hits

EN MOTIVASJON FOR MEG

16.03.2018 - 11:50 Ingen kommentarer

Etter jeg hadde delt innlegget mitt i går, fikk jeg en ideé som jeg tror vil hjelpe meg på veien videre. Jeg tenker å bruke tiden fremover til å skrive her, akkurat hvordan jeg har det, og hvordan dagene mine går, for å bruke dette som en terapi og motivasjon for meg selv. Jeg har en god start på dagen i dag, og har alt fått på meg tøy og stelt meg. Det er utrolig motiverende og ha dette som en plan, for første bilde for dagen er allerede lagt ut på snapp med dagen outfit, og bare det i seg selv fikk meg ut av sengen i dag. 

Nå må jeg understreke for meg selv, at dette selvfølgelig ikke kommer til å gå over, bare siden jeg har en fin start på dagen. Det er mange timer igjen av fredagen, og jeg må forberede meg selv på at dette kan plutselig bli en av de verste dagene så lagt. Så lenge jeg klarer å ha det i bakhode, tenker jeg at jeg er forberedt og ikke får det slaget i trynet, når jeg plutselig faller ned. Jeg vet likevel aldri hva som får meg til å falle, og det kan være de minste ting. Det er vel det eneste som jeg føler er litt skummelt. 

Men NÅ har jeg det bra, og det er en bedre morgen enn på noen dager. Veldig motiverende og fint med mange fine kommentarer og meldinger, det setter jeg stor pris på. Det er fredag og helg, og jeg har tenkt å sette meg ned å redigere videoen fra brudekjoleprøvingen jeg var på med mamma i starten av februar. Om du ikke enda har sett bildene kan du se alle bildene i videoen under, ønsker alle en fin helg!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar