hits

VELDIG SPENT PÅ DERES REAKSJON!

14.03.2018 - 13:00 Ingen kommentarer

annonse

Den neste tiden kommer jeg til å vise dere noe som jeg har gledet meg til lenge. Først har jeg en nyhet som jeg skal røpe om kort tid, og som på en måte blir et startskudd i forhold til hva dere kommer til å få se mye av på bloggen fremover. Det er fortsatt et par uker igjen før jeg kan røpe det, men jeg gleder meg i alle fall veldig, og er veldig spent på deres reaksjon!

Ellers har jeg veldig mye jeg jobber med for tiden, mye jeg jobber med i forhold til meg selv og mitt eget liv. Som dere kanskje også har lagt merke til. Det skinner veldig gjennom her på bloggen om livet mitt går på skinner eller ikke. Og for de av dere som har følgt meg lenge, vet at det store fraværet mitt ikke betyr at jeg slakker av eller ikke trives med bloggen. Det har som regel mye med livssituasjonen min og gjøre.

Målet mitt fremover er å ikke sette så mange mål, ikke skuffe meg selv, og derfor er mitt eneste mål gjennom dagene nå, å stelle meg. Alt annet blir en bonus. Men nå som våren er kommet, og sommeren nærmer seg, så har jeg mye å se frem til i månedene fremover. En av tingene som jeg ser frem til med sommeren, er de tre ukene vi skal til Kypros. I håp om at ukene på Kypros vil hjelpe meg få den perfekte brunfargen til bryllupet i november, er jeg allerede nå i gang med Betacaroten. 

Betacaroten har jeg skrevet om mye gjennom både våren, sommeren og høsten, de siste årene. Dette fordi det er et produkt jeg selv har brukt  mye og som jeg synes gir veldig gode resultater. Faktisk har jeg brukt Betacaroten Ambre helt siden 2015! Jeg skriver helst om det når jeg har mulighet til å gi dere en spesielt god kampanje. Og det har jeg akkurat nå!

Det er nemlig sånn at du akkurat nå kan få en gratis prøvepakke med Betacaroten uten å måtte betale for den! Alt du betaler er frakt på 59,- og viktigst av alt. Det er ingen bindingstid på produktet. Du kan altså prøve en måneds forbruk uten å måtte betale for det, og selv avgjøre om du vil fortsette å abonnere på produktet, eller om du ikke vil ha noe annet enn en prøvepakke.

Om du er like fornøyd som meg, så får du tilsendt ny forsending annen hver måned til kun 299,-. Bestill din prøvepakke HER!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar