hits

GJØR MEG KLAR TIL FØRSTE BRUDEKJOLEPRØVING

06.02.2018 - 19:30 Ingen kommentarer

Inneholder sponsede produkter

Her hjemme har det vært en hektisk dag med klargjøring til brudekjoleprøving. Det er nemlig ikke langt unna, og jeg gleder meg veldig til å fortelle dere mer om det! En av tingene jeg har gjort i forkant av det er noe som jeg aldri har prøvd før. Nemlig Spray-Tan. Jeg må innrømme at jeg var en smule spent på det, men akkurat nå sitter jeg her superfornøyd med resultatet. Det er ingen hemmelighet at jeg savner brunfargen min fra tiden på Kypros, og innimellom har jeg vært flink til å ta Betacaroten, som har hjulpet meg i å holde på brunfargen litt lengre.

Men de siste månedene har jeg følt meg blek og trist, spesielt i ansiktet. Og hadde derfor lyst til å prøve noe nytt nå før brudekjoleprøving. Og jeg skal ærlig innrømme at det skjer noe med humøret mitt når huden får litt farge. Planen var jo i utgangspunktet at jeg skulle få den fargen på Gran Canaria, men med regn hele uken så finnes det ikke et skille å spore. Da ble redningen for meg denne gangen Spray-tan.

Faktisk ble jeg så fornøyd at jeg spurte om jeg kunne få med noen av de produktene som var brukt, og det fikk jeg! Jeg bruker denne hudpleiesalongen fast, men tidligere har jeg bare brukt den til vipper. Anyway, produktene som jeg nå har fått med meg hjem er Minetan Gradual Tan, som er en fuktigshetskrem som passer til alle typer hud, og som kan brukes som en mild selvbruner, fargeforlenger, eller som en vanlig aftersun krem.

Jeg er i alle fall helt forelsket, og om du vil se mer på den finner du den i nettbutikken til Missperfect.no HER! Bruk rabattkode: 25OFF så får du også 25% rabatt på hele butikken! I tillegg fikk jeg med meg et selvbruningsskum, som passer for litt mørkere hudtyper. Den passer i alle fall perfekt til den hudfargen jeg selv har nå, og jeg skal bruke den til å opprettholde fargen jeg fikk etter dagens Spray-Tan. Den finner du i netbutikken HER!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar