hits

HER SKAL VI BO UNDER BRULLUPSHELGEN

16.01.2018 - 14:00 Ingen kommentarer

I dag startet dagen med en tur til politistasjonen. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har vært der siden vi flyttet ned hit, men det er vel det største tegne jeg merker på at jeg har mange barn. Alle har fått nye pass det siste året, og i dag var det Michelle og Jan som måtte fornye sine. Michelle er jo så nydelig på passbildene sine, hver eneste gang, og jeg gleder meg til å vise henne det når hun blir eldre. Jeg husker at jeg likte å se tilbake i mine gamle pass som liten, og av det jeg har sett av Michelle så langt i livet, så er hun veldig lik meg på akkurat det å se tilbake på ting. 

I går fikk vi endelig bestilt bryllupshelgen vår! Hotellet er endelig i boks, og jeg merker at jeg har en mye større ro over hele bryllupet allerede. Nå vet jeg mer hvordan vi skal løse det med barnevakt og transport i forhold til barna på selve bryllupsdagen. Samtidig som jeg vet litt mer hvordan vi kan legge opp dagene for barna gjennom hele oppholdet. Vi har valgt et hotell som passer for barnefamilier, nettopp fordi barna skal være med på dette, og huske tilbake på bryllupshelgen i Roma som en gøy opplevelse også for dem! 

Vi skal bo like ved bryllupslokalet. Det er faktisk vegg i vegg, så og si. Hotellet er den nærmeste bygget fra bryllupslokalet vårt. Som gjør det lett for barna å være tilstede under sermonien, men bli med barnevakten hjem til hotellet, uten å måtte kjøre. Vi fant ut at dette var det beste, også med tanke på Michelle som senere på kvelden skal bli følt tilbake til hotellet fra bryllupet litt senere enn guttene. Vi har funnet en behagelig plan, og det føles utrolig godt. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar