hits

JEG ER FULLSTENDIG ØDELAGT!

20.05.2018 - 21:25 Ingen kommentarer

Reklame | Sportamore

Her hjemme er vi i ferd med å lande etter det som nærmest føles som en hel sommerferie. Været den siste tiden har vært helt fantastisk, og med alle de fridagene som har vært, så har det virkelig gitt en forsmak på sommerferien. Fridager her hjemme betyr på en måte fridager for bloggen også, for med tre barn og masser av energi blir det lite tid til jobb og mye tid til moro på sånne dager. I morgen har vi store planer om å overraske barna, men i mellomtiden merker jeg at jeg trenger litt tid til å samle energi etter lange dager.

Det har vært mye gåing i forbindelse med 17.Mai og mange dager på rad utendørs, og uten noen særlig gode sko både ser og føles beina mine ut som en krigssone. Jeg føler meg fullstendig ødelagt rett og slett! Det er fryktelig å måtte gå rundt på dårlige sko når været er så bra som det er akkurat nå, og jeg tror jeg aldri har vært så misunnelig på venner og kjente som har kunnet slenge på seg Birkenstock skoene sine. 

Jeg har derfor startet kvelden med litt nettshopping, og har store planer om å handle inn både ett og to par Birkenstock til meg selv i kveld. Jeg har nemlig fått tak i en rabattkode som gir deg 30% på alle sko hos Sportamore! Det vil si at du blant annet sparer 30% på alle sko fra Birkenstock, Nike eller for eksempel Toms. Det er i alle fall mine tre favorittmerker når det kommer til sommersko. Rabattkoden finner du HER! Under har jeg samlet noen av mine favorittsko til sommerbruk! Vær rask, for disse selges unna fort!

Alle skoene fra Birkenstock får du til 30% ved å bruke rabattkoden som du finner HER!

Alle mine NIKE favoritter får du med 30% rabatt ved å klikke HER!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar