hits

MINE FAVORITTER TIL BRYLLUPET!

01.03.2018 - 20:50 Ingen kommentarer

annonse

I dag er jeg veldig fokusert på bryllup og alt som har med den store dagen og gjøre. Jeg tenkte derfor jeg kunne vise dere noen av mine favoritter blant kjolene på Bubbleroom. Det har alt mulig tøy, men jeg syns det er så lett og oversiktlig å finne frem til den rette festkjolen hos dem. Heldigvis skal jeg være gjest i bryllup og konfirmasjon selv i år, så jeg får brukt noe av dette som gjest jeg også. Jeg blir nesten litt misunnelig på alle de fine kjolene jeg tipser mine venner og familie om å ha i mitt bryllup. Under kan dere se noen av mine favoritter som jeg har satt sammen. 

Alle produktene over og under finner du inne på linken. Nå er jeg jo så heldig å får ha på meg brudekjole på min store dag, men jeg må si at de har utrolig mange fine kjoler. Jeg har enda ikke fått mulighet til å vise frem bildene fra brudekjoleprøving, men det skal jeg få fingeren ut med i helgen! Finner du noe du liker? Jeg kan nesten garantere deg at du gjør det. Jeg kan sitte i timesvis å samle inn ting jeg liker, og jeg syns det er så gøy! Wæ, tenk at jeg faktisk skal gifte meg i år! Jeg syns det er helt sprøtt! 

Ønsker alle sammen en fin torsdagskveld videre. Som jeg har nevnt tidligere, så er jeg blitt mye flinkere til å oppdatere på Instagram i det siste, følg meg gjerne der @mammatilmichelle

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar