hits

NÅ SKAL JEG OPERERES IGJEN!!

31.05.2018 - 19:58 Ingen kommentarer

I går kjørte jeg tur-retur Stavanger helt alene. Jeg reise inn etter barna var kommet seg på skole og i barnehage, og var tilbake i 20.30 tiden. En rask men likevel fin dag i hjembyen sammen med mamma. Jeg har ikke kjørt så langt alene før, jeg har faktisk kun kjørt så langt en gang tidligere, og det var sammen med Michelle for nesten et helt år siden. Det er da man ser hvor fort dagene faktisk går. Uansett, jeg var i Stavanger, og mer om hvorfor kommer jeg tilbake til neste uke:) 

Det skjer nemlig noe stort i neste uke, og da mener jeg ikke bare at jeg har bursdag. Jeg skal gjøre noe. Kan dere tenke dere hva det kan være? Nå er det siste innspurt her hjemme med forberedelser til Hawaii-festen vi skal ha her på lørdag. Jeg føler at det skjer så mye fra dag til dag at jeg nesten ikke rekker å henge med. Jeg har tenkt at festen har vært lengre unna enn det den egentlig har vært, og plutselig så er det bare to dager igjen! 

Når det kommer til hva som skjer neste uke, skal jeg faktisk ikke holde dere på pinebenken helt frem til neste uke! Enkelt og greit, så skal jeg nok en gang legge meg under kniven. Neste uke skal jeg opereres igjen. Denne gangen med en liten twist, jeg skal ikke fortelle dere noe om hvilken operasjon, eller hvor og hva jeg gjør. Alt jeg ønsker å utelukke er noe i ansiktet er det ikke, og det er heller ikke rompa. Jeg skal opereres i Stavanger, torsdag, altså akkurat en uke fra i dag!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar