hits

EN BRYLLUPSBLOGG MED ET STORT PREG AV ANNA RASMUSSEN

08.01.2018 - 11:11 Ingen kommentarer

Da var mandagen her igjen, og en ny uke er i gang. Denne uken skjer det mye for meg, eller mye eller lite alt etter hvordan man ser på det. Det skjer store ting likevel, selv om jeg blir liggende strekk ut på sofaen de neste dagene. I morgen drar jeg inn til Stavanger, for å være klar til operasjonsdagen på onsdag. Tidlig på onsdag skal jeg ta ut silikonprotesene. Grunnen at jeg skal inn til Stavanger for å gjøre det, er enkelt og greit bare for å bruke samme kirurg som sist. Jeg blir derfor i Stavanger så lenge jeg trenger, før jeg reiser hjem igjen i løpet av uken. 

Det er ikke ofte jeg er borte fra hverken Jan eller barna, men faktisk så var jeg det på nøyaktig samme uke i januar i fjor, da jeg var med på Camp Senkveld. I dag skal dagen brukes til å pakke, og ikke minst gjøre hverdagen lettere for Jan mens jeg er borte, med å legge frem klær til alle barna for hver dag ut uten. Jeg er så ekstremt opptatt av system, og alt det der, så jeg skulle jo ønske det var meg som ble hjemme med ungene, mens han skulle på noe. Men jeg får i alle fall gjøre det jeg kan for å gjøre alt så lett som mulig. 

Jeg har ikke rukket å tenke så mye på min egen operasjon egentlig. Jeg er selvfølgelig spent, men har ingen andre tanker utover det enda. De tankene kommer nok i løpet av i morgen, om de kommer i det hele tatt. Før jeg reiser inn i morgen skal jeg vise frem «Save the Date» til bryllupet vårt som gis ut denne uken. Jeg er virkelig blitt en bryllupsblogger i år, og håper ingen tar skade av det, men det vil jo alltid være et stort preg av Anna Rasmussen for det om, for de som måtte savne det i alt bryllupsinnleggene fremover. Ønsker alle sammen en fin start på uken! Fikk du ikke med deg hvor vi skal gifte oss, som jeg delte i går, kan du se videoen HER! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar