hits

MAMMA!! HVEM HAR ØDELAGT HUSET VÅRT?!

06.03.2018 - 11:48 Ingen kommentarer

Det var det første som ble sagt når vi kom inn døren etter barnehagehenting i går. William sto der og var helt fortvilet. Før jeg rakk og si noe som helst begynte han å gråte, mens han spurte videre hva som har skjedd her hjemme. Joda, sønnen min, det er bare mamma som har gått amok, tenkte jeg mens jeg oppmuntrende prøvde å fortelle ham at nei, nå skal du høre, mamma har gjort dette. Jeg har ikke ødelagt huset, jeg prøver faktisk å fikse det. 

Det er litt vanskelig å forklare en treåring at mamma ikke likte de hvite flisene over kjøkkenbenken, som jeg er sikker på at guttungen min aldri har lagt merke til. Heldigvis var dette et ferdigsnakka tema ganske raskt, og ettermiddagen gikk stille og rolig for seg videre. Nå er jeg snart i gang igjen her hjemme, og prøver å få fjernet noen fliser. Det virker som om alle «gode råd» ikke funker, og ut i fra det jeg har lest meg frem til, så stemmer det ikke bare her, men hos veldig mange. 

Noen kutt her og der ble det, og det ser ut som om noen har prøvd å komme seg gjennom veggen på kjøkkenet, men det blir nok bra til slutt. Gleder meg til å vise dere bilder når det er ferdig, men det kan fort ta noen uker. Jeg skal prøve å unngå like mye skader som gårsdagen, men en fordel fra i går, så føler jeg at jeg ligger et skritt foran allerede, for jeg er kommet meg ut av morgenkåpen. Den var min nemlig min arbeidsoutfit i går. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar