hits

NÅ RØPER JEG FARGENE I BRYLLUPET VÅRT!

19.03.2018 - 12:00 Ingen kommentarer

Jeg lovet dere masse detaljer fra bryllupet i helgen, men stemningen var ikke helt der for min del. Nå kan jeg love dere en uke med mye gøy, så skal jeg prøve å holde det heller. Jeg kan begynne med å fortelle dere at bridsmaidskjolene er endelig i bok. Og jeg gleder meg til å vise dere. Jeg har også tenkt å røpe bryllupslokalet og dele bilder og videoer av det, og jeg har tenkt å vise frem andre gøye ting dere ikke har fått sett før. 

I helgen har det gått stille for seg, ungene har kost seg hos bestemor og bestefar, mens vi har holdt oss hjemme. Jeg klippet faktisk håret til William og Michelle her på lørdag, og må si jeg ble rimelig fornøyd med resultatet. Jeg har klippet begge guttene flere ganger tidligere, men dette var første gang jeg turte å røre håret til Michelle. Jeg klippet kun 5 cm, men av det lange håret, gjorde det likevel en stor forskjell. Håret hennes ble plutselig mye mørkere, friskere, og tyngre på den lille klippen. Hun ble veldig fornøyd selv også. 

William ble kjempekul, og jeg må innrømme at denne hår-stilen, er uten tvil den jeg liker best på ham, han blir så mye eldre med en gang, og ser mye mer stelt ut uten å gjøre noe med det. Det ble ikke noe klipp på Lucas denne helgen, men gjerne jeg må gjøre det i løpet av uken, for han begynner også å bli veldig langhåret, selv om han faktisk har klippet seg mer enn Michelle gjennom livet allerede. Uansett, jeg merker det er veldig mye lettere å bare klippe barna mine selv, spesielt nå som jeg har to gutter som skal klippes så ofte. 

Fra hårklipp til bryllup, så har jeg veldig lyst å begynne med å røpe fargene vi skal ha i bryllupet, altså de fargene som kommer til å gå igjen i dekorasjon, blomster og detaljer på den store dagen. For meg var det viktig å huske at dette er bryllup, og det eneste jeg forhåpentligvis kommer til å ha. Jeg kommer til å ha mange bursdager som skal pyntes stort til, der jeg kan leke meg frem med mange fine farger, men for meg skal bryllup være helt simpelt, det skal være hvitt. Derfor har vi tenkt å gå for en stilren enkel men eksklusiv look. Fargene vår blir derfor Hvitt og gull! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar