hits

FLYTTE HJEM TIL STAVANGER

06.05.2018 - 14:38 Ingen kommentarer

 

Den siste tiden har vi vært mye i Stavanger. Jeg har fått tilbake huset etter et år med å ha leieboere, og har vært inne mange turer for å ordne med ting til eventuelt nye leieboere, eller et salg. Jeg må ærlig innrømme at det raskt blir veldig vanskelig å selge huset videre, så snart jeg er innom Stavanger. Mye i meg føler at det å selge huset er å gi slipp på tanken om å noen gang flytte tilbake til hjembyen min. Vi har bodd på sørlandet i to år nå, og trives kjempe godt. Men jeg tror likevel ikke vi blir boende her i alle år. Jeg har vel vært veldig åpen om at jeg skal ikke flytte så lenge vi fremdeles har et eller flere barn i barnehage. 

Det er jo mest fordi vi er kommet så tett på den barnehagen guttene går i og trives for godt med å ha barna våre der, til å flytte til byen. Men man vet liksom aldri hva fremtiden bringer, og det er jo nettopp det som gjøre lette valg, vanskelige. Men akkurat nå kjenner jeg at jeg en dag vil flytte hjem igjen til Stavanger! Annen hver dag går jeg å tenker på fordeler og ulemper med å selge huset mitt i Stavanger, og jeg ender som regel opp med tanken på at det beste er å leie det ut mer. Om du eller noen du kjenner trenger plass å leie i Stavanger, kan dere gjerne dele annonsen videre, eller ta kontakt med meg på finn.no.

Jeg skrev vel sist jeg var innom bloggen at jeg skyldte dere en forklaring på mitt fravær. Og det finnes som regel en grunn. Akkurat nå så har jeg hatt mye fokus den siste tiden med å få det bra med meg selv igjen, trives med hverdagen og ikke minst styrt med alt som følger med av barn, mann, hus og diverse annet. Jeg har det bra, og det merker jeg de rundt meg også legger merke til. Jeg kommer alltid tilbake igjen, men denne gangen har jeg trengt litt mer tid enn jeg ellers har gjort. Og det egentlig mest for å ikke falle tilbake igjen så lett. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar