hits

JEG FØLER MEG UBRUKELIG

28.02.2018 - 14:40 Ingen kommentarer

inneholder annonselenker

Etter at jeg ble sammen med Jan har jeg følt at jeg trenger ham ved siden av meg hver eneste dag. Om det er et møte i forbindelse med jobb, ferie, eller om jeg skal en tur på butikken. Jeg har blitt så lite selvstendig at det ikke finnes noe jeg ønsker å gjøre alene lengre. Eller, jeg føler ikke lengre at det står på å ønske noe egentlig, mer det at jeg føler jeg ikke klarer meg på egenhånd. Jeg har fremdeles ting jeg føler jeg har kontroll på, det er som regel ting som angår barna. Men så fort det handler om meg og mitt så trenger jeg en som kan snakke for meg. 

Jeg er blitt bevist på det, men det er ikke sånn at jeg klarer å forandre dette over natta. Det krever litt tid, men også mest av alt så krever det planlegging for min del. Jeg må ha planer på alt jeg gjør og alt som skal skje i ukene fremover må stå i min kalender. Sånn har jeg vært lenge, men det er nok blitt litt verre det siste året, og to. Det positive, er jo at jeg er bevist på det og ønsker å gjøre en endring på det. Ta tilbake de tingene jeg pleide å være selvstendig med tidligere. Prøve litt mer og mer å gjøre ting alene. 

Planen min fremover er å prøve meg frem litt, først med jobb relaterte ting. I form av møter og reising. Og så kan jeg kanskje ta en ferie sammen med Michelle eller noe igjen, sånn som vi pleide å gjøre når det bare var meg og henne. Jeg trenger å føle at jeg er brukelig til noe. At jeg er den selvstendige Anna jeg pleide å være, for før var jeg ikke noe annet enn selvstendig. Jeg bare føler meg så utrolig hjelpesløs og ubrukelig akkurat nå, og det er ikke noe jeg trives med. 


annonse: AKKURAT NÅ FÅR DU:

Helt opp til 70% rabatt på mye hos Lekmer! 

35 % rabatt  fra SVEA og 30% rabatt på mye annet hos Sportamore! 

Nelly har også mange kampanjer akkurat nå!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar