hits

VI MÅ SLUTTE Å TA HVERANDRE SÅ FORBANNA ALVORLIG

14.06.2018 - 19:58 Ingen kommentarer

Skulle kanskje tro at en person som meg aldri klarte å ha noe selvironi. Og jeg kan vel ærlig si at jeg aldri jeg ville klare å ha selvironi på noe som egentlig gjør meg så vondt. Jeg føler meg truffet, og jeg føler at mange står og ser det samme mens de bare står å lar det skje. Jeg må riste det av meg, late som om det ikke går inn på meg, og heller le sammen med resten av gjengen. Ja jeg er en av sommer pasientene som har valgt å operere meg til sommerkroppen i år. Heldige eller uheldige meg alt etter hver som ser på det.

Jeg har laget en fin video på snapp, om du ikke har fått den med deg allerede, anbefaler jeg virkelig å ta en liten titt. Eller kan jeg jo si at formen min en uke etter operasjon er helt topp, og det eneste som plager meg er at ingenting tøy er fint på med alt kompresjonstøyet. Men det kan være det samme, for hele Norge er jo klar over mine kirurgiske inngrep uansett. Heldigvis skal jeg få nyte sommerferien min uten, det vil jeg si er meget godt planlagt! 

Nedtelling til avreise er i gang her hjemme, og vi begynner å glede oss masse både store og små. Det er enda rett under tre og en halv uke igjen, som vil si at jeg fremdeles har god tid til å fortsette «Oppussingen» her hjemme. Det er nemlig ikke bare jeg som fornyes i disse dager, men også huset vårt får en helt ny look. Jeg har lovet dere en house-tour og dette kommer selvsagt, men først skal jeg vise dere litt bilder fra rommene som er klar foreløpig! Ønsker alle sammen en fin dag videre!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar