hits

Anna Rasmussen

PÅ LANGTUR

Det ble en tur ut på oss likevel! Vi fikk finværet tilbake, og har nå tatt turen ut! Vi er på langtur, og har akkurat tatt en liten pause og spiser lunch nå! Deilig med litt frisk luft!

WEEKEND-TRIP

God morgen, nå har jeg flydd sørover. Helgen som jeg har sett frem til er plutselig startet. Det skal bli så godt å komme meg bort litt. Nå er vi faktisk kommet oss vel frem til Holland! Flyturen gikk smertefritt, og jeg må innrømme at jeg er så stolt over hvor snill William er! Har er virkelig en gullunge, som er en fryd å ha med på tur! Jeg og William er på en langhelgstur for å si hei og hopp til pappaen hans. Michelle skal ha en jente helg med mormoren sin, som hun også har sett frem til!

ROADTRIP

Heia, nå er vi godt på vei mot sørlandet. Jeg mobil-blogger for andre gang i mitt liv, og blir overrasket over hvor enkel det er hver eneste gang. Neste stopp nå er Kristiansand! William har allerede sovnet i baksete og Michelle sitter fornøyd og glad! Dette blir en fin tur! Jeg merker at jeg har savnet Jan! Han får meg alltid o smilende godt humør, noe jeg virkelig trengte nå! Ha en fin torsdag videre!