hits

JEG HAR FÅTT EN ALT FOR DYR HOBBY!!

26.05.2018 - 19:45 Ingen kommentarer

Jeg tror faktisk jeg har fått den dyreste hobbyen det går ann å ha. Jeg holder selvsagt ikke bare på med dette fordi jeg syns det er gøy, men for å gjøre også huset vårt i Søgne, til «mitt eget». Jeg er gått i gang med oppusningen her hjemme, med maling og skifting av møbler i alle rom. De eneste to rommene som skal fortsette å ha gråfargen på veggene er guttene sine rom. Det passer så utrolig godt til deres møbler og detaljer ellers på rommet. Uten om det, så er jeg godt i gang med kjøkkenet, faktisk nesten helt ferdig på kjøkkenet. Det eneste jeg mangler der nå er spisebord, spisestoler, og en lampe i taket over bordet. Jeg har også veldig lyst på et bilde av ungene på veggen på kjøkkenet. 

Jeg skal vise dere noen snikbilder av kjøkkenet fortløpende, så skal jeg vise hele huset i en House-tour video når alt er ferdig! Vi har også laget helt nytt soverom igjen til oss selv. Dette ble helt perfekt, og jeg er så fornøyd. Dette kan jeg også vise noen snikbilder av før house-touren. Men nå er vi kommet til et rom som jeg setter utrolig stor innsats i. Nemlig prinsessen i huset sitt rom. Hun har liksom aldri fått det helt til «sitt eget» etter vi har bodd her, og mye fordi vi har hatt et luksusproblem med at rommet hennes er for stort, og vanskelig å møblere. 

Siden det har vært så stort, og hun har vært så liten, så har det vært begrenset med hva hun skulle ha på rommet annet enn «vokseseng» og leker. Men nå som hun er blitt skolejente, og faktisk har hatt egne ønsker til hva hun ønsker å ha på rommet, så var det på tide å lage Michelle sitt rom til et drømme-rom for jenta vår. Hun er den eneste jenta vi har, så for meg er det viktig å ta vare på prinsessen så lenge hun liker å være det. For plutselig så blir hun stor, og syns det er teit med mammaen som alltid skal blande seg i hennes saker. 

Jeg gleder meg til å vise dere hennes rom, jeg har lagt ned mye tid i å planlegge hva som vil være best, og i går brukte Jan og meg hele kvelden på å male. Jeg gleder meg til å vise dere, men mest av alt så gleder jeg meg til å vise Michelle akkurat dette rommet. I går fikk vi plutselig helt barnefri, med guttene på hyttetur i helgen, og Michelle som overnattet hos noen venner. Så da satt vi her klare for å sette i gang med soverommet hennes. Hun vet at vi skulle egentlig startet å male på torsdag, men så måtte vi utsette det, så hun kommer til å bli så fornøyd når hun kommer hjem og ser at det er helt ferdig! 

Jeg tror noe av det gøyeste jeg vet er å overraske de jeg er glad i, og da spesielt de jeg bor sammen med. Det er en helt unik følelse og se de man er glad i bli så overrasket, rørt og takknemlig. Michelle er liten, men hun har utrolig mange følelser i seg. Hun kan ofte blir veldig rørt, og gjerne til og med fortere enn meg på enkelte ting. Jeg syns det er en fin gave å ha i seg. Det å kunne føle på empati, forståelse, men også ikke minst takknemlighet. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar