hits

STELLER I STAND TIL BRIDAL-SHOWER

01.03.2018 - 12:00 Ingen kommentarer

annonse

Nå har jeg akkurat satt meg ned for å gå i gang og lage noen leker til min Bridal-shower, som jeg skal ha om to uker. Jeg er godt i gang med planleggingen, og gleder meg masse til en kveld sammen med jentene. Det er kun meg, sammen med forlover og to av mine bridesmaids som skal komme denne kvelden, men bare det å ha fokus rettet mot bryllup tror jeg blir veldig koselig. Jeg vet ikke hvor mye jeg har sagt om bridesmaids mine, men jeg skal ha fire av mine venninner som skal være bridesmaids, og min bestevenninne skal også være forlover. 

Tanken min med å ha Bridal-shower er å kunne sette av en hel kveld sammen med jentene. Det blir jo egentlig en helt vanlig jentekveld, men bare at jeg får gitt dem bridesmaidsboksene, og litt ekstra pynt! Vi skal spise god mat, ha litt kaker, vin og leker. Jeg gleder meg og håper virkelig det blir en kveld jeg kommer til å huske når jeg om noen år ser tilbake på bryllupsplanleggingen og tiden før bryllupet. 

Jeg er i full gang med å se på brudepike-kjoler, samtidig som familie og venner titt og ofte spør meg om hvilke type kjole de skal gå med. Jeg prøver å anbefale alle gjestene til bryllupet vårt å finne kjole på Bobbleroom, for der finnes det så utrolig mye fint. Alt fra hverdags til fest. Men i forhold til bryllup har de: «mor til bruden» kjoler, brudepikekjoler, brudekjoler og mye tilbehør til den store dagen. Jeg vet at allerde fire av gjestene i bryllupet vårt har bestilt kjole, og fått de hjem i posten allerede. Verdt å sjekke ut om du skal i bryllup, barnedåp eller konfirmasjon denne våren!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar