hits

HVOR MANGE STÅR PÅ GJESTELISTEN VÅR?

09.01.2018 - 18:00 Ingen kommentarer

Nå er jeg godt på vei mot Stavanger, og gleder meg til å komme frem. Jeg skal ha en koselig kveld, der jeg skal gi ut noen «save the date» allerede denne turen hjem. Det er veldig spennende. I løpet av denne uken så blir de sendt ut til alle på gjestelisten. Jeg skal svare på alle spørsmål i forhold til hvor stort bryllupet skal være og hvor mange gjester som står på gjestelisten og alt annet i forhold til bryllupet så snart jeg har mulighet til det. Selv blir jeg utrolig glad av å dele alt som har med bryllupet og gjøre!

Jeg håper selvsagt dere gjør det samme. Jeg husker jeg har sett på bryllupsting og inspirasjon lenge etter at jeg både ville eller kunne gifte meg. Og jeg er sikker på at jeg kommer til å se på det også flere år etter at mitt eget bryllup er forbi. Jeg tror bare bryllup er en ting i alle fall jenter om ikke flere gutter også liker å følge opp og se bilder av. Jeg kan fint sitte i flere timer kun for å bla gjennom bilder av andre sine bryllup, eller se bryllupsvideoer på youtube. Jeg gleder meg i hel til all planleggingen fremover. Og skal bruke min egen interesse av dette til å dele så mye som mulig av alt det jeg selv ville sett! 

Jeg får bruke en av dagene etter operasjonen mens jeg ligger strekk ut på sofaen til å svare på alle spørsmålene. Det kjenner jeg blir koselig. Også får dere i mellomtiden gå inn å skrive om det er noe dere ønsker at jeg svarer på. Dere finner det på facebooksiden min. Og om dere ønsker kan dere se alt jeg har delt i forhold til bryllupet allerede, i de forskjellige videoene jeg har laget HER! Ønsker alle sammen en fin tirsdags ettermiddag og kveld!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar