hits

FRA TRE BARN TIL Å BLI FIRE!!

15.05.2018 - 19:22 Ingen kommentarer

I dag startet jeg dagen med å være en god kjæreste og samboer. Det kan nemlig fort bli litt mye mas og uenigheter her hjemme når vi går oppå hverandre dag inn, og dag ut. Så i dag etter barna var levert på skole og i barnehage, fant jeg ut at jeg ville starte dagen litt koselig sammen med Jan. Vi startet dagen vår med en deilig frokost piknik nede på Høllesanden i solen. Det var helt magisk å starte dagen sånn. Det må vi bli flinkere til å gjøre litt oftere. Jeg tror alle par, med eller uten barn, har godt av å sette av litt tid kun til hverandre. 

Når det skal sies gikk dagen etter dette litt i ett. Og jeg merker at jeg er sliten i både hodet og kroppen. Jeg elsker barna mine, men det er på en dag som dette at jeg merker hvor stor forskjell det ville blitt å gå fra å ha tre barn til å bli fire. En liten som har lyst å helle smoothien over hele seg, og som ikke skjønner vitsen med sugerør. Mens en annen som bestemte seg for å lage et stort nummer ut av tannpussingen, mens tredjemann nettopp har hatt ørebetennelse og sprukket begge trommehinnene og ikke hører en damn shit. Det vil si at volumet her hjemme er bikket langt over hundre, og jeg kan nesten garantere at de høres mye lengre unna enn kun vårt nabolag.

Å gå fra tre til fire barn har nemlig vært et stort tema. Et tema jeg skal komme mer tilbake til med våre seriøse tanker om. Men på en dag som denne kjenner jeg at det holder mer enn nok med de tre vi har, enn så lenge. Om man har hatt et barn i skikkelig trassalder, så vet man at det ikke er bare bare. Men å ha to i trassalderen gjør at selv jeg begynner å få grå hår. Nå er ikke Lucas kommet helt i trassalderen enda, men med personligheten til mamma, en enorm stahet og med storebror som rollemodell, går det allerede sin gang her hjemme. 

Alt i alt en fin dag. Jeg føler jeg lærer nye ting hver eneste dag sammen med denne gjengen, og er utrolig takknemlig for det. Nå håper jeg at vi klarer å drøye morgenen i morgen til litt mer enn 05.00, for 17.mai er en dag småbarnsfamilier ikke akkurat legger bena på bordet og slapper av med en kald øl. Jeg tror bare det fakta at jeg gruer meg til stresset på 17.mai, gjør at jeg tåler mindre denne uken som har vært. Jeg vet ikke, men jeg vil heller forberede meg på det aller verste, og få en positiv, fin feiring med mine skjønne små! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar