hits

DETTE HAR JEG OPERERT!

13.06.2018 - 18:57 Ingen kommentarer

Har du noen gang blitt beskyldt for å ha gjort noe, som går i mot alt du selv er i mot? Har du noen gang blitt beskyldt for å gjøre ting du selv ikke står inne for? Tenk litt på det. Jeg er nemlig en av de som blir det. Jeg har gjennom hele livet mitt, selv før jeg ble et kjent ansikt, blitt anklaget for å gjøre ting som jeg selv ikke syns hadde vært greit om noen gjorde. Og da noe jeg selvfølgelig aldri hadde gjort selv heller. Jeg tror alle mennesker må gjennom en periode av livet der mennesker rundt tror at man er en helt annen person enn den man egentlig er. 

Jeg vet ikke hvor mange ganger gjennom de siste årene at jeg har blitt usikker på om jeg selv er bra nok. Om mine valg og verdier er gode nok for venner, familie og ikke minst samfunnet rundt oss. Jeg har gjort mye galt, og mange ting som andre kanskje ville valgt annerledes. Men jeg står for alt jeg gjør. Det som gjør meg trist og provosert er de gangene noen forteller at jeg har gjort noe som ikke er sant. Noe som man tenker, tror eller mener man har hørt av noen som burde vite sannheten. Sannheten er ikke alltid 100 % riktig, før den kommer direkte fra personen det gjelder. 

Dette er sannheten min. Velger man å tro noe annet kan man gjøre det. Jeg har ingen grunn til å skjule hva jeg mener er feil eller riktig. Jeg har heller ikke noen grunn til å skjule hva jeg har gjort, eller ikke gjort. Dette gjelder også når det kommer til hva jeg velger å gjøre med kroppen min. Jeg er nyoperert. Og først var jeg ikke sikker på om det var nødvendig å fortelle hva jeg hadde operert. Ikke før det haglet inn med kommentarer fra noen på hva de mente jeg hadde gjort. 

Det er kun mitt valg i hele verden, om jeg ville ta denne operasjonen eller ikke. Uansett hva Jan, naboen eller en bloggleser mener om det er «nødvendig» eller ikke. Det føltes rett for meg, og det er kun min selvtillit dette står på. Det er mitt resultat og det er kun jeg ene og alene som kan bestemme og jeg føler meg bra eller ikke i min egen kropp. Jeg ønsket å forandre noe, som jeg hele livet har vært veldig fornøyd med. Jeg har født tre flotte barn, men det har satt sine merker på min kropp. 

Operasjonen jeg hadde heter: «Brystforstørrelse med eget fett.» Det vil da selvsagt si at jeg har tatt fett fra flere plasser på min egen kropp, til å få større og mer fyll i brystene mine. I og med at jeg ikke er så stor i størrelse, har kirurgen brukt fett fra flere plasser på kroppen min for å fylle nok i hver bryst. Jeg har hatt silikon før, med 320 g i hvert bryst. Dette ble fjernet i januar i år. Planen med å fjerne de var å se hva jeg kunne gjøre videre. Tanken var et brystløft eller mindre proteser, men så endte jeg opp med den løsningen jeg nå har gått for. Jeg har nå 250 g «ekstra» i hvert bryst. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar