hits

JEG VIL BARE DU SKAL BRY DEG!!

06.06.2018 - 13:47 Ingen kommentarer

I dag våknet jeg opp med litt for store forventninger. Jeg håpet og trodde at i år som alle tidligere år skulle jeg få våkne opp til en gjeng herlige mennesker som kommer inn i rommet med en bursdagssang, etterfulgt av gratulasjoner og tegninger som er laget til meg for anledningen. Jeg har bursdag i dag, og som alle andre år så har jeg et stort ønske om hvordan dagen min skal se ut. Jeg forventet for mye denne gang, og tok vel hele «frokost på sengen» opplegget litt forgitt. Jeg trodde at jeg skulle få det jeg alltid har fått og ikke minst gitt til alle her hjemme tidligere. Nemlig en fin start på bursdagen.

I år ble jeg vekket av krangling. Da Jan våknet, visket han til Michelle og William som var inne på rommet vårt at det var min bursdag. Noe de selvfølgelig også visste om i går og dagen før det. Men det kan jo barn fort glemme. Skuffelsen kom først da han hadde sagt det, og fremdeles ingen sa gratulere til meg. Faktisk, var det ingen som sa et eneste ord til meg der jeg lå. De fortsatte sin diskusjon, før William plutselig gratulerte Michelle med dagen, og hun svarte «det er ikke jeg som har bursdag». Ja, men du har snart, kom det fra William da, før de begge gikk ut av rommet. 

Har jeg vært en dårlig mamma? Bryr de seg ikke like mye om min bursdag som hverandres? Er dette noe som er unik med meg som person, eller er det noe alle skal læres til? Jeg ble så skuffet at jeg ikke klarte holde tilbake. Nå må jrg få understreke at det er Jan jeg er skuffet over og ikke barna. Jeg  fortalte Jan hvor skuffet jeg var. Fortjente jeg ikke den sammen starten på min bursdag i år? Tusen tanker poppet inn i hodet mitt. 

Ungene mine mente selvsagt ikke noe vondt med det, men det er jo Jan som burde stelt i stand. Ikke noe stort, bare og samle gjengen for å synge en fin sang som jeg kunne våknet opp til. Klokken var ikke akkurat 05.00 når jeg våknet til kranglingen. Det var lenge etter alarmen hadde ringt, og den nærmet seg 07.30. Jeg føler meg også dum nå som klager og forventer så mye av mine egne. Men det er klart man blir skuffet. Det er ikke sånn man ønsker eller forventer at dagen skal starte. Det er kun en gang i året det er min bursdag. 

Og alle som kjenner meg vet hvor mye innsats jeg legger ned i alle andres bursdager. Jeg tar i mot en hver gratulasjon med stor takk i dag! Virkelig! Så håper jeg at noen som kjenner meg og tenker på meg i dag, kan legge igjen en liten melding til meg. Det er uten tvil de som kjenner, eller en gang har kjent meg sine gratulasjoner som jeg selvsagt setter størst pris på. Så om du har kjent meg på et tidspunkt de siste 22 årene, så håper jeg du kan vise at du har tenkt på meg i dag! I NEED IT! Ønsker alle en fin 6.juni! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar