hits

FOR TYKK FOR BLOGGNORGE

07.02.2018 - 13:00 Ingen kommentarer

Okei, nå har jeg faktisk ganske mye på hjertet. Ikke ønsker jeg å såre noen, og ikke ønsker jeg å bidra til noe kroppspress. Men de siste to årene har jeg tatt stadig færre bilder av meg selv, og de bildene jeg tar har jeg vært nøye med å ta i vinkler som gjør at jeg ser best mulig ut. Jeg tror det ligger naturlig i oss alle, vi ønsker alltid å vise den beste siden av oss selv. Samtidig er det vanskelig å hele tiden skulle vise min beste side i denne jobben, derfor har jeg nå lyst til å vise dere den egentlige meg. Den jeg dessverre innrømmer at jeg har gjemt for dere, i alle fall så godt jeg kan.

De siste to årene har jeg gått opp 13 kilo, og spesielt etter fødselen til Lucas så har vekten gradvis økt. Jeg har vell aldri følt meg veldig stor akkurat, men jeg erkjenner at jeg ikke har den kroppen jeg en gang hadde. Samtidig er savnet etter den kroppen veldig stort, dette er et veldig spesielt år for meg og selvfølgelig ønsker jeg å se best mulig ut på bryllupet mitt. Ikke nødvendigvis gå ned noe særlig i vekt, men komme meg litt i form. Kjenne på følelsen av energi og overskudd, og ikke minst følelsen av å ikke lengre trenge å gjemme meg for dere.

For i denne bransjen så føler jeg at kroppen min ikke passer inn. Toppblogging er ikke noe for trebarnsmødre, og jeg har rett og slett følt meg for tykk for bloggnorge. Det er en vond følelse, og jeg lover dere at det har kostet meg enormt mange timer med frustrasjon og tårer. Men det vil jeg virkelig ikke lengre, jeg orker ikke gjemme meg mer, og jeg er så utrolig lei av at folk lurer på om jeg er gravid igjen i kommentarfeltene, for nei jeg gjemmer ingen barn, jeg gjemmer meg selv. Dette er et steg i en prosess der jeg skal lære meg selv å like meg. Og da håper jeg sårt at det kan komme noe godt ut av at jeg skriver dette.

Det er ingen tvil om at bloggere har bidratt til kroppspress, og det tror jeg dessverre jeg selv også har gjort. Men dette innlegget er et stort rop ut til dere om at dette er min virkelighet, dette er den ekte meg, også oppfordrer jeg alle andre også til å tørre å vise den ekte siden av seg selv på sosiale medier. Uansett om du er kjent, om du er mannen i gata, tenåring, blogger eller bestemor. Uansett om du har operert deg, eller ikke. La oss vise hverandre den siden vi helst ikke vil vise frem. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar