hits

SLIK RØMMER MAN LANDET ETTER ET DRAP

14.05.2018 - 18:30 Ingen kommentarer

Jeg har fått etterspørsel om noen hverdags innlegg her på bloggen igjen, og det kommer selvfølgelig. Det som kanskje er litt uvanlig med meg som person, og min hverdag, er vel nettopp det at de store livs forandringene ofte skjer på en helt vanlig dag. Men jeg skal prøve å fortelle litt om de små teite tingene som også skjer i løpet av en dag. Jan og meg kom innpå et tema i dag. Nå skal det sies at svaret mitt gir mer enn nok forklaring på at dette ikke er et tema jeg tenker ofte på. Men da vi kom innpå dette tema tidligere i dag, tenkte jeg i alle fall å prøve og komme frem til et lurt svar. 

Jan spurte meg nemlig «Om du hadde drept noen, og det var helt tydelig at du ville bli tatt for dette, hvordan ville du prøvd å rømme landet?» Jeg tok meg noen sekunder for å tenke på dette, og svarte vel med en gang at jeg måtte tatt utgangspunkt i at jeg ikke hadde hatt noe familie. Han var innforstått med det. Jeg tenkte videre, før jeg plutselig følte jeg hadde løst gåten. Svaret mitt var følgende: «Jeg hadde satt meg på neste buss til Oslo, for å unngå å bli sett i bil langs veien, og fra Oslo hadde jeg syklet over grensen til Sverige.» 

Jeg kom ikke så mye lengre før Jan brøt ut i latter, og sa at jeg ikke hadde kommet så veldig langt med den planen. Saken er vel så enkelt at jeg ikke går å tenker på hvordan jeg skal rømme landet etter et drap. Nå skal det sies at jeg tviler på dette er noe Jan heller tenker på daglig, men vi kom innpå tema etter en artikkel vi leste på nettet. Og siden vi er inne på saken jeg vel gi noen veldig lette råd, som selv jeg klarer å se:

1. Om man har drept noen, bør men vel ikke vente til neste buss går.

 

2. Om man har drept noen, tror jeg heller ikke man bør stresse med å få tak i en sykkel i Oslo området, for så og passere grensen på en sykkel.

3. Om man skulle prøve å slippe unna noe, ikke google "slik rømmer man landet etter et drap" og kanskje unngå å blogg om det. 

Haha, ønsker alle en strålende dag videre!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar