hits

DETTE ER ÅRETS TEMA FOR BURSDAGSFEIRINGEN!!

28.05.2018 - 19:09 Ingen kommentarer

Nå er jeg i full gang med bursdagsforberedelser her hjemme. Jeg tror uten tvil at juni er den beste måneden når det kommer til bursdager, og det er ikke bare fordi det er min bursdags-måned. Vi pleier nemlig alltid å feire både min og Michelle sin bursdag denne måneden. Jeg å kunne feire bursdager i finværet med mulighet for å invitere mange for å være både inne og ute i bursdagsfeiringen. Min bursdag skal vi feire allerede på lørdag, med mange venner på takterrassen vår. Det samme gjorde vi i fjor, og det ble en kjempe-suksess.

Siden Michelle sin bursdag ikke skal feires før i slutten av juni, tenkte jeg å spare dere for alle detaljene til hennes store dag, til det nærmer seg litt mer. Min bursdag er 6.juni, og siden jeg er så utrolig glad i alt som skal feires, skal dette selvsagt merkenes. Til lørdag har jeg ikke planlagt hvilken som helst bursdagsfeiring, for nå som jeg blir 22 og føler at det snart er for sent å dra i gang med temafester uten å ha runde tall, må jeg gjøre det mest jeg kan! Tema for bursdagsfeiringen skal være HAWAII-PARTY! Nå skal vi få opp sommer-viben her hjemme, og dekorere med palmer og ananas i lange baner! 

Jeg er så utrolig barnslig når det kommer til feiringer, og det tror jeg er godt for både meg selv og de rundt meg. Det kommer frem en så kreativ og glad side i meg, hver eneste gang jeg planlegger en bursdag her hjemme. Jeg elsker det virkelig. Om dere ikke har sett bursdagene jeg har stelt i stand til barna tidligere, kan dere gå inn på kategorien «bursdag» og finne frem alle bursdagene de siste årene! Hver gang jeg steller i stand bursdager, går jeg gjennom bildene fra tidligere feiringer for å få ny inspirasjon til neste! 

Selv om Michelle sin bursdag er over en måned unna, har jeg selvsagt kommet godt i gang med planlegging og forberedelser allerede. Tema, farger og kakebord er bestemt, og jeg er i full gang med innkjøp av ting og tang til selskapene. Denne gangen skal vi ha to feiringer for Michelle, i stedet for en stor som vi tidligere har hatt. Nå skal hun ha familie + nabovenner og andre venner av Michelle mens en egen feiring for jentene i klassen. Jeg har tenkt mye frem og tilbake og kommet frem til at dette er den beste løsningen i år og mulig også tiden fremover. Jeg gleder meg til å vise dere alle detaljene og forberedelsene til begge bursdager! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar