hits

KLAGEMELDING FRA BLOGGLESERE, OG BARNEVERNE PÅ HJEMMEBESØK!

11.05.2018 - 20:24 Ingen kommentarer

Jeg føler på mange måter at mange tenker at jeg er ferdig. Ferdig med bloggingen, ferdig med tv, og ferdig med å være det offentlige ansiktet. Jeg kan med en gang si at jeg ikke er ferdig her. Jeg er ikke ferdig med å være meg selv. Min personlighet er formet på grunn av den jeg har vært, og jeg er ikke klar for å la en så stor del av livet mitt gå bort. Det har skjedd mye dette året som har gjort at jeg har trukket meg bort fra bloggen. Jeg skal gå gjennom de tingene som har plaget meg mest, fordi det var det jeg ville gjort før. Jeg savner den Anna jeg var før, som ikke brydde meg hva andre tenkte om hva jeg gjorde, fordi det gjorde meg noe godt å dele. Jeg vil få tilbake den gnisten i meg, som ikke lot andres meninger stoppe meg i å gjøre det jeg gjør best!

Den siste tiden har jeg hatt mye som har skjedd. Jeg har hatt en periode der jeg har vært veldig nedfor, og ikke hatt det noe greit med meg selv. Dette har jeg i perioder de siste årene slitt med, men før har jeg klart å skrive og dele tanker for å komme meg gjennom det, mens denne gangen har jeg trukket meg helt vekk. Både fra bloggen, venner og alt annet. Jeg tok noen tak nå, for å få det bedre med meg selv, og utrolig nok så var det å fjerne hormon-spiralen min også en viktig del av dette. Jeg har nemlig reagert psykisk på flere prevensjonsmidler tidligere. Og jeg har det mye bedre nå, enn jeg har hatt gjennom hele 2018.

Etter at jeg har vært mindre og mindre synlig på bloggen, har det også skjedd mye på privaten. Andre, ukjente mennesker har tatt seg mer frihet enn tidligere, og har sendt inn klagemeldinger i flertall til barnevernet. Først en sak som veldig fort ble henlagt, så en sak som krevde hjemmebesøk og et møte med Michelle. Dette har kun vært fra mennesker som ikke kjenner til oss personlig, og som jeg aldri har hørt navnet på. Denne saken er også blitt henlagt, men dette gikk veldig inn på meg. 

Jeg syns det er forferdelig at andre mennesker skal blande seg inn i ting og mennesker de ikke kjenner til. Som barnevernet selv sa så har de plikt til å følge opp sakene de får inn, men det er ikke før skolen, barnehagen, eller naboer tar kontakt at de er bekymret for situasjonen her hjemme. Jeg har av sikkerhetsmessige årsaker, aldri innrømmet at datteren min har gått på skole det siste året, men for å sette er strek over det «problemet» så vil jeg si at hun selvfølgelig går på skole, og snart har fullført 1.klasse sammen med gode venner. Jeg ba derfor personlig om at barnevernet skulle snakke med rektor på skolen der Michelle går, for å gi dem et blikk inn i virkeligheten vår, fra noen som kjenner til den uten om oss selv og familie. 

Det virker som om dess mindre jeg deler, det sto mer problemer tror folk at jeg skjuler. Saken er at jeg ikke blogger om livet til barna mine. Tvert i mot så prøver jeg å skjerme dem, men det sekundet jeg gjør det, så slår det tilbake og gir barna mine mer bry enn det ville gjort om jeg hadde delt det samme som jeg gjorde før. Jeg har blogget i over seks år, men det er først når jeg har blogget minimalt at jeg har fått inn forskjellige meldinger til barnevernet. Jeg vet ikke, det er bare utrolig frustrerende. Selv om jeg faktisk syns det er deilig å vite at de har vært her hjemme, de har snakket med meg og Michelle privat, og ikke som profilen Anna Rasmussen. Det gjør det lettere neste gang det kommer inn en melding, for jeg vet med sikkerhet at dette ikke var den siste. 

Dette blir et langt blogginnlegg, for jeg har utrolig mye på hjertet. Jeg får dele det opp litt og poste mer i morgen. For jeg er tilbake. Jeg er stolt over den jeg er og den jeg har vært her på bloggen. Jeg skal ikke la noen ødelegge dette, det er jo nettopp det de vil. Im back, og denne gangen for å bli! Om det er noe dere lurer på, ikke nøl med å legge igjen en kommentar på facebook, så skal jeg prøve å svare så snart som mulig! Ønsker alle en fin helg! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar