hits

Green Friday is ON!

Reklame | BliVakker.no

Endelig er årets Green Friday her igjen! Green Friday er vårens svar på Black Friday, og du kan gjøre noen helt elleville kupp i dag. BliVakker.no har jeg skrevet om mange ganger tidligere, og som mange av dere vet shopper jeg mine hud og hårprodukter der. BliVakker feirer ikke bare Green Friday, men topper det hele med Green Weekend. Det vil si at du gjennom hele helgen får 25-70% på absolutt hele butikken ved å klikke HER!


Helt siden 2014 har jeg skrevet om min begeistring for hårproduktene til Agadir Argan Oil, og i dag sparer du 30% på store flasker med deres Shampoo og Balsam. Det er de produktene som står i vår dusj den dag i dag, og som brukes av både meg og Jan. Disse finner du HER! Av hudprodukter bruker jeg veldig mye fra EmerginC som du i dag sparer minst 25% på!


Du finner aller hårfavorittene fra Tigi, Joico, Redken, og mange flere HER og i dag sparer du MINST 30% på alle hårprodukter! Hudpleiefavorittene fra Ole Henriksen, Dermalogica, Elizabeth Aden, og mange flere finner du til superpriser HER! 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar