hits

JEG HAR HOLDT DETTE SKJULT LENGE NOK

12.05.2018 - 19:05 Ingen kommentarer

For en stund tilbake startet vi å si det til familie og venner. Vi har selv vært veldig fornøyd med valget vi har tatt, og retningen vi nå setter kursen mot. Jeg føler det har vært mye. Mye som har gjort at vi har tatt de avgjørelsene vi har i forhold til dette. Jeg føler ikke jeg kan si at dette er noe som er bestemt over natten, men det har tatt enormt mye tid å komme frem til at dette er noe vi vil. Selv om det føles rett, så føles det likevel litt galt på mange måter. Jeg gruer meg en hel hau til å annonsere dette på bloggen, og det er nok nettopp derfor vi har bedt venner og familie holde dette tett til brystet så lenge. 

Jeg vet at alt jeg deler gir reaksjoner. På både godt og vondt vil jeg merke at lesere og media har en mening om saken, og at de velger å dele alt det de mener om oss som kjærester, familie og ikke minst meg som person. Jeg er ikke en dårlig person. Jeg kan være snill, og jeg kan være frekk. Jeg kan være verdens mest utålmodige person, samtidig kan jeg en helt annen dag ha den beste tålmodigheten. Jeg kan le, og jeg kan gråte. Jeg blir usikker, og jeg kan være selvsikker. Når det kommer til meg som mamma og «furen» i huset, så må jeg si at jeg har en enorm selvtillit. Men selv hvor mye selvtilliten min oser på dette området, vil det likevel være ubehagelig å motta andres negative meninger.

Jeg skal prøve å finne de rette ordene på hvordan jeg skal si dette. Det er viktig for meg å komme med en god forklaring og tankene mine eller våre på denne avgjørelsen samtidig som vi annonserer det. Jeg vet at det overhode ikke er noe jeg skal føle at jeg «må gjøre», men jeg føler likevel det vil forsvare situasjonen og ikke minst være med på å skape en større forståelse på det valget vi har tatt. Det er alltid vanskelig å dele noe, spesielt når jeg lar det ligge, og bruker lang tid på å grue meg på å fortelle. Jeg burde overhode ikke grue meg, for det er kun mitt liv- eller vårt da. Men poenget er at det er kun jeg som skal håndtere «problemene» eller «konsekvensene» av de valgene jeg tar. Og det føler jeg virkelig jeg har klart å vise tidligere at jeg er i stand til! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar