hits

JEG FØLER MEG SOM EN GRUSOM MAMMA

27.01.2018 - 21:00 Ingen kommentarer

Jeg må begynne med å fortelle at vi er kommet oss vel frem til vår feriedestinasjon, og er godt i gang med ferien vår. Ungene sover tungt i sengene, etter en dag med mye reising. Vi har leid oss leilighet, og jeg er utrolig glad for det allerede kjenner jeg. Det er så utrolig befriende og mye lettere. Det er jo bare for oss å ta med oss alt av rutiner på ferie. Og med tre barn kan det være veldig viktig å ta med seg på ferien. 

Jeg føler meg som en grusom mamma, og jeg håper virkelig ikke at jeg er den eneste som tenker som dette. Men jeg går å gruer meg i flere dager før reisen, fordi jeg forestiller meg alt som kan gå galt, og hvor vrange barna kan gjøre seg. Jeg gruer meg, og tenker det verste om barna mine. Jeg tenker at de alle tre kommer til å være på sitt aller verste gjennom hele flyturen. Er det noe jeg er dårlig på i tiden før vi skal reise, så er det å tenke at barn skal få lov å være barn, alltid. 

Når vi kommer på flyet, så senker min frykt seg med en gang, fordi barna imponerer meg så grovt hver eneste gang. De er de mest fantastiske barna det går ann å få. De er høflige, snille, tålmodige, takknemlige, og ikke minst om jeg skal si det selv så er de forbanna veloppdratt alle tre. Barn skal få lov til å være uenige, og de skal selvfølgelig prøve seg på et eller annet. De skal få lov til å gråte når de har slått seg, eller er trøtte. Det er barn flest det. Men fy søren så flotte barn jeg har! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar