hits

DE HVERDAGS-UTFORDRINGENE INGEN SER

03.02.2018 - 10:10 Ingen kommentarer

Nå er vi i ferd med å rydde oss ut av leiligheten her nede, og klar for å sette kursen hjemover i løpet av dagen. Det skal bli så utrolig godt å komme hjem kjenner jeg, selv om vi har hatt noen fine dager å kunne se tilbake på. Nå gleder jeg meg til hverdagen igjen på mandag, og føler meg litt fæl som sier det høyt, men det kjenner jeg veldig på. Vi trenger å lade litt som foreldre også, og da er det vel ingenting som er bedre enn en liten pause fra dem når de er i barnehagen på dagtid og koser seg. 

Jeg liker ikke å klage, og misforstå meg rett, jeg elsker å kunne dra på ferie med familien min. Og ikke minst at jeg faktisk kan reise utenom vanlige ferieuker, likevel så må jeg være så realistisk og rimelig å si som sant er. Jeg unna alle som faktisk har mange barn. Selv om jeg selv har mer barn enn gjennomsnittet i Norge, så finnes det likevel mammaer i Norge, med lagt flere barn enn meg. Jeg syns dem er rå flinke. Og jeg føler et stort ansvar med å gå frem som en bra mamma ovenfor alle andre med tre barn og flere, og si at det faktisk ikke er en dans på roser å oppdra mange barn! 

Det verste som kunne skjedd, er at noen føler at det ser lett ut å ha tre barn på min blogg. For det er ikke fakta. Jeg kan godt si med hånda på hjertet at jeg en dag har lyst på flere barn, men i samme setning føler jeg at jeg må si at jeg gleder meg til alle barna mine klarer å kle seg selv. Om du er mamma til en eller til 10 så syns jeg vi sammen skal gi oss selv en klapp på skulderen for alle de hverdags-utfordringene ingen ser at vi gjør! For de finnes, og det er mange av dem.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar