha en hverdag, og gjerne akkurat den hverdagen jeg faktisk savnet når jeg bodde med barna på Kypros i 2015.

JEG FØLER MEG SOM EN GRUSOM MAMMA

Jeg må begynne med å fortelle at vi er kommet oss vel frem til vår feriedestinasjon, og er godt i gang med ferien vår. Ungene sover tungt i sengene, etter en dag med mye reising. Vi har leid oss leilighet, og jeg er utrolig glad for det allerede kjenner jeg. Det er så utrolig befriende og mye lettere. Det er jo bare for oss å ta med oss alt av rutiner på ferie. Og med tre barn kan det være veldig viktig å ta med seg på ferien. 

Jeg føler meg som en grusom mamma, og jeg håper virkelig ikke at jeg er den eneste som tenker som dette. Men jeg går å gruer meg i flere dager før reisen, fordi jeg forestiller meg alt som kan gå galt, og hvor vrange barna kan gjøre seg. Jeg gruer meg, og tenker det verste om barna mine. Jeg tenker at de alle tre kommer til å være på sitt aller verste gjennom hele flyturen. Er det noe jeg er dårlig på i tiden før vi skal reise, så er det å tenke at barn skal få lov å være barn, alltid. 

Når vi kommer på flyet, så senker min frykt seg med en gang, fordi barna imponerer meg så grovt hver eneste gang. De er de mest fantastiske barna det går ann å få. De er høflige, snille, tålmodige, takknemlige, og ikke minst om jeg skal si det selv så er de forbanna veloppdratt alle tre. Barn skal få lov til å være uenige, og de skal selvfølgelig prøve seg på et eller annet. De skal få lov til å gråte når de har slått seg, eller er trøtte. Det er barn flest det. Men fy søren så flotte barn jeg har! 

STORFAMILIEN KLARE FOR AVREISE!

Her hjemme er vi under et døgn unna avreise, og pakkingen nærmer seg heldigvis slutten. Jeg tror det er mange spente kropper her hjemme i dag, og humøret ut dørene i dag tidlig var virkelig på topp hos alle sammen. Akkurat nå er jeg i gang med siste innspurt i pakkingen, og det betyr meterlange lister med klær, badeleker, leker og alle slags duppeditter. Og det er vell ingen hemmelighet at det er jeg som står for pakking og planlegging her hjemme, så akkurat nå kjenner jeg at stressnivået mitt muligens er litt i det høyeste laget. 

Det er ikke bare-bare å reise av sted med fly i flere timer sammen med tre barn på 1, 3, og 6 år. Det krever mye planlegging og forberedelser for at alle skal få en så fin reise og ferie som overhodet mulig. Derfor skal jeg ærlig innrømme at jeg er litt stolt av de opplevelsene vi sammen klarer å få til her hjemme. Det er en ting at vi er heldige og takknemlige som har muligheten til å finne på så mye, men en helt annen ting å faktisk gjøre det. Nå gleder jeg meg i alle fall fryktelig mye, og ser frem til å oppdatere dere på reisen. For første gang har jeg med meg Go-Pro kamera, så om alt går etter planen så vil det komme masser av videoer underveis.

OPPTURER OG NEDTURER!

annonse

Jeg har jo for vane å dele alt fra både oppturer og nedturer i livet mitt, men jeg har også begynt å jevnlig dele tilbud som jeg kommer over, som jeg mener er så gode at det er for galt å ikke skrive om de. Nå i går kveld kom jeg over et tilbud hos Sportamore, som er så bra at jeg er nødt til å tipse om det. Akkurat nå kan du nemlig spare 30% på nesten hele butikken nemlig! Med rabattkode: EXCLUSIVE får du 30% rabatt på absolutt alle sko! Det gjelder både dame, herre, og barn. I tillegg gir den samme rabattkoden 30% på absolutt alle jakker og alt av superundertøy! I tillegg har du alltid gratis frakt hos Sportamore. Med andre ord en veldig god mulighet til å spare mye penger på en torsdagskveld. Alle sko finner du HER (annonselenke), alle jakker finner du HER (annonselenke), og alt av superundertøy finner du HER! (annonselenke) Under har jeg satt sammen 9 av mine favoritter som du akkurat nå sparer 30% på! 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER (annonselenker)

Bruk rabattkode: EXCLUSIVE

JEG TROR DETTE ER NOE ALLE TRENGER!

Jeg må begynne med å si hvor overrasket jeg er etter tilbakemeldingene på gårsdagens innlegg. Jeg syns selv at jeg begynner å bli for gammel til å legge ut slike bilder, selv om jeg vet at jeg kommer til å gå på noen tabber jeg også fremover. I denne anledning syns jeg der i mot at det er i orden. Det er et ærlig før og etterbilde, og jeg føler selv at jeg har gjort noe riktig med å ta ut silikonen. Jeg føler jeg har et ansvar for å stå frem å kunne si at det å ta ut silikon igjen, med andre ord være naturlig, er vel så fint og kult som å sette inn. 

Man hører liksom alltid om bloggere som opererer både det ene og det andre. Jeg skal ikke komme å påstå at jeg ikke har gjort noe galt i forhold til det å være et godt forbilde. Jeg prøver vel egentlig bare å si at jeg er stolt over meg selv som kan være ærlig, også når operasjonen går andre veien. Og det har jeg kun dere å takk for det. Det at jeg tør å skrive om ting selv jeg kan syns er vanskelig å dele, er kun deres fortjeneste. Dere er så utrolig flinke til å ta vare på det private innholdet jeg veldig å dele med dere. Tusen takk!

Alle trenger noen som skryter. Noen som ikke skryter kun fordi de føler de må, men fordi de faktisk ønsker det. Når Jan eller familie sier noe fint, så er det selvfølgelig veldig fint det også, men på en eller annen måte så betyr skryt og ros fra noen som ikke står så nært av og til mer. Jeg vet ikke om det kun er meg, eller om det er sånn alle kjenner på, men jeg setter i alle fall utrolig stor pris på alt det fine dere kommer med av ros og tilbakemeldinger, gjerne spesielt, når jeg ikke forventer det!

FØR OG ETTERBILDE AV PUPPENE

Om du ser på bildet under, så er det kanskje ikke verdens største forskjell, men det jeg føler og ser er jo vekten på dem. Det er kun tre uker mellom bildene, men jeg syns jo selv at jeg ser mye slankere ut, og har en mye lengre mage med de nye puppene. Før så følte jeg at de var så tunge at de gjorde noe med hvordan holdningen min så ut. Midjen min kommer mye tydeligere frem nå, og best av alt, jeg ser mye slankere ut i tøy, som var noe av det som plaget meg mest før.

NÅ HÅPER JEG DETTE ER OVER

Nå har det akkurat gått to uker siden jeg opererte. I starten var jeg utrolig fornøyd med hvordan puppene mine så ut etter at jeg tok ut silikon-protesene. Jeg vil tro at det var mest på grunn av at de så mye bedre ut enn jeg hadde sett for meg. Jeg hadde mine tanker om hvordan det ville se ut. Tomme, små, og like hengete som jeg følte de var når jeg hadde i silikonen på slutten. Nå skal det sies at jeg har vært fornøyd med silikonpuppene mine lenge før jeg følte de ble «ødelagt» i mitt siste svangerskap. For det var da det skjedde noe merkelig.

Før jeg tok silikon, så hadde jeg en liten str. B, og jeg ville ha større og fastere. Jeg satte derfor inn 325g i hver pupp, og hadde fantastiske strutte-pupper. Men hva skjer med de perfekte struttepuppene når jeg går opp i vekt i svangerskapet, skal få melk, og amme i tillegg? Jo, puppene mine blir enorme og så tunge at de begynner å «henge». Det som er så rart er at etter svangerskapet med Lucas, så har puppene mine bare vært store, de gikk aldri tilbake igjen, når det var tomt for melk.

Det vil altså si at jeg sitter her uten silikon, og føler dem er fastere nå enn dem har vært helt siden graviditeten min i 2016. Jeg bruker nå en str. C sa kirurgen. Så små pupper har jeg overhode ikke, og gjerne også det er grunnen til de er faste, på tross av at de er tømt for 325g silikon. Jeg ser ingen grunn til å ta et løft, med det resultatet jeg sitter med nå. Jeg er fornøyd med denne operasjonen, og glad for at jeg gjennomførte det. Jeg liker resultatet, og best av alt, jeg føler meg mye slankere nå! Før og etterbilder blir lagt ut i løpet av dagen, i mellomtiden legger jeg med et bilde der jeg faktisk var fornøyd med silikon-puppene!

DENNE KAN KOMME GODT MED!

annonse

Siden det er så utrolig mye som skjer fremover så har jeg faktisk gått til innkjøp av noe som kan komme utrolig godt med fremover. Med et bryllup på vei, og mange ferier som venter oss, så er det selvfølgelig utrolig gøy å kunne ha det på film. Jeg har faktisk hatt lyst å kjøpe meg en GoPro (reklamelink) veldig lenge, men endelig så tenkte jeg at nå må jeg bare.

Jeg har selvsagt hatt et annet videokamera tidligere, men det er sånn som tilhører tv2, som hører til Bloggerne, som jeg har hatt helt siden min aller første sesong. Men dette skal levernes tilbake når jeg er ferdig. Har du lenge ønsket deg en GoPro? Du finner den samme jeg kjøpte i dag HER! (reklamelink) Nå kan jeg love dere mange fine videoer fremover!

BLOGGINNLEGG SOM FORANDRET ALT

Det er rart hvordan en blogg kan forandre så mye i et liv. I denne tilfelle, mitt eget. Jeg som de aller fleste andre bloggere, startet denne bloggen som en helt vanlig hobbyblogg, før jeg etter kort tid begynte å blogge med en inntekt. Det jeg begynte å få i lønn, i den alderen gjorde store forandringer i livet mitt allerede i starten. Og har gitt meg og mine barn mer muligheter enn jeg kunne gitt dem uten denne bloggen. Likevel er det ikke inntekten som har forandret mest i livet mitt, det er noen spesielle blogginnlegg. 

Hvordan kan egentlig det jeg skriver påvirke et eller flere andre liv? Det syns jeg er veldig merkelig, men selvfølgelig fantastisk. Både til det positive og negative har flere bitt påvirket og inspirert, oppgitt og stolt av innleggene mine. Dette gjelder både folk som jeg kjenner godt, og følgere som jeg aldri har møtt. Det jeg skriver betyr noe. Ikke alltid like mye, og det er ikke alltid like fornuftig. Men jeg skriver, og deler det aller meste som faller meg inn. Jeg er forbanna åpen om hvem jeg er, og hva jeg står for. 

De blogginnleggene som forandret alt for min egen del, må ha vært alt jeg skrev på høsten 2015. Det halvåret jeg bodde på Kypros, det var en turbulent tid, men så enormt lærerik. Det var blogginnleggene mine, som er var skyld i hvordan Jan og meg sitt forhold fort forandret seg til å bli noe mer enn det vi var. Uten den høsten, med alle de tankene, så hadde vi ikke blitt et par, vi hadde ikke hatt Lucas, og vi hadde ikke bodd i Søgne, og vi hadde i alle fall ikke hatt et bryllup på vei. 

Små ting, kan forandre så utrolig mye. Neste måned så har jeg hatt denne bloggen i seks år. Hver eneste dag har jeg skrevet noe nytt. Jeg har hatt perioder der jeg har skrevet opp til fire innlegg om dagen, mens jeg har hatt noen perioder i 2017, der jeg plutselig har vært helt av. Selv om jeg hadde de to periodene i fjor, der jeg ikke var så aktiv, føler jeg at jeg alltid har vært tilstede og levert på denne bloggen. Og mye av det jeg har levert, har forandret meg og mitt liv. Både på godt og vondt. 

50 SURPRISE FOR PAPPA!!

Denne helgen har jeg vært i Stavanger i all hemmelighet. Jeg tok med meg Jan og Lucas, mens de to største barna ble igjen hjemme. Jeg kunne ikke skrive så veldig mye denne helgen, hverken om hvor jeg var eller hva vi skulle. Jeg hadde nemlig planlagt en bursdags-overraskelse for min far! Han fyller 50 år neste uke, og i den anledning syns jeg det var på tide å samle en gjeng på 10 for å feire ham. Nå skal det sies at jeg ikke har stått for planleggingen alene, min mamma og bror sto også for store deler av planleggingen. 

Det ble en vellykket kveld, med mye god mat leker og gaver. Vi klarte å overraske ham, akkurat like mye som jeg klarte å overraske Jan på bursdagen sin i fjor. Jeg er utrolig glad i overraskelsesbursdager må jeg virkelig si. Mamma, Jan og meg klarte å få skrevet en sang også til «bursdagsbarnet» sent på fredagskveld. Som jeg virkelig må si ble veldig bra også. Jeg tror jeg kommer til å slite mer med å lage sang til august når mamma fyller 50, uten eksperten selv. Hun er vel mildt sagt den som faktisk finner ut av det meste av teksten. Selv om jeg syns Jan og meg kom med noen gode setninger og ord inne i mellom! 

Det har gått lang tid uten at jeg har skrevet noe om familie-situasjonen. Som dere nå forstår er den bra. Det har den vært en god stund nå. Jeg vet at det er mange som er klar over hvordan situasjonen var, og derfor hadde blitt veldig sjokket om de plutselig dukket opp på bryllupsbildene i november. Jeg vil derfor allerede nå si at det er god stemning. Familien min skal i bryllupet og kontakten med de hjemme i Stavanger er veldig bra, det har det vært i godt over et halvt år nå. 

DETTE KOSTER DRØMMEBRYLLUPET VÅRT

Nå i November står bryllupet som jeg har røpt at skal være i Roma. Vi gleder oss voldsomt, og nå i disse dager begynner venner og nær familie å få "Save The Date" til bryllupet. Etter at jeg jeg begynte å røpe detaljer har spørsmålene haglet inn, noe som selvsagt er veldig, veldig morsomt. Et av spørsmålene som går igjen er hvilket budsjett vi har lagt bryllupet på, som igjen er et spørsmål som man normalt kanskje ikke spør om?

Til og med før vi forlovet oss her hjemme snakket vi en del om hvordan vi så for oss et bryllup, og da finner man raskt ut av hvor mye det ca kommer til å havne på. Både meg og Jan var enig om at bryllup er noe man virkelig håper bare skjer en gang, og ingen av oss ville sitte igjen med følelsen av at vi hadde spart oss gjennom en sånn opplevelse. Det første vi gjorde var å finne lokale, og da landet vi på et lokale som vi absolutt var helt nødt til å få. Nærmest uansett pris. Før vi igjen fant oss bryllupsplanleggere som nå i snart et år har jobbet iherdig for å lande detaljer for oss, og ikke minst skape det drømmebryllupet vi ønsker oss.

Jeg kommer ikke til å røpe eksakt hvordan budsjettet vårt ser ut, i alle fall ikke enda. Men vi har spesielt noen detaljer som jeg gleder meg veldig til å vise dere, og som det er ingen hemmelighet at spiser en god del av budsjettet. Ellers har det vært veldig mange ting som man kanskje ikke ser for seg når man tenker på det økonomiske i et bryllup, men tro meg, ting koster. Det eneste jeg vil si foreløpig er at det blir akkurat det drømmebryllupet jeg har sett for meg, og at prislappen kommer til å runde millionen.

EN LØRDAGSOVERRASKELSE TIL DERE!

/Annonse

Her er dagen godt i gang, en dag der det faktisk skjer ganske mye! Jeg skal fortelle dere masse om det senere, men akkurat nå tenkte jeg å stikke innom med en liten lørdagsoverraskelse til dere! Akkurat nå sparer du nemlig 25% på alt fra Kari Traa hos Sportamore! Du finner alle ullfavorittene hos Sportamore, og rabattkode: 25OFF gir deg 25% rabatt! I tillegg får du alltid gratis frakt fra Sportamore. Kari Traa Rose finner du HER! (annonselenke)

I tillegg får du 25% på absolutt alle jakker, løpesko, tights og bukser! Det inkluderer merker som SVEA, Peak Performance, Kari Traa, Nike og Bergans of Norway. Bruk rabattkode: 25OFF og shop dine favoritter HER! (annonselenke)

VI GJENSKAPTE BILDENE!

Jeg blir nesten litt trist når jeg ser hvor stor hun er blitt på disse årene. Til vanlig tenker jeg at hun ikke vokser så mye i vekst og at utseende hennes alltid har vært det samme. Så får jeg meg et stort sjokk når jeg ser gjennom gamle bilder og ikke minst når vi nå gjenskapte noen av bildene fra 2014. Hun har alltid vært nydelig, og det er hun fremdeles, men for en forandring likevel! Hun er blitt så stor, og det blonde håret hun hadde før, er blitt langt og mørkt. Verdens fineste jente i mammas øyne var hun den gang, og det er hun fremdeles! Store vakre Michelleén min! 


_________

 _________

JEG AVSLØRER ÅRETS OVERRASKELSER!

Som dere vet så er det mye som skjer dette året, vi har et bryllup som finner sted i november i år, og gleder oss masse til det. Men det er selvfølgelig mye annet også som skjer dette året. Det blir et år med mye reising. Både sommerferien og bryllupshelgen vår i Roma er allerede bestilt. Og neste uke, skal vi også ut å reise. Da skal vi en uke bort til sol og varme! Det er også mange bursdager som skal feires, og mange i familien som har runde tall i år. Jeg tenkte jeg kunne ta en kjapp oppsummering av det vi har i vente: 

Dette skjer neste uke: Vi reiser på ferie alle sammen. Vi skal finne varmen i dette vinterværet. Vi skal finne frem badetøyet og solkremen for en herlig uke. Dette ble bestilt for noen dager siden, og har overhode ikke vært planlagt. En skikkelig spontan ferie, som gjengen ble overrasket med her om dagen. Veldig stas for alle sammen! 

I slutten av januar fyller min far 50 år! I februar venter det oss en vinterferie, med både skiturer og mye aking. Jan og meg skal også på Kygo konsert i Oslo. Etterfylt av en spennende dag i Oslo med min aller første brudekjole-prøving! Det er kjærlighetsmåned med både valentinesdagen og et år siden frieriet 21.februar. I februar er det også morsdag og bloggen min blir 6 år! 

I mars fyller min kjære kommende mann 25 år! Dette må selvsagt feires, og om jeg har noe som helst plan om å toppe fjorårets feiring, må jeg sette i gang med planleggingen med en gang! I mars er det også påskeferie, og det er alltid gøy!

April i år er vi invitert i bryllup! Det gleder jeg meg til. Jeg håper jeg kan fange opp litt tips til taler i forhold til mitt eget bryllup! I mai er det min svigermor som fyller 50 år! 17.mai kommer like etter. Og i år har jeg et stort ønske om å feire i Stavanger igjen, men det må vi tenke litt på. 17.mai skal feires stort uansett hvor vi er i landet! 

I juni fyller jeg 22 år, ikke så veldig rundt tall det akkurat, men bursdag er bursdag og det skal feires. I juni må vi også få feiret Michelle sin bursdag, det pleier vi alltid å gjøre før sommerferien starter. Hun fyller 7 år. I juli blir vi ikke mye hjemme. Sommerferien vår er nemlig 3 uker på Kypros. Vi har leid oss en kjempestor villa der vi skal nyte sommeren! Det kjenner jeg at jeg gleder meg veldig til. Det er noe annet å leie en plass, enn å bo på hotell. Mye mer privat og stille, perfekt for oss!

I august er det mamma sin tur å bli 50 år! Deretter så er det nok mye bryllupsplanlegging i månedene frem til bryllupet! I oktober blir Lucas 2 år, og bryllupet er en måned senere. Bryllupshelgen i Roma blir nok helt fantastisk. Og når vi kommer hjem kan vi finne frem julen. Da er det William som skal feires, som blir 4 år, og julen kommer like etter. 

NESTE UKE SKJER DET NOE GØY!!

Jeg må begynne torsdagen med å takke så mye for alle tilbakemeldinger på gårsdagens innlegg. Jeg fikk mange gode råd og tips. Jeg syns det er utrolig gøy å dele ting med dere når jeg ser hvor stor responsen blir med en gang. Det får meg både til å ikke føle meg som den eneste, samtidig som andres erfaringer er noe av det man lærer mest av. I dag har jeg valgt å ta det litt roligere enn i går, selv om jeg er helt fin i formen igjen i dag. Så tenker jeg at mye av det som kan ha utløst min migrene i går kommer av mye stress og gjerne det å være ute i snøen hele dagen.  Jeg føler at sterkt lys har vært årsaken til det tidligere. 

Fremover så er det utrolig mye som skal skje, så jeg håper virkelig at formen min kan holde seg fin i tiden fremover. Allerede neste uke skal vi noe kjempegøy! Jeg skal fortelle mer om dette senere tenkte jeg. Vi overrasket ungene med dette for noen dager siden, og de var helt i ekstase, og gleder seg veldig. Kan du tenke deg hva det kan være? Ønsker alle sammen en fin torsdag videre!

SÅ FRYKTELIG VONDT

Det er bare så vidt jeg orker å skrive det avsnittet her, men jeg må få gitt lyd fra meg i kveld føler jeg. Akkurat nå sliter jeg med noe migrenelignende som jeg får innimellom. Det begynner med at jeg mister følelsen i høyre hånd, før jeg får aura, også kommer hodepinen krypende. Faktisk har jeg også opplevd å miste følelsen i deler av ansiktet. Det gjør så fryktelig vondt, og jeg føler det kommer når det passer som minst. Problemet mitt er at jeg enda ikke har funnet ut hva som utløser det, eller om det i det hele tatt er noen sammenheng mellom anfallene mine. Og da lurer jeg veldig på om noen av dere andre opplever det samme? Og i så fall om dere har noe spesielt som utløser det? 

EN UKE ETTER OPERASJON

I dag våknet vi opp til vinterland ute, med mye snø over hele Søgne. Det har vært et fælt vær de siste dagene, så gjett om vi var fornøyde her i hus når vi så hvor mye snø som hadde kommet over natta! Guttene er på plass i barnehagen, og skal nok kose seg masse ute i snøen i dag. Jan og meg har planlagt at vi skal bruke dagen ute vi også. Vi skal nemlig på skitur! Vi har faktisk aldri vært på skitur sammen uten barn før, så det blir litt koselig må jeg si. 

Det blir liksom ikke ofte at vi sette av dagene til å gjøre sånne ting som det. Men når snøen kommer rett opp mot husveggen vår, og skiløper kun er minutter unna, så blir det mye lettere å sette av tid til det. I dag er det akkurat en uke etter at jeg opererte, så det skal selvsagt gå rolig for seg. Men en liten tur kan ikke skade. Håper bare jeg klarer å holde meg på beina. Bildet over og under er tatt fra stuevinduet vårt i dag, bilde på toppen er tatt tidligere. Ønsker alle sammen en kjempefin dag!

HER SKAL VI BO UNDER BRULLUPSHELGEN

I dag startet dagen med en tur til politistasjonen. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har vært der siden vi flyttet ned hit, men det er vel det største tegne jeg merker på at jeg har mange barn. Alle har fått nye pass det siste året, og i dag var det Michelle og Jan som måtte fornye sine. Michelle er jo så nydelig på passbildene sine, hver eneste gang, og jeg gleder meg til å vise henne det når hun blir eldre. Jeg husker at jeg likte å se tilbake i mine gamle pass som liten, og av det jeg har sett av Michelle så langt i livet, så er hun veldig lik meg på akkurat det å se tilbake på ting. 

I går fikk vi endelig bestilt bryllupshelgen vår! Hotellet er endelig i boks, og jeg merker at jeg har en mye større ro over hele bryllupet allerede. Nå vet jeg mer hvordan vi skal løse det med barnevakt og transport i forhold til barna på selve bryllupsdagen. Samtidig som jeg vet litt mer hvordan vi kan legge opp dagene for barna gjennom hele oppholdet. Vi har valgt et hotell som passer for barnefamilier, nettopp fordi barna skal være med på dette, og huske tilbake på bryllupshelgen i Roma som en gøy opplevelse også for dem! 

Vi skal bo like ved bryllupslokalet. Det er faktisk vegg i vegg, så og si. Hotellet er den nærmeste bygget fra bryllupslokalet vårt. Som gjør det lett for barna å være tilstede under sermonien, men bli med barnevakten hjem til hotellet, uten å måtte kjøre. Vi fant ut at dette var det beste, også med tanke på Michelle som senere på kvelden skal bli følt tilbake til hotellet fra bryllupet litt senere enn guttene. Vi har funnet en behagelig plan, og det føles utrolig godt. 

DET ER FOR SENT Å SNU NÅ!

Nå er endelig våre «save the date» til bryllupet sendt ut til alle på gjestelisten vår, og jeg venter spent på at de skal komme frem til alle i løpet av uken. Jeg føler at det først nå er «for sent å snu». Ikke at noen av oss har planer om det, men nå skjer det på ekte! I løpet av uken må vi finne ut hvor vi skal bo gjennom bryllups-helgen vår i Roma, og finne ut litt mer angående helgen generelt. Jeg vet at det vil bli mange spørsmål, så snart gjestene våre begynner å mota «save the date» i posten, og da er det fint å kunne ha noen svar. Ønsker alle sammen en fin start på uken! 

BRYLLUP: SAVE THE DATE!!

Etter at jeg la ut videoen der jeg viste frem vår «save the date» til bryllupet, så fikk jeg flere tilbakemeldinger om at det var vanskelig å se dem skikkelig i videoen. Når jeg sitter der med den i hånden selv, så tenker jeg selvsagt ikke på dette, så nå har jeg tatt noen bilder, som gir dere en bedre følelse på hvordan den ser ut. Om du enda ikke har sett video jeg snakker om kan du se den HER. Hva syns dere om våre bryllups «save the date»? Selv er vi veldig fornøyd!

TIDEN RENNER UT!

Inneholder reklamelenker for Zalando

Vi er allerede snart halveis i Januar, og det betyr at de elleville Januarsalgene som foregår akkurat nå snart renner ut. Her hjemme har jeg en rimelig rolig lørdag, og har brukt et par timer av kvelden på å shoppe litt fra sofaen. Jeg har fortsatt behov for å ta det litt rolig etter operasjonen, og da passer det veldig greit med litt sofashopping. Det er ganske mange gode tilbud ute og går nå, men jeg har en favoritt som jeg bare er helt nødt til å tipse dere om. Nemlig Zalando sitt januarsalg! Zalando har det desidert største salget jeg har vært borti nå i Januar, over 80.000 produkter på salg! Og mange av den helt opp mot 70% avslag. Hele deres Januarsalg finner du HER! (annonselenke)

Begge disse favorittene fra Zalando finner du på salg HER! (annonselenke)

 

HAR DU FÅTT MED DEG DETTE?!

Håper alle nyter helgen. For min del, så har det vært hektisk å komme hjem, så jeg er en smule utslitt både i kroppen og hode, og trenger nok å ta det rolig resten av helgen. Hele 2018 har jeg delt flere og flere detaljer om bryllupet vårt. Alt fra dato, sted, og nå også save the date invitasjonene, som sendes ut før innbydelsene skal ut. Har du ikke fått med deg disse avsløringsvideoene enda, kan du se alle under. Ønsker alle sammen en fin lørdag videre!

VIDEO: SE VÅRE "SAVE THE DATE" TIL BRYLLUPET

Jeg er kommet meg vel hjem igjen, etter noen dager hjemme i Stavanger i forbindelse med operasjonen. Nå vil jeg starte helgen med å vise dere våre save the date som skal gis ut i forkant av invitasjonene til bryllupet vårt. Jeg er så fornøyd selv, og har gledet meg veldig til å vise dere disse. Jeg kan nesten ikke vente med at gjestene begynner å få disse i postkassen i uken som kommer. Ønsker alle sammen en superfin helg! 

SPØRSMÅL OG SVAR PÅ BRYLLUPSDETALJER

I dag er det akkurat 10 måneder igjen til bryllup, og da kan vel ikke anledningen bli bedre til å svare på noen spørsmål om bryllupet. Jeg har sett at det er veldig mye dere lurer på, men akkurat nå har jeg plukket ut det jeg føler er mest relevant akkurat nå. Dere skal selvsagt få vite hver minste lille detalj til bryllupet etterhvert, men i første omgang ønsker jeg å svare på de spørsmålene under. 

Blir det et stort eller lite bryllup, hvor mange gjester inviterer dere? Det blir et veldig lite og intimt brullyp. Vi har kun valgt å være vår aller nærmeste familie, og venner. Med andre ord, ingen bekjente, tidligere kollegaer, naboer eller lignede. Gjestelisten vår er helt ferdig, og vi endte til slutt opp med 43 personer på listen, dette er da med oss, og uten barna. Siden det er i utlandet, så tenkte vi at det var lurt å ha et lite bryllup, og heller håpe at så mange som mulig fra gjestelisten har mulighet til å komme. 

Har du funnet bryllupskjolen, eller noen tanker om hvordan den skal være?  Jeg skal på min første brudekjole-prøving i starten av februar, og gleder meg som bare det. Dette er egentlig for å finne ut av nettopp hvordan jeg passer og liker de forskjellige brudekjolene. Jeg har plukket ut en favoritt allerede. Men jeg må nesten prøve den på, før jeg kan si om det er drømmekjolen for meg. Plutselig når jeg prøver kjoler, kan det være en helt annen stil som sitter fint på meg enn hva jeg har sett for meg, så det blir veldig spennende. 

Skal barna være med i bryllupet? Barna skal være med i bryllupet. Det vil si, guttene skal være med på seremonien, og bli med på bilder. Deretter blir de med en barnepasser hjemmefra,som vi kjenner. Michelle skal være med noen timer lengre, for å få med kakekuttingen, og hun har et sårt ønske om å holde tale. Så det skal hun selvsagt få lov til. Jeg har bestemt at hun skal til barnepasser hun også, når vi skal sette oss for å spise, for da blir det mye sitting for henne, mange taler som ikke er for hennes ører, og de fleste skal ha litt i glasset. Da føler jeg det er passende at de ikke er tilstede. 

Hva er tema og fargene i bryllupet? Vi har valgt ut to farger som går igjen i alt fra blomster, dekorasjon og til og med litt i tøyet til brudepikene. Jeg skal vente litt med å røpe disse fargene litt, men kjoler på gjestene generelt er ikke noe tema for, dette gjelder også for mennene. Den eneste kleskoden er sort dress eller smoking, og fotside kjoler på damene. 

Skal dere på bryllupsreise, har dere noen tanker hvor? Vi har snakket om bryllupsreise, og hvor vi ønsker å dra. Jeg tror vi står mellom to steder. Men siden bryllupet vårt er i november, og at bryllupet i seg selv er en stor reise, så har vi valgt at bryllupsreisen vår ikke blir før i januar, når julen er over, og barna er tilbake i barnehagen igjen. Men bryllupsreise blir det. Hvor lenge har vi så vidt begynt å snakke om, men det er snakk om litt mer enn en uke, men mindre enn to. 

Har dere valgt ut forlovere og brudepiker om dere skal ha det? Forlovere har begge valgt ut, og vi har tre brudepiker/groomsmen utenom forlovere. Disse er også valgt ut. Tanken var først å ha til sammen seks hver, men siden vi ble så få gjester i forhold til det som først var tanken, to vi bort to hver. Så nå er vi fire på hver side med forloverne våre. Våre fire nærmeste venner.

Hvor lenge er tanken å være i Roma, når dere gifter dere? Bryllupet er faktisk på en søndag, så tanken er at vi reiser ned fredagen, og reiser hjem igjen tirsdagen. Gjestene kommer nok alt fra torsdag til lørdag, ettersom de ønsker å ta det som en ferie samtidig. Jeg vet allerede at mange tenker å ta hjemturen mandag ettermiddag. Vi blir en dag lengre, for å få tatt bryllupsbildene i Roma, uten å forhaste oss med dette dagen etter bryllupet. 

VIDEO: OPERASJONEN

Nå har jeg fått klippet sammen en video fra operasjon jeg hadde i går. Det gikk over all forventing, og jeg er foreløpig veldig fornøyd. Jeg blir i Stavanger til i morgen, og har fått noen rolige dager på sofaen hjemme. Med mye bryllupssnakk, og «sykebesøk». Veldig koselig. Forhåpentligvis så klarer jeg å få stelt meg litt i dag, og kommet meg en liten tur ut opp av sofaen i dag. Jeg har absolutt ingen smerter, og veldig glad for det. Sminkefri og neddopet er vel en ny stil jeg kjører her på bloggen, men en video fra gårsdagen ble det i alle fall likevel! 

 

JEG LEVER

Jeg har operert, og ligger på sofaen hjemme i Stavanger. Det har gått kjempefint, og jeg føler meg helt fin. Jeg føler allerede jeg kan si at jeg er kjempefornøyd, og så glad for at jeg gikk gjennom, og valgte å gjøre dette. Tusen takk for alle som har ønsket meg lykke til før operasjonen. Nå skal jeg slappe av og kose meg her hjemme i kveld. Så glad for at dette nå er over, og at formen min er fin. Savner gjengen min hjemme masse allerede, men godt å kunne ligge på sofaen uten noen plikter og ansvar også!

JEG OPERERES OM 30 MINUTTER

Nå har jeg faktisk akkurat våknet etter en natt her i Stavanger. Om bare 10 minutter bærer det av gårde til operasjonssalen, og 10:30 opereres jeg. Det er kanskje rart, men frem til nå har jeg ikke tenkt så veldig mye på denne dagen. Jeg er selfølgelig spent, men kanskje ikke så spent som man skulle tro. Etterhvert som tiden har gått er jeg blitt veldig trygg på at dette er et riktig valg for meg, og nå gleder jeg meg bare til å få det overstått. Vel, at jeg er helt uten nerver er vell å overdrive, men jeg krysser fingrene for at alt går bra i dag. Ellers må jeg jo si at det er veldig rart å være så langt borte fra både Jan og barna på en sånn dag, faktisk er det nøyakitig ett år siden jeg var mer en 24 timer borte fra de!

Heldigvis har jeg masser av gøy å tenke på fremover, og dere har nok merket at bryllupet tar ganske mye plass her på bloggen, så jeg skal raskt tilbake til de temaene. Om du ikke har fått med deg alt, så har jeg allerede sluppet flere videoer med bryllupsavsløringer, de finner du HER!

HVOR MANGE STÅR PÅ GJESTELISTEN VÅR?

Nå er jeg godt på vei mot Stavanger, og gleder meg til å komme frem. Jeg skal ha en koselig kveld, der jeg skal gi ut noen «save the date» allerede denne turen hjem. Det er veldig spennende. I løpet av denne uken så blir de sendt ut til alle på gjestelisten. Jeg skal svare på alle spørsmål i forhold til hvor stort bryllupet skal være og hvor mange gjester som står på gjestelisten og alt annet i forhold til bryllupet så snart jeg har mulighet til det. Selv blir jeg utrolig glad av å dele alt som har med bryllupet og gjøre!

Jeg håper selvsagt dere gjør det samme. Jeg husker jeg har sett på bryllupsting og inspirasjon lenge etter at jeg både ville eller kunne gifte meg. Og jeg er sikker på at jeg kommer til å se på det også flere år etter at mitt eget bryllup er forbi. Jeg tror bare bryllup er en ting i alle fall jenter om ikke flere gutter også liker å følge opp og se bilder av. Jeg kan fint sitte i flere timer kun for å bla gjennom bilder av andre sine bryllup, eller se bryllupsvideoer på youtube. Jeg gleder meg i hel til all planleggingen fremover. Og skal bruke min egen interesse av dette til å dele så mye som mulig av alt det jeg selv ville sett! 

Jeg får bruke en av dagene etter operasjonen mens jeg ligger strekk ut på sofaen til å svare på alle spørsmålene. Det kjenner jeg blir koselig. Også får dere i mellomtiden gå inn å skrive om det er noe dere ønsker at jeg svarer på. Dere finner det på facebooksiden min. Og om dere ønsker kan dere se alt jeg har delt i forhold til bryllupet allerede, i de forskjellige videoene jeg har laget HER! Ønsker alle sammen en fin tirsdags ettermiddag og kveld!

TANKENE MINE STOPPER DER!

Dagen før dagen er kommet, og jeg syns at det begynner å bli merkelig hvor lite jeg tenker på operasjon som jeg skal ha i morgen. I morgen på denne tiden ligger jeg nemlig allerede i narkose, og har ingen vei tilbake. Jeg begynner å bli litt frustrert over at jeg verken gleder meg, er spent eller gruer meg til operasjon. Jeg tenker på det som om det er en helt vanlig dag, og som om jeg bare skal en tur innom tannlegen. Jeg vet ikke om jeg skal ta det som et positivt tegn eller negativt. 

Når jeg brukte flere uker til og med flere måneder på å finne ut om jeg faktisk ønsket å ta denne operasjonen eller ikke, burde jeg ikke ta så lett på det nå som det nærmer seg. Kanskje alle nervene og tankene kommer i løpet av turen inn til Stavanger i ettermiddag, eller i morgen før operasjon. Jeg tenkte jo å skrive et langt blogginnlegg om mine tanker før operasjonen, og alt det der, men dessverre har jeg ingenting og komme med. Det gjelder også til alle som spør meg om det på privaten. Jeg tenker ingenting. 

Det eneste jeg har tenkt på, er det å være borte fra barna i to netter, og det å sove uten Jan for første gang på ja, et helt år. Andre ting som går gjennom hode mitt er hva jeg skal spise og hvordan reisen min frem og tilbake skal være. Jeg har også tenkt på hva jeg skal gjøre her hjemme før jeg drar, for å gjøre det lett for Jan å være alene med barna mens jeg er borte. Tankene mine stopper der. Så ut over dette er det ingenting i forhold til denne turen som går gjennom hodet mitt. Kanskje det er like greit egentlig. 

Planen min nå, er å lage save the date videoen, som jeg ikke fikk tid til å gjøre i går. Den vil bli postet i løpet av denne uken. Det jeg også har lyst å poste i etterkant av operasjonen min i morgen er jo video av selve operasjonen, før og etterbilder og kanskje jeg får noen tanker i ettertid, det vet jeg jo at jeg kommer til å ha. Så kan jeg heller dele prosessen etter at det faktisk er gjort. For jeg tror jeg vet for lite om hvordan jeg faktisk kommer til å se ut akkurat nå, til å vite om jeg skal være spent eller nervøs for det jeg skal gjennom i morgen. Da er det bedre å fortelle i ettertid.

JEG SVARER PÅ ALLE SPØRSMÅL OM BRYLLUPET

Nå som bryllupsbloggingen virkelig er i gang tenkte jeg å høre litt om hva folk gleder/ønsker å vite i forhold til bryllupet. Jeg har utrolig mye spennende som jeg skal dele med dere i tiden fremover, og jeg gleder meg til å ta dere med på et drømmebryllup som faktisk er godt inne i planleggingsfasen.  Jeg gleder meg til å vise dere detaljer, jeg gleder meg til å vise kjoler, ringer, og ikke minst bryllupslokale. De siste dagene har jeg røpt både når bryllupet skal skje, og hvor det skal skje. Og nå snart skal jeg vise dere de første detaljene som kanskje allerede sier litt om hvordan bryllupet blir. Men nå trenger jeg å vite hva DU lurer på i forhold til bryllupsplanene? Legg igjen en kommentar på Facebooksiden min HER, så plukker jeg ut noen spørsmål som jeg svarer på i et innlegg!

EN BRYLLUPSBLOGG MED ET STORT PREG AV ANNA RASMUSSEN

Da var mandagen her igjen, og en ny uke er i gang. Denne uken skjer det mye for meg, eller mye eller lite alt etter hvordan man ser på det. Det skjer store ting likevel, selv om jeg blir liggende strekk ut på sofaen de neste dagene. I morgen drar jeg inn til Stavanger, for å være klar til operasjonsdagen på onsdag. Tidlig på onsdag skal jeg ta ut silikonprotesene. Grunnen at jeg skal inn til Stavanger for å gjøre det, er enkelt og greit bare for å bruke samme kirurg som sist. Jeg blir derfor i Stavanger så lenge jeg trenger, før jeg reiser hjem igjen i løpet av uken. 

Det er ikke ofte jeg er borte fra hverken Jan eller barna, men faktisk så var jeg det på nøyaktig samme uke i januar i fjor, da jeg var med på Camp Senkveld. I dag skal dagen brukes til å pakke, og ikke minst gjøre hverdagen lettere for Jan mens jeg er borte, med å legge frem klær til alle barna for hver dag ut uten. Jeg er så ekstremt opptatt av system, og alt det der, så jeg skulle jo ønske det var meg som ble hjemme med ungene, mens han skulle på noe. Men jeg får i alle fall gjøre det jeg kan for å gjøre alt så lett som mulig. 

Jeg har ikke rukket å tenke så mye på min egen operasjon egentlig. Jeg er selvfølgelig spent, men har ingen andre tanker utover det enda. De tankene kommer nok i løpet av i morgen, om de kommer i det hele tatt. Før jeg reiser inn i morgen skal jeg vise frem «Save the Date» til bryllupet vårt som gis ut denne uken. Jeg er virkelig blitt en bryllupsblogger i år, og håper ingen tar skade av det, men det vil jo alltid være et stort preg av Anna Rasmussen for det om, for de som måtte savne det i alt bryllupsinnleggene fremover. Ønsker alle sammen en fin start på uken! Fikk du ikke med deg hvor vi skal gifte oss, som jeg delte i går, kan du se videoen HER! 

VIDEO: HER SKAL VI GIFTE OSS!

Jeg har lenge hatt lyst å fortelle der hvor bryllupet skal skje, og endelig avslører jeg det i videoen under. Jeg elsker virkelig denne plassen, og det var den første plassen vi fant et lokale som vi forelsket oss helt i fra første stund. Tanken var først en helt annen plass, men når vi så denne plassen var det ingen spørsmål, det er her vi vil ha bryllupet vår! Se videoen under, og se hvor byllupet vårt skal være 11.11.2018! 

DET ER SÅ VIKTIG

Vi har kommet oss vel hjem igjen, etter en veldig koselig Oslotur i går. Vi var sammen med bryllupsplanleggerene i mange timer, og fikk gått gjennom veldig mye. Vi fikk også med Save The Date til våre nærmeste familie, som vi ønsker å dele ut selv, mens resten skal sendes ut i løpet av neste uke. Veldig spennende, og jeg gleder meg til alle får de. Selve bryllupsinvitasjonene blir ikke sendt ut før om to-tre måneder. Jeg tenkte jeg skulle vise dere våre save the date til bryllupet i løpet av helgen. 

Nå har jeg akkurat våknet og skal snart hente hjem ungene igjen. Vi var ikke hjemme før rett over 21 i går kveld, og hadde gjester til langt på natt. Det var veldig koselig, og ble mye latter. Jeg føler jeg faktisk begynner å bli sosial her hjemme på sørlandet nå, om det overhode er mulig og si. Jeg føler i alle fall jeg er blitt bedre på det, samtidig som jeg har fått flere nye venner her, som gjør meg utrolig godt. Jeg har vært veldig heldig som har kommet inn i en stor vennegjeng så lett som det jeg gjorde da jeg kom hit, men jeg føler for første gang at jeg faktisk er det. 

Jeg kan invitere hjem en god gjeng med jenter nå, som jeg plutselig kjenner godt, og ikke minst som har klart å bli kjent med meg også. Jeg er nemlig ikke den letteste å bli kjent med, når jeg både syns det er skummelt å møte nye mennesker samtidig som jeg naturlig nok ikke kan være med på like mye som alle andre. Jeg syns det er helt fantastisk å ha fått de jentene her nede, og det gjør veldig mye med min trivsel til dette stede, og hjem følelsen min her. Håper alle har hatt en fin start på helgen!

OSLO: MØTE MED BRYLLUPSPLANLEGGERENE VÅRE

Akkurat nå har vi kommet oss til Oslo. Det er kun meg og Jan som er inne på dagstur. Det er sjeldent jeg reiser inn til Oslo om det ikke er i forbindelse med jobb. Og om det plutselig er ting som ikke har med jobb og gjøre, så prøver jeg som regel å finne noe å gjøre mens jeg er der likevel. Denne turen er derimot ingen jobbtur. Denne turen er kun for hygge og gøy. Jan og meg har nemlig satt av hele dagen for å sitte og planlegge små detaljer til bryllupet. Vi har nemlig et møte med bryllupsplanleggerene våre. Vi har møtt dem flere ganger allerede, men jeg føler først nå at det virkelig er i gang. 

Jeg vet ikke hva som skjedde med meg når klokken bikket over 00-00 til 1.januar. Men plutselig er det bryllupsåret vi er inne i. Og nå er det virkelig alvor. Jeg har hele tiden tenkt at det er jo neste år, mens plutselig så er det ikke mer enn noen måneder unna. Og tro meg, sommeren går fort, og plutselig så står vi der nygifte. Har du enda ikke fått med deg bryllupsdatoen vår, som jeg avsørte denne uken, kan du finne det ut i videoen under. Jeg ønsker alle sammen en riktig fin fredag! 

JANUARSALGENE DU IKKE MÅ GÅ GLIPP AV!

annonse

Nå som vi er i gang med et nytt år går også nettbutikkene verden over i gang med sine Januarsalg. Nå er mange av de største aktørene i gang med salg man skjeldent finner, og jeg har satt opp mine tre favorittsalg akkurat nå! Faktisk skulle dette innlegget egentlig vært ute klokken 18:00, men jeg ble sittende i over en time å shoppe fra Zalando i kveld, og jeg anbefaler dere også å sjekke ut deres janarsalg akkurat nå! Her er altså mine tre favoritter:

1) Zalando - Zalando er i gang med tidendes Januarsalg de gir deg over 60.000 favoritter til januarpriser med inntil 70% avslag! Du finner blant annet favoritter fra både Abercrombie, Ralph Laure, Adidas og Nike! Hele deres gigantiske januarsalg finner du HER! (annonselenke)

2) Boozt - Boozt er i gang med Crazy Sale! Det betyr nesten 25.000 varer på supersalg, der en stor del av produktene ligger med 50-60% avslag! Du finner blant annet favoritter fra Calvin Klein, Ganni, og Gant med 50% avslag! Se hele deres salg HER! (annonselenke)

3) Nelly gir deg et gigantisk Januarsalg med inntil 70% på kjente merkevarer. I dag får du i tillegg 20% EKSTRA rabatt på alle jakker! Se deres salg HER! (annonselenke)

NÅ HAR JEG BESTEMT MEG FOR Å OPERERE

Nå er det kun noen dager igjen til jeg skal legges under kniven, og da er det vel på tide og fortelle at jeg har bestemt meg for dette. Jeg har hatt god tid på å tenke gjennom dette nøye, og på onsdag som kommer skal jeg opereres. Jeg skal fjerne silikonpuppene min. Jeg skal dra inn til Stavanger for å operere, fordi jeg ønsket å bruke samme kirurg som satte dem inn sommeren 2015. Jeg måtte gjøre dette så tidlig som overhode mulig, om jeg skulle gjennomføre det i det hele tatt. 

Jeg har veldig lyst til å føle meg hundre prosent bra, den dagen jeg skal gifte meg. Og det gjør jeg ikke akkurat nå. Jeg har lenge ønsket å fjerne dem. Og prøve å få det til før Skal Vi Danse treningene skulle begynne, men det viste seg å være for tett på, så mye trening. Dette er med andre ord noe jeg har hatt lyst å gjøre helt siden min siste graviditet, da de endret seg veldig. Målet mitt er ikke nødvendigvis å være perfekt, kun å få selvtilliten min tilbake igjen. 

Når jeg tar protesene ut nå, så vil jeg få et større bilde av hva jeg ønsker å gjøre videre. Om det er et løft som trengs eller om det er å sette inn mindre proteser, eller om det faktisk ser ut noen lunde som det gjorde da jeg først valgte å ta silikon. For om dem ser slik ut etter operasjonen nå er gjennomført, ønsker jeg ikke å gjøre noe mer, og det er selvsagt dette jeg håper på. Jeg tror jeg likevel gjør det riktige med å fjerne de protesene jeg allerede har, da dette er alt for stort i forhold til hva jeg ønsker.

De har blitt mye større etter at jeg satte inn protesene, og dermed så har de ikke samme fasthet. Det har med andre ord blitt mye plager med de nå alt for store brystene. Jeg passer ingen klær, fordi jeg rett og slett føler jeg ser stor ut i alt annet tøy en det som står klistret til kroppen. Og det som faktisk står tett over magen, blir jo sprengt over brystene. Litte brutale forklaringer her nå, men det er fakta. Jeg har ingen måter jeg føler meg bra på lengre. Hadde jeg vært tynn, med faste store pupper, ville jeg nå i alle fall følt meg tynn. 

Men jeg vil se på vekten min per dags dato som sunn og relativt normalt, og da går det ikke ann å finne noe tøy som man ser slank ut i med mine pupper. Det hele handler enkelt og greit om selvtillit. Og hvis jeg finner den tilbake med å være meg selv igjen, i den forstand at jeg fjerner silikon-protesene så føler jeg meg i alle fall bra. Og det vil jeg tro er det viktigste. Nå har jeg prøvd silikon, og det var helt fantastisk, frem til jeg bestemte meg for å la kroppen min gå gjennom enda et svangerskap. Noe jeg visste resultatene av. Nå er det på tide å få tilbake selvtilliten min igjen.

NÅ RØPER JEG DATOEN FOR BRYLLUET!

Nå er det like før bryllups «save the date» skal sendes ut til venner og familie til bryllupet vårt, og derfor har jeg planlagt å fortelle dere alt om hvor og når bryllupet skal være denne uken! Jeg har tenkt mye på hvordan jeg skal gjøre det. Vi kan ikke akkurat forlange at gjestene skal holde tett om når bryllupet skal være, eller hvor. Derfor ønsker jeg å fortelle dere dette, slik at det kommer fra meg! Jeg gleder meg skikkelig til bryllup, og ikke minst til alle forberedelsene som skal gjøres gjennom hele året, bryllupsdatoen vår er avsløret i videoen under!

DETTE SKJER I 2018

I dag startet vi dagen med å ta med Lucas på helsestasjonen. Han er 15 måneder i dag. Jeg føler jeg er heldig som har hatt han som «baby» lenge nå, men plutselig begynner han også å bli stor gutt. Tenk at han snart blir 1,5 år! Han har strålende personlighet, som er kjærlig og gavmild. Og jeg er så stolt over hvor snill og god han er blitt. Helt utrolig hvor fort tiden går, og jeg skulle virkelig ønske jeg kunne sette alderen til barna på pause av og til, sånn at jeg fikk tid til å nyte den enda mer. Jeg måtte bare ta noen bilder av ham i dag, han er jo bare den skjønneste babybjørnen jeg vet om!

Nå er Lucas på plass i barnehagen, og jeg har planer om å rydde ut julen av huset for denne gang. I år føler jeg virkelig julen har gått fort, men det tror jeg skyldes at vi hadde planer hver eneste dag fra lille julaften og til og med nyttårsaften. 8 dager med besøk frem og til bake og gode middager og julebaks. Herlig med jul, men så er det litt godt når det er over også kjenner jeg. Dette var siste julen som «kun» forlovet, for tenk det.. Neste jul så er vi faktisk gift!! 

Jeg gleder meg skikkelig til dette året virkelig er i gang. Det er så utrolig mye som skal skje dette året. Det blir opp til tre 50-års dager som skal feires. Jan blir 25, som også er nokså rundt tall. Og barnas bursdager skal selvsagt feires stor som alltid. Vi skal i bryllup, og ikke minst skal ha et selv. Vi skal gifte oss. Det blir også mye reising dette året. Vi har alt planlagt sommerferien, og det gleder jeg med til å fortelle mer om. Det blir nemlig MYE sol og varme denne sommeren for oss. Jeg kan nesten ikke vente med å komme skikkelig i gang! 

DET BLIR BRYLLUP I 2018!!

Det har vært mye frem og tilbake etter at Jan og meg ble forlovet i februar. Vi har gått gjennom litt av hvert etter at vi startet forholdet vårt tilbake i 2015. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare noe som helst, for jeg tror at om man ser på livet til noen utenfra, så er det vanskelig å sette seg inn i situasjonen eller forstå. Nå har det seg sånn at jeg ikke har oppdatert noe særlig på hvordan vi ligger ann på kjærlighets fronten etter at jeg fortalte at bryllupet vårt var avlyst i høst. 

Jeg har kun lagt ut bilder som før, og latt dere få se at vi som et par fremdeles har det fint. Kort tid etter at vi bestemte oss for å avlyse det hele, fant vi en dato for bryllupet som gjorde det mulig å få en pust i bakken, med tanke på planlegging, og at det likevel ikke var lenge til. Jeg ønsket ikke å fortelle noe om dette når vi hadde bestemt oss, fordi jeg syns det ville se utrolig dumt ut og ustabilt. Jeg ønsker derfor ikke å forklare hvorfor det ble som det ble, men hovedsaken er enkelt og greit at det hele stresset meg mer enn det gledet meg. 

Nå har vi vært enig om når det skal skje lenge, og gledet oss sammen. Det har vært deilig å kjenne på det selv først, før jeg faktisk brettet alt ut til alle. Nå gleder jeg meg til å ha en skikkelig bryllups-blogg gjennom hele 2018, og håper inderlig dere har lyst å være med på denne fantastiske reisen sammen med oss. De neste dagene/ukene skal jeg røpe alt om hvor og når bryllupet vårt skal være. Samtidig som jeg selvsagt skal vise frem alt fra innbydelser til bridsmaids-bokser som skal gis ut nå i januar. Jeg gleder meg!

GODE TILBAKEMELDINGER ER GULL VERDT

Guttene er tilbake i barnehagen igjen i dag, og vi er tilbake til rutinene igjen. Nytt år, og gamle rutiner, deilig. Jeg kjenner det er godt å ha guttene i barnehagen igjen etter en lag juleuke. Jeg tviler på det gjør meg til en fæl mamma. Jeg vet ikke om det er noe med julen som gjør barna ekstra opp-giret eller om det bare er spenningen i seg selv, men noe skjer i alle fall med alt fra volumet til å ikke sitte i ro et eneste sekund. Jeg vet det gir seg veldig raskt når de springer fra seg i barnehagen hele dagen. 

Jeg fikk utrolig mye koselig respons på la ut i går. Tusen takk for alle gratulasjoner og ønskelykkninger. Jeg ser virkelig frem til dette året, og gleder meg til alt som kommer! Jeg legger med videoen under, bare fordi jeg syns den var utrolig koselig. Jeg vet ikke, men etter at jeg la den ut i går så likte jeg den enda bedre selv, enn det jeg gjorde da jeg skulle vise den til Jan første gangen. Deres tilbakemeldinger har så utrolig mye å si, og det er helt utrolig hva en positiv tilbakemelding fra dere gjør meg. Ønsker alle sammen en riktig fin tirsdag! 

VIDEO: FRA VENNER TIL FAMILIE

Jeg har gledet meg til å dele dette med dere i lang tid, men tenkte at jeg skulle vente til det riktige tidspunktet! Jeg ville bruke den første dagen i 2018 til å fortelle dere dette: Dette kommer i 2018, jeg gleder meg!! 

2 0 1 8

GODT NYTTTÅR! Tenk vi er allerede kommet til 2018, og nå begynner jeg å føle meg gammel. Ikke gammel gammel, men eldre i den forstand at de som ble født på 2000 tallet allerede blir 18 år dette året. Dette året håper jeg blir det beste noen sinne. Jeg både tror og håper at det stemmer. Jeg skal begynne årets første dag med å avsløre en fantastisk ting som kommer til å skje i 2018, men det blir litt senere i dag. Jeg gleder meg veldig til det, men må først lage en fin video til anledningen. Håper alle starter året og dagen med et smil! Mitt eneste ønske i 2018, er at det skal bli et år med mindre tårer, mer latter, og enda mer kjærlighet enn årene som har gått! Hvis du ikke fikk sett videoen jeg la ut i går, med alt som har skjedd i 2017, finner du den HER!