hits

BRYLLUP 11/11/18

BLODIG OG OPPHOVNET!

Reklame | Sportamore

I dag har vi virkelig stått på her hjemme helt fra morgen til kveld, Vi har nemlig ferdigstilt gjerdeprosjektet som vi startet på for et par dager siden. I dag har vi målt, kappet, kuttet og skrudd for å få ferdig gjerder og porter rundt huset. Og på sånne prosjekter har jeg en tendens til å bli litt i overkant engasjert. I går kveld fikk vi gjort ferdig det ene gjerdet, og ivrig som jeg er stod jeg ute til klokken var passert 23:00 for å male første strøk med maling. Litt mygg følte jeg det var, men ikke nok til at jeg ikke klarte å gjennomføre. Akkurat det angret jeg på da jeg våknet i dag tidlig. Jeg ser helt opphovnet ut over hele meg, og da snakker vi ikke om vanlige små myggstikk. Men om store "byller" på størrelse med en tennisball. Fryktelig vondt, og fryktelig irriterende.

Jeg skal se om jeg kan få tatt noen bilder av de og legge ut, for jeg trenger virkelig råd til hva jeg kan gjøre for å dempe hevelsene! Anyone? I mellomtiden ligger jeg strekk ut på sengen her hjemme og bruker tiden til å koble av med litt shopping. Nå er det nemlig siste sjanse for å få 30% på alle sko hos Sportamore! Jeg har allerede sikret meg et nytt par med Birkenstock på 30%, og er storfornøyd når jeg kan gjøre noen virkelig gode kjøp! Du finner rabattkoden HER! I tillegg får du 30% absolutt alle varer fra blant annet NIKE med rabattkode: ALT30 den aktiverer du HER!

Alle skoene fra Birkenstock får du til 30% ved å bruke rabattkoden som du finner HER!

VIDEO: DET BLE ET FANTASTISK BRYLLUP I GÅR!

Vi hadde det fantastisk gøy i bryllup i går, og jeg må si jeg fikk fanget opp mange tips til mitt eget bryllup. Kanskje spesielt med tanke på taler, der var det mye bra og mange ting jeg kommer til å tipse mine videre om. Jeg må jo si at dagen i går fikk meg til å tenke mye på min egen bryllupsdag som kommer. Og derfor tenkte jeg at jeg hadde lyst til å dele videoen fra min første brudekjoleprøving som jeg hadde i februar. Jeg har jo vist dere bildene før, men det er noe helt annet å se kjolene på og i bevegelse! 

( 

TIL BRYLLUPET: GROOMSMEN BOX

Reklame | Brudekjolen

 

Jeg føler jeg skylder dere en stor forklaring, og tro meg den kommer om kort tid. Når jeg først forteller, så forteller jeg alt, jeg tror og håper at dere kjenner meg så godt til å vite det. Selv om jeg ikke har oppdatert bloggen hver eneste dag, så må jeg bare minne om at både snap, youtube og instagram likevel blir oppdatert. Husker dere mine bridsmaids bokser, som jeg skal gi ut til mine bridsmaids? Jan har selvsagt noen til sine nærmeste kompiser han også, så kalte groomsmen bokser. Veldig fornøyd med disse, også! Med fin sløyfe fra Brudekjolen, som skal brukes av gjengen i bryllupet! Jeg skal legge ut den første videoen av brudekjoleprøvingen soon! Så hold deg oppdatert;;)

SE DE FØRSTE VIDEOKLIPPENE FRA BRYLLUPSLOKALET VÅRT!

OMG!! Nå har jeg fått lov til å bruke disse videoene til å vise dere frem videoer fra bryllupslokalet vårt! Jeg har vist dere noen bilder, men å se det hele i videoen viser bare hvor magisk denne plassen virkelig er. Jeg gleder meg en hel haug til å ha mitt drømmebryllup i denne gigantiske villaen i Roma! Hva syns dere om plassen vi har valgt ut til den store dagen? Selv føler vi at vi ikke kunne funnet noe flottere, virkelig! 

   HUSK Å SUBSCRIBE PÅ YOUTUBE KANALEN MIN HER  

ET STORT SJOKK FOR MEG

Jeg har gledet meg en hel hau til å vise frem mine bridesmaids-bokser! Så akkurat nå er jeg helt i ekstase! Jeg kan begynne med å fortelle litt om hva dette er, for jeg ser at det er flere som har spurt meg om nettopp dette: Hva er en bridesmaidsbox? Det er en ekstra liten oppmerksomhet som jeg skal gi mine bridesmaids (forlover og beste venninner). Tanken er å gi dem noe nå i startfasen, sånn at de allerede nå også kjenner på at bryllupet nærmer seg. Det er noe som man selvfølgelig ikke trenger å gjøre, men dette er noe vi har valgt. Dette var nemlig et stort ønske som jeg hadde lenge før forlovelsen. 


Bridesmaids boksene mine inneholder: En flaske champagne. En sjokolade. En neglelakk, en morgenkåpe med «bridesmaid» eller «forlover» på. Sist men ikke minst, så inneholder boksene mine  fire lapper «Your Dress», «The big day», «Our Colors», og «Your Role». Her finner jentene litt ekstra informasjon, og en svar-lapp med størrelser. Jeg er så fornøyd med boksene, og det er jeg sikker på at jentene mine også blir! Det var et stort sjokk for meg å se boksene i virkeligheten ferdig laget av mine bryllupsplanleggere akkurat etter ønskene mine. Og akkurat som jeg selv har sett på mine inspobilder!


NÅ RØPER JEG FARGENE I BRYLLUPET VÅRT!

Jeg lovet dere masse detaljer fra bryllupet i helgen, men stemningen var ikke helt der for min del. Nå kan jeg love dere en uke med mye gøy, så skal jeg prøve å holde det heller. Jeg kan begynne med å fortelle dere at bridsmaidskjolene er endelig i bok. Og jeg gleder meg til å vise dere. Jeg har også tenkt å røpe bryllupslokalet og dele bilder og videoer av det, og jeg har tenkt å vise frem andre gøye ting dere ikke har fått sett før. 

I helgen har det gått stille for seg, ungene har kost seg hos bestemor og bestefar, mens vi har holdt oss hjemme. Jeg klippet faktisk håret til William og Michelle her på lørdag, og må si jeg ble rimelig fornøyd med resultatet. Jeg har klippet begge guttene flere ganger tidligere, men dette var første gang jeg turte å røre håret til Michelle. Jeg klippet kun 5 cm, men av det lange håret, gjorde det likevel en stor forskjell. Håret hennes ble plutselig mye mørkere, friskere, og tyngre på den lille klippen. Hun ble veldig fornøyd selv også. 

William ble kjempekul, og jeg må innrømme at denne hår-stilen, er uten tvil den jeg liker best på ham, han blir så mye eldre med en gang, og ser mye mer stelt ut uten å gjøre noe med det. Det ble ikke noe klipp på Lucas denne helgen, men gjerne jeg må gjøre det i løpet av uken, for han begynner også å bli veldig langhåret, selv om han faktisk har klippet seg mer enn Michelle gjennom livet allerede. Uansett, jeg merker det er veldig mye lettere å bare klippe barna mine selv, spesielt nå som jeg har to gutter som skal klippes så ofte. 

Fra hårklipp til bryllup, så har jeg veldig lyst å begynne med å røpe fargene vi skal ha i bryllupet, altså de fargene som kommer til å gå igjen i dekorasjon, blomster og detaljer på den store dagen. For meg var det viktig å huske at dette er bryllup, og det eneste jeg forhåpentligvis kommer til å ha. Jeg kommer til å ha mange bursdager som skal pyntes stort til, der jeg kan leke meg frem med mange fine farger, men for meg skal bryllup være helt simpelt, det skal være hvitt. Derfor har vi tenkt å gå for en stilren enkel men eksklusiv look. Fargene vår blir derfor Hvitt og gull! 

MIN FØRSTE BRUDEKJOLEPRØVING!

Jeg har ventet en stund med å vise frem bildene fra brudekjoleprøvingen jeg var på i februar, men nå legger jeg ut alt på en gang! Jeg hadde en fantastisk dag på min første brudekjoleprøving. Jeg var der sammen med min mamma og våre bryllupsplanleggere. Det var like fantastisk som jeg hadde sett for meg på forhånd. Siden det ble så utrolig mange bilder, har jeg valgt å legge dem inn i en video, du ser alle bildene i videoen under! 

MINE FAVORITTER TIL BRYLLUPET!

annonse

I dag er jeg veldig fokusert på bryllup og alt som har med den store dagen og gjøre. Jeg tenkte derfor jeg kunne vise dere noen av mine favoritter blant kjolene på Bubbleroom. Det har alt mulig tøy, men jeg syns det er så lett og oversiktlig å finne frem til den rette festkjolen hos dem. Heldigvis skal jeg være gjest i bryllup og konfirmasjon selv i år, så jeg får brukt noe av dette som gjest jeg også. Jeg blir nesten litt misunnelig på alle de fine kjolene jeg tipser mine venner og familie om å ha i mitt bryllup. Under kan dere se noen av mine favoritter som jeg har satt sammen. 

Alle produktene over og under finner du inne på linken. Nå er jeg jo så heldig å får ha på meg brudekjole på min store dag, men jeg må si at de har utrolig mange fine kjoler. Jeg har enda ikke fått mulighet til å vise frem bildene fra brudekjoleprøving, men det skal jeg få fingeren ut med i helgen! Finner du noe du liker? Jeg kan nesten garantere deg at du gjør det. Jeg kan sitte i timesvis å samle inn ting jeg liker, og jeg syns det er så gøy! Wæ, tenk at jeg faktisk skal gifte meg i år! Jeg syns det er helt sprøtt! 

Ønsker alle sammen en fin torsdagskveld videre. Som jeg har nevnt tidligere, så er jeg blitt mye flinkere til å oppdatere på Instagram i det siste, følg meg gjerne der @mammatilmichelle

STELLER I STAND TIL BRIDAL-SHOWER

annonse

Nå har jeg akkurat satt meg ned for å gå i gang og lage noen leker til min Bridal-shower, som jeg skal ha om to uker. Jeg er godt i gang med planleggingen, og gleder meg masse til en kveld sammen med jentene. Det er kun meg, sammen med forlover og to av mine bridesmaids som skal komme denne kvelden, men bare det å ha fokus rettet mot bryllup tror jeg blir veldig koselig. Jeg vet ikke hvor mye jeg har sagt om bridesmaids mine, men jeg skal ha fire av mine venninner som skal være bridesmaids, og min bestevenninne skal også være forlover. 

Tanken min med å ha Bridal-shower er å kunne sette av en hel kveld sammen med jentene. Det blir jo egentlig en helt vanlig jentekveld, men bare at jeg får gitt dem bridesmaidsboksene, og litt ekstra pynt! Vi skal spise god mat, ha litt kaker, vin og leker. Jeg gleder meg og håper virkelig det blir en kveld jeg kommer til å huske når jeg om noen år ser tilbake på bryllupsplanleggingen og tiden før bryllupet. 

Jeg er i full gang med å se på brudepike-kjoler, samtidig som familie og venner titt og ofte spør meg om hvilke type kjole de skal gå med. Jeg prøver å anbefale alle gjestene til bryllupet vårt å finne kjole på Bobbleroom, for der finnes det så utrolig mye fint. Alt fra hverdags til fest. Men i forhold til bryllup har de: «mor til bruden» kjoler, brudepikekjoler, brudekjoler og mye tilbehør til den store dagen. Jeg vet at allerde fire av gjestene i bryllupet vårt har bestilt kjole, og fått de hjem i posten allerede. Verdt å sjekke ut om du skal i bryllup, barnedåp eller konfirmasjon denne våren!

JEG TØR Å TENKE TANKEN

Noe i meg føler at jeg er kommet her for å bli over en lengre periode! Jeg vet ikke hva det er med varmt vær, og utenlandske butikker, men jeg trives så utrolig godt når jeg er borte hjemmefra. Jeg trives uten tvil hjemme også, men her får jeg en følelse av at jeg vil bli. Det får jeg også hver eneste gang vi er i Kypros, selv om jeg vet med meg selv hvor vanskelig det var å bo der. Forskjellen nå, og grunnen til at jeg ikke har «gitt opp» tanken på et lengre opphold i et annet land er jo fordi jeg ikke er alene lengre. 

Nå er vi kommet kun for en uke, og dette på en plass jeg kun har vært en gang tidligere. Jeg har ingen kjennskap til denne plassen fra før, og har aldri hatt noe behov for å reise tilbake igjen til plassen etter sist ferie her, så hvordan kan jeg likevel føle meg som hjemme etter kun to timer? Jeg tror jeg har svaret på det. For uansett hvor enn jeg har vært de siste 2 årene, så har jeg følt meg som hjemme. Og det fordi jeg alltid har Jan sammen med meg. Jeg er ikke alene, uansett hvor tid på dagen det er, eller hva vi skal. 

Jeg føler jeg er blitt bortskjemt på følelsen av å ikke være alene. Eller, jeg syns vel egentlig bortskjemt blir litt feil å kalle det, for jeg er evig takknemlig for det, og har ikke glemt hvordan det var å sitte helt alene med to barn i et «fremmed» land, uten noen. Jeg er bare blitt vant til å ha en der nå, og derfor livredd for tanken av å være alene igjen. Og i et annet land blir alene, veldig ensomt. Da er det plutselig ingen venner eller familie å besøke eller be over på middag. Man er låst, uten hjelp eller selskap. Jeg som hadde to barn under fire år, trengte noen andre, noen utenom barna mine. 

Nå er ikke planen at vi har tenkt å flytte til utlandet akkurat, men jeg kjenner bare på en ekstrem takknemlighet som i det hele tatt tør og tenke tanken på ny, etter at jeg har opplevd at det ikke var noe. Jeg elsker å reise rundt, å ta med meg barna rundt i verden, og har virkelig tro på at de også vil være glad for alt de fikk oppleve som små. Neste reise blir den lengste ferien jeg noen sinne har hatt med mine barn, da blir vi tre uker borte. Og da vil jeg nok også kjenne på den følelsen av å ha en hverdag, og gjerne akkurat den hverdagen jeg faktisk savnet når jeg bodde med barna på Kypros i 2015.

JEG TROR DETTE ER NOE ALLE TRENGER!

Jeg må begynne med å si hvor overrasket jeg er etter tilbakemeldingene på gårsdagens innlegg. Jeg syns selv at jeg begynner å bli for gammel til å legge ut slike bilder, selv om jeg vet at jeg kommer til å gå på noen tabber jeg også fremover. I denne anledning syns jeg der i mot at det er i orden. Det er et ærlig før og etterbilde, og jeg føler selv at jeg har gjort noe riktig med å ta ut silikonen. Jeg føler jeg har et ansvar for å stå frem å kunne si at det å ta ut silikon igjen, med andre ord være naturlig, er vel så fint og kult som å sette inn. 

Man hører liksom alltid om bloggere som opererer både det ene og det andre. Jeg skal ikke komme å påstå at jeg ikke har gjort noe galt i forhold til det å være et godt forbilde. Jeg prøver vel egentlig bare å si at jeg er stolt over meg selv som kan være ærlig, også når operasjonen går andre veien. Og det har jeg kun dere å takk for det. Det at jeg tør å skrive om ting selv jeg kan syns er vanskelig å dele, er kun deres fortjeneste. Dere er så utrolig flinke til å ta vare på det private innholdet jeg veldig å dele med dere. Tusen takk!

Alle trenger noen som skryter. Noen som ikke skryter kun fordi de føler de må, men fordi de faktisk ønsker det. Når Jan eller familie sier noe fint, så er det selvfølgelig veldig fint det også, men på en eller annen måte så betyr skryt og ros fra noen som ikke står så nært av og til mer. Jeg vet ikke om det kun er meg, eller om det er sånn alle kjenner på, men jeg setter i alle fall utrolig stor pris på alt det fine dere kommer med av ros og tilbakemeldinger, gjerne spesielt, når jeg ikke forventer det!

DETTE KOSTER DRØMMEBRYLLUPET VÅRT

Nå i November står bryllupet som jeg har røpt at skal være i Roma. Vi gleder oss voldsomt, og nå i disse dager begynner venner og nær familie å få "Save The Date" til bryllupet. Etter at jeg jeg begynte å røpe detaljer har spørsmålene haglet inn, noe som selvsagt er veldig, veldig morsomt. Et av spørsmålene som går igjen er hvilket budsjett vi har lagt bryllupet på, som igjen er et spørsmål som man normalt kanskje ikke spør om?

Til og med før vi forlovet oss her hjemme snakket vi en del om hvordan vi så for oss et bryllup, og da finner man raskt ut av hvor mye det ca kommer til å havne på. Både meg og Jan var enig om at bryllup er noe man virkelig håper bare skjer en gang, og ingen av oss ville sitte igjen med følelsen av at vi hadde spart oss gjennom en sånn opplevelse. Det første vi gjorde var å finne lokale, og da landet vi på et lokale som vi absolutt var helt nødt til å få. Nærmest uansett pris. Før vi igjen fant oss bryllupsplanleggere som nå i snart et år har jobbet iherdig for å lande detaljer for oss, og ikke minst skape det drømmebryllupet vi ønsker oss.

Jeg kommer ikke til å røpe eksakt hvordan budsjettet vårt ser ut, i alle fall ikke enda. Men vi har spesielt noen detaljer som jeg gleder meg veldig til å vise dere, og som det er ingen hemmelighet at spiser en god del av budsjettet. Ellers har det vært veldig mange ting som man kanskje ikke ser for seg når man tenker på det økonomiske i et bryllup, men tro meg, ting koster. Det eneste jeg vil si foreløpig er at det blir akkurat det drømmebryllupet jeg har sett for meg, og at prislappen kommer til å runde millionen.

NESTE UKE SKJER DET NOE GØY!!

Jeg må begynne torsdagen med å takke så mye for alle tilbakemeldinger på gårsdagens innlegg. Jeg fikk mange gode råd og tips. Jeg syns det er utrolig gøy å dele ting med dere når jeg ser hvor stor responsen blir med en gang. Det får meg både til å ikke føle meg som den eneste, samtidig som andres erfaringer er noe av det man lærer mest av. I dag har jeg valgt å ta det litt roligere enn i går, selv om jeg er helt fin i formen igjen i dag. Så tenker jeg at mye av det som kan ha utløst min migrene i går kommer av mye stress og gjerne det å være ute i snøen hele dagen.  Jeg føler at sterkt lys har vært årsaken til det tidligere. 

Fremover så er det utrolig mye som skal skje, så jeg håper virkelig at formen min kan holde seg fin i tiden fremover. Allerede neste uke skal vi noe kjempegøy! Jeg skal fortelle mer om dette senere tenkte jeg. Vi overrasket ungene med dette for noen dager siden, og de var helt i ekstase, og gleder seg veldig. Kan du tenke deg hva det kan være? Ønsker alle sammen en fin torsdag videre!

HER SKAL VI BO UNDER BRULLUPSHELGEN

I dag startet dagen med en tur til politistasjonen. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har vært der siden vi flyttet ned hit, men det er vel det største tegne jeg merker på at jeg har mange barn. Alle har fått nye pass det siste året, og i dag var det Michelle og Jan som måtte fornye sine. Michelle er jo så nydelig på passbildene sine, hver eneste gang, og jeg gleder meg til å vise henne det når hun blir eldre. Jeg husker at jeg likte å se tilbake i mine gamle pass som liten, og av det jeg har sett av Michelle så langt i livet, så er hun veldig lik meg på akkurat det å se tilbake på ting. 

I går fikk vi endelig bestilt bryllupshelgen vår! Hotellet er endelig i boks, og jeg merker at jeg har en mye større ro over hele bryllupet allerede. Nå vet jeg mer hvordan vi skal løse det med barnevakt og transport i forhold til barna på selve bryllupsdagen. Samtidig som jeg vet litt mer hvordan vi kan legge opp dagene for barna gjennom hele oppholdet. Vi har valgt et hotell som passer for barnefamilier, nettopp fordi barna skal være med på dette, og huske tilbake på bryllupshelgen i Roma som en gøy opplevelse også for dem! 

Vi skal bo like ved bryllupslokalet. Det er faktisk vegg i vegg, så og si. Hotellet er den nærmeste bygget fra bryllupslokalet vårt. Som gjør det lett for barna å være tilstede under sermonien, men bli med barnevakten hjem til hotellet, uten å måtte kjøre. Vi fant ut at dette var det beste, også med tanke på Michelle som senere på kvelden skal bli følt tilbake til hotellet fra bryllupet litt senere enn guttene. Vi har funnet en behagelig plan, og det føles utrolig godt. 

DET ER FOR SENT Å SNU NÅ!

Nå er endelig våre «save the date» til bryllupet sendt ut til alle på gjestelisten vår, og jeg venter spent på at de skal komme frem til alle i løpet av uken. Jeg føler at det først nå er «for sent å snu». Ikke at noen av oss har planer om det, men nå skjer det på ekte! I løpet av uken må vi finne ut hvor vi skal bo gjennom bryllups-helgen vår i Roma, og finne ut litt mer angående helgen generelt. Jeg vet at det vil bli mange spørsmål, så snart gjestene våre begynner å mota «save the date» i posten, og da er det fint å kunne ha noen svar. Ønsker alle sammen en fin start på uken! 

BRYLLUP: SAVE THE DATE!!

Etter at jeg la ut videoen der jeg viste frem vår «save the date» til bryllupet, så fikk jeg flere tilbakemeldinger om at det var vanskelig å se dem skikkelig i videoen. Når jeg sitter der med den i hånden selv, så tenker jeg selvsagt ikke på dette, så nå har jeg tatt noen bilder, som gir dere en bedre følelse på hvordan den ser ut. Om du enda ikke har sett video jeg snakker om kan du se den HER. Hva syns dere om våre bryllups «save the date»? Selv er vi veldig fornøyd!