hits

SPØRSMÅL OG SVAR PÅ BRYLLUPSDETALJER

11.01.2018 - 18:00 Ingen kommentarer

I dag er det akkurat 10 måneder igjen til bryllup, og da kan vel ikke anledningen bli bedre til å svare på noen spørsmål om bryllupet. Jeg har sett at det er veldig mye dere lurer på, men akkurat nå har jeg plukket ut det jeg føler er mest relevant akkurat nå. Dere skal selvsagt få vite hver minste lille detalj til bryllupet etterhvert, men i første omgang ønsker jeg å svare på de spørsmålene under. 

Blir det et stort eller lite bryllup, hvor mange gjester inviterer dere? Det blir et veldig lite og intimt brullyp. Vi har kun valgt å være vår aller nærmeste familie, og venner. Med andre ord, ingen bekjente, tidligere kollegaer, naboer eller lignede. Gjestelisten vår er helt ferdig, og vi endte til slutt opp med 43 personer på listen, dette er da med oss, og uten barna. Siden det er i utlandet, så tenkte vi at det var lurt å ha et lite bryllup, og heller håpe at så mange som mulig fra gjestelisten har mulighet til å komme. 

Har du funnet bryllupskjolen, eller noen tanker om hvordan den skal være?  Jeg skal på min første brudekjole-prøving i starten av februar, og gleder meg som bare det. Dette er egentlig for å finne ut av nettopp hvordan jeg passer og liker de forskjellige brudekjolene. Jeg har plukket ut en favoritt allerede. Men jeg må nesten prøve den på, før jeg kan si om det er drømmekjolen for meg. Plutselig når jeg prøver kjoler, kan det være en helt annen stil som sitter fint på meg enn hva jeg har sett for meg, så det blir veldig spennende. 

Skal barna være med i bryllupet? Barna skal være med i bryllupet. Det vil si, guttene skal være med på seremonien, og bli med på bilder. Deretter blir de med en barnepasser hjemmefra,som vi kjenner. Michelle skal være med noen timer lengre, for å få med kakekuttingen, og hun har et sårt ønske om å holde tale. Så det skal hun selvsagt få lov til. Jeg har bestemt at hun skal til barnepasser hun også, når vi skal sette oss for å spise, for da blir det mye sitting for henne, mange taler som ikke er for hennes ører, og de fleste skal ha litt i glasset. Da føler jeg det er passende at de ikke er tilstede. 

Hva er tema og fargene i bryllupet? Vi har valgt ut to farger som går igjen i alt fra blomster, dekorasjon og til og med litt i tøyet til brudepikene. Jeg skal vente litt med å røpe disse fargene litt, men kjoler på gjestene generelt er ikke noe tema for, dette gjelder også for mennene. Den eneste kleskoden er sort dress eller smoking, og fotside kjoler på damene. 

Skal dere på bryllupsreise, har dere noen tanker hvor? Vi har snakket om bryllupsreise, og hvor vi ønsker å dra. Jeg tror vi står mellom to steder. Men siden bryllupet vårt er i november, og at bryllupet i seg selv er en stor reise, så har vi valgt at bryllupsreisen vår ikke blir før i januar, når julen er over, og barna er tilbake i barnehagen igjen. Men bryllupsreise blir det. Hvor lenge har vi så vidt begynt å snakke om, men det er snakk om litt mer enn en uke, men mindre enn to. 

Har dere valgt ut forlovere og brudepiker om dere skal ha det? Forlovere har begge valgt ut, og vi har tre brudepiker/groomsmen utenom forlovere. Disse er også valgt ut. Tanken var først å ha til sammen seks hver, men siden vi ble så få gjester i forhold til det som først var tanken, to vi bort to hver. Så nå er vi fire på hver side med forloverne våre. Våre fire nærmeste venner.

Hvor lenge er tanken å være i Roma, når dere gifter dere? Bryllupet er faktisk på en søndag, så tanken er at vi reiser ned fredagen, og reiser hjem igjen tirsdagen. Gjestene kommer nok alt fra torsdag til lørdag, ettersom de ønsker å ta det som en ferie samtidig. Jeg vet allerede at mange tenker å ta hjemturen mandag ettermiddag. Vi blir en dag lengre, for å få tatt bryllupsbildene i Roma, uten å forhaste oss med dette dagen etter bryllupet. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar