hits

EN DOWN-PERIODE..IGJEN

15.02.2018 - 12:00 Ingen kommentarer

Plutselig er det en uke siden sist jeg blogget. Jeg vet ikke om det er noe som skjer når man har mange barn, eller om det er noe som skjer hos alle når man blir litt eldre enn ungdomsalderen, men plutselig går dagene i ett. Tiden går så utrolig fort, og jeg klarer nesten ikke holde telling på ukene. Jeg har ikke vært borte fordi jeg ikke har hatt noe på hjertet, for tro meg, det har egentlig skjedd mye mer enn jeg har klart å holde styr på. 

Den siste uken har jeg rukket å være på min første brudekjoleprøving sammen med mamma i Oslo. Det har vært morsdag, fastelaven, karnevall og valentinesday som var i går. Og jeg som elsker å feire alt, har selvfølgelig hatt hendene mine fulle de siste dagene. Og på den letteste tiden å blogge på, er jo når det skjer mye som det har gjort denne uken, men kroppen min har trengt en stopp. Og er det en ting jeg faktisk har blitt flink på det siste året, så er det å lytte til kroppen. 

Jeg har hatt en down-periode de siste ukene, og jeg prøver mitt beste på å skjule det. Det tar utrolig mye av meg, bare det å ikke vise det. Man skulle kanskje tro at med en så åpen blogg over så mange år, så blir man vant til å kunne dele alt. Men jeg kjenner fremdeles at det er vanskelig å snakke om ting når det kommer så tett innpå meg følelsemessig. For første gang så føler jeg at det har vært lettere å dele ting på instagram. 

Jeg har derfor delt de første bildene av meg i brudekjole på instagram. Jeg har gjort kontoen min privat, så følg meg gjerne, om du ønsker å se. Jeg prøver å være litt mer som før der, og legge ut bilder som ikke nødvendigvis alltid har med bloggen og gjøre. Håper dere syns det er litt gøy. Jeg merker virkelig at det er noen dager siden sist, for skrivingen går i ett. Jeg skal komme med noen bilder og video fra brudekjoleprøvingen om litt! Ønsker alle en fin torsdag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar