hits

JEG TROR DETTE ER NOE ALLE TRENGER!

25.01.2018 - 11:30 Ingen kommentarer

Jeg må begynne med å si hvor overrasket jeg er etter tilbakemeldingene på gårsdagens innlegg. Jeg syns selv at jeg begynner å bli for gammel til å legge ut slike bilder, selv om jeg vet at jeg kommer til å gå på noen tabber jeg også fremover. I denne anledning syns jeg der i mot at det er i orden. Det er et ærlig før og etterbilde, og jeg føler selv at jeg har gjort noe riktig med å ta ut silikonen. Jeg føler jeg har et ansvar for å stå frem å kunne si at det å ta ut silikon igjen, med andre ord være naturlig, er vel så fint og kult som å sette inn. 

Man hører liksom alltid om bloggere som opererer både det ene og det andre. Jeg skal ikke komme å påstå at jeg ikke har gjort noe galt i forhold til det å være et godt forbilde. Jeg prøver vel egentlig bare å si at jeg er stolt over meg selv som kan være ærlig, også når operasjonen går andre veien. Og det har jeg kun dere å takk for det. Det at jeg tør å skrive om ting selv jeg kan syns er vanskelig å dele, er kun deres fortjeneste. Dere er så utrolig flinke til å ta vare på det private innholdet jeg veldig å dele med dere. Tusen takk!

Alle trenger noen som skryter. Noen som ikke skryter kun fordi de føler de må, men fordi de faktisk ønsker det. Når Jan eller familie sier noe fint, så er det selvfølgelig veldig fint det også, men på en eller annen måte så betyr skryt og ros fra noen som ikke står så nært av og til mer. Jeg vet ikke om det kun er meg, eller om det er sånn alle kjenner på, men jeg setter i alle fall utrolig stor pris på alt det fine dere kommer med av ros og tilbakemeldinger, gjerne spesielt, når jeg ikke forventer det!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar