hits

TANKENE MINE STOPPER DER!

09.01.2018 - 11:11 Ingen kommentarer

Dagen før dagen er kommet, og jeg syns at det begynner å bli merkelig hvor lite jeg tenker på operasjon som jeg skal ha i morgen. I morgen på denne tiden ligger jeg nemlig allerede i narkose, og har ingen vei tilbake. Jeg begynner å bli litt frustrert over at jeg verken gleder meg, er spent eller gruer meg til operasjon. Jeg tenker på det som om det er en helt vanlig dag, og som om jeg bare skal en tur innom tannlegen. Jeg vet ikke om jeg skal ta det som et positivt tegn eller negativt. 

Når jeg brukte flere uker til og med flere måneder på å finne ut om jeg faktisk ønsket å ta denne operasjonen eller ikke, burde jeg ikke ta så lett på det nå som det nærmer seg. Kanskje alle nervene og tankene kommer i løpet av turen inn til Stavanger i ettermiddag, eller i morgen før operasjon. Jeg tenkte jo å skrive et langt blogginnlegg om mine tanker før operasjonen, og alt det der, men dessverre har jeg ingenting og komme med. Det gjelder også til alle som spør meg om det på privaten. Jeg tenker ingenting. 

Det eneste jeg har tenkt på, er det å være borte fra barna i to netter, og det å sove uten Jan for første gang på ja, et helt år. Andre ting som går gjennom hode mitt er hva jeg skal spise og hvordan reisen min frem og tilbake skal være. Jeg har også tenkt på hva jeg skal gjøre her hjemme før jeg drar, for å gjøre det lett for Jan å være alene med barna mens jeg er borte. Tankene mine stopper der. Så ut over dette er det ingenting i forhold til denne turen som går gjennom hodet mitt. Kanskje det er like greit egentlig. 

Planen min nå, er å lage save the date videoen, som jeg ikke fikk tid til å gjøre i går. Den vil bli postet i løpet av denne uken. Det jeg også har lyst å poste i etterkant av operasjonen min i morgen er jo video av selve operasjonen, før og etterbilder og kanskje jeg får noen tanker i ettertid, det vet jeg jo at jeg kommer til å ha. Så kan jeg heller dele prosessen etter at det faktisk er gjort. For jeg tror jeg vet for lite om hvordan jeg faktisk kommer til å se ut akkurat nå, til å vite om jeg skal være spent eller nervøs for det jeg skal gjennom i morgen. Da er det bedre å fortelle i ettertid.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar